Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

repvez addikt firefox , edge, chrome, vivaldi amit probáltam, addig mindenhol jo amig csak az az egy video lejátszás van, de ha a háttérbe YT-on hallagatok zenét akkor a másik video ami lehet bárhol beágyazva valamilyen oldalon az már akad és vagy ugrik egyet vagy a hang után siet a képe, néha akkor nem akad ha az egér mutatot folyamatosan a video ablakán mozgaton,de ahogy abahagyom a mozgatást vagy kiviszem a video ablakbol ujra akad. Azért akarom elkerülni a win reinstallt, mert nem tudom, hogy mi okozza, egészen addig nem vvolt vele gondom, mig a creator edition verzio elötti összegző frisités nem jött ki azóta csinálja. 
 Tehát nem akarok abba a gondba beleesni, hogy ujrateszem a rendszert és lefrissités után zgyan ilyen szar lesz.
 A VGA drivereket is már cserélgettem és teljes gyalulás után telepitettem vissza, hogy nehogy az kavarjon be, de semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest