Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
pityu6
üzenetére
Fesz emeleses tweaker: Gigabyte OC Guru, Sapphire TriXX, MSI Afterburner.
A multkor csak proba erejeig raktam fel asszem a Trixxet, talan...de nem nyert, igy pikk pakk leszedtem
Meg amugy sem tuningolom, gyarilag van rajta, en meg kiprobaltam mennyit tud maxban, de nem eri meg vele foglalkozni (nekem) mivel olyan kimagasloan nem tuningkepes a kartyam. -
Firkavadasz
tag
válasz
pityu6
üzenetére
Én is azt hittem a 13.9-es driver a bajos a kártyámnak, de kiderült a memória nem volt kompatibilis az alaplapommal.
Próbáld meg úgy, hogy nem húzod a géped, semmit sem, és ha úgy is kifagy, akkor lehet valami driver bekavar !
nem tudom, a 13.9-es gagyi driver-e, de mióta más memóriák vannak a gépemben, nem volt gond a 13.9-es driverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de nem igen köll az exxxsztrém tuning ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én meg azt hittem az i5 2310 nem hajtja meg a hd 7850-et.