Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
zsintai1987 #27591 üzenetére
Miért mi van előtte?
Amúgy van 99.-ért meg 96-ért is. -
HSM
félisten
válasz
Ugyanaz a kártya kb. mindkettő jó. A Specialon világítós ventilátor van, meg fura kék színű, és XTX helyett picit szigorúbban válogatott XTR GPU. Tehát papíron a Special egy leheletnyivel komolyabb. Rosszul egyik típussal sem jársz.
-
FaTHI
őstag
válasz
Én ezt venném, Nekem bevált!
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Amazon.de n a nitro+ jelenleg 240 ajro....
-
R3laX
addikt
válasz
Vízesekkel mi a baj?(ország boltja). Én még a zöld kis ufósokról sem hallottam rosszat, ok nem magyar, de sztem normálisak.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Szerintem egyiket sem
ennyi pénzért, majd ha akció nélkül lezs 100e alatt akkor talán.
-
zsintai1987
tag
Üdv! Most pcx-en akció van (ami előtte van árukeresőn, tőlük nem merem megvenni)
105 ezer: Sapphire RX580 8GB GDDR5 Nitro+ Special Edition 11265-21-20G
106 ezer: Sapphire RX580 8GB GDDR5 Nitro+ 11265-01-20G
Ha a párom megengedi, melyiket vegyem meg? A Nitro Spec Ed. 400MHz-el nagyobb memória órajele és mégis olcsóbb? -
Lacccca87
addikt
válasz
zozokaa #27586 üzenetére
Nekem anno (nagyon régen) HDD probléma miatt csinálta ezt a WIN hogy random meg megakadt minden 1sec-re. Ha van lehetőséged másik tárolóval kipróbálni (a jelenlegit addig húzd le róla)akkkor egy próbát megérhet.
De előtte gyorsabb lehet egy kölcösn VGA-val megnézni hogy továbbra is fennál a jelenség, mert ha nem akkor tuti VGA problem. -
zozokaa
csendes tag
válasz
aty-73 #27585 üzenetére
jogos, nem csak játék közbe, youtube/twitch nézés közbe is csinálja, igazából bármikor.
igazából azért nem írtam le mert eddig is csinálta csak ritkábban, ezért a videokártyára gyanakszok.msi b450m gaming plus, ryzen 5 2600, g.skill aegis 2x8gb 3000Mhz, msi rx 580 gaming x 4gb, bitfenix formula 550w
-
zozokaa
csendes tag
válasz
füles_ #27582 üzenetére
Sziasztok, lenne egy problémám (valószínűleg) az msi rx 580 4gb gaming x kártyámmal. Néha random beakad a hang és a kép is kb ilyen fél másodpercre, és mivel régen is csinált ilyet de nagyon ritkán akkor még nem volt zavaró, azóta össze raktam 1 teljesen új gépet, új táp,alaplap,ram,proci már egyre gyakrabban csinálja.
Windowst újra raktam, drivereket is többször is(ddu-val), próbáltam legújabb drivert, stable drivert is. Valakinek valami ötlet? -
füles_
őstag
válasz
Dareiosss #27579 üzenetére
Hat ne is.
(#27580) HSM
Ha jo aron adjak jo az 4GB-tal is. De amugy en is igy vagyok vele.
Bar meg mindig azt mondom, hogy az AMD csinalhatta volna ezt az *80 / *70 temat ugy, hogy a 80-asok lettek volna olyanok, mint most, de only 8GB VRAM-mal, a 70-esek meg energiahatekonyak, sweet spot 1100-1150MHz-es orajellel, 4GB VRAM-mal. Szerintem igy a 470 hatalmas siker lett volna 150 dollaros MSRP-vel. Foleg, ha nem feszelik tul a GPU-kat. Igy szvsz siman belefert volna a 100W-ba az egesz kartya. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
A két kártya közül melyik az ajánlottabb:
ASUS Expedition Radeon RX 570 OC Edition 4 GB,
SAPPHIRE Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB
Egy árban van mindkettő azonos garanciával.
Az itx előnye hogy a ramok is hűtve vannak az asus előnye a dupla venti.
Melyik lenne jobb választás? -
füles_
őstag
Sapphire RX 570 Pulse ITX - ilyet hasznal valaki? Velemenyek?
Rendeltem magamnak egy kis 2200G konfigot, nem akartam kulon videokartyat venni, mert nem igen jatszom mostanaban, de amikor meglattam az arat ennek a kartyanak egybol berendeltem. Az arat inkabb nem mondanam el, mert feljelentetek lopasert.Egyebkent delutan hivtak, hogy a videokartyat csak 3 het mulva tudjak kiszallitani, azt mondtam, hogy nem gond, megvarom. Kivancsi vagyok megkapom-e a vegen.
130EUR
-
csiga8
senior tag
válasz
csiga8 #27468 üzenetére
Nem olyan rég volt gondom, hogy villan a kép a használtan vett Sapphire RX 580 Nitro+-on.
Volt némi kálváriám a VGA BIOS frissítéssel.
Később a kártya mindkét BIOS-át frissítettem, a villanás azonban megmaradt. Egy 2016.05 havi Backup fálj-om volt ( WIN10), arra visszaállítottam, azon frissítettem a VGA drivert és azóta nem villan. Ha esetleg valaki futna még ilyen hibába, nekem így a WIN10 "újratelepítése" megoldotta.
-
Lacccca87
addikt
-
Bohus78
csendes tag
Sikerült szert tennem egy ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING kártyára.
Az van hogy elindítom a játékot és ahogy eléri az 50 C -ot , a venti már 40% -on pörög.Nem feltétlen baj,ha ez normális. -
Yany
addikt
Az alábbi kártyák közül melyiket tartjátok jobb vételnek, ha kizárólag a csend a szempont?
XFX RX 580 XXX vs. MSI Armor RX 580
Köszi.
-
R3laX
addikt
válasz
Plasticbomb #27564 üzenetére
Észre sem vettem, de amúgy megy a színe a ram bordákhoz, hihi.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Cyberboy42 #27565 üzenetére
Nem is ez volt anno az elképzelésem, mikor ezt az alaplapot vettem, csak aztán akciósan talaltam egy brutál méretű házat eatx lapokat is tud fogadni, S hát akkor már bevágtam a gépet, főleg mert így elfért a backplattel a vga, aztán jött egy vega is mellé, szal 2 vgaval kezd valamennyire eltűnni a hely, de csak látszatra... A kártya támasz, hát na, kellett valami.
Annyira tetszett nekem is, hogy a vegamhoz akarok egy ilyet felapplikalni a morheussal szemben. Az asztalon van már, csak nem tudom, hogy rakom fel...
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Plasticbomb #27564 üzenetére
Azta. hHát itx alaplapot big towerben ritkán látok
és az a kértya támaszték se semmi
de a back plate hűtő kifejezetten tetszik
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #25645 üzenetére
Jelentem, helyre pofoztam a 480am! Illetve megkerültem a problémát. Az Artic Cooling Accelero IV Extremhez van 2*4 műanyag alátét, az egyik szettet a GPU felőli oldalon kell felrakni, a másikat a backplate oldalon. En mindkettőt a backplate oldalon raktam fel, emiatt a hűtő s a GPU nem feküdt fel egymáson, emiatt a hóátadás szar volt, emiatt a gpu hőfok felkúszott ebbe a tartományba, ahol a hibajelenség előjön. Most kijavítva a GPUt húzva sem tudom 48 fok fölé vinni...
Gyors OCt adtam neki:
S így néz ki:
S igen, kábel management az nincs, örülök, hogy a kábelek így elérnek egyik végből a másikba..XD
-
aty-73
aktív tag
válasz
Zoo123 #27562 üzenetére
Hol a szélzaj, hol pedig a fejhallgató nyomhatja el a zajt, mert még sosem hallottam a kártya ventilátor hangját, igaz nem is régen van itt. Majd ha meglesz a párja és véletlen hangos lenne majd adok egy kis hangerőt a játékra.
Már csak azért sem babrálom, mert kielégítő a teljesítménye számomra és úgy is lesz egy vagy két tesója, úhogy nem para. -
Ombi1797
csendes tag
Sziasztok!
PowerColor Radeon RX 580 Red Devil 8GB-ról valami véleményt tudtok mondani?
[link]
Hűtés, stb... -
lacus83
senior tag
Örülök hogy sikerült mostmár a számomra is érdekes és szeretett Bf1 et kitesztelni, de szerintem mostmár lépjünk tovább
márcsak azért is mert jön az V.
-
HSM
félisten
válasz
Cyberboy42 #27557 üzenetére
"szerintem nagyon cpu limitben vagy, ez a játék nics sok magra optimalzáva dx11-ben meg amúgyisem lehetne..."
Pfff....Hogy nincsen-e?
Egyszer kukkants majd bele egy komolyabb tool-al, látni fogod, hogy nagyon szépen hajt 6 fő szálat is.
Ezt amúgy már a BF4 is tudta. Nem is ment rosszabbul az IPC-ben gyengébb hatmagosomon, mint előtte a 16GB 2133Mhz ramokkal hajtott, 4,4Ghz-re húzott i5-4690K-mon.
A grafikont én is látom, hogy olyan, mintha nem lenne tökéletes, azonban teljesen figyelmen kívül hagytad azt a részt, hogy ha leveszem a resolution scale-t 100%-ra, akkor ugyanezzel a processzorral vidáman szalad 91FPS-el, pedig a CPU-nak éppen ugyanannyi feladata van ilyenkor, a 150% resolution scale csak a GPU dolgát nehezíti meg. Amúgy, a CPU-limitem annál a jelenetnél kb. 180FPS, amit 50% resolution scale-el már elérek.
Szóval ennyire "nagyon" lehettem CPU-limites ~50FPS-nél, a CPU-m erejének a harmadát sem használta ki.
Az 50% és 150% scale között csak annyi a különbség, hogy a CPU használatom felkúszik kb. 20%-ról 38%-ra.
Szóval, ha kérhetem, legközelebb nézz alaposabban utána, mielőtt megkérdőjelezed a méréseim, mert így elég sok pluszmunka mindent megcáfolni.
Ami pedig a GPU használati grafikont illeti, nem tudom, miért olyan, maga a játék szó szerint vajsima 100% resolution scale-el, nem venni észre sehol, a játék frametime mérő grafikonján se, hogy bármi megakadna egy pillanatra is.
-
Cyberboy42
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
Cyberboy42 #27552 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
A gyári TDP 145W valóban, de nem áll itt meg, nálam pl. a BF4 mérés alap áramfelvételi korláttal készült, átlag 151W fogyasztás lett, és semmiféle korlátba nem ütközött.
A jobb kártyákon egyébként magasabbak a limitek (még van 3 másik, system/small factor BOARD és VRM áramfelvétel), pl. Techpowerup BIOS adatbázisban lehet csemegézni, melyik kártyának mennyi. A Nitro-nak pl. az alap BIOS-a 160W BOARD limites, az emelt órajeles "Nitro" BIOS 175W-ig engedi a kártyát alapból, a gyárilag beállított TDP mindkettőn 145W, itt is előny a tégla hűtés, a Sapphire Pulse pl. csak 145W TDP illetve 155W Board limit, ami mondjuk még mindig jobb, mint a még kevésbé téglahűtős rx580 kártyák, amiknek minden limitje mindössze 145W.Kipróbáltam amúgy, biztos, ami biztos alapon, ugyan a Nitro emelt limites BIOS-al (nem volt kedvem ezért a gépben turkálni megint), de nem hiszem, hogy az a +/-15W limit olyan nagyon sokat számítana. Beállítások mint a múltkor, FHD, max grafika, 150% resolution scale, és ugyanaz a jelenet.
-20% limiten már minimálisan vissza-visszavett, eredmény ~1300Mhz környéke, 51-54FPS.
+20% limiten teljesen ugyanaz, mint 0% limiten, fix 1340Mhz GPU, 53-55FPS:
Szóval, azt hiszem a következtetés levonható, a BF1-ben elég a gyári boost órajel alá (1340Mhz) egy komolyabb kártyán a gyári TDP limit is, tartalék is marad bőven.
Természetesen mindezt úgy, hogy az áramfelvételi korláton kívül minden más gyári értéken, pl. feszültség.Nyilván, az OC verziók, beállítások esetébe ez nagyban változhat, a Nitro is lényegesen torkosabbá válik az OC 1411Mhz beállításán, mivel irreálisan sok feszt kap úgy (1,125V-ról felugrik 1,2V-ra, ami elég durván meglöki a fogyasztását felfelé), olyankor lényegesen könnyebben visszaeshet az eggyel kisebb DPM lépcsőbe, ami azon a kártyán ugyanaz, mint a gyári BIOS 1300Mhz-es beállítása 1,1V körül, de ugye ez is kártyánként eltérő lehet.
A játék CPU-GPU grafikonja alapján akár CPU-limitem is lehetne, de valójában nagyon nincs (X5660-as hatmagos Xeon 4Ghz-en), ha 100% resolution scale-t állítok be a 150% helyett, ugyanígy néz ki a grafikon, csak éppen 91 FPS-el, és ott még kevesebbet is fogyaszt a GPU nagyjából 10W-al.
-
Cyberboy42
senior tag
-
varmi2
nagyúr
válasz
Cyberboy42 #27552 üzenetére
A nitro+ kártyákon 1db 8 pines és 1db 6 pines táp van. Míg az összes többin csak 1db 8pines.
-
Cyberboy42
senior tag
Megjegyeznén gyerekek, mindegyik kártya megáll 150 wattnál ugyanis ennyi(145) a TDP keret
Battlefield alatt simán bezabálja a 200 wattot ha kitoljátok a power limitet, és ez az fps-en is meglátszik ám. Viszont itt még inkább képbe jön a jó hűtés, illetve a megfelelő venti profil.
-
FaTHI
őstag
válasz
MasterMark #27550 üzenetére
Huh nálam volt egy Pulse, mondjuk vissza is adtam mert bányásztak vele, az egyik ventije mint a kereplő olyan hangos volt, a doboza meg kb . mint egy tojástartóé olyan minőségben
. ehhez képest az Aourus külcsínre egy ,mercedes.
-
HSM
félisten
Jól van, ez így jól meg lett általad szakértve.
Persze, hogy 75 fokos, ha az van beállítva cél hőmérsékletnek mindkét kártyán. A kérdés az, milyen zajosan kell ehhez járjon rajta a ventilátor egy adott terhelésen. Ebben lényegesen jobb a téglahűtő.
Lásd pl.:
[link]
Itt pl. azonos hőfokon 1149rpm-en forgott a Nitro és 1544rpm-en a Pulse, ami azért elég lényeges difi, miközben a Nitro átlag 20W-al többet is fogyasztott a magasabb órajelei révén.
Ez a különbség a tégla és a sima hűtő között. Azért igencsak nem kevés, ha kényes vagy a zajra. -
TIT
veterán
Nekem se ment 150W fölé a fogyasztás,de inkább 130 max.
Zárt a ház,mivel nem veszem le az oldalát,semmi értelme.
A hűtője nem ua.azt tudom épp ez az,hogy semmi értelme a tégla hűtőnek,ha csak nem az,hogy kitépje a karit az alaplapból.
Nem akarlak meggyőzni,azt hiszed kamuzok,hogy 75 fokos max?
Amúgy akkor ugyanazzal a játékkal kéne tesztelni.
Nézz teszteket,de most pl.65 fokos és fogyaszt 80W-ot játék alatt.
65 ropival olcsóbban vettem mint a többit,ez nekem elég meggyőző volt. -
HSM
félisten
Átlag 151W GPU csip fogyasztással (lásd HWiNFO), 20 perc után, zárt házban, 1340rpm fölé nem menő ventilátorral?
Arra befizetek....
Nem mondtam, hogy baj lenne a Pulse-al, de szvsz nem egy ligában játszik a hűtője a Nitro-éval.Ha úgy gondolod nincs igazam, nyugodtan küldhetsz bizonyítékként valami hasonló teszteredményt, amit én is...
Így simán bemondás alapján ez számomra nem túl meggyőző.
-
Xblades
tag
Hello
Engem az ezen a videón használt teszt program érdekelne ami kijelzi a fps és egyéb értékeket.
Tudja valaki hogy mi a neve?Amúgy pont a RX 580 Vs. GTX 1060 összehasonlítása.
-
HSM
félisten
válasz
D1Rect #27536 üzenetére
Nézd, a probléma, hogy egy olcsóbb, gyengébb hűtésű példánytól várod el azt, amit inkább egy komolyabb hűtésű darabtól lehetne.
Egy 1050Ti kaliberű kártyánál nem kell erre figyelni, mert egy rozsdás vasdarab is meghűti bármilyen állapotban, ahogy AMD-nél házon belül az RX560-ra is igaz ez abban a teljesítmény kategóriában.
Ha engem kérdezel, ez user error. Ha nekem egy igényes, halk, túltervezett hűtésű kártya kell, akkor keresek egy igényeimnek megfelelő, drágább, komolyabb hűtésű verziót, így is tettem az 580-asnál, nincs is semmi gondom a hűtésével.
Illusztrációként itt direkt beálltam BF1-ben egy jobban terhelő részre, resteltem a GPU-Z-t és HWiNFO-t, és ott hagytam 20 percre melegedni a kártyát. FHD DX11, max beállítások, és hogy azért terhelést is kapjon a VGA 150% resolution scale. A VGA a gyári alap BIOS-án, full gyári beállításokkal, minden külső program vagy állítgatás nélküli, 100% out of the box állapotban, zárt gépházban.
Itt se throttling, se helikopter hatás bizony nem volt.Szépen eléri a gyári 75 fokos termal targetet, és ehhez 1300rpm-en forog csendben a ventilátor.
Megnéztem, mi történik a játékból kilépéskor, semmi, picit megemeli a fordulatot pár másodpercre, maximum 1577rpm-re, majd szépen ahogy hűlt vissza a kártya, 47 foknál átmegy passzívba 5 perc után.
Ráadásul, két monitorral, ha csak egy lenne, még hamarabb visszahűlne, mivel akkor nem maradna 2Ghz-en a memória, hanem levenné szépen azt is 300Mhz-re.Amúgy igen, elvileg érkezőben az 580-as 12nm-es verziója, kicsit magasabb órajelekkel, biztos jó cucc lesz. De ne egy olcsóbb típust vegyél majd.
-
lacus83
senior tag
válasz
aty-73 #27538 üzenetére
A 480 Nitro +ommal az elején én is megcsináltam amit lehetett. OC a köbön, Alulfeszelés, venti profil stb.
Aztán következő Win 10 telepítéskor már kb nem érdekelt.
Úgy is jó volt alapon ahogy az a gyárból kijött.
Nem kötelező vele bíbelődni, ezek egyéni elvárásokon és igényeken alapuló dolgok.
Ha neked a Strix megfelelő úgy ahogy van, akkor öröm és boldogság.
Ennyi -
Tudom irreális elvárás, hogy out of the box ne throttlingoljon egy kártya, hogy amikor kikapcsolom a játékot ne akarjon felszállni a gép továbbra is, hogy egy óra állítgatás után ne vibráló kép fogadjon a játékban.
Tudom, én vagyok a türelmetlen és hisztis, mindegyik problémára van workaround.
De nekem nincsen hozzá kedvem.
Ha minden igaz, bő 1 hónap múlva itt a következő széria, addig már kibírom. -
HSM
félisten
válasz
Pokesz007 #27531 üzenetére
Esetleg ez nem segít 2D-re (nyilván a kártyádhoz igazított feszülségekkel)? [link]
Persze, ez akkor működik, ha amúgy a monitor vagy egyéb terhelés miatt 2Ghz-en járatná a kártya ramjait, ezt GPU-Z-vel tudod ellenőrizni.
Az alap gyári feszek kiderítésére is írtam egy hsz-t, elsőre bonyolultnak tűnhet, de valójában pár perces móka és többet nincs vele gond. [link] -
HSM
félisten
válasz
D1Rect #27532 üzenetére
Várható volt, hogy ez lesz a vége. Már az elején is segítség kérése helyett csak szidtad az RX580-at.
Pedig egy jobb hűtésű RX580 ugyanúgy szépen passzív üresjáratban, akár több monitorral is pár kattintás után.
Egyszerűen nem az igényeidnek megfelelő típust választottad. Nem véletlen néz ki pl. így eymás mellett a Pulse és Nitro+ verzió... [link]
Mondjuk ha neked jó így fele erejű káryával, FS nélkül, nekünk is. -
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Újra megkérdezem
Van valakinek Gigabyte RX 480 8GB G1 kártyája ? Játékok alatt okés a Wattmannal. Azt megoldottam.
Böngészés alatt miért olyan meleg.. Határon mozog és ki-be kapcsolgat a ventilátor,idegesít,hogy kattog a venti. Gigabyte XTREME GAMING programmal kikapcsoltam a 3D valamit úgy fixen pörögnek a ventilátorok már kezdésnél. Nem lehet úgy,hogy ezt ne használjam? Valamiért hibákat dob rá a Win. -
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz
D1Rect #27525 üzenetére
Érdekes, egy monitornál 300Mhz-en kéne menjen a memória, kettőnél pedig 2000Mhz-en, nálad meg 1Ghz, érdekes kérdés, miért, elvileg az a köztes órjellépcsője, de miért abban van....
Nálam még 4K VP9 videó lejátszásnál is meghagyja egy monitornál 300Mhz-en. No, meg a 0,9V is sok, nálam ugye a kézi "2D" profilomban is belőttem, hogy 1Ghz ramnál elég legyen neki a 0,8V. [link] Bár nálam az 1Ghz-es lépcsőhöz gyárilag is 0,8V tartozott. [link]
Így nálam a Nitro+ két monitorral, 2D-ben terhelve is elvan 48 fok körül passzívan. -
-
válasz
D1Rect #27513 üzenetére
MSI Radeon RX 580 Gaming X 8GB, majd most Asus Strix RX580 T8G tulajként egyszer sem jártam a beállításokat, és nem volt ilyen gondom sem.
A ház szellőzése megfelelő?
(nálam 2-2 12cm-es venti fúj be és ki, 600-1000 RPM-en)Apropó Strix, úgy rémlik volt itt 1-2 rossz szó a hűtésről. Nálam a Superposition Benchmark alatt 67°C-on állt meg a kártya, és AC Odyssey alatt sem megy 65 fölé. A ventit alig hallom (volt egy Hyper TX4 procihűtőm, 9cm-es ventivel, úgyhogy tudom milyen egy hangos hűtés), nincs coil whine, stb. Lehet egy gyári hibás jó darabot fogtam ki
A kártya nagyon vastag és nehéz, ezért ki kellett támasztani a végét (kb 1 centit lehajlott, féltem kitépi a csatit), de a bordák teszik a dolgukat. -
HSM
félisten
válasz
#42431471 #27515 üzenetére
Ugyanez nálam is, Nitro+, szépen visszahűti kb 45 fokra, és kapcsolja is le a ventilátort.
Mondjuk 2 monitorral már néha be-bekapcsolja gyári állapotban a ventilátort, de az is kb csak a GPU-Z monitorozáson látszik, mert hangja az kb semmi nincs olyankor.
(#27513) D1Rect: Ez milyen típus egyébként?
-
válasz
Mizol29 #27511 üzenetére
Én most cseréltem egy 1050Ti-t 580-ra, maradjunk annyiban, hogy nem vagyok boldog.
Pl. miért kell elindulni ezen a szutykon a hűtésnek netezés alatt?
Mi az, hogy nem áll le a hűtés amikor kikapcsolom a játékot?
Többet basztattam beállításokkal mint játszottam vele.Ez nem jó videókártya.
-
HSM
félisten
válasz
Mizol29 #27506 üzenetére
+1 egy 580-ra.
Jobb csipek, általában jobb hűtéssel, nagyobb TDP mozgástérrel. Később, ha a CPU kezd kevés lenni, még mindig lehet azt is fejleszteni.(#27507) Lacccca87: Egy sima, tuningolhatatlan i5 4460 mellé én már feleslegesen erősnek gondolom a 1070-et (picit az 580 is az lehet), árban is minimum másfélszerese lenne egy jobbfajta 8GB-os 580-nak....
-
Mizol29
senior tag
Hello!
Vga vásárlása előtt állok és jól jönne egy kis tanács. Eddig egy GTX 970-em volt ami közel 2,7 év után beadta a kulcsot. A teljesítménye a mai napig nekem elegendő volt. Egy I5 4460 társaságában volt használva. Néztem, hogy az RX 570 egy szinten van teljesítményben a 970-el. Mehetne az 580 e mellé a proci mellé vagy inkább csak az 570? Az 580-al szemezgetek, de nem tudok dönteni. Csak FHD felbontás ami nálam játszik nagyobb nem is izgat. Előre is köszi!
Ui.: A tápom az egy FSP Hexa 500-as
-
HSM
félisten
válasz
D1Rect #27504 üzenetére
Igen, én is akkor csaptam le rá, és ehhez még prémium is járt.
A story módja eddig tetszett, már ezért bőven megérte a rá költött pénzt, viszont a multijáról rosszakat olvastam, így eddig nem erőltettem a kipróbálását. Majd egyszer azért megnézem, milyen, de túlzottan nem izgat. Van még pár cím, amiket megvettem és majd végig akarok játszani, két Deus Ex, meg a ROTTR, de eddig idő hiányában csak a várólistára fértek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest