Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Nem keseredtem el.
Ami tény, bekapcsolva látja a tv-t mindig. Ez nem hiszem, hogy az én hibám. Persze, hogy kiterjesztett asztalom van, hogy lenne mégis másképp? Sztem a drivernek illene tudni, mikor van egy megjelenítő kikapcsolva, és mikor nincs. Vagy az lenne a normális, hogyha filmezek más profilt töltsek be minden alkalommal? Na neeeee
Az nem lehet, hogy a TV-nek is köze lehet hozzá? Régi, kb 7éves Panasonic plazma. Lehet ő mutatja a kártyának, hogy itt vagyok, kérem az asztalomat?
Még egyszer kiemelném, ahogy lehúzom a TV-t, a driver vagy a win mittudomén, felfedezi, hogy nincs 2. kijelző, és eszerint le is kapcsolja a kiterjesztést, vagyis ez a funkció ELVILEG működőképes. Régebbi driverrel jó volt ez a funkció -illetve akkor még 6990 volt-, a TV bekapcsoláskor eltűnt a kép és vissza -detektálta a monitorokat-, na onnantól volt multi monitor. Addig nem. Persze lehet, hogy ez csak beállítás kérdés, akkor valóban user error
Ha tudod és megosztanád hol lehet ezt állítani, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest