Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti

senior tag

Vásároltam kb. egy hónapja innen az apróról egy ASUS Expedition Radeon RX 570 OC Edition 4 GB típusú kártyát, garanciával.
    Megmondom őszintén, hogy videókártyával még nem nyűglődtem annyit számítógépes pályafutásom alatt, mint ezzel. Lassan, de azért összeszoktunk. Afterburnerrel állítottam hozzá ventiprofilt, wattmant nem piszkálom, nekem ez a beállítás jött be a legjobban.

1-2 alkalommal történt olyan jelenség, köztük tegnap este is, hogy 2 megjelenítő volt aktív egyszerre. DVI-on van a monitor, HDMI-n pedig a tv. Heroes of the Storm közben egyszercsak fekete kép, búgó hang a hangszórókon. A gépet csak resetelni lehet. Reset után alaplap csipog, a gép el sem akar indulni. Teljesen kikapcsoltam, megjelenítőket kihúztam. Csak a HDMI-t bedugva simán elindult a gép, visszadugtam a DVI-t is, újra működik minden. Megbízhatósági előzményekben ezt látom: hardverhiba.
    Ha csak az egyik kijelző aktív, soha nem volt ilyen probléma. Miféle hiba lehet ez?
    Valaki, akinek ilyen kártyája van, esetleg tudna felrakni valahová egy biost, hogy összehasonlítsam/kipróbáljam azzal is? Hynix ramos verzió, GPU-Z szerint.

Új hozzászólás Aktív témák