- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
marquuard #43061 üzenetére
Kipróbáltam ilyen felbontáson én is a furmarkot, így tényleg nem nagyon megy fel nálam 65 fok fölé sem.
Miért nem próbálod a monitorod valós felbontásán? Én 1680x1050-ben használom, mert akkora a monitorom felbontása, de akkor igencsak jobban melegszik. Ha nem ez a valós képernyő felbontásod akkor becsapod magad az eredménnyel
Mondjuk eddig én a 8xMSAA-t nem tettem rá de rá fogom. Nálam a valós és az általad linkelt felbontás között van kb10-15 fok.Azt próbálgatom egy ideje, hogy a Heaven Benchmark 4.0-t futtamom simán benchmark nélkül pár kört, full beállításokkal, a valós képernyőfelbontásomon és minden a maxon (kivéve hang) Ha az alatt nem megy 65 fok fölé pár komplett kör alatt akkor jó eséllyel az erősen vga igényes játékok alatt is annyi lesz kb. Legalábbis ezt tapasztaltam idáig. Szerintem az áll közelebb egy játékos vga terheléshez.
Ahogy Grave444 is írta, Furmark alatt a 70-75 fok szerintem jó érték lehet, de szerintem nem ezen a felbontáson ahogy használtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Interactive Brokers társalgó
- Mazda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest