Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    A tuningot egyenlőre hanyagolom. Ezt nemtudom megmondani hogy rossz-e a kártya. Azt tudom hogy resi kellett, illetve tegnap este lefrissítettem az alaplap BIOS-omat is. Még pár napig nemfogok a húzással foglalkozni. Megvárom mi lesz a vége. Most kicsit kínoztam ETS2-vel de, nem indult újra. Remélem NEM IS FOG.

    Kicsit megmagyarázhatatlan ez a no signal-os dolog, ami itt még pár embernél jelentkezett. Mert ugye Sapphire kártyát Sapphire gyártja Asus-t meg Asus. Ezt csupán arra értem hogy a 2 cég nyilván nem ugyanazokat a dolgokat rakja bele a gpu-ba. Hanem a saját maga álltal megtervezett dolgokat. Amúgy mondta Asus-os csávó hogy volt valami ilyesmi gond, amit az AMD jelentett is nekik és utána már a helyes chip-el lettek legyártva a dolgok a gpu-hoz.

    Na mindegy lényeg a lényeg hogyha mégegyszer előjön, ami remélem nemfog megtörténni, akkor egy full win reinstall illetve egy 12.10-es drivert tolok fel. Driverek frissek most nekem, BIOS driver is.

    Illetve google-ba keresve nagyrészt Sapphire-nál jelentkezik ez a gond. Egyedül az a fura hogy nálam is meg még jópár embernél jelentkezett, szóval ez olyan WTF dolog hogy mégis mi van a GPU-val. De remélem BIOS frissítés segített valamit. Nemakarom ezt már visszavinni. Ígyis előző kártyára majd 1 hónapot vártam, és akkor jóválett írva mert még nemjött vissza, így választottam ezt a kártyát.

    Illetve azt kellene kideríteni hogy a GPU-n a ventik leállnak-e a ventik amikor jön ez a black screen.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák