Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• deadwing

addikt

válasz HSM #29639 üzenetére

Nem keseredtem el. :) Ami tény, bekapcsolva látja a tv-t mindig. Ez nem hiszem, hogy az én hibám. Persze, hogy kiterjesztett asztalom van, hogy lenne mégis másképp? Sztem a drivernek illene tudni, mikor van egy megjelenítő kikapcsolva, és mikor nincs. Vagy az lenne a normális, hogyha filmezek más profilt töltsek be minden alkalommal? Na neeeee :) Az nem lehet, hogy a TV-nek is köze lehet hozzá? Régi, kb 7éves Panasonic plazma. Lehet ő mutatja a kártyának, hogy itt vagyok, kérem az asztalomat?

Még egyszer kiemelném, ahogy lehúzom a TV-t, a driver vagy a win mittudomén, felfedezi, hogy nincs 2. kijelző, és eszerint le is kapcsolja a kiterjesztést, vagyis ez a funkció ELVILEG működőképes. Régebbi driverrel jó volt ez a funkció -illetve akkor még 6990 volt-, a TV bekapcsoláskor eltűnt a kép és vissza -detektálta a monitorokat-, na onnantól volt multi monitor. Addig nem. Persze lehet, hogy ez csak beállítás kérdés, akkor valóban user error :) Ha tudod és megosztanád hol lehet ezt állítani, azt megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák