Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre,vagy tanácsra lenne szükségem.Gigabyte HD 7870-es vga-m van.Az elmúlt napokban vettem észre,hogy a kártya hőmérséklete üresjáratban is felmegy 45-46 fokig és annyi is marad,hiába nincs a gép használva.Bekapcsolás után kb. 10 perccel már megemelkedik a hőmérséklet és lejjebb nem megy csak emelkedik ha pl játszom.Nemrégiben még üresjáratban,vagy böngészés közben sosem ment 30-32 fok fölé.A gpu mag terheltsége is folyamatosan 57-58 %-ot mutat,holott ezt sem indokolja semmi,tudtommal nem fut olyan ami ezt okozhatná.A driverem természetesen a legfrissebb verziójú,hűtéseim rendben vannak a kártyán is és a házhűtések is ugyanúgy működnek mint azelőtt.Túl vagyok a ház nagytakarításán,portalanításán is,úgyhogy ezekkel nem lehet probléma,mindig rendszeresen takarítom a gépet.
Mi lehet ez?Valami vírus esetleg,vagy valamelyik háttérben futó program cuppant rá a videókártyámra?
Ami az elmúlt időszakban történt az az,hogy feltelepítettem egy játékot a gépre(Ride2-KaOs),illetve túl vagyok egy ssd cserén is,és az új ssd-re úgy klónoztam az oprendszert.ami egyébként ha számít win7 64 bit.
A válaszokat,javaslatokat,hogy mit tehetnék,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OLED TV topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest