Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Régi hozzászólás, ennek az 1M dolláros viccparádénak egy frissebb cikke vezetett el ide. Egyszer volt szerencsém egy Bodor Audio rendszert hallani a Bodor Audio-nál. Mondhatni egyáltalán nem nyűgözött le. A meghallgatás csak a véletlen műve volt, egy használt kis integráltat vittem el meghallgatásra, a nagy rendszerük meghallgatására csak rábeszéltek. A magyar piacon számomra csak egyetlen céget tudok elismerni, de azt úgy igazán. Ez pedig a Huszti Zsolt által jegyzett Heed Audio.
-
edward2
addikt
válasz #06658560 #138 üzenetére
Mindegy mit emlegetsz. Te valamit szajkózol és ennyi.
Mindenre igaz ez bortól hangrendszertől függetlenül hogy közép szinten lehet nagy különbségeket észrevenni míg a két legjobb között már nehezebb.
Amúgy nekem tök mindegy mit írnak borkostolás kamujáról. Kostoltam vakon sok bort van amit fel is ismerek tehát innentől kezdve a saját tapasztalatom felülírja a "cikkeket"
-
access_denied
senior tag
válasz #06658560 #142 üzenetére
Első mondatodra nem reagálnék.
2. szerintem egyről beszélünk.
3. Ezt feszegettem azzal, hogy egy LP folyamatosan romlik a használata (hallgatása) során.Többi mondatodra nem reagálok, mert - sokadszorra mondom - nem a porosodás okozta romlásra vagyok kíváncsi.
Őszintén, min kellene gondolkodnom? Mi az ami szerinted nem áll össze? Olvasd el a #143-at, erről beszélek. Olvasd el az első kommentemet (#122).
Pusztán annyit akartam jelezni, hogy a nagy LP white fülű rajongóknak mélyen a zsebbe kell nyúlnia, ha egy albumot többször ugyanabban a minőségben meg szeretnének hallgatni. Nekem az LP hallgatása egy szeánsz, pontosan azért, mert a ritka albumokat még ritkábban hallgatom meg, mert egyszerűen ott a tudat, hogy folyamatosan romlik a minőség.
#143 Auratech
-
Auratech
őstag
Az analóg lemezek barázdái sérülnek a lejátszáskor. Egyszerű fizika. A lemez anyaga kemény műanyag.
A lemeztű általában gyémánt. A tű a tűnyomással nyomódik a lemezre, a barázdába.
A lemez letapogatásakor a barázdában futó tű a nagyon finom nyomásnak és a rendkívül csekély saját tömegnek köszönhetően hűen leköveti a barázda egyenetlenségeit. Eközben mozog. Oldalirányban és fel-le. Táncol. Tehát lendülete van, erők ébrednek rajta és mivel a lemez és tű szilárdsága nagyságrendekkel eltér, a keményebb anyag deformálja a puhábbat. Mivel a lemez barázdája egyszeri lejátszáskor csak egyszer kerül érintésre, a változás alig mérhetően csekély. Rengetegszer lejátszva azonban bekövetkezik sérülés, törvényszerűen.
A sok lúd disznót győz alapon a lemeztű kopik el előbb, mivel barázdák milliárdjait szánkózza végig.
Miféle változások tapasztalhatók a hangban?
Először a hangindítások, csendülés, pendülés meredeksége csökken alig észlelhetően.
Ez úgy hallatszik, mintha a csengettyűt egy acélrúd helyett egy réz vagy alumínium rúddal ütöd meg.
A felharmonikusok aránya változik. Néha nem hátrányosan. Agresszív vágási beállításokkal (tűnyomás, előfűtés..) vágott master képes kevesebb harsánysággal megszólalni a sokadik lejátszás után.A por, piszok, nedvesség, hőmérséklet... szintén mindig befolyással van az analóg hangra.
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
törölt tag
válasz access_denied #140 üzenetére
Te nagyonmegmondó! A lemez porosságával kapcsolatban: a környezet porossága, a levegőn tárolás ideje, a tisztítás mind szerepet játszik. A lemez meghallgatása csak jelentéktelen mértékben. Egy csupa por környezetben (elég, ha forgalmas út mellett a zenehallgatás előtt szellőztetve volt- sokkal több port szed össze egy lemez egyetlen lejátszással, mint vidék külsőn tíz alkalomtól. ha valaki minden használat után takarítja a lemezt, akkor megint más lesz a porosodás mértéke. Hol van az a kapcsolat akkor, amit annyira erőltetsz? Szóval a kioktatás helyett javasolnám gondolkodj inkább!
-
access_denied
senior tag
válasz Mezga Aladár #136 üzenetére
Ez egy teljesen más téma. Szerintem itt a hibás szektorok miatti olvasási hibákra gondolsz, ez teljesen egyértelmű különbséget okoz.
Az utóbbiban erősen kételkedek, bár 30-szor lejátszott LP-t még nem hallottam.
-
access_denied
senior tag
válasz #06658560 #138 üzenetére
Nekifutok még egyszer, bár a türelmem véges.
#129 Mezga Aladár
A probléma az álltalad felvázolt tesztel az h., az lp "sérül" minden lejátszáskor. 10 lejátszás esetén már nagy valószínűséggel hallható lesz ahogy a por belepréselődve a barázdába, jellegzetes vinil hangot ad.
Tehát a "white fülű" tesztelőnek nem kell azzal "bajlódnia", aklimatizálódjon a számára ismeretlen rendszerhez/akusztikához, elég ha felismeri a vinil sercegés mintáját.#131 access_denied
Bár gondolom az megvan, hogy egy tízszer lejátszott bakelit még nem hemzseg a portól és gondolom az is, hogy nem erre lettem volna kíváncsi.#134 Kopi31415
"hol van bármilyen kapcsolat egy lemez lejátszásának száma és a lemez porossága között?"Ezek után légyszíves a megfelelő helyre címezd a kérdéseidet szövegértelmező bajnok.
Egyébként pedig a Földön. Tudod amit használsz az porosodik. Minél többet használsz valamit, annál inkább. Meglepő, ugye? ... jöhet az ellenpélda, stb. hajrá.
Senkit nem oktattam ki, kíváncsi lettem volna arra, hogy lehetséges-e kihallani egy enyhén használt és egy szűz bakelit közötti különbséget. Por nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
törölt tag
válasz access_denied #135 üzenetére
Leginkább te vagy a nagyokos, aki itt hirtelen kiosztasz mindenkit olyan témában, amit senki nem is mondott előtted. És mellé vagy a gondolkodás, vagy a szövegértés problémás, mert még mindig nem sikerült eljutnod oda, mire célzok. Mindegy, kár beléd a szó.
#137 edward2: Szerintem olvasd el mit írtam, Cathfaern mit linkelt, gondolkozz, aztán térj vissza. ezekben ugyanis sehol nem emlegettünk árakat, azt csak te kezdted el megint belekeverni.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz Mezga Aladár #121 üzenetére
Minden évben járok. Átküldjem a nyomás görbéket? Teljesen tökéletes görbék (mivel zajos munkahelyen dolgozom, de a fülvédő hordás ellenére is járok ellenőrzésre)
(#124) Cathfaern
Szerintem a kommentemben arról beszéltem, hogy bizonyos szint után képtelen leszel különbséget tenni. Lehet ez sokaknak nem jött át. Egy 3 milliós vagy egy 5 milliós hangrendszer között kételyeim vannak hogy tudsz különbséget tenni. Ugyanúgy igaz ez a borra is. Valószínűleg két nagyon magas színvonalú bornál ugyanez a helyzet.(#130) Kopi31415
Szerintem olvasd el újra a kommentjeimet. A véleményem ott áll amit az átlagos embert érinti. Az €5-€50 árfolyamban mozgó mindennapi borokban tud az ember különbséget tenni. Ebben fölösleges kételkedni.Ezen a weboldalon lehet szórakozni. Sok fülszakértő is beírhatja milyen hallás értékei jöttek ki...
A korábban említett hangerő minőség "javulásra" is van teszt +1 illetve +3 dB-el.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz access_denied #135 üzenetére
Ha megnyugtat, cd korszakban, írt lemezeket teszteltem otthon, és nagyon jól lehetett hallani a nyersanyagok közötti különbséget.
Hidd el h., egy lp fan hallani fogja a porminta nélkül is hogy ez egy használt lemez. Lehet nem 10 hanem 30 lejátszás után.OFF off.
-
access_denied
senior tag
válasz #06658560 #134 üzenetére
1986 óta hallgatok bakelit lemezeket, de ez eddig elkerülte a figyelmem. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.
#131 access_denied
"gondoltam, hogy a nagyokosoknak sikerül nem a lényeget megfogni"
Ez pedig Rád is vonatkozik. Próbálj meg egy kicsit elszakadni a por és a többször lejátszott lemez összefüggéseitől és talán sikerül rájönnöd, hogy milyen különbségre akartam rávilágítani a szűz és a többször lejátszott lemez esetében.
Ha nem megy, akkor szólj, segítek. Szájbarágósan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz access_denied #133 üzenetére
Gondoltam megvan, de ha nincs, akkor szájbarágósan, a csekély értelmű medvebocsok miatt: hol van bármilyen kapcsolat egy lemez lejátszásának száma és a lemez porossága között?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz access_denied #131 üzenetére
"Bár gondolom az megvan, hogy egy tízszer lejátszott bakelit még nem hemzseg a portól és gondolom az is, hogy nem erre lettem volna kíváncsi."
Bár az gondolom meg kellett volna legyen, hogy a kettő nincs igazán kapcsolatban egymással.
-
access_denied
senior tag
válasz Mezga Aladár #129 üzenetére
Újat mondtál, sose gondoltam volna, hogy sercegés fogja majd beazonosítani a használt lemezt. Bár gondolom az megvan, hogy egy tízszer lejátszott bakelit még nem hemzseg a portól és gondolom az is, hogy nem erre lettem volna kíváncsi.
A saját fülemhez mérten a saját cuccom a saját pénztárcámhoz képest több mint kielégítő. Tudod nekem azzal van bajom, hogy valaki pl. a 10M-ás hifijére büszke, cserélgeti a tápkábeleket és ezt nyilvánvalóan ki is hallja a 7. emeleti "zajmentes" panel 13 m2-es szobájában.
Az idejövök, beszólok, letrollozom a többieket mert én white fülű vagyok hozzáállású emberkék is a szívem csücske.
ui.: gondoltam, hogy a nagyokosoknak sikerül nem a lényeget megfogni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Az viszont tény, hogy a bor ízeit fel lehet ismerni. Ha megkóstolsz 5-6 bort egymás után is könnyedén felfedezel különbségeket."
Aztán ha leteszik eléd ugyanazt ötször, körítenek neked mellé rizsát terroirról, s egyebekről, akkor azt hatfélének fogod érezni. Az egyiket nagyon dícsérni fogod, a másikat lefitymálni.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz access_denied #128 üzenetére
A probléma az álltalad felvázolt tesztel az h., az lp "sérül" minden lejátszáskor. 10 lejátszás esetén már nagy valószínűséggel hallható lesz ahogy a por belepréselődve a barázdába, jellegzetes vinil hangot ad.
Tehát a "white fülű" tesztelőnek nem kell azzal "bajlódnia", aklimatizálódjon a számára ismeretlen rendszerhez/akusztikához, elég ha felismeri a vinil sercegés mintáját.Igazából azt nem értem ha nem hisztek a magas minőségű zene hallgatásban a különböző komponensek saját hangjában, akkor minek jöttök ide trollkodni??
(#126) schawo
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Szűzet tudok beszerezni, használt van. Jó hogy nem a sterilt a DJ-s használatúval akarod összehasonlítani.
Itt pont az a lényeg, hogy a whitefülűek kihallják a tápkábelcserét, a márványlap vagy anélküli hangfal felállítást, stb. Egy tisztességes lemezjátszóval tízszer lejátszott és egy steril LP között aki meghallja a különbséget és mondjuk 10-ből 1-szer téveszt az számítógép.Azért nem invitálok meg senkit, mert szerény hifi cuccaim nem ütik meg a whitefülűek által támasztott minimális feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
-
titán
válasz access_denied #125 üzenetére
Ha van egy szűz lemezed, és egy ugyanolyan 30x lejátszott, vállalom a kihívást.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
access_denied
senior tag
válasz Mezga Aladár #123 üzenetére
Akkor vendégem lehetsz egy kis LP hallgatásra és bízom benne, hogy sikerül megmondanod majd az adott lemez meghallgatottsági számát . Bár őszintén szólva ehhez nem fűzök nagy reményeket .
-
Cathfaern
nagyúr
"pl az LP hangzása a véleményem szerint egy gigantikus placebo."
Placebónak biztos nem placebo, mert másképp szól. Azon már lehet vitatkozni, hogy jobb vagy rosszabb."Ha megkóstolsz 5-6 bort egymás után is könnyedén felfedezel különbségeket."
Persze, ez nem is vitás."Kóstoltam már vakon bort és a degusztációs menü végén derült ki, hogy a bor amire mindketten egyből rámondtuk hogy az a legjobb na annak volt 18000 huf a palackja..."
Ugye a 18000 Ft az messze nem csúcs bor, inkább középkategóriás Megjegyzem volt egy tanulmány, az pont azt hozta ki, hogy az emberek jó részének a középkategóriás borok (nyilván nem magyar fizetést nézve középkategóriás) ízlenek a legjobban, finomabbnak tartják mint a drága borokat.[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz access_denied #122 üzenetére
Nahát mit nem mondasz. Mesélj még!
-
access_denied
senior tag
válasz Mezga Aladár #121 üzenetére
Az is megvan, hogy mivel analóg cuccot hallgatsz (LP), ezért másodszorra, sokadszorra nem ugyanazt fogod hallani, mint először? Gondolom a whitefülűek ezzel is tisztában vannak és nagyon is tudják, hogy pl. ez a lemez 17. hallgatása. Ha ez nincs meg, akkor fülészet.
[ Szerkesztve ]
-
DudeHUN
senior tag
"...92kbites mp3at lehet összehasonlítani losslessel vakon... bekattintgatod szerinted melyik példa melyik volt... totál semmi esélyed eltalálni."
No offense de akkor vagy valami nagyon gyenge rendszeren van az hallgatva, vagy aki hallgatja az halláskárosult.Gamer for Life
-
edward2
addikt
válasz Cathfaern #109 üzenetére
Ahogy mondtam ez ugyanúgy bullshit mint az audiophile dolog. Az emberek csomó dolgot beleképzelnek. Az amikről a cikkek írnak, hogy az emberek beképzelnek dolgokat ezzel teljesen egyetértek. Ezért is mondtam a zenés hasonlatot mert ott is pl az LP hangzása a véleményem szerint egy gigantikus placebo.
Az viszont tény, hogy a bor ízeit fel lehet ismerni. Ha megkóstolsz 5-6 bort egymás után is könnyedén felfedezel különbségeket. Pont erről írtam: ami neked bejön az a jó bor és őszintén kell róla nyilatkozni. Nem azért kell azt mondani hogy jó bor mert drága. Kóstoltam már vakon bort és a degusztációs menü végén derült ki, hogy a bor amire mindketten egyből rámondtuk hogy az a legjobb na annak volt 18000 huf a palackja...
A lényeg ott van hogy a világ 10 legjobb bora közül valószínűleg nem tudsz döntést hozni és egy idő után az egész egy katyvasz lesz. Ugyanúgy van erre weboldal ahol 92kbites mp3at lehet összehasonlítani losslessel vakon... bekattintgatod szerinted melyik példa melyik volt... totál semmi esélyed eltalálni.
-
Auratech
őstag
Különben nem járatnám le magam. (A BMC-ben hallottam, meg is tapiztam még január vége felé) Nekem majdnem olyan a hangja, mint egy jó Bechstein pianinónak. Kísérőhangszerkén kiváló de szólisztikusan nem csúcs. Azt aláírom, hogy sokszínű a hangja de a vokális fekvésekben nazális, nekem kopottas. Blues-ra kiváló lehet. A Goldberg variációkat meghallgatnám rajta a Schiff András-féle felfogásban...
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Egy millából elég rendes zeneszobát lehet építeni. Vagy bérelni egy jó szimfonikus zenekart párszor...
Én az ár hangoztatásán vagyok fennakadva. Miért nem egymilliárd? Akár, vagy 100 milliárd..
Ha műszaki eszköz, operáljanak a technikai megoldások leközlésével.
Szerintem is olyan humbug ez, mint a csodazongora, aminek kifejezetten üres, fantáziátlan hangja van...
Valószínű, hogy egy egygyébként becsületes technológia van beletéve valami ezoterikus anyagba, geometriába...
Csomagokkal operál... én is. TCP/IP alaponAuratech Field Recording
-
törölt tag
Ezt már nem tudom megmondani, nekem hangerőváltozás nem rémlik így visszaemlékezve. Valamint a hatás is csak a szám végén, amikor befejezi, de a cinek még csilingelnek, s lassan elhalnak.
A CD nem valami fekete cd volt? Mert akkor lehet egyszerre láttuk.
Ja, várj, valami olyat is hallottam egyszer, az más.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
válasz #06658560 #100 üzenetére
Egyszer, talán 2005-ben én is hallottam valami ehhez hasonlót, szintén az art'otelben, azt hiszem az is 800k-1,5M volt (talán egy egész szett, ami 3-5 db korong lehetett, de már nagyon nem emlékszem rá), bár az azt hiszem csak fa volt (talán valamilyen kisméretű fakorong, saccra 3-4 centis lehetett). Egy dobos referencialemezt hallgattunk vele, és tényleg jelentős különbség volt, és tényleg jobb volt a fával. De! A két próba között állított a hangerőn ("hogy jobban hallató legyen a különbség"), már pedig a hangminőség megítélése szempontjából az azonos hangerő rendkívül fontos: "It is difficult, but very important, to match sound levels before comparing systems, as minute increases in loudness—more than 0.15 dB or 0.1 dB—have been demonstrated to cause perceived improvements in sound quality." Fail 1.
-
optikus
senior tag
ezek a hangzast befolyasolo para izek a 90-es evek elejen mentek nagyon, akkor a hifimagazni (vagy mi a tok volt a neve) szamokon keresztul foglakozott veluk. mindenfele szines muanyag karikak a kabeleken (figyelem a szin se mindegy!) es hasonlo izek. es emberek ezt komolyan kajaljak. kb mint a homeopatia, aki hisz benne az mindent ugy hall ahogy a hite mondja, maris bizonyitva vagyon
Buy books not gear.
-
edward2
addikt
válasz twollah1976 #98 üzenetére
Utána jártam ez is kb egy urban legend. Nincs róla sehol egy értelmes forrás vagy valós teszt.
Amúgy le kell ülni borokat kóstolni és amelyik ízlik az jó amelyik nem az meg nem. Ártól függetlenül. Természetesen az ember egy drágább borhoz nagyobb elvárással ül le és mint ahogy az ember a saját fizetéséről úgy a drága boráról sem nyilatkozik őszintén.
Továbbá amit felhoztál ez ugyanúgy igaz az egész audiophile közösségre. Nagyon sokan belehallanak az egészbe.
-
törölt tag
A teljes zenét tekintve nem okozott sem hangerőben, sem hangszínben változást. Amit csinált: mintha a csillapítást csökkentette volna, a hangok lecsengése hosszabb volt. Nem nagy térben, hotelszobában- ex has 10 m^2. nagy tömeg nem volt, mozgás közben nem volt. A hatását, élményét tekintve többet ért szerintem, mint egy huszonmillás hangfal, amiket másik szobákban lehetett hallani.
-
darealkilla
aktív tag
Na ezek a kockák nagyon durvák
A kis csésze a tetején a néhány kHz-es hangok hullámhosszával van egy nagyságrendben, azok meg igazán csak irányba terjednek, talán ha a magassugárzó elé teszik, akkor van befolyása a hangba.
Volt már ilyen 15 éve is, pl. kis márványkocka, azt a hangfalak közé kellett tenni és a világ egy jobb hely lett.Nagy biznisz a "sötét piac" ha megmagyarázod, bármit el lehet adni.
én vagyok az ördög
-
titán
válasz #06658560 #100 üzenetére
Ha nagyon nekifeküdnék, ki lehetne számolni, hogy hány decibel változást okozhat egy ilyen rezonátor. Ugye, ami több méterre van a jelforrástól, és nincs aktív energiaellátása.
Tegyük fel valóban volt hangváltozás (ami ugye egy rendes kettősvak teszt nélkül mindig csak jóindulatú feltevés marad). Csakhogy ez a hangváltozás a millió lehetséges egyéb ok mellett a legkisebb mértékben a rezonátorból származott. Hogy ne vádoljam meg közvetlen csalással (Más hanganyag lejátszása, effektprocesszor használata, hiszen egyedül a közvetlenül érdekelt előadó kontrollálta a körülményeket. Hoppá, véletlenül mégis megvádoltam.), a hallgatóság mozgása a székekben (több tonna anyag), az előadó pozíciója (mázsás tömeg), de még a paksi kettes blokk hangulata is nagyobb befolyással van a kapott hangra, mint az a játékgolyós fakocka (Hogyan lehet egymástól ennyire különböző anyagi jellemzőjű fémeket egy lapon emlegetni? Ezekben a fémekben egyetlen közös pont, hogy ékszereket készítenek belőlük, és emiatt drágák. )
szerk. Jézusom, most látom, hogy mekkorák ezek. A gyártó megnyerte az év hifi trollja díjat. Képzelem hogy röhög minden egyes eladott darab csomagolása közben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A hallgatás úgy zajlott, hogy ki volt rakva négy rezonátor a szobába, csóka lejátszott egy számot, elvett egy rezonátort középről, újra lejátszotta. Tényleg hallható volt az eltérés.
És árat tekintve egyáltalán nem volt horror a mindenféle hangfalak mellett.At volt az:
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz #06658560 #92 üzenetére
Mert itt egymillióért tuti azt kapod? Mert pont az a lényeg, hogy egy gazdag de amúgy igényes hifista rászánja az időt a megfelelő rendszer összerakására, egy hülye sznob meg kiad bármennyit, ha elhitetik vele, hogy az a non plus ultra (kb. ugyanez kicsiben a Beats fejhallgatókat vásárló sznob tinik esete).
Egész egyszerűen ez a cucc túl van árazva, és igenis lehet olcsóbban jobbat összerakni / összerakatni, annak minden előnyével és hátrányával.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
henrik1
tag
válasz Pro Koryak #75 üzenetére
DSD-ről hallottál már? vagy mondjuk arról, h ezeket a nagyfelbontású fájlokat meg is lehet vásárolni?
[ Szerkesztve ]
-
Dam6
tag
Megpróbálom megtudni az angol nő elérhetőségét. Attól mondjuk nem szól másként egy hangrendszer, hogy milyen weboldal létezik éppen hozzá, és megértem azt is, hogy eddig a hangra koncentráltak nem a tördelésre. Bizonyosan lesz normális weblapja is az egésznek, ha a világpiacra akarnak lépni, de örülök neki, hogy inkább idehaza bemutatták, mintsem hogy a weboldal miatt ez elmaradt volna. Láthatóan nem azzal foglalkoznak még, hogy mi méltó és mi méltatlan, és nem egy világmárkáról beszélünk, csak pár magyar mérnökről, aki lehet, hogy kitalált valami érdekeset. Majd ha el akarják adni, csinálnak hozzá csomagolást is.
-
törölt tag
Emlékeim szerint a kis rezonátorok darabja másfél misiig ment, plusz a fa tartókonzolok, amik talán kétzázezerig. Ahhoz képest, hogy milyen összegek repkedtek egy-egy szettnél, nem tartottam vészesnek.
#87 Zanik: A hifi szalon problémája: csak saját kínálatból dolgozik. miközben a számodra ideális, tökéletes lehet, hogy hat volt holmijaiból állna össze. Plusz nem a te füled hoz ítéletet, így megint nem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz Mezga Aladár #89 üzenetére
A maradék pénzből kibérelem egy estére Adele-t, hogy énekeljen a nappalim közepén!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
perempe
veterán
válasz Mezga Aladár #89 üzenetére
[link]
"féláron" Magico Ultimate III (5 utas tölcséres!).[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Mezga Aladár
veterán
-
guriga1234
addikt
1 misit (pláne usd-ben!!!) egyetlen audiorendszer sem ér. Még a tizedét sem.
Azt már megszokhattuk, hogy a marketingesek lehazudják a csillagos eget is. De hogy a hangok nem interferálnak, az olyan égbekiáltó marhaság, hogy páros lábbal kéne kirúgni, aki kitalálta és valami cirkuszban mutogatni, mint a világ legostobább emberét. -
Zanik
addikt
válasz #06658560 #85 üzenetére
Szándékosan nem összerakni-t írtam, hanem összerakatni-t. Ha sok pénzem lenne akkor megbiznék egy hozzáértő hifi-szalont: ennyit szánok rá, ebbe a szobába kéne betenni, ezt és ezt hallgatnék vele. Lehet nem kerülne ennyibe, és százszor elégedettebb lennék!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darealkilla #83 üzenetére
Sok-sok éve volt szerencsém az Artotelben tartott High End showhoz. ott a hangzás/akusztika javító szett tényleg lenyűgöző volt. kis nemesfém "félgömbök" a szoba több pontjára elhelyezve. Egyetlen egy eltávolítása észrevehetően más lecsengést adott egy sima jazz dobszólónak. Tehát van, ami hatékony.
#82 Zanik: másik probléma: Van pénzed, van szobád hozzá, de nincs semmi komponensed. Viszont tudod mit szeretnél. Most kezdj el egy rendszert összerakni felesleges szopások nélkül. Hallgass meg nyolc féle erősítőt, tizenöt hangfalat, esetleg technikailag is eltérőt, pár kábellel megbolondítva, Hangold össze az ízlésednek leginkább megfelelőt. Hol lesz rá lehetőséged? Hol fogsz bejáratott terméket hallani?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz darealkilla #83 üzenetére
Vaktesztek is elegendoek lennenek, de azok sincsenek.
while (!sleep) sheep++;
-
darealkilla
aktív tag
Kedvencem a jópár éve még papíralapú újságban látott, kb. VHS kazetta méretű, letört szélű, szépen polírozott márványtégla, amit a szobába téve jobban szól a cucc ) Ideálisan a két hangfal közé kellett tenni, amit aztán szubjektív vaktesztek sorával támasztottak alá, semmi tudomány vagy fizika....
Vagy a kábel alá rakható, kábeltartó kis "gomba" szerű alátét, hogy a kábel ne a földön legyen. Néhány tízezerért lehet venni, 10-20 centinként a kábel alá tenni és máris minden jobb )
én vagyok az ördög
-
Zanik
addikt
Sajnos nekem az ilyen nagyon exclusive-nak hírdetett dolgokkal kapcsolatban mindig az az érzésem, hogy egyetlen céllal hozták létre őket, hogy a gazdag és könnyen megvezethető/befolyásolható rétegnek eladjanak valamit, amit amúgy a szakmához értő emberek lehet jóval olcsóbban tudnának összerakatni. Egy bizonyos szint felett pedig már megjelennek a voodoo-val felérő varázskomponensek és csodakiegészítők.
-
törölt tag
De az torzít. Nem tudom már ki linkelte valamelyik embert a hi-fi topicból, aki oda-vissza másolgatta a digitális zenéjét és arra a következtetésre jutott, hogy a másolás során romlik a minősége. Volt már vagy egy éve is, de még mindig nevetek rajta ha eszembe jut.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
Nem kap. Ott a Devialet, egy valag pénzt tettek a kutatás fejlesztésbe. Ott is van wifi kapcsolat, igaz, elég egyedi módon, zenéhez dedikált router, DSP, mindenféle kutyafüle, de látszik is a termékeken a fejlesztés, és nem műszaki marhaságokat hadoválnak, pedig a marketing náluk is erősen meg van tolva, a difi mégis égbekiáltóan nagy.
-
Ear001
addikt
Pedig vannak, árulgatnak, na nem csak ezt, inkább mindenféle modifikációt meg olcsóbb elektronikákat.
"
Cifu : magyarul se nagyon megy nekik: Húsz négyzetméteren olyan, mintha egy grizli medve izgalmasan suttogna a fülünkbe, de ezer négyzetméteren vagy még ennél is nagyobb termekben olyan érzésünk támad, hogy talán még falat is lehet vele bontani..... A Stradisound Set-System a frekvenciák helyett csomagokkal, angolul „set”-ekkel dolgozik. A set-ek nem interferálnak, így a terek, a tárgyak sem zavarják őket. A set hangokra a térnek vagy teremnek – vagy esetünkben az autó utasterének – nincs hatása. "[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Pro Koryak #75 üzenetére
> pl. eredeti nyomású cd, sacd, dvd-a, lp bár lehet már nem gyártanak?
Es NAS-rol szerinted nem lehet DSD anyagot lejatszani?
while (!sleep) sheep++;
-
Cathfaern
nagyúr
-
Zanik
addikt
Pár éve volt már egy magyar próbálkozás betörni a high-end hifi piacra, Bodor Audio vagy mi volt a neve. Azóta se hallottam róluk.
-
törölt tag
"The phylosophy behind Stradisound system is to understand the importance and role of resonance in human nature and connect human beings to themselves on an entirely new level. Engineers of Stradisound started to work with no smaller goals than completely changing the way of music listening and all traditional and non-traditional concepts of creating sounds in our homes, or in theaters, just as STRADIVARIUS, the famous violin-maker did in the 17 th century.
"Out of the box is a place where talent develops" said Adam Gyorgy, who played an integrate role in fine-tuning the Set System 1.1, 1.2 and 1.3. He believes that Stradisound will change the way of underastanding classical music and Stradisound will help people to reconnect with arts on a way they had no chance before.
His personal choice of Stradisound Set System 1.3 in his home in New York delivers stunning details with excellent vibrations, the execution and ultra high-end finish of Stradisound "fits his home at Central Park splendidly" . says Gyorgy. "
Igazi gyöngyszem, mondjuk annyit megtudunk, ki az, aki már vett egy ilyet. A legszebb a híres XVII. századi hegedűkészítő neve.
"If you have ever been to a good concert hall - for example in the Stern Auditorium at Carnegie Hall, New York - sitting in the best place, you may have experienced that every little move can be heard, while even the loudest of crescendo can be enjoyed to its fullest. Let’s compare this to a dance club. Trying to communicate with your friends, shouting and screaming with each other and still not being able to hear what the other person is saying - meanwhile being deafened by the loud noise.
The above are examples of an important observation: the human ear is able to process good quality sound even at a high volume, but at the same time the processing of low quality loud sound is blocked as noise"
Tökéletes ellentmondás két bekezdésben.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Akkor tessék, nézd meg hány hibát találsz mondjuk csak ezen az oldalon...
Amúgy ez megint egy nagy-nagy bullshit generátor szöveg. Angliában élő angol írónő... Bakker, akkor vállalja a nevével azt, amit csinált, mert az méltatlan egy elviekben csúcskategóriás, méregdrága Hi-fi rendszert gyártó cég honlapjához.
Még ahhoz sem vették a fáradtságot, hogy átolvassák, és legalább az elütéseket kijavítsák és egy minimális szinten várható tördelést megcsinálják...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz Pro Koryak #65 üzenetére
Mirol hallgassam, mester? Fogjak egy kompresszalt felvetelt, es torzitsam kicsit el, ahogy a botfuluek teszik?
while (!sleep) sheep++;
-
AGE-T
őstag
Szóval ez volt az... Én is hallottam a "batman füleket" kiállításon. Mindaddig nem figyeltem rá, míg egy irdatlan dübörgéstől majdnem hasra vágtam magam. Azt hittem kinkg kong akar átjönni a falon, pedig csak valami demo kopogást küldtek ki a cuccból. Hát powa az volt benne rendesen.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
edward2
addikt
Szellem műtét is jár hozzá?
-
törölt tag
Ennyi pénzből egy emberéleten át futja koncertjegyekre is, de néhány évig akár egy saját kamarazenekar is fizethető.
-
access_denied
senior tag
Ennél azért kicsit részletesebb tesztet vártam az átütő erejű cím olvasása után.
A dizájn pedig kb. ezzel vetekszik. Grat!
-
félisten
válasz Pro Koryak #58 üzenetére
Mondjuk a sok bullshit mellett pont a NAS az, amivel semmi problema nincs
while (!sleep) sheep++;
-
Pro Koryak
addikt
... valami fidesz(közeli) behatás lehet, ők szoktak ennyire szerények(nagyképűek) és a szarra is milliárdokat költők lenni.
NAS-ról, meg smart-phone-ról hájend minőség, paraszték megnyilvánultak rendesen.
a milliááádos paraszt(ék) a cselédnek.
- Zsuzsika, muzsika! röccencsedd be aszta SzadoMazo 1.3-asssat!már megint egy, "Anyátok pi..áját" kategória kirívóan szélsőséges esete
-
-
optikus
senior tag
valoszinuleg nem, de ahogy a cikkben irva vala, ket db-ot mar megvettek. mas kerdes hogyan es mennyit fizetnek, mi is adtunk mar el ugy hogy valojaban teremberletet kaptunk fizetsegben arra meg ra lehet mondani a legnagyobb arat ami a kornyeken van, tok mindegy mert penzcsere nam volt. szoval barmi lehet, lenyeg hogy jol hangzik hogy mar annyira tutu bizniszuk van hogy nem gyozik gyartani
Buy books not gear.
-
paye
tag
Én voltam a kiállításon, hallottam a berendezést és nagy adag hasbaakasztásnak tartom. Aki ezt a produktumot High Endnek képzeli az még életében nem hallott jó hangot.
Viszont volt ott ami a StradiSoundtól jól szólt: a szálloda bejárata előtt kiállított cabrio, voltam párszor autós hangminőség / nem hangnyomás! / versenyeken, ültem Europa bajnokságot nyert autóban is és mondhatom bátran hogy az autó-installáció valóban nagyon jól szólt, természetesen a cég jelenlévő demonstrátora semmilyen felvilágosítást nem tudott adni...[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
"A specifikáció titkosak? Ez szokás ebben a kategóriában? Hogy lehet így reklámozni?"
Bár papíron létezik objektív audiofília, de a valóságban sokkal inkább a szubjektív változata hódít (vajon miért... ). Nagyon nehéz jól leírni egy hangrendszert, az emberek pedig könnyen megvezethetőek a nem látható, nem kézzelfogható dolgokkal kapcsolatban. Elektromosság, mágnesség, elektromágnesség , hang, fény (ahogy a fizkém tanárom mondta, az optika a fizika legsötétebb területe). Egy bizonyos szint felett pedig annyit kérsz egy termékért, amennyit a
hülyéksznoboktehetős hozzáértő profik még hajlandóak kiadni érte. High endben, luxusban nincs jelentősége az ár/érték aránynak. Sajnos. Vagyis tulajdonképp van: minél drágább, annál jobb.Ennek a terméknek amúgy a legnagyobb előnye valószínűleg az ára, vagyis hogy ilyen rendkívül drága. Fele, vagy ötödennyiért minden bizonnyal kevésbé érdekelné az embereket .
-
MZperX75
addikt
Örülni kell az ilyen híreknek,az ilyen kategória kuriuzum.
Szívesen meghallgattam volna a demót.
A lényeg hogy megvették,2 milló dollàr a zsebben van.
Az barátok közt is 560 millió HuFt. -
félisten
Ez hitelesség kérdése, de alapvető dolog, hogy ilyen szinten ha egy ismeretlen cég vagyok, akkor nem névtelenségbe burkolódzó szakértőket idézek, hanem olyat, akik hitelesek a szakma számára. Ha meg nincs ilyen, akkor nem hivatkozok másra.
-
atus72
őstag
Ezt a bullshitet, set-ek, jó hogy nem sith-ek.
Már a "cég" honlapja is beszédes ahol a csávó önelégülten pöffeszkedik egy fotelban a cég egyetlen terméke ELŐTT!! Ilyen én még nem láttam hogy arcodba tolják a tulajdonost egy cég honlapján, de ez valami új irányzat lesz, meglátjuk mi lesz ebből, mindenesetre elég fura a sztori. -
törölt tag
A saját oldalukról valami leírás a cuccról:
"StadiSound Set System 1.3
Adam Gyorgy World famous pianist says it is like ˝The best place in the best concert hall˝. This is the world's best audio equipment with it's revolutionary way of creating sound. . In accordance with current requirements it utilizes NAS and is able to play CD-s and may be conrolled via tablet, Smart-phone or a personal computer.It is a highly sensitive audio equipment. The StradiSound Set System is the guarantee for reproducing even the most elaborated msical paraphrases.
The StradiSound Set System 1.3 is an integrated system. Nothing else needs to be bought for you to be able to enjoy HighEnd quality music - be it in a living room or a concert hall seating 300-400.
Modules of the Set System:
2 speakers size: 0,5m x 0,4m x 2m weight: 2 x 96 kg
1 Center (power supply, terminal amplifier) Size: 0,5m x 0,37m x 0,6m weight: 52 kg
1 NAS (…..GB disc)
1 tablet
1 router
1 remote controll (optional)
It includes all cables necessary to connect the modules to each other and the power supply.The equipment is installed by us at the location designated by the buyer. None of the parts of the system may be changed or replaced by other elements, as the audio-equipment only delivers its maximum benefits with the player, terminal amplifier and cables supplied with the StradiSound Set System – including power supply cables.
Set System 1.3"
Ezt én eléggé BS-nek tartom.
-
ROBOTER
addikt
Szerintem ez az egész egy marketing-pszichológiai kísérlet.
#45: egyes szám első személyben, ha lehet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
félisten
válasz Cathfaern #29 üzenetére
Az, hogy "egymillió dolláros" a rendszer, az nem valós árat képvisel, hanem a gyártó cég által meg nem nevezett szakértők becslése, hogy mennyit ér a rendszer. Ez ugyanúgy üres marketing bullshit, mint az oldal többi üres frázisa (például a név nélküli világhírű "engineer"-ek...)...
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Vakuljatok parasztok tipikus esete.
-
atus72
őstag
Nekem akkor is az etalon a Nautilus, egyszerűen ez a forma fantasztikus, fenomenális, szenális
[link][ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
én pl ott voltam a zeneakadámián egy egész estés zongorakoncerten, amin az új zongorát elsőként mutatták be. Szerintem nagyon szépen szólt, és volt egy kis egyedi, a megszokottnál erősebb hangzása, ami különlegességet adott neki, de mégse volt zavaróan más.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
nagyúr
Az csak régen volt, hogy "jó bornak nem kell cégér". Ha nem erősítik a márkatudatot az emberekben, akkor nem fogják megvenni a terméket. Az már egy másik dolog, hogy sok gyártó a minőségre fordítandó összeget a reklámokba öli...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Cathfaern
nagyúr
Az oldalukon is van pár érdekesség [link]
Pl.: "That is just what the new leader did, until arriving at the "simple" goal of getting kick-drums and bass to sound at that same time - in real-time."
Alapból gáz hogy mennyire borzalmas angol található az oldalon, ha már ennyibe kerül a rendszer, akkor egy normális fordítót igazán megfizethettek volna. Másik oldalról remélem, hogy a fentihez hasonló mondatok csak a borzalmas angol miatt születtek meg, és valami teljesen másra gondoltak, mint a fenti mondat magyar fordítása, mert ellenkező esetben nagyon kileng a bullshit mérő
B verzió, hogy tényleg valami nagyon forradalmit alkottak, csak képtelenek megfogalmazni rendesen, hogy mit tud a rendszer, ez esetben meg egy marketingest ajánlanék nekik -
MODERÁTOR
Ez amúgy mekkora egy hülyeség. Minden komoly gyártó büszke arra, hogy mit hozott össze. Lásd autóknál pl Bugatti, Pagani stb. A másik, hogy vmi olyan "húszforintos" technikát raktak bele amit nem mernek bevállalni ill elmondani, a vásárló meg úgysem szedi szét.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
titán
Sokkal inkább egy Genesis 1.2
Tudnám, hogy náluk mit jelent az 1.3?
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
:-DDDD
van ez a kef nevű márka, ami így eléggé kezd elhúzni a felső kategória felé. na, 1 millió dollárból, egy komplett stúdiót összeraknak neked. ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
De lássuk be reálisabb képet mutat a dologról, mint a tiétek. Ezt ne vedd kérlek rossz néven, de sajnos ez a megítélésem. A Stradi Sound marketingje annyira szerény, mint Kanye West, viszont semmit sem nyújt cserébe, ahogy te magad is írtad, semmi konkrétumot nem árultak el az egész rendszerről. Annyire lenyűgözött mindenkit, hogy AV-Trend.hu-n kívül (akik ugyebár a Hifi Show 2015 szervezői, így nem teljesen függetlenek) csak a lent idézett Ear.hu blog írt róla. Ear pedig ugyebár már nem volt annyira lenyűgözve.
Én ott kezdeném a dolgot, hogy a valóban high-end hifi bemutatók jellemzően kellően hangszigetelt helyen szoktak lenni, és nem egy ilyen nyüzgő és zajos rendezvényen egy külön szobában. De én nem értek hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Hasonlóra gondoltam én is, csak nem akartam kapásból rosszindulatú lenni. Azért ha ennyi zsét elkérnek valamiért, akkor már illene valami infót is megosztani. Valszeg azért nem közöltek semmit mert lehet egyből kiderült volna valami turpisság. Na mindegy, jól csinálták, gazdagok lettek.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Grisa
csendes tag
Volt szerencsém meghallgatni a rendszert.
Nem vagyok egy audiophile de engem a hangja meggyőzött.Tényleg sok stílust játszottak és mindegyiket nagyon jó volt rajta hallgatni. Én nem éreztem rajta hogy ki lenne emelve a közép.
Ami nem tetszett az az hogy a végén a 20-30 nm szobában túltolta a hangerőt megmutatni hogy tud ez nagyobbat is szólni. Felesleges és élvezhetetlen volt, azt enélkül is el tudtam róla képzelni hogy nagyobb helyiséget is meg tud tölteni hanggal.
A marketing része pedig tényleg el van szúrva. Fehér kesztyű és társai teljesen bazárivá tették.
A "független szakértők" meg nem tudom mit szívtak, de 1M dollárt biztos nem ér. Ne 1-2 darabon akarják visszahozni a teljes fejlesztési költséget. -
nagyúr
Jajaj.... már kezdtem örülni, hogy valami itthoni műremek, erre úgy néz ki, az olajipari burnuszosokra hajtanak? Ha már a burj al arabban van a privát lakosztályom, akkor a hangfalam is hajazzon rá?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
darealkilla
aktív tag
Ez mekkora egy durva bullshit, beszarás:
"Stradisound Set-System a frekvenciák helyett csomagokkal, angolul „set”-ekkel dolgozik. A set-ek nem interferálnak, így a terek, a tárgyak sem zavarják őket."Akkor ez nem is hangszoró, hanem setszóró és nem a levegőt rezgeti, hanem a 11-edik dimenziót és szerintem Széles Gábor energiacellája hajtja, máshogy ez nem is lehetséges
én vagyok az ördög
-
nagyúr
Gondolom még tart a levédési procedúra... Ahogy a magyar szabadalmi hivatal működését ismerem, kb 2025-re már megtudhatjuk a részleteket De addigra meg filléres tömegcikké fog válni, ha a kínaiak is beruháznak egyre
Bár a méretek és a teljesítmény adatok megadása nem hiszem, hogy komoly hamisítási hullámot indítana el.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
optikus
senior tag
ilyeneket nyomnak:
" A Stradisound Set-System a frekvenciák helyett csomagokkal, angolul „set”-ekkel dolgozik. A set-ek nem interferálnak, így a terek, a tárgyak sem zavarják őket. A set hangokra a térnek vagy teremnek – vagy esetünkben az autó utasterének – nincs hatása."
nem teljesen vilagos mit csinalnak (a nagy rizsazason kivul) de mintha meglevo hangszorokat alakitananak at.
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
nekem is olyan filingem van mint a csodazongoranal amit majd az arab sejkek jol megvesznek, hang nem szamit csak hogy draga legyen.
honlapjukon nincs semmi konkretum (mar ahol mukodik), ha nekem sok lovem lenne akkor is megneznem mire koltom, hat nem tom...Buy books not gear.
-
Ear001
addikt
A mondjunk egy nagy számot, biztos lesz valami balfék, aki pont ezért veszi meg marketing tipikus esete. A bejáratnál levő demó autót nem lehetett meghallgatni, csak azt szajkózták, hogy ötezer dollár, majd amikor mégis sikerült meghallgatni, a demonstráló ember a gyári fejegységet sem tudta kezelni, minden hátra volt faderelve, de az megvolt, hogy hova kéne menni, ha ilyet szeretnék szereltetni a kocsiba. Hát köszi, nem.
A szobai demót pedig jobban nem tudnám összefoglalni, mint ahogy itt tették az avx fórumán: "StradiSound set system 1.3: ettől ugyan nem vártam sokat, mert amikor elolvastam a bemutatkozó anyagukat már akkor elképedtem a sok hasbaakasztó szöveg láttán, de azért kiváncsi voltam. A hang abszolút partiban volt a bullshit szöveggel. Ami azonnal feltűnő volt számomra az a közép-magas erős kiemelése, színezése, dobozhangja. Néha szimplán torzan, idegesítően szólaltak meg rajta bizonyos hangok. A bemutató végén kérdezősködtünk, de semmiféle konkrét válaszokat nem kaptunk csak a ködösítés ment. Megkérdeztük azt is, hogy kik azok a független szakértők akik 1M dollára becsülték a rendszer árát, de konkrét válasz helyett továbbra is a mellébeszélés ment. Összességében teljesen komolytalannak tartom ezt a rendszert a süket szövegek miatt, a konkrétumok hiánya miatt és legfőképp a hallott hang miatt. Azért szívesen megvizsgálnám komolyabban is ezt a rendszert, méricskélnék és hallgatóznék többet is csakhogy világosabb képet kapjak az egészről. Mindenesetre az 1M dolláros becsült ár egyszerűen vicc! A fehér kesztyűs fickó, a hangfalak előtti "záró-szalag" és a zongorista reklámarc számomra csak tovább rontottak az összképen ... "
-
Kékes525
félisten
válasz Dragon3000 #5 üzenetére
Igazad van, gondolhattam volna. Remélem azért sikere lesz. Kíváncsi lennék egy összehasonlító tesztekre is a felső kategóriás hangrendszerekkel.
(#8) elefant: A specifikáció titkosak? Ez szokás ebben a kategóriában? Hogy lehet így reklámozni?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
Nekem bejön, szép egyedi konstrukció! Gratulálok a készítőknek, bár gondolom a negyed milliárd Forintos ár 99% sznobizmus 1% technika.
Kicsit szomorúan olvastam, hogy a fejlesztők nem adtak ki semmi technikai információt a szettről, legalább az itthoni sajtó legnagyobb technikai portáljának elárulhattak volna valamit...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Apollyon
Korrektor
Ez így zéró technikai adattal nagyon karcsú. Aki megvette, legalább neki elmondták mire adott ki ennyi pénzt?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Kékes525
félisten
Mennyi, egymillió dollár??? Rettenetes ár egy hangfalért, ráadásul nekem nem is tetszik. Persze szívesen meghallgatnám...
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Yutani
nagyúr
A magyar manufaktúra diadala!
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest