- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz Cyberboy42 #48156 üzenetére
Köszi,én is erre gondoltam,mondjuk hetekig jó,aztán néha rájön,asszem csak ha a játék nagyon megtekeri.
-
TIT
veterán
válasz Cyberboy42 #47960 üzenetére
Hát nem mert a bányászokkal van a gond,azért is mert csesznek visszatenni az origi biost.
-
Csupingo
veterán
válasz Cyberboy42 #46335 üzenetére
Pl. a wiki-n is vannak részletes táblázatok, ha DP, vagy hdmi csatlakozókra keresel angol nyelven, csak ki tudja, hogy a gyakorlatban is teljesen fedik e a valóságot. Talán iránymutatásnak jó.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
sarkadifeca
tag
válasz Cyberboy42 #33958 üzenetére
Értem, ezt még kiprobálom este!
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
badxgirl
aktív tag
válasz Cyberboy42 #33819 üzenetére
Ring of elysium és Far Cry New dawn amikkel jelenleg játszok, ezeknél vettem eszre, de gondolom mással is csinálná. Szerintem egyik játéknak sincs gondja a több mag használatával, illetve egyszer valamiért néztem, a ring of elysium terhelt minden magot. A far cry meg szinte tuti nem hasal el ilyenen.
A ram 2x4 giga, kitben vásárolt, dual channel 2400 mhz. Tudná a 3000et is de azt hiszem a lapom (asrock fatality gaming k4) ezzel a procival (ryzen 5 1600x) nem tudja, 2400 és 3000 MHz közt meg azt hiszem nincs is más választható.
A frametime is ugrál átlag 5 és 25 ms közt másodpercenként, nem tudom ez rendben van e.
Afterburnerben enable unified gpu usage monitoring bepipálása után az usage nem droppol, de szerintem ez csak látszatmegoldás és a háttérben ugyanaz zajlik, csak nem látom. -
enginev3.0
félisten
válasz Cyberboy42 #32549 üzenetére
Pedig nincsen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gyulank
addikt
válasz Cyberboy42 #30029 üzenetére
Távirányító>P.SIZE többször megnyomva 16:9 helyett képernyőhöz igazítás megoldotta. Bár a betűk körül még most is világos körvonal van, amin a kontraszt változtatás nem javított, az élesség 50%.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
ron8
senior tag
válasz Cyberboy42 #29834 üzenetére
Ezekkel már teszteltem, semmi hibát nem talált.
-
rostiron
őstag
válasz Cyberboy42 #29702 üzenetére
Megigazítottam a csatlakozót, + áramtalanítottam a tápot ( évek óta nem volt ) Szóval nem tudom mitől, de azóta tuti.
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
rostiron
őstag
válasz Cyberboy42 #29699 üzenetére
Megnézem. Nagyon ritkán csinálja valahogy így
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
joker1220
őstag
válasz Cyberboy42 #29596 üzenetére
Nem a procit szeretném összehasonlítani, hanem arra lennék kíváncsi hogy az adott procival hogyan muzsikál a GTX 960 helyett egy RX 580
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #29576 üzenetére
Nekem nem kell elmondani, mennyire fontos egy erős CPU... 2009-ben Core2Quad Q6600-am volt, aztán azt is fejlesztettem egy X58-as i7-920-ra... Az akkoriban elég komoly cucc volt, az átlag gamer E8200-as Core2Duo-kkal küldte akkoriban... Aztán húzott i5-4690K 4,4Ghz-en, majd most a 4Ghz-es X58 hatmagos.
Ugyanakkor azt is érdemes látni, hogy egy erősebb CPU-ra fejleszteni nem olcsó mulatság, főleg ha a teljes platformot cserélni kell. Annak költségénél lényegesen olcsóbb lehet mondjuk egy Rx570, szóval érthető, hogy vonzó opció először az olcsóbb VGA-t jobbra cserélni. Bizonyos esetekben (nem túl CPU igényes játék, vagy VRAM méret limit) így is azért komoly javulást lehet elérni.
-
koxos:8]
senior tag
válasz Cyberboy42 #29576 üzenetére
Haverommal szoktunk duóban játszani, neki is 1050ti van, csak i5 4590-es procival.
A minimum fps-ek nálam tényleg kisebbek, és jobban beesnek, a maximumok szinte azonosak, szóval biztos a proci a gyenge láncszem mostmár a gépben.
Következőleg azt kell majd lecserélni. -
bozont
veterán
válasz Cyberboy42 #29569 üzenetére
Azért ne túlozzunk már. Lehet hogy nem hajtja ki maximálisan a kártyát, de 4,5-5GHz-en azért lesz előrelépés az 1050Ti-hez képest. Később meg lehet a cpu-t is fejleszteni.
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #29569 üzenetére
"Nekem most kellene egy kártya, mert visszakaptam az 1050Ti árát, amiből kijön egy Rx570 8gb kártya most."
Miért ne rakhatná be az Fx mellé? Majd ha lesz keret erősebb CPU-ra rak alá. -
koxos:8]
senior tag
válasz Cyberboy42 #29564 üzenetére
Nekem most kellene egy kártya, mert visszakaptam az 1050Ti árát, amiből kijön egy Rx570 8gb kártya most.
De igen, bf5-ben már kevésnek tűnik, be esik néha az fps-em most is. Pubg-ben még el lehet vele lenni, de majd cserélni szeretném, csak ugye a 16gb ram is húzós lenne cserénél, meg ugye egy i5 legalább kellene majd.Ezek közül melyik a jobb választás?
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC
XFX RS Radeon RX 570 8GB TripleX EditionSzinte egy árban lennének, mind a kettő 3év garival.
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #29532 üzenetére
Igazad van, külön van a gaming fülön, a Global WattMan mellett a Performance Monitoring alatt.
Valamiért azt hittem, egyben vannak.
-
Marron
újonc
válasz Cyberboy42 #29505 üzenetére
Köszi, megpróbáltam így. Az elején még látom mindkét képernyőn hogy betölt a Windows utána megint elsötétül a monitor, a tv-n pedig nincs jel.
-
Trailblazer
veterán
válasz Cyberboy42 #29508 üzenetére
Igen, tiltva van. Ha a rendszer SSD-ről fut (ahogy esetemben is), ki is kell kapcsolni.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Trailblazer
veterán
válasz Cyberboy42 #29504 üzenetére
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
atis1224
tag
válasz Cyberboy42 #29469 üzenetére
most néztem a gpu only power draw 195 w ra is fel ugrik
hüvely mate 10 pro
-
törölt tag
válasz Cyberboy42 #29191 üzenetére
Rendben köszi. egyébként a fent említett driver probléma kiakasztó, remélhetőleg kijavítják hamarosan
-
VGYke
addikt
válasz Cyberboy42 #28790 üzenetére
Kilépve a programból, azonnal visszaáll, nem kell megvárni a a gép újraindítását.
Telepítve van az Asus GPU Tweak II. De gép indításkor nem fut.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
SECTORnooB
addikt
válasz Cyberboy42 #28731 üzenetére
Nálam végig 97-99%-os GPU kihasználtság van, mondjuk a CPU is rendesen dolgozik 65-85%.
Akkor nem jár maxon a GPU,ha éppen a Vsync fogja meg,tehát ebből gondolom és látom, érzem,hogy a 1060 kevés alá. -
Lavar
aktív tag
válasz Cyberboy42 #28395 üzenetére
Nagyon hálás vagyok ezért, köszönöm szépen!
Most próbálgatom és tehát gyakorlatilag az a lényeg, hogy fixen tartsa a frekvenciát, ne ugrándozzon. Gpuz és msi ab szerint továbbra is összevissza rángat a kihasználtság, de frekit tartja és meg se érzek belőle semmit.
Hosszútávon ez nem okoz gondot a kártyának, hogy fixen megy a gpu/memoria? Mondjuk az a heti 2-3 óra, amíg így kell mennie nem sok.Konkrétan megtriplázódott az fps, szituációtól és pályától függően átlag 50-75 között van, olykor beesik 40-re, de az alá ritkán.
Freesync is megy, szóval teljesen játszható így, nem úgy, mint a 20-30fps...
Ha ezt tudom, hogy pár kattintás lett volna az egész, nem cseszem el a fél napom megoldások keresésére.szerk: (#28402) bivalyolo: Igen, úgy állítottam be, azért is írtam, hogy a heti pár óra csak nem lesz sok neki.
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Cyberboy42 #28204 üzenetére
Az alapon akár megeshet. Azért nem para ez mert az X5650 nekem a nulla hang maniám miatt eddig kicsit alulfeszelve, alulclockolva volt. Igy is elég volt midenre. Egy kapcsi a BIOS-ban es felszalad majd 4 GHz-ig Ha az nem hajtja ki, akkor más se. Ma megnézem úgy mit produkál.
-
SECTORnooB
addikt
válasz Cyberboy42 #27984 üzenetére
Lehet érdeklődnék majd egy 590 után, teljesítményben minimális lenne az eltérés, de a freesync miatt talán megérne nekem a kártyám eladása után +10-20 ezret. Azt hittem feltétlen kell nekem egy vega56-1070ti teljesítményű kártya, de most kikalapálták a drivert és sokat javult a 1060 asom teljesítménye BFV alatt. Így tartja majdnem mindig a fix 120fps-t lowon.
Fogyasztás melegedés szempontjából milyen az 590, illetve milyen gyártótól lenne érdemes venni? -
törölt tag
válasz Cyberboy42 #27984 üzenetére
Mamutosan mozog a PH sajna pedig egy héttel a megjelenés előtt hoztuk a kiadás dátumát.
De az összes 590 Review Roundup tesztet itt megtalálod hogy mit érdemes, röviden az XFX meg a sapphire itt is a befutó, ha lecsúsztál az ocukról akkor keress egy jó black friday ajánlatot vagy itt rendelt meg 98ért[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz Cyberboy42 #27879 üzenetére
De érdekes, mert amit kifúj levegő az aránylag hűvös és a táp oldala is csak épphogy meleg. A hangja viszont borzalmas.
-
dudu5130
őstag
válasz Cyberboy42 #27876 üzenetére
Nem a kártya a ludas, hanem a táp hűtése. Az pörög nagyon.
-
madagaszkar
tag
válasz Cyberboy42 #27763 üzenetére
Én is úgy értelmezem, mert a honlapjukon opcionálisként írják. Ezek szerint alapesetben anélkül is működik?
Aki rendelkezik ilyen kártyával vagy ért hozzá, nagyon megköszönném ha tudna segíteni. -
Anaren91
senior tag
válasz Cyberboy42 #27730 üzenetére
Én azt értem, hogy ez így működik, de pont az a bajom, hogy nem vesz vissza, mégis kevesebb az fps ... Stabilan tartja az órajelet tegyük fel 1320/1800 stabil volt heaven alatt 1.125 V on is ( értem ez alatt hogy nem fagyott ki, és afterburnerben monitorozva nem droppolta az orajelet)de 1.150v al 80 ponttal többet dobott, plusz a min fps 9 ről 30 ra ugrott... És mind a két esetben végig a beállított orajeleken ment a kártya...
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Fradizmus
csendes tag
válasz Cyberboy42 #27672 üzenetére
Köszönöm a tippeket, kísérletezek majd azokkal amiket írtatok és majd megírom hogy mit sikerül elérni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Cyberboy42 #27565 üzenetére
Nem is ez volt anno az elképzelésem, mikor ezt az alaplapot vettem, csak aztán akciósan talaltam egy brutál méretű házat eatx lapokat is tud fogadni, S hát akkor már bevágtam a gépet, főleg mert így elfért a backplattel a vga, aztán jött egy vega is mellé, szal 2 vgaval kezd valamennyire eltűnni a hely, de csak látszatra... A kártya támasz, hát na, kellett valami.
Annyira tetszett nekem is, hogy a vegamhoz akarok egy ilyet felapplikalni a morheussal szemben. Az asztalon van már, csak nem tudom, hogy rakom fel...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #27557 üzenetére
"szerintem nagyon cpu limitben vagy, ez a játék nics sok magra optimalzáva dx11-ben meg amúgyisem lehetne..."
Pfff.... Hogy nincsen-e? Egyszer kukkants majd bele egy komolyabb tool-al, látni fogod, hogy nagyon szépen hajt 6 fő szálat is. Ezt amúgy már a BF4 is tudta. Nem is ment rosszabbul az IPC-ben gyengébb hatmagosomon, mint előtte a 16GB 2133Mhz ramokkal hajtott, 4,4Ghz-re húzott i5-4690K-mon.A grafikont én is látom, hogy olyan, mintha nem lenne tökéletes, azonban teljesen figyelmen kívül hagytad azt a részt, hogy ha leveszem a resolution scale-t 100%-ra, akkor ugyanezzel a processzorral vidáman szalad 91FPS-el, pedig a CPU-nak éppen ugyanannyi feladata van ilyenkor, a 150% resolution scale csak a GPU dolgát nehezíti meg. Amúgy, a CPU-limitem annál a jelenetnél kb. 180FPS, amit 50% resolution scale-el már elérek. Szóval ennyire "nagyon" lehettem CPU-limites ~50FPS-nél, a CPU-m erejének a harmadát sem használta ki.
Az 50% és 150% scale között csak annyi a különbség, hogy a CPU használatom felkúszik kb. 20%-ról 38%-ra.
Szóval, ha kérhetem, legközelebb nézz alaposabban utána, mielőtt megkérdőjelezed a méréseim, mert így elég sok pluszmunka mindent megcáfolni.
Ami pedig a GPU használati grafikont illeti, nem tudom, miért olyan, maga a játék szó szerint vajsima 100% resolution scale-el, nem venni észre sehol, a játék frametime mérő grafikonján se, hogy bármi megakadna egy pillanatra is.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #27552 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
A gyári TDP 145W valóban, de nem áll itt meg, nálam pl. a BF4 mérés alap áramfelvételi korláttal készült, átlag 151W fogyasztás lett, és semmiféle korlátba nem ütközött.
A jobb kártyákon egyébként magasabbak a limitek (még van 3 másik, system/small factor BOARD és VRM áramfelvétel), pl. Techpowerup BIOS adatbázisban lehet csemegézni, melyik kártyának mennyi. A Nitro-nak pl. az alap BIOS-a 160W BOARD limites, az emelt órajeles "Nitro" BIOS 175W-ig engedi a kártyát alapból, a gyárilag beállított TDP mindkettőn 145W, itt is előny a tégla hűtés, a Sapphire Pulse pl. csak 145W TDP illetve 155W Board limit, ami mondjuk még mindig jobb, mint a még kevésbé téglahűtős rx580 kártyák, amiknek minden limitje mindössze 145W.Kipróbáltam amúgy, biztos, ami biztos alapon, ugyan a Nitro emelt limites BIOS-al (nem volt kedvem ezért a gépben turkálni megint), de nem hiszem, hogy az a +/-15W limit olyan nagyon sokat számítana. Beállítások mint a múltkor, FHD, max grafika, 150% resolution scale, és ugyanaz a jelenet.
-20% limiten már minimálisan vissza-visszavett, eredmény ~1300Mhz környéke, 51-54FPS.
+20% limiten teljesen ugyanaz, mint 0% limiten, fix 1340Mhz GPU, 53-55FPS:
Szóval, azt hiszem a következtetés levonható, a BF1-ben elég a gyári boost órajel alá (1340Mhz) egy komolyabb kártyán a gyári TDP limit is, tartalék is marad bőven.
Természetesen mindezt úgy, hogy az áramfelvételi korláton kívül minden más gyári értéken, pl. feszültség.Nyilván, az OC verziók, beállítások esetébe ez nagyban változhat, a Nitro is lényegesen torkosabbá válik az OC 1411Mhz beállításán, mivel irreálisan sok feszt kap úgy (1,125V-ról felugrik 1,2V-ra, ami elég durván meglöki a fogyasztását felfelé), olyankor lényegesen könnyebben visszaeshet az eggyel kisebb DPM lépcsőbe, ami azon a kártyán ugyanaz, mint a gyári BIOS 1300Mhz-es beállítása 1,1V körül, de ugye ez is kártyánként eltérő lehet.
A játék CPU-GPU grafikonja alapján akár CPU-limitem is lehetne, de valójában nagyon nincs (X5660-as hatmagos Xeon 4Ghz-en), ha 100% resolution scale-t állítok be a 150% helyett, ugyanígy néz ki a grafikon, csak éppen 91 FPS-el, és ott még kevesebbet is fogyaszt a GPU nagyjából 10W-al.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Cyberboy42 #27552 üzenetére
A nitro+ kártyákon 1db 8 pines és 1db 6 pines táp van. Míg az összes többin csak 1db 8pines.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Lacccca87
addikt
válasz Cyberboy42 #27316 üzenetére
Legutóbb nekem teleszorta microlaggal a CSGO-t és DOTA2-től pl. De vagy már 3-4 driverrel korábban ha kikapcsoltam. Előtte nem tudom melyik verzióval volt nagyon jó és síma, most majd lehet megint bepróbálom.
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #27227 üzenetére
A BIOS-a alapján elég picik a limitjei, 145W. Ehhez képest pl. a Nitro-m el van engedve 175W-ig is. Ez és a nem túl nagynak tűnő hűtő azért OC-nál, nagyobb terhelésen komoly fal lehet.
Ha ez nem gond, amúgy korrekten összerakott cuccnak tűnik. -
addikt
válasz Cyberboy42 #27227 üzenetére
+1
Szerintem is jó kártya.
Megfelelő processzorral persze.
Én 3840x2160 felbontáson használom,tökéletesen fut minden Mafi3,NFS,COD............."Aki ad,az nyer"
-
G4RWIN
tag
válasz Cyberboy42 #27193 üzenetére
Köszi a segítséget!
Közben ma rátaláltam erre (rx 580 8gb, sima aorus) és megrendeltem a + játékok miatt.
Nagyon nem lőttem mellé, ugye?Itt a fórumban visszaolvasva láttam, hogy az XTR -t ajánlották többen, de remélem ezzel se lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #27181 üzenetére
Meg nagyon más arányúak a kártyák, a 1060 jóval erősebb ROP oldalon, de a nyers számítási kapacitása jóval kevesebb. Tehát alapvetően más igényű motorok alatt máshogy fognak viselkedni.
-
MasterMark
titán
válasz Cyberboy42 #27177 üzenetére
Ez egy kicsit félrevezető, mert ha van ram akkor azt ki fogja használni, mivel a törlés onnan költséges, inkább egyszerűbb ott hagyni. Ergo ha több ramot raksz alá, akkor több ramot is fog használni.
Switch Tax
-
TIT
veterán
válasz Cyberboy42 #26635 üzenetére
580-al sincs kisegítve ha cf-et akar,akkor vega kell minimum.
-
R3laX
addikt
válasz Cyberboy42 #26538 üzenetére
Elhiszem, ha mondod
-
R3laX
addikt
válasz Cyberboy42 #26532 üzenetére
[link] Lesd, jaja, néha érdemes megvenni a gémeket . Nekem 1080P-ben megy így kb 1 kártyával. Youtube jó dolog, néha érdemes ránézni .
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Cyberboy42 #26534 üzenetére
Tapasztalat még nincs.
Azért kérdeztem, mert a neten utánaolvastam, és ott az a tapasztalat, hogy a játék újabb verziójával, és az újabb driverekkel megy.
A játék és az amd fórumán is ezt írták. -
envagyok
veterán
válasz Cyberboy42 #26532 üzenetére
Viragbolti verziót használsz?
Lassan 1 éve kint a fix a BF1-hez. (Dx11 Crossfire+ dx12 multi gpu mode) -
turistakolbi
aktív tag
válasz Cyberboy42 #26455 üzenetére
Az a problémám, hogy akármikor, manual OC zom. előbb utóbb kifagy a wattman...
1185 öt adok neki 1400 mhz-n akkoris. manualban viszont tartja nagyjából.
(söhatöbbé nem veszek mást csak sapphiret. 84%+ asic al itt szenvedek, holott sapphire társak vígan járatják 1500/2200 on. :_( )[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Beretvás
veterán
válasz Cyberboy42 #26268 üzenetére
+1 ez proci teszt nem vga.. de még procira sem jó mert azt sem terheli rendesen..
-
MasterMark
titán
-
Beretvás
veterán
válasz Cyberboy42 #26194 üzenetére
Mintha számítana bármit is , hogy mennyin tartja a memóriát...
-
korcsi
veterán
válasz Cyberboy42 #26190 üzenetére
Pontossan, a 144hz a gond, lehetséges megoldás
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Csupingo
veterán
válasz Cyberboy42 #26190 üzenetére
Ha csak egy monitor van, akkor vagy a 144 Hz miatt (próbáld ki 60-on kiváncsiságból), vagy rossz a driver, más változatokkal is meg kéne nézni, vagy esetleg bányászvírusod van.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
korcsi
veterán
válasz Cyberboy42 #26181 üzenetére
Monitor típusa, frekvenciája?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cyberboy42 #26183 üzenetére
Valami powermanagement probléma lehet, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
addikt
válasz Cyberboy42 #26183 üzenetére
A kártya energia beállítását állítsd optimálisra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cyberboy42 #26181 üzenetére
Firefox-ot használsz? Youtube-ozol?
Nekem néha van csak dupla megjelenítő, mert HDMI-re erősítő van kötve, de akkor sem akad ki. Talán a memória órajelet emeli meg, de nem vagyok ebben biztos. Nem szoktam nézni, a 390-nél tapasztaltam ilyet annó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Szoszo94
őstag
válasz Cyberboy42 #26129 üzenetére
Ja hát igen, nyáron a tuning fűt rendesen
Ezért nem is adok plusz feszt én a 480-nak, amíg gyári fesszel engedi addig húztam és annál kicsit lejjebb vettem (1350/2200), így a nagyon max 75°C és hangja alig van. VRM is 80fok alatt van, ami plusz FPS-t jelentene az a pár MHz, azért már nem kínzom.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cyberboy42 #26124 üzenetére
Csak a 1080Ti nem csinált ilyet, mindegy, hogy milyen FPS limit mellett.
Véleményem szubjektív...
-
Szoszo94
őstag
válasz Cyberboy42 #26126 üzenetére
Teljesen zárt házad van, hogy 85fokig felmelegszik majd throttlingol a kártya?
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
TIT
veterán
válasz Cyberboy42 #25924 üzenetére
Na az volt nekem is 2012-ben,bírta is 1 évet a kapcsoló,ezzel ua.van.
Televan: Én is úgy tudtam,hogy halk a Nitro+ csak itt írták,hogy hangos.
A Pulse-nak viszont van hangja pedig csak 60 fokos.[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
Nálam is ilyen volt a bővített sync, és főleg csgoba volt nagyon zavaró. Aztán vettem egy freesynces monitort, és azóta nem kell ilyenek miatt aggódnom.
"Let's agree to disagree!"
-
Looserke
őstag
miért csak az alzáról lehet vásárolni?
-
TIT
veterán
válasz Cyberboy42 #25921 üzenetére
Hasonló a billem.Manticore+az egér is,csak nekem a deathadder 2013,na olyan vacak is.
Amúgy este 10-kor már ne menj sehova,minden bezárt
Azért a Nitro+nak is van hangja.[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
válasz Cyberboy42 #25921 üzenetére
Nem hallgattál rám... Sapphire Nitro+, Asus STRIX, Powercolor Red Devil golden sample... Ennek a háromnak értelmes a hűtése rx580-ak közül.
[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
válasz Cyberboy42 #25897 üzenetére
hűtés és hang miatt én mindenképpen vagy Sapphire Nitro+ vagy ASUS STRIX közül választanék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest