- Milyen TV-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lowzor #30452 üzenetére
Semmi baj nincs azzal a szoftverrel! Senkit nem akarok megsérteni/megbántani de vagy user error,vagy valami más szoftveres gubanc van a gépével akinek nem működik rendesen. Nekem pl a beta verzió bugos,ezért nem beta verziót használok,és minden remekül működik! GPU órajel állítás,fesz állítgatás,venti profil (amit nem is használok egyébként,mert tökéletes a gyári profil.
Nekem az asus alaplapom miatt(I) "nyavajgott" (/I) a win korábban,nem talált valamiféle mappát és induláskor bedobta a riasztást miatta. Semmi nem segített. Aztán ettől függetlenül merevlemezt cseréltem és ugyanazzal az alaplappal ugyanazzal a szoftverekkel semmi baja, tökéletes.Pár hsz-el korábban volt 1-2 hőfok hozzászólás. A hétvégén kitakarítottam a gépemet,újra pasztáztam mindent. 23°C-os szobában a GPU hőmérséklete csökkent 5°C-ot,a CPU pedig szintén csökkent 4-5°C-ot.
Így pl a Metro LL 47-48°C-os terhelés alatt. (Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a kari alul van feszelve,de hát a procit is kevesebb árammal használom,nincs szükségem a nagy kapacitásra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest