Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Játékfüggő az tény.
Néztem én is Starcraft2 valamint skyrim teszteket. Na ott tényleg kevés a proci! Nyilván ezeket majd kihagyom.
Asszem linkeltem bf4 multit is. Igaz ott i3-3220-van a tesztben ami kb egy 5800k. Látszik a különbség, kb 20%-kal több fps-t tud az i7 3960x mint az i3.A microlag tényleg egy érdekes kérdés. Ezért is vártam nagyon Tailor kollega beszámolóját.
Vajon mennyire van nála jelen. De ő azt mondta hogy nem tapasztalt microlagot azokban a játékokban amikkel eddig próbálta. Hiszek neki na. Persze ő se multizik. -
katt777
félisten
Linkeltem sebességtesztet.
Nekem volt mind2, és ha kihajtottam a VGA-t, 0.1FPS-szel sem volt gyorsabb az Intel az AMD-nél, vagy éppen az Intel az Intelnél. Sajnos a userek 90%-a nincs tisztában azzal, hogy a grafikai minőséget mire állítsa egyáltalán a teszteléshez, és még közzé is tesznek ilyen "teszteket".
Példa: Volt E5800-am, kihajtottam vele a GTX560-at (tuningolva), ugyanezeket az eredményeket kaptam tuningolt i5 mellett is, minden játékban, amely nem volt képes 2 magnál többet használni, pedig nem 1 kategória a 2 proci. 4 magos prociknál ilyen eltérés nem lehet. -
katt777
félisten
Szintet írtam, nem fix teljesítményt. Volt ilyen i7-em, le lehetett szabályozni, főleg, hogy nem csak a szorzó állítható, mint a mai szaroknál (akár AMD, akár Intel, előbbinél meg a turbo is teljesítménycsökkentésre jó csak. Ugyanaz a gyakorlati sebesség viszont többféle kombóval is előállítható.
- = Zk = -: Van, aki szereti kiméricskélni, pl. én is. Nem látok ebben semmi kivetnivalót, és örülök is neki, ha valaki ad viszonyítási alapot, én is ezért tesztelgetek, holott játszhatnék is éppen. Van, aki meg megveszi a cuccot, és még a grafikai beállításokkal sem törődik (de CPU-limit, az van
). -
Dany007
veterán
Hm hogy a fenébe lehet az? Ennyire lefogta a proci? : o
Csak mert múltkor beszéltem valakivel itt a fórumon aki Q9650-nel nyomtam mellette GTX760 - kb 7870 szint, kicsit felette - és lazán futott 50-60fps-sel a BF4. Persze ultrán.Mondjuk ha multiban mérted akkor lehetséges, az előző példám Single-re szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vajon mennyire van nála jelen. De ő azt mondta hogy nem tapasztalt microlagot azokban a játékokban amikkel eddig próbálta. Hiszek neki na. Persze ő se multizik.
).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)