Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz marquuard #43061 üzenetére

Kipróbáltam ilyen felbontáson én is a furmarkot, így tényleg nem nagyon megy fel nálam 65 fok fölé sem. :)
    Miért nem próbálod a monitorod valós felbontásán? Én 1680x1050-ben használom, mert akkora a monitorom felbontása, de akkor igencsak jobban melegszik. Ha nem ez a valós képernyő felbontásod akkor becsapod magad az eredménnyel :)
    Mondjuk eddig én a 8xMSAA-t nem tettem rá de rá fogom. Nálam a valós és az általad linkelt felbontás között van kb10-15 fok.

Azt próbálgatom egy ideje, hogy a Heaven Benchmark 4.0-t futtamom simán benchmark nélkül pár kört, full beállításokkal, a valós képernyőfelbontásomon és minden a maxon (kivéve hang) Ha az alatt nem megy 65 fok fölé pár komplett kör alatt akkor jó eséllyel az erősen vga igényes játékok alatt is annyi lesz kb. Legalábbis ezt tapasztaltam idáig. Szerintem az áll közelebb egy játékos vga terheléshez.

Ahogy Grave444 is írta, Furmark alatt a 70-75 fok szerintem jó érték lehet, de szerintem nem ezen a felbontáson ahogy használtad.

Új hozzászólás Aktív témák