Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy egy 7850 2gb os VGA és egy 965 x4 be AMD procis gép 8gb rammal nem tud lejátszani online 2 videot egyszerre?
Ha a böngészöben elinditok egy YT videot nincs semmi gond megy ahogy kell, de ha mellette elinditok mégegyet vagy csak egy olyan oldalt ahol beépülő video van és ott elinditom kicsibe mégha az nagyon kis felbontású is akkor már akad vagy megáll , hiába tölti be a bufferbe vagy nézem végig a videot többszöri lejátszáskor is akad vagy amikor ujra elindul akkor a kép begyorsulva éri utol a hangot ,mert a hang viszont folyamatos.
Még azt vettem észre ha az egeret mozgatom a video ablaka felett akkor sem akad, de ha megállok vagy kimegy a mutató az ablakbol akkor megáll.Ahogy a képen látszik ha egy video megy akkor folyamtos a decodolás amikor kettő akkor 0 és 80% között ugrál
Vivaldi böngésző stabil legujabb verzióját használom , de edgével is ilyen.
win 10pro 64 bites is napra kész a radeon driver is novemberi.
A fall creatoros frissités elött pár héttel kezdte azelött mindent vitt akadás nélkül és azóta semmi nem lett telepitve a gépre az emlitett winen és a drivereken kivül.
A netem 10/0,9-es ADSL inviteles. a speedtest szerint hozza az értékeket.NEm tudom , hogy hol kéne kezdenem a hiba megoldását, de igy nagyon rossz használni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest