- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
válasz
abridabri #33489 üzenetére
Például én előre raktam 2db 14cm-es Nanoxia ventilátort. Az alsót úgy raktam be hogy a kártya végétől kb.6cm-re van de ehhez persze ki kellett alakítanom ott felfogatási pontokat. Lemezből készíteni a felfogatáshoz szükséges pántokat. A másik 14 cm-es Nanoxiát ez fölé a ventilátor fölé raktam de kb. 10cm-el kijjebb az előlaphoz közel hogy az általa keltett légáram az alatta lévő ventilátorra is essen (ami beljebb van egészen a videókártya végénél). Ezek a ventilátorok 1100RPM-re vannak leszabályozva így elég halkak (amúgy 1800RPM fordulatúak lennének) és a házba befelé fújják a levegőt (az alsó közvetlenül a kártyára).
A ház alját kivágtam és beraktam oda egy 800RPM fordulatú Coolink Swif2 ventit mi pedig a kártya végénél elhelyezett ventilátor keltette légáramot ráfújja a kártya ventilátoraira.
A ház hátlapjára pedig egy 12 cm-es Nanoxia van felrakva ami 1800RPM fordulaton szívja ki a meleg levegőt.
Persze ezekkel míg így elkészültek kicsit dolgozni kellett nem csak felcsavarozni a boltban vett ventilátorokat de megérte mert most már minden tökéletes számomra a hűtésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest