- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Con Troll #37949 üzenetére
Sok ötletem nincs, de első körben feltenném a gyári drivert, amit a kártyához adtak. Aztán megnézni, hogy azzal is jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor legalább kilehet zárni a driver hibát. Ha nem jelentkezik, akkor meg egyértelműen driver hiba. Ami mondjuk egy beta driver esetében még annyira talán nem is lenne meglepő.
Vagy a gyári driverrel is csinálta ezt? -
HSM
félisten
válasz
Con Troll #33965 üzenetére
Annak a kártyának amennyire tudom, 75-80 fok nagyon sok! Kevesebbnek kéne lennie, szerintem nem szellőzik rendesen a házad, és így a meleggel együtt sok neki. Első körben nézz hőfokokat levett oldallappal, vagy próbálj valahogy javítani a hűtésen. Én erre tippelek, mint okra.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Con Troll #25409 üzenetére
Nekem is ilyen volt és BS-es volt, visszakültem gariba és kértem helyette egy GIGA 7870OC-t
nem bántam meg, nagyon jó kártya. Amúgy nálam semelyik tesztprogram alatt nem csinálta, szóval ne is próbálkozz vele. Nekem csak BF3 multi és Crysis3 alatt jött elő szóval én azt javaslom hogy ezekkel próbáld, mindent maxra ha lehet és mehet a teszt. nálam általában 1-2óra után jelentkezett is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest