Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Gabor8634 #36099 üzenetére
Nekem egy gyarilag tuningolt HIS 7870 van (1100/1200 gyarilag), amikor meg a 3D mark11 lefutott az a 1175/1350 volt, de az mar jatekra nem alkalmas...sot most visszavettem mindent alapra, mert tegnap elkezdett fagyni jatek kozben...majd meg ra kell nezzek a dolgokra, mert lehet megsem annyira extra tuti a CPU tuningom sem, mint gondoltam.
-
Devid_81
félisten
válasz
Gabor8634 #36097 üzenetére
Catalystbol a legegyszerubb, performance-overdrive-enable es mehet neki.
Szerk: fesz emeleseshez meg: Gigabyte OC Guru, Sapphire TriXX, MSI Afterburner.
Mondjuk en ezeket a fesz emeleses dolgokat annyira nem szeretem VGA-nal, foleg a ramokat lehet konnyen tulfuteni, ha VGA kartya hutese nem tul jo. -
DEV_NULL
őstag
válasz
Gabor8634 #35879 üzenetére
25MHz-es lépcsővel haladj szerintem külön a gpu és külön vram órajelekkel. Egyszerre csak az egyiket teszteld mindig, mert ha mind2t húzod nem fogod tudni, hogy a gpu vagy a vram nem bírja a tempót és fagy a géped. Természetesen kezdheted a tesztet gpu 1100MHz és vram 1300MHz, ezeket az értékeket szinte mindegyik példány tudja. Én a TRIXX ellenében az ASUS GPU TWEAKet ajánlom.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gabor8634 #35872 üzenetére
Ennél jóval többet is megy a gpu, tegyél fel sapphire trixx-et, az kitolja az 1050-es limitet magától és feszültséget is tudsz rajta állitani. Teszteld aztán le valami igényes játékkal alaposan.
Bati0501: Szerintem nem lesz gondod azzal a táppal, 2xxx szériától kezdve nagyon keveset fogyasztanak a procik, ésszel húzva is, elfér mellé a 7870 egy kis tuninggal is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest