Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz
tarBubbles #34305 üzenetére
akkor Te is úgylátod ,mint én
nem értem ,hogy nagyobb felbontáson miért venné le a terhelést, de nem akarok itt vitát kirobbantani. nekem elég az 1440, az a 500+ pixel már mindegy, ha nagyobb monitort vennék akkor is 1440ben nyomnám ,hogy jobban lássam az enemyt.
Te akkor azon a véleményen vagy, hogy 1giga is kiszolgálna 1440ig bőven, nemdebár?
-
MrBrook
aktív tag
válasz
seederking #34304 üzenetére
ezt értsem úgy, hogy nagyobb felbontáson csökken a cpu feladata? és jobban átveszi a vga?
bf3nál megfigyeltem ,hogy ha nincs AA bekapcsolva akkor nincs is kihasználva teljesen, viszont szűrőkkel magasabb beálításokkal már 99% körül van, akkor mondjuk nem néztem ,hogy csökken e a cpu terhelés, bár nem is fhd. -
MrBrook
aktív tag
sziaztok ,én egy 7770 vapor-x tulaj vagyok és lehet hamarosan egy kis lépcsőt tudok majd lépni ,szal 7850ről lenne szó, a kérdésem pedig az lenne, hogy 1gb vs 2gb mennyire érezhető a különbség, illetve ,hogy 1440es felbontást egy 1gigás is kitud szolgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest