- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Akkor ott nálad valami nem okés, mert nagyon hasonló konfigunk van (csak nekem nem K-s a 3570, így csak @4GHz), de nekem abszolút maxon fut Full HD-ban a GTA4 és EFLC páros, egyedül akkor vannak mikro szaggatások, ha ráeresztem CCC-ből az MLAA-t.
De az tény, hogy ez az első gépem, amin minden csúszkát 100-asra tudok húzni a GTA4 alatt, pedig nem mai darab...
-
Foxmulder89
senior tag
Egyrészt vacakul van megírva, másrészt hiába van modern vasad, ha a játék nem tud vele mit kezdeni. Szerintem a gta5 aránylag jobban fog futni.
Grafikailag nem történt hatalmas ugrás azóta, csak elkezdik már végre használni a hardvert, főleg ha ps4/új xboxra is kijön, tudtommal azokban is GCN dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest