- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Con Troll
üzenetére
Sok ötletem nincs, de első körben feltenném a gyári drivert, amit a kártyához adtak. Aztán megnézni, hogy azzal is jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor legalább kilehet zárni a driver hibát. Ha nem jelentkezik, akkor meg egyértelműen driver hiba. Ami mondjuk egy beta driver esetében még annyira talán nem is lenne meglepő.
Vagy a gyári driverrel is csinálta ezt? -
HSM
félisten
válasz
Con Troll
üzenetére
Annak a kártyának amennyire tudom, 75-80 fok nagyon sok! Kevesebbnek kéne lennie, szerintem nem szellőzik rendesen a házad, és így a meleggel együtt sok neki. Első körben nézz hőfokokat levett oldallappal, vagy próbálj valahogy javítani a hűtésen. Én erre tippelek, mint okra.

-
borkarico
aktív tag
válasz
Con Troll
üzenetére
Nekem is ilyen volt és BS-es volt, visszakültem gariba és kértem helyette egy GIGA 7870OC-t
nem bántam meg, nagyon jó kártya. Amúgy nálam semelyik tesztprogram alatt nem csinálta, szóval ne is próbálkozz vele. Nekem csak BF3 multi és Crysis3 alatt jött elő szóval én azt javaslom hogy ezekkel próbáld, mindent maxra ha lehet és mehet a teszt. nálam általában 1-2óra után jelentkezett is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot, majd kikötött az Intelnél
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem bántam meg, nagyon jó kártya. Amúgy nálam semelyik tesztprogram alatt nem csinálta, szóval ne is próbálkozz vele. Nekem csak BF3 multi és Crysis3 alatt jött elő szóval én azt javaslom hogy ezekkel próbáld, mindent maxra ha lehet és mehet a teszt. nálam általában 1-2óra után jelentkezett is.