- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen processzort vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre,vagy tanácsra lenne szükségem.Gigabyte HD 7870-es vga-m van.Az elmúlt napokban vettem észre,hogy a kártya hőmérséklete üresjáratban is felmegy 45-46 fokig és annyi is marad,hiába nincs a gép használva.Bekapcsolás után kb. 10 perccel már megemelkedik a hőmérséklet és lejjebb nem megy csak emelkedik ha pl játszom.Nemrégiben még üresjáratban,vagy böngészés közben sosem ment 30-32 fok fölé.A gpu mag terheltsége is folyamatosan 57-58 %-ot mutat,holott ezt sem indokolja semmi,tudtommal nem fut olyan ami ezt okozhatná.A driverem természetesen a legfrissebb verziójú,hűtéseim rendben vannak a kártyán is és a házhűtések is ugyanúgy működnek mint azelőtt.Túl vagyok a ház nagytakarításán,portalanításán is,úgyhogy ezekkel nem lehet probléma,mindig rendszeresen takarítom a gépet.
Mi lehet ez?Valami vírus esetleg,vagy valamelyik háttérben futó program cuppant rá a videókártyámra?
Ami az elmúlt időszakban történt az az,hogy feltelepítettem egy játékot a gépre(Ride2-KaOs),illetve túl vagyok egy ssd cserén is,és az új ssd-re úgy klónoztam az oprendszert.ami egyébként ha számít win7 64 bit.
A válaszokat,javaslatokat,hogy mit tehetnék,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS routerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 4060 8GB Twin Edge
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB GDDR6 Videókártya!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest