-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
LLKobe #36534 üzenetére
Tényleg passzolom, elmondás alapján valóban hasznos lehet, nálam csak egyéni becsípődés hogy kerülöm az automatic beállításokat, változókat hagy az egyenletben szemben azzal ha mindent kézzel végzek..
A Powerplay kikapcsolása szerintem tetszeni fog, ugye a Crimson hypeolva volt azzal hogy fogyasztáscsökkenés így meg úgy, szerintem belenyúltak a PP-be elég rendesen mert korábban nem próbálta ilyen "agresszíven" szabályozni az órajelet/fogyasztást (Catalyst) vagy legalábbis nekem nem rémlik.
Szóval ennek kikapcsolása csak annyi, hogy nem buzgerálja az órajelet, kihúzod ezen funkció alól a széket de ez igaz 2D/3D-re egyaránt, ezért fontos a Reset játék végeztével.
Eleve nem értem egy olyan funkció létjogosultságát, ami kvázi korlátozza hogy a GPU kifussa magát játék közben de simán elképzelhető hogy bennem van a hiba.Létezik elvileg egy Clockblocker néven futó tool is, ami dettó ezért felelős, nem hagyja hogy játék közben a Crimson/PP babrálja az órajelet de mivel nekem a MSI AB-n keresztül történő megoldás bőven elegendő így azt még sosem próbáltam. Elképzelhető hogy esetedben ha ezt az automatikus 2D/3D ventiprofil váltás használni szeretnéd MSI AB-vel akkor ez az App praktikusabb lenne az órajel "fixációhoz" mint a PP kiiktatása ugyancsak MSI Ab alól, pusztán csak a Reset okán.
Szóval érdemes kitesztelned.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest