Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Pityu. #34974 üzenetére
Nincs gond, én mindig frissítek és eddig még nem akadtam bele hibákba. Mondjuk én nem is monitorozok semmit meg nincs más tunningoló program felrakva, lehet ezért működik nálam normálisan. Simána Wattman-t használom kis OC-ra finomhangolva a feszültségeken.
Mondjuk legutóbb jól tele volt a gatyám amikor elsárgásodott a szín a monitoron, 3 nap kellett hogy rájöjjek hogy ez a WIN 10 ben új fícsör hogy automatikusan beállítja az esti szemkímélő fényt
-
John_Doe
senior tag
Ha csak berakod a gépbe a kártyát és használod nem piszkálgatod nem fogod észrevenni a különbséget (1244MHz vs. 1268MHz) max annyi hogy az armor hűtése hangosabb terhelés alatt. Ha piszkálgatni akarod akkor a giga kártyának alacsonyabb az áram felvételi limitje (90W vs. 120W) ez limitálhatja a max tuningot.
-
Brenor
aktív tag
Milyen radeon wattman beállításokkal használjátok az rx470-et? Nekem az a problémám, hogy néha fagyogatnak a játékok úgy, hogy elmegy a kép és még a resetre se reagál.
-
7om
tag
Sziasztok, egy GIGABYTE RX 570 GAMING 4GB (GV-RX570GAMING-4GD) kártya ami elvileg nem OC-s, legalábbis így értelmeztem visszaolvasva, mennyi különbség van egy msi armor oc meg az adott giga kártya között teljesítményre?Gigabyte-ra gondoltam vételnek, az olcsóbb verziók közül, de ha van jobb ötlet nyugodtan jöhet.45-46 ezerig.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34989 üzenetére
Ez az 1150mV nem gyári fesz, hanem félresikerült blöff. Ha megnézed, minden turkálás nélkül milyen feszen megy 1411Mhz-en a Nitro, sanszosan nálad is 1,2V lesz, ami "mágikusan" 1,15V-ra esik ha manuálra teszed, vagy valamivel hozzányúlsz. De ha jól emlékszem, az Rx570-ek is 1150mV-ra ugranának, amikor gyárilag azok inkább 1V körül kéne menniük.
De már a feszültségtáblázatból is látszik, hogy egy tákolmány, értelmes mérnök nem állítana be ilyet soha, mert már ránézésre is teljesen hibás, durván.... -
NdrewSunix
őstag
Szóval reboot után már wattman is az 1340mhz-et mutatja, viszont ahogy nézem hwinfoban, simán kap így is terhelés alatt 1125mv -ot. Sőt wattmanban a gyári szerint 1150 a tető, mint boost állásban.
Na meg úgy érzékelem kell mindenképp az egyedi msi ab ventilátor profil, mert anélkül pörgeti feleslegesen gyorsan a gyári terhelés alatt. -
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34985 üzenetére
Ha BOOST BIOS-al használtad, a WattMan megjegyzi. WattMan-ban reset után már beáll rendesen 1340-re.
-
NdrewSunix
őstag
Srácok az mitől lehet, hogy az RX580 Nitro silent biossal gpu-z -ben 1411-et ír gpu clocknak és defaultnak 1340-et, de ugyanúgy teszt alatt 1411 MHz a teljesítménye, mint boost módban ahol gpu-z szerint gpu clock és default clock is 1411.
Most akkor silentben nem 1340 MHz lehetne a max frekvencia? Eddig nem próbálgatta, csak most este először. -
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Valamelyikőtöknek van e Asus rx470 4gb kártyája és, ha igen mióta, mennyire stabil? Csak azért kérdezem, mert nekem is ilyen van és vannak problémáim vele.
-
zozo95
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával kapcsolatban fordulnék hozzátok van egy SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB-os videókártyám olyan driver problémába ütköztem hogy a legfrissebb és legfrissebb előtti radeon driverekkel laggjaim vannak pl Rocket League nevezetű játékban , viszont ha a windows update által feltelepített régi 1.7.1.1 típusú drivert használom azzal tökéletesen fps droppok nélkül fut a játék viszont annyi szépség hibája van az egésznek hogy az újabb játékoknál pl Forza Horizon 4-nél ki írja hogy régi a driver viszont ha lefrissítem akkor droppol az egész és mikrolaggok vannak, valakinek esetleg valami ötlethogy ezt mi okozhatja wattmanhoz nem nyúltan mert nem értek minden alap beállításon megy mind a két fajta driverban.
-
HSM
félisten
A win 10 gyors indítási módja tudja megkeverni.
(#34979) Giii: Már volt róla szó, hogy Afterben pl. ha csak a gyárinak tűnő beállításra (pl. power limit kitolás és semmi más) "Apply"-t nyomsz, akkor ő suttyomban a gyári automata feszültségek helyett is beállít valami agymenést, ami lehet már kevés a Nitro SE 1430Mhz-hez, ugyanis 1,2V helyett olyankor 1,15V-ot kap max. [link]
Próbáld meg, hogy játék előtt WattMan-ból reset, az elvileg visszaállítja gyárira (ha Afterben 0mV az offset), úgy jónak kellene lennie. Nem baj, ha fut közben az After, csak ne nyúlj az "Apply" gombhoz.Amúgy Afterburner is le tudja állítani a ventiket, ha lehúzod a ventiprofilt 0%-ra.
-
Giii
senior tag
Kezd elegem lenni az Afterből . Beállítok egy profilt .Ugye alapjáraton zero rpm van neki 60C -ig .Eddig oké .Ahogy beállítom MSI-ben ,hogy kézi venti vezérlés be is indulnak a ventik .Viszont ahogy visszatenném automatára nem állnak le a ventik ( 27 C-nél ). Wattmanban meg pöccre csinál mindent .Csak ugye az MSI visszajelző rendszere jobb . Plusz itt látom mennyire ugrál a fesz .Azért gond hogy ugrál mert egy idő után kifagynak a játékok . Ez totál nem driver hiba szerintem .Úgy hogy 1430-at stabilan tartja .És igen ez már gond .
Power limit és Temp target kitolásával ez orvosolható ? -
R3nts
senior tag
Sziasztok! Az aláírásomban szereplő konfigban van egy Sapphire RX570 Nitro/OC 4GB.A legfrisebb ,júliusi rollupokat is tartalmazó 1903-as W10Prox64-el. Már az előző verziós Adrenaline drivernél a WattMan-ban sem maradt úgy a Zero RPM-es beállitás(kivétele),most a 19.7.1 van fenn,azzal is minden indításnál áll a venti a Zero RPM be van kapcsolva. A TRIXX is fenn van,abban is csak akkor indul el a venti,ha elindítom a TRIXX-et,mert úgy van beállitva,hogy ne induljon a Win-nel.A nyüves Adrenaline driverben,minden indításkor ki kell vennem a pipát a chill,virtuális szuperfelbontás, meg ilyen firlefranc sz.rok elől... másnál sem működik rendesen a driver az RX570-essel,vagy nálam van a gond?
-
tomic
addikt
Véleményetek szerint egy 580 8gb Nitro megér 34000Ft-ot ami bányászott egy évig?
-
HSM
félisten
-
Pityu.
nagyúr
válasz
NdrewSunix #34968 üzenetére
Amikor fel raktam a windows 10 1903-mat akkor ezt rakta fel automatikusan,eddig minden stabilan működött vele néha olvasgattam újabbak felé de mindig volt hol ilyen hol olyan gondjuk az újabbakkal,a legújabbaknál is olvasom valami színmizéria meg ,hogy a játékok néha picit akadoznak.Szóval ezért nem mertem még felrakni újabbat.
#Bodz
Általánosságban pár napja is feltettem a kérdést,arra sem felelt senki sem.
-
HSM
félisten
"Ez alapján alig van különbség, sokkal nagyobb difire számítottam."
3dB zajszintben azonos hőfokon, de 25W-al magasabb fogyasztás mellett azért nem éppen kevés a Nitro javára...Amúgy ezért szoktam javasolni a referencia (1340Mhz) GPU órajel használatát (a Nitro-n gyárilag is van egy ilyen beállítású BIOS), ha alakinek számít a perf/watt, ugyanis felette elég vadul elkezdi emelni magának a feszt a GPU, a Nitro+ esetén nálam 1411Mhz 1,2V a referencia 1340Mhz 1,125V-ja helyett, ami igencsak durvát dob a fogyasztáson. De ez nem a Nitro sajátja, minden RX580 GPU/kártya így működött, amit volt szerencsém látni.
-
Pityu.
nagyúr
Halihó,erre tud valaki választ adni,vagy láthatatlan vagyok?
-
Speed®
titán
válasz
Vartanus #34953 üzenetére
Egyszerű a magyarázat, normál állásban miner BIOS van rajta. Atikmdag patcherel felmegy a driver, de jobb megoldás egy origi BIOSt rádobni.
Furmark elszáll mit jelent, droppolásig melegszik vagy fagy? Előbbi lehet pasztagond, utóbbi viszont nem normális semmi esetre sem. Táp?Ha gyári BIOSal is hülyül, vissza az eladónak..
-
Yany
addikt
válasz
NdrewSunix #34962 üzenetére
Ez alapján alig van különbség, sokkal nagyobb difire számítottam. Az is tanulságos, hogy mennyivel kisebb fogyasztásból is ki lehet hozni majdnem ugyanazt a tempót.
-
Vartanus
őstag
-
tomic
addikt
A Pulse és a Nitro kártyák között röviden mi a különbség?
Hűtésük szemre mintha ugyan olyanok lennének. -
Pityu.
nagyúr
Akinek RX480-as kártyája van és próbálta az új drivert,hogy szuperál?Nekem még 17.1.1 van fent nem mertem még ujjat kipróbálni.
-
Vartanus
őstag
válasz
NdrewSunix #34954 üzenetére
És bármely bios módban kb 15 perc után elszáll a Furmark :/
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Vettem bizományiból használtan egy Shappire RX480 Nitro+ OC 8GB karit(SKU: 11260-07).
Mivel csak a karit kaptam bubis zacsiban így user guide nem volt. Kérdezném a Shappire RX480 tulajokat, hogy a DUAL Bios switchen melyik a Silent(AMD ref. ajánlás) és Boost állás?
Elvileg bal állásban van a Silent és jobb állásban a Boost. Ez így van?
(elvileg?)Silent módban(bios switch balra tolva)minden ok, de ha átkapcsolom akkor a Radeon settings azt íjra nincs hardver vagy rossz a telepítés, a Sapphire Trixx szoftvere sem indul és a GPU-Z is képtelen értékeket kiolvasni.
Ez másnál is így van és normális vagy én kaptam ki szar példányt? -
-
Giii
senior tag
Gta 5 közben rettentően ugrál a fesz .1,156-on tetőzik és be tud esni 1,075-re is akár! Ez az alja .Nem lehetne ezt fixálni valahogy ? Vagy ez így nem gond a GPU -nak ?
-
HSM
félisten
Igen, van rajta egy RGB vezérlő, abba beleírja a Trixx a világítás paramétereit éa utána megy magától. Hogy pontosan hogy van megoldva nem tudom, de a Logitech G9 és G502 egerem is ilyen, azokba is beleírja a programjuk a beállításaikat, és utána más gépen is úgy működnek.
-
válasz
BudaiZoli #34934 üzenetére
Nem rossz ez a hűtés, de nem tudom, elég-e az 580-ra. Nekem 570-em van ilyen kiadásban, 1280MHz-es órajellel - megbirkózik vele, de amikor komolyabb terhelést kap (pl. SW BF 2), akkor 75 fok körül van a hőmérséklet, és nem kimondottan halk. Az 580 meg 100MHz-cel gyorsabb, + a memória is jobban fűt.
-
Giii
senior tag
Srácok egy kérdésem lenne ,hogy elég Afterban alulfeszelni és profilként beállítani vagy p-stateket állítsam be ? A Polaris kártyákhoz van külön moddoló? Vagy működik a régi jól bevált program ?
-
Giii
senior tag
Halló
Megjött az RX 580 SE . Príma minden beállítottam pár dolgot .Fent van a HW Ibfo + Afterburner .Kiváncsi voltam,hogy a kártyán lévő feliratot hogyan lehetne világításra bírni .Ok .Trixx fel de már az lején összeakaszkodott az MSI Afterral .Beállítottam rajta,hogy random színváltásokat csináljon .Ez meg is volt.Miután letöröltem a Trixx-et ugyan úgy müködik a random színváltás.Kérdésem az lenne ,hogy ezt most hogy ??
-
NdrewSunix
őstag
válasz
Kis Tigris #34939 üzenetére
Akkor azt mindenképp tedd meg, mert nagy esély van rá, hogy egy régebbi van most fenn!
-
Kis Tigris
tag
válasz
NdrewSunix #34938 üzenetére
A driver számot nem is figyeltem, mivel tegnap telepítettem frissen a Win10 Pro-t, s igazából drivert sem kellett felraknom, már egyből "varázsolt" egyet a Win. De ezt is leellenőrzöm
-
NdrewSunix
őstag
válasz
Kis Tigris #34937 üzenetére
Ebben az esetben szerintem nem ott keresendő az eltérés oka. Próbáld meg ugyanazokat a beállításokat, ahogy írtad is, mint a 750Ti -nál voltak. Nézd meg, hogy esetleg nem.e valami nagyon régi driver van fent.
-
Kis Tigris
tag
válasz
NdrewSunix #34936 üzenetére
Radeonban semmit nem állítottam. De mint írtam, a játékban mindent ultrára vagy fullra húztam (40-45 fps), míg a 750 TI-nál elég vegyes volt a beállítások. Ha hazamegyek este, próbálom rekonstruálni a 750 TI beállításait, kivi vok, olyan lesz e a képi világ amire emlékszem. Ha olyan, akkor tényleg csak az "elállítgatások" miatt más most
Szóvalé akkor a Radeon szoftban ne nyúljak semmihez, ugye? -
NdrewSunix
őstag
válasz
Kis Tigris #34933 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ahhoz hozzá kell nyúlni a Radeon szoftverhez, hogy azonos legyen a kép.
Nekem volt 1060 is a gépemben, nem láttam a különbséget az RX580- hoz képest pl.
Nem lehet, hogy valami olyan dolgot állítottál el véletlen amit épp nem kellett volna? -
válasz
Kis Tigris #34933 üzenetére
A játékon belül kéne pontosan egyformán beállítani a két játékot. Minden egyes részletet. Akkor 99%-ban azonos lenne. Régebben volt különbség, a radeonok képe színesebb volt, az nVidia fakóbb, de ez megszűnt és már állítható mindkettő menüből.
-
BudaiZoli
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Még a 470-es korszakban anno nagyon jókat hallottam itt az XFX-ekről, most is gondolom hasonló minőségűek, igaz? Most megtetszett ez a kari az alza.hu-n 65-ért.
Ezek a 2 ventis egyen hűtések mindegyik kártyán gagyik? -
Kis Tigris
tag
válasz
NdrewSunix #34932 üzenetére
Na, hát nekem nem ilyen
Sokkal kontrasztosabb (zavaróan), sokkal élesebb, recésebb kicsit. Valamint nincsenek távolban párák, ködös részek (vagyis nem feltünően)...
Ezért is gondoltam: nem kell állítani valamiket a Catalyst panelon? -
NdrewSunix
őstag
válasz
Kis Tigris #34930 üzenetére
Én nem látom azt a nagy képi különbséget Nvidia és AMD között itt pl.
Lehet a 750 Ti gyenge grafikai képességéhez szokott inkább a szemed.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Tegnap érkezett meg a PCX-nél összeállíttatott számítógép, valamint hozzá az ALZA-tól a Gigabyte RX 570 Gaming 4GB videókari.
Nos, este ki is próbáltam a The Witcher 3 játékkal, és... hááát... nem igazán tetszik a látvány
Minden oké a karival, szóval nem az a hibás, hanem szerintem az én nVidia karikhoz szokott szememnek szokatlan, nem tetsző a képi világ...
Egy Gigabyte GTX 750 TI-t váltott, s az a fura, hogy azon átlag high beállításokkal szebb volt a kép mint ezen Ultra-ra húzva minden. Az fps természetesem duplája most, de valahogy a látvány... Nem olyan finom, kicsit túl kontrasztos, kicsit minden durvább nincs az a finom párás-ködös látvány mint a 750 TI-nél volt...
Persze az is eszembe jutott, nem e valamit be kell állítani a Catalyst-ban (nVidia-ban nem kellett semmihez nyúlni, úgy volt jó ahogy volt), valahogy finomhangolni.
Szóval, tudtok valami beállítási tanácsot adni, vagy fogadjam el, h így jártam, nem kellett volna váltanom? -
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Sajnos gari után 2 hónappal elpukkant a Sapphire Nitro+ 470-es karim és szeretnék helyére egy utódot. Fontos lenne, hogy már amennyire lehet, csendben tegye a dolgát. Tuningolni nem fogok, meg feszelgetni sincs már annyira kedvem. Nézegetem az RX580-as karikat, de nem tudom, hogy elvinné-e a tápom, meg hogy a procim eléggé meg tudná-e dolgoztatni. Látom itt vissza olvasva, hogy az ilyen MSI Armor meg Powercolor alap hűtéseket kerüljem el.
Illetve maradjak az RX570-nél vagy vegyek egy tápot és mellé egy 580-ast?Leginkább játékra kell, szóval számít a teljesítmény is azért.
Konfig:
MSI B150M Mortar
i5-6500 3.6
2x4 GB ram
FPS HEXA+ 500WTud valaki ajánlani vagy segíteni?
Köszi,
Zoli -
Zoltann85
kezdő
Üdvözlök mindenkit. Segítséget szeretnék kérni egy dologban. Van egy Gigabyte Radeon RX 570 MI azaz mining bulk Videókártyám (HYNIX) Mining biossal. Nem bányászok vele hanem játszok. Attól hogy ez Mining kiadású lehet ráflesselni normál rx 570 biost ? Válaszokat előre is köszönöm.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Ha volt már akkor elnézést. Asus RX470 a kártya. Másnál is jelentkezett az , hogy a 19.7.1 driver alatt nem lehet feszültséget változtatni, hanem folyamatosan 1150mV. 19.6.3 alatt hibátlanul megy a undervolt. -
zozo95
csendes tag
válasz
kisselandras #34920 üzenetére
nekem ugyanez a problémám rx580-al új driver óta micro laggok vannak... főleg Rocket Leagueban.
-
shakti69
tag
válasz
varmi2 #34917 üzenetére
Nálam így volt visszavéve a fesz:
<STATE ID="0" Enabled="True" Value="750"/>
<STATE ID="1" Enabled="True" Value="765"/>
<STATE ID="2" Enabled="True" Value="918"/>
<STATE ID="3" Enabled="True" Value="960"/>
<STATE ID="4" Enabled="True" Value="970"/>
<STATE ID="5" Enabled="True" Value="980"/>
<STATE ID="6" Enabled="True" Value="1000"/>
<STATE ID="7" Enabled="True" Value="1020"/>
Persze, lehet, nálad többet kell / kevesebbet is lehet beállítani.Emellett még a Chill a varázsszó.
-
TIT
veterán
válasz
Pécsi gyerek #34899 üzenetére
Detto azóta van hiba.
NdrewSunix: youtube és steamnél a video elején akad 2 mp.-re kb.nem?
Mert ezt se rég csinálja,de elég idegesítő. -
varmi2
nagyúr
válasz
Balazska90 #34916 üzenetére
Vedd le 1.05V köré, valamennyit segíteni fog.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Balazska90 #34913 üzenetére
Terhelve mennyi? Az a lényeg,, nem az alapjáraton.
-
MasterMark
titán
válasz
Balazska90 #34913 üzenetére
Ez számít a legjobban, hiszen abból lesz a hő...
-
Balazska90
tag
válasz
varmi2 #34912 üzenetére
0,750 V. De nem is értem ez miért számít! Bocsi, elég noob vagyok, nem véletlenül itt kérdezgetek!
Végülis ha nem sok annyira ez a hőfok, akkor ok. Csak a procit olyan szépen lehűti ez a bivaly hűtő és rossz látni hogy ennyire forró a VGA. Talán kicsit elkapkodott vétel volt, kábított az ár érték aránya.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Balazska90 #34911 üzenetére
Mekkora feszt kap a gpu?
-
Speed®
titán
válasz
Balazska90 #34907 üzenetére
Le lehet cserélni ajánlott típusra..ill. legközelebb vásárlás előtt kérdezni.
Az Armor ennyit tud, alulfesz és/v. agresszívabb ventivezérlés segíthet,
de egyébként teljesen okés érték, nem kell félteni, nem cukorból van ;p -
Speed®
titán
válasz
Kékes525 #34906 üzenetére
"Driver Booster" - mikor ezt látom problémával kapcsolatos leírásban :S
Normális esetben minden driver up to date beszerezhető gyári forrásból,
ezek a "csodák" (ccleaner meg a többi hókuszpók szintén) feleslegesek,
mitöbb, sokszor egyúttal maguk okozzák a megoldandó problémákat is. -
varmi2
nagyúr
válasz
Balazska90 #34907 üzenetére
Az még nem vészes hőfok, a vetik hány%-on mennek ilyenkor? Az armor ilyen, olcsósított hűtést kapott. Ezért sincs itt ajánlva.
-
Balazska90
tag
Sziasztok!
VAn egy ilyen videókareszem : https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/msi/radeon-rx-580-8gb-gddr5-256bit-pcie-rx-580-armor-8g-oc-p366332105/
Gémelés alatt 73-75 fokra is felmegy, hogy lehetne ezt lejjebb vinni? Ventiket cserélni kéne rajta? Vagy mit lehet csinálni? 5 hónapos a kártya.
-
Kékes525
félisten
válasz
NdrewSunix #34903 üzenetére
A Driver Booster nem mindig adja ki a legfrissebb drivereket. Hogy messzire ne menjek, a VGA drivert sem. Legalábbis sokkal hamarabb jelenik meg a letöltési helyén, vagy az ismertebb VGA driver letöltőknél. Elsőként mindig érdemes a drivereket a gyártó honlapjáról letölteni, ha ott nincs valami miatt, akkor jöhet a Driver Booster.
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34903 üzenetére
2*10 kör az semmi. Abból annyi derül ki, hogy nem teljesen rossz a beállítás, és hogy nem melegszik túl.
A driver frissessége nem zárja ki, hogy rossz legyen.
-
Kékes525
félisten
-
HSM
félisten
válasz
NdrewSunix #34900 üzenetére
Háttérben futó feladatok, vagy magas DPC-jű, rosszul megírt (főleg hálózati eszköz) driverek szoktak ennek a hátterében állni. Esetleg nem teljesen jó CPU OC.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest