Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltann28
csendes tag
Helló mindenki !! Érdeklődnék hogy megéri erre a kártyára költeni ?? Sapphire Radeon HD7730 1GB 128bit DDR5 Kártyára . Árban elég jó és a paraméterei is megfelelőnek tűnnek !! Vélemények erről a kártyáról ???
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-hd7730-1gb-128bit-ddr5-pci-e-11211-03-20g-p179448973/termek-leiras.html
-
Tournament
aktív tag
válasz
Tournament #17796 üzenetére
Azért lehet csak DOS alol frisiteni mert kiszedték a dualramos bios hexa kodját hogy 2 vram tipusra legyen jó
ezért nem 128k és nem lehet frisiteni csak macerásan
-
Tournament
aktív tag
válasz
Thrawn #17795 üzenetére
Szia
most alkotják
a hynix 7790 dual-x bios van
de Elpidara most állitotam rá 1 hete nem irtak ma kérték újra az original biost és kitételnek oda irtam hogy Elpida vramra irják ne hynixre az idioták
az érdekeség benne anyi esszük nincs hogy egy változot kelljen cserélni a bios hexa kodba
bonaire.rom dualram támogatásu amim van vagyis mind a két ram tipus bele van irva ezzek a gyártok meg kiszedték és hynixre beállitoták le is baxtam érte őket
-
Thrawn
félisten
válasz
Tournament #17793 üzenetére
Másodjára eltalálták a RAM típusát is?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Tournament #17793 üzenetére
Annyira azért nicns szükség rá sztem
SSD nélkül is kb 10-15sec mire a winbe vagyok sima leállítás és indítás esetén 8.1 nél, újraindításnal max 1 perc. -
Tournament
aktív tag
válasz
Darko_addict #17792 üzenetére
UEFI Fast bootnak nem feltétele az ssd csak előny
GPT/ UEFI VGA /HDD kell és akkor is csak az asztal jőn be
7790 hez kérjél biost a gyártótol
nekem adtak
-
Darko_addict
őstag
válasz
Lacccca87 #17791 üzenetére
A váltáskor engem főleg a Super Extra Extreme Fast Boot mivált. SSD megvolt, és a HD3000 is tudta a GOP-ot. 4x telepítettem újra a Win8-at azon az estén, mert mindig új részletek derültek ki, hogy szükségesek ahhoz, hogy a gombnyomás után kb. 4,2mp alatt felálljon a rendszer.
Végső probléma az volt, hogy telepítés közben a Windows állandóan átformázta az SSD-t GPT partícióról MBR-re, és ez meghiúsította ezt a excsiszupcsi dolgot.
Most meg már a 7790 is útjában lenne.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Darko_addict #17790 üzenetére
Win7 et RC verzó óta használtam folyamatosan. Eleinte nekem is furcsa votl a váltás. Menüket mondjuk megtaláltam (legalábbis amiket használni szoktam) Van 1-2 apróbb hiba de az inkább a HW-miatt van. USB2 -es portok egy idő után ugy gondolják cska áramot adnak de nem ismernek fel semmit amit rádugok, csak újraindítás segít, ami viszont előhozza a Clarkdale magos CPU + HD7/GEF5 felfele lévő kártáyk PCI 1x hibáját amit meg egy leállítás és bekapcsolás fixál
.
Ezen felül teljesen meg vagyok elégedve, prögősebb gyorsabb rendszer, játékok (főleg az újabbak) jobban futnak, kompatibilitási problémába már futottam 1-2x de olyankor beálíltottam hogy Win7 alatt működött ahhoz igazodjon és megoldódott.
8-ra nem de 8.1 re megéri váltani 7 ről főleg ha játszikál az ember és a HW is viszonylag modern. -
Darko_addict
őstag
válasz
Lacccca87 #17789 üzenetére
Első három napban folyamatos agyérgörcseim voltak, hogy nem találok dolgokat és olyan menük jöttek elő, amiket még soha nem láttam. Nem tudom, kb. 3 éve használtam W7-et, napi legalább 6 órában aztán kiráncigáltam magam a komfortzónámból azzal, hogy feltettem a W8.1-et és nagymértékű újdonságba csöppentem bele. Nagyjából egy hét alatt megszoktam, megtanultam mi hol van; visszatekintve megérte meglépni.
-
Darko_addict
őstag
válasz
starpeter #17782 üzenetére
Testvéremnek PHII X4 975-je van (3,6GHz @4GHz) és tesztekben az i3 2125-öm (2 mag, 4 HT-vel; 3,3GHz) jobb (épp tegnap versenyeztettük a gépeket). Neki GTX560-ja van mellé, nekem 7790-em, és a BF4 is több FPS-sel fut nálam.
U.i.: Mikor BF-ről beszélek, mindig multira gondolok! Mikor multiban van 60FPS-sem, Single-ben nem is esik 100 alá, a multi relevánsabb, hiszen arra épül a játék.
Szerk.: i3-ból érdemes újabbat venni, hogy ki tudja használni az alaplap az 1600-as RAMokat is.
-
Lacccca87
addikt
válasz
dragonfx #17785 üzenetére
Arra ne alapozz amit az ismik mondanak próbáld ki. Egyébként nem 8 hanem 8.1 -ről van szó.
Próbát megér, telepíteni kb 20 perc, kipróbálod jobb fenthagyod nem jobb akkor vissza a 7.Kis tanács:
vagy állítsd be úgy hoyg egyből a destopra bootlojon, vagy rakd fel a classic shell progit ha ragaszkodsz a régi startmenü-höz. -
starpeter
senior tag
válasz
Darko_addict #17776 üzenetére
Szia
Szerinted egy AMD Athlon 740 X4 3,2GHZ-s proci mellett jobban teljesítene a HD7790?
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
Darko_addict #17769 üzenetére
En kiprobaltam W7 x64-en es eddig mukodik, igaz hogy nincs jatek feltelepitve, igy azzal nem tudtam meg kiprobalni. A rendes mukodes itt azt jelenti hogy meg nem volt olyan hibauzenet hogy: Illeszto program leallt, majd ujraindult. Ezek nelkul telepitettem:
A ACP Application mit jelent, valami ami kell a W 8 - 8.1 ala? Marmint a Modern UI-ra gondolok.
-
Darko_addict
őstag
Vissza kellett térjek a HD7790 Performance Driver v13.152 (2013.11.15) by ASUS verzióhoz, tragédia, ahogy a többi működik. Nem értem, hogy miért nem foglalkoznak az üggyel, miért az ASUS emberei kellett továbbfejlesszék.
Szégyentelenek.
Félreértés ne essék, ez sem tökéletes. CCC nélkül tettem fel. -
dragonfx
veterán
válasz
Darko_addict #17776 üzenetére
na ez bíztató -
törölt tag
válasz
Askformore #17775 üzenetére
Amit írsz, érdekes, viszont single-vel nincs tapasztalatom, sosem játszottam úgy.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Askformore #17775 üzenetére
BF4 alatt: i3 2125 (3,4GHz) + 7790 OC 1GB; CPU: 80%, GPU: 100% - Már majdnem egál.
A 3000-es i3-as +8%-kal, a 4-es pedig a 3-asnál 8%-kal jobb. -
calvin20
tag
Még régebben írtátok, hogy egy 7790-hez javallott egy FX-6300-as CPU. Intel vonalon pedig egy i3. Egész pontosan az intel szériából melyek azok a típusok amik 100%-on kihajtják fhd-ban a kártyát?
-
dragonfx
veterán
válasz
#59070464 #17771 üzenetére
1920 low.on néztem.51 de inkább felette van.
most átraktam profile settings szerkesztve mediumra most 45 a minimum. persze sajnos a proci kevés....amikor 100-100% a 2 mag terheltsége akkor beakad.....de eza propci hibája.tisztában avgyok vele nem a 7770 a kevés hanema g860 a rivals.ban. azért esik le 17re az fps.....
bár a bf4be nem cisnáltam resoulitonscale mokolást mint az nfs.be és 1920 low.ba 45 fps a minimum.ha megakad akkor azért mert kifullad a proci....és itt is 94-99%en dolgozikmégsme akad be fél percre az fps 17re.... -
törölt tag
válasz
dragonfx #17765 üzenetére
Ezt fogalmam sincs, hogy csinálod, mert nekem van egy tuningolt 7790-em, ami mellett egy i3 Ivy van, órajele 3.4 Ghz. Egy 64 fős Caspian Border mapon (BF3-ban) simán leesik 30-ra az fps (ha nem az alá), e miatt játszhatatlan (i5 Sandy-vel indulna a történet). Főleg Close Quarters maponokon játszok, ahol tökéletes, még ultra mesh quality-vel is csak gyakran esik 60 alá a mutató. Persze, hogy 50%-on megy a kártyád, ha a CPU addig tudja kiszolgálni. Nekem úgy 70%-on megy BF3 alatt (i3 sem hajtja ki, de ezt tudtam). i3-hoz maximum egy 7770. De a 7770 is gyorsul i5-el, bizonyos játékokban.
köszi de ugy érzem nem a gpu hanema cpu fullad ki tul hamar a rivalsban.
Welcome.
Úgyhogy inkább ebben a topicban kéne lenned, azt kérdezve, hogy milyen CPU-t vegyek.
-
dragonfx
veterán
válasz
Darko_addict #17768 üzenetére
köszi de ugy érzem nem a gpu hanema cpu fullad ki tul hamar a rivalsban.
amugy 9.4esre irja rivals.t. -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #17768 üzenetére
7790-esek ne siessenek vele, W8.1-en ugyanolyan ratyi.
-
Darko_addict
őstag
Itt a [13.11 beta 9.5], 12-03-án jött ki. Benne van a Rivals profilja is, talán jobb fog futni nálad is, Dragonfx.
-
dragonfx
veterán
válasz
Grave_444 #17764 üzenetére
ez igaz de ezek a vga.knak nekem most még drágák.
itt nem igányekről ebszélünk mert akárhova állitoma rivals.t szaggat és nem a vga miatt mert kb 50%on dolgozik...ok fps limit van benne de akkor is 17re hogy eshet be??ennyire nem xar a rendszerem.ja megnéztema bf4et 1920 low...és 51fps.nél kisebb számot nem láttam....inkább 65-80 között mozog.....ennek még a felével iskiegyeznék a rivalsba....szoval ennyit a ghost game.ről....de itt a vga is 80-90en teker nem ugy mitn a nfs.be félgázon alig.....jo ok néha beakad a bf4 is mert a cpu terheltsége 96-99% folyamatosan.ezt elfogadom.reális.de igy is 51...és az nfs.be ugyanilyne beállitással beesik 17re is akár....vágod ugyanaz a fb3 motor és mégis 1/3 annyia minimum fps.em??...ne erre milyen tipp van??
-
-
dragonfx
veterán
válasz
membrandj #17756 üzenetére
igen
3330 nincs 35k alatt hütős garis.
2000es szériás i5 nem kell.a ramba is fejlődjek már akkor használjam ki ha már megvettem az 1600as corsair.t.nem akarok tuningolni ezért a k.sat nem is néztem soha.ahhoz alaplapcsere is kéne.nem baj jön az igazság orája g860+7770 bf4.
-
dragonfx
veterán
válasz
Gainka #17754 üzenetére
100%ban itt az igazság.így van.nincs is mit kommentelnem.sajnos ez van. abbol a +12k.ból inkább tápot veszek mert a chieftecem irto régi.
17751>>igen ez lenne az igazi.de sjanos nem fér bele.
17752>>tudom.de amig lesz i5re addig csak jobb.és ha mégis elég...akkor meg nem kell tovább gondolkodnom...a vga is lassan kevés lesz....azt meg kb jövő ilyenkor fogok cserélni kb....na de mostmár kiváncsi lettem hogy a rivals fb3 motorja a kaki avgy alapbol ennyit eszik ez a graifkus motor szoval a bf4et is beszereztem és megnézem ott mit tud a rendszer. -
Gainka
őstag
válasz
dragonfx #17749 üzenetére
Én ugy látom elég régóta vacilálsz ezen, szoval ha lenne pénzed rá már rég lenne egy i5-ötszerintem. Elnézést ha nem igy van
És még egy szerintem: Simán elvagy az i3-al is bármelyik mai játékkal. Aztán késöbb ha nagyon kevésaz i3, akkor raksz bele egy i5-i7-et. Igaz mire annak az ideje eljön már rég nem ezeken a procikon fogsz gondolkodni
(Szerintem)
-
Gainka
őstag
Nem nagyon értelelk, majdnem mindenhol lehet kapni höccsöves 7770.
-
dragonfx
veterán
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
Gainka #17737 üzenetére
Hol talalsz mar 7770-et hocsoves hutovel, lassam mar tobb mint egy eve nem gyartjak csak azt a gagyi alutomboset, en is hocsovest kerestem de mivel mar nem volt ezert vettem Sapp. hocsoves 7790-et.
Az mas kerdes hogy a boltok eloszertettel kelletik meg a regi fotokkal a 7770-et.
Ha nem jon ki a 7790 akkor inkabb amit Atesz1978 ajanlott a Vapor-X. -
LadaLord
aktív tag
Kicsivel többért mindig van kicsivel jobb... Szvsz 25-26ezernél többet nem érdemes költeni 7770-re. Azért az árért kiváló kártya. Ha meg már nagyobb teljesítmény kell, akkor inkább a 7850, mint a 7790... Mostanában mást sem olvasni itt a topicban, hogy ki mennyit szív a 7790ekkel....
-
Gainka
őstag
válasz
The Exiled #17740 üzenetére
Őő hàt igen. Ha azt vàlasztod amit én linkeltem akkor 30 alatt vagy ha neten rendeled ha kiskerben veszed. A pcx stb 32-34 ezres 7790, posta költséggel, vagy kiskerben màr 35-36 ezer...
De ha pénz tàrca engedi, jobb lenne a 7790. -
The Exiled
tag
na igen, a jobb hűtőre már nem kell sok a 7790-hez, de 30-at akartam költeni rá össze és még mellé kell bill+egér wireless combó is, mert a mostani szarrá ment :S
-
Atesz1978
senior tag
válasz
The Exiled #17728 üzenetére
Szerintem a Sapphire-t válaszd de ha kicsit még rááldozol akkor inkább ezt válaszd bár 32k-ért már 7790-et is kapsz ami teljesítményben 25%-al gyorsabb!
-
Gainka
őstag
válasz
szerintem inkább ezt vedd : [link]
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #17734 üzenetére
Itt a bizonyíték, hogy megy 60fps-el a command parancs után!
http://www.youtube.com/watch?v=01hrA1J7j_c
HD7790 húzva, és HD7850 elboldogul szerintem a 60fps-es beállítással is. -
LadaLord
aktív tag
válasz
Én egy ugyanilyen Sapphire-t használok, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. 1080/1250-en használom, lehet hogy menne kicsit feljebb is plusz fesszel, de azzal nem szórakoztam. Alapállapotban szinte hangtalan a hűtője, de terhelés alatt sem vészes, és melegedni sem melegszik. MÚltkor vagy 3 órán keresztül ment a Furmark, max 60 fokig ment fel a GPU.
Szóval megbízható kártya, csak ajánlani tudom!
Üdv,
T. -
Stonerice
őstag
Akit esetleg érdekel a NFS RIVALS fps mod, annak ajánlom figyelmébe ezt
Parancsikonon(ha nincs akkor létre kell hozni) jobbklikk / Tulajdonságok, és a Cél: helyére beírandó, az .exe után
"NFS14.exe" -GameTime.MaxSimFps 45 -GameTime.ForceSimRate 45- nekem így néz ki, és nem gyorsulbe a játék.
Megy nagyjából 60 fps-el is több helyen, csak annyi a buktató, ha nem bírja a gép tartani a beállított fps-t akkor elkezd szinkronizálni ( rángatni, mintha fekvőrendőrön mennél... vagy mintha állandóan nitrót nyomnál, és remegne a kameranézet.) Ezt körülbelül a beállított érték mínusz 3-4 fps után lehet észrevenni.Vagyis, például én beállítottam 45 fps-re (így is sokkal élvezetesebb mint 30-al
) és 41 fpsig semmi gondom. Nincs minden beállítás maxon. Városrészeken leesik az FPS akár 33-ra is. Szerencsére nem túl sok ilyen rész van, szerintem. Még nemláttam minde tájat a játékban, de ha elmegy a játékos a kezdeti résztől elég messze, elég szép grafika fogadja majd.
Bár én fikáztam is e-miat hogy élvezhetetlen hd7770-el 30 fps-el. Talán mos tmár megfogom szeretni ez a játékot.
Jó szórakozást!
-
pc_seft
tag
válasz
Nekem van a birtokomban mindkét vga-ból teljesen véletlen
Asus hűvösebb terhelés alatt 44-fokos...Még a sapphire 53-54-azonos gépeben és környezet között.
Asus hűtője 50% hangtalannak mondható,sapphire már 50%-nál elég suhogós hangot ad ki.De a választás rajtad áll!
-
törölt tag
válasz
Asus-nak nagyon hoki hűtője van. A két kártya közül nagyjából semmi nem szól az Asus mellett, csak a garancia. De mire odajutsz, jó esetben úgyis cseréled.
-
membrandj
nagyúr
válasz
Gari miatt asus-ra + 1.
-
Janou
őstag
válasz
Én a Sapphire-t venném. Tuning ugyebár lutri, de általánosságban a Sapphireok tuningosabbak szoktak lenni. Kivételek persze vannak.
Asus valóban 3 év, Sapphire 2. Ennek ellenére is maradnék az eredeti javaslatomnál. -
The Exiled
tag
SZiasztok, 7770-et akarnék venni, és ez a két kártya között gondolkodok:
[link]
[link]Mivel gondolom nálatok már járogat egy ideje, az érdekelne a kettő közül melyik lenne a megbízhatóbb. OC nagyon nem érdekel, de ha valamelyik stabilan emelhető kicsit az mondjuk jó lenne. Ötletek?
szerk: asusra 3 sapphire-re 2 év garit ír
-
törölt tag
válasz
bandika0626 #17723 üzenetére
MSI Afterburner.
-
zsizsef
senior tag
válasz
bandika0626 #17723 üzenetére
Talán ezzel próbálkozhatsz.
-
törölt tag
Nekem se volt baja amíg újra nem húztam a W8.1-t. Előtte 1000/1500 helyett 1200/1775 körül stabil volt. Most 5 MHz-t emelek Afterburner-be, csíkoz a kép. Szóval azt találtam ki, hogy CCC-ben húzom 1200/1600-ra, azt' kalap (így persze hibátlan). Amúgy is csak egy i3-3240 @ 3.4 Ghz van mellette.
-
stefi76
aktív tag
Akkor tapasztalatok és ami nálam bejött 7790-nél, Win7 64 bit:
- 13.9 a legstabilabb
-"Display driver stopped responding and has recovered" hibaüzenet nekem is volt pár elég sűrűn, amíg kipróbáltam, hogy a catalyst control centert egyszer nem telepítettem fe lcsak a drivert. Azóta ilyen nem volt.
- Ahogy kihámozza az ember a topikokból mind hazai, mind külföldi fórumokon nagy részben húzni ezeket nem lehet, mert egyszerűen letilt valami és visszaveszi alap órajelre vagy a GPU-t vagy a memóriát és újraindításra hajlandó csak normál órajellel üzemelni utána.
Viszont úgy meg rendben van a dolog. -
törölt tag
Azóta már jó a 13.9. Viszont ha MSI Afterburner-ben bármit is húzok (legyen akár a power control), azonnal elkezd csíkozni a kép. Fentről lefelé. Aztán amikor abbahagyja (ha abbahagyja), akkor bármilyen ablakot megnyitok, újra csinálja. Ugyanez a driver volt fent az előző Win-nél is (13-9_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe).
-
TIT
veterán
Nekem His 7790 Win7-64 biten csinálta 13.9 driverrel ill.13.4-el is,win 8-on jó volt.
13.11 béta v8 nem csinálta.
Volt,hogy félpercenként csinálta,persze minden fagyott tőle,majdnem belerúgtam.A registry-s móka se segített. -
törölt tag
Display driver stopped responding and has recovered hiba üzenetet szoktatok kapni (Sapphire) 7790 és beta driver-el? Egyáltalán a béta okozza? Nincs OC és totál szűz a Windows. Épp most reinstalláltam 8.1-et, gondoltam felrakom a legutolsó bétát (BF3-al játszok, hátha gyorsul mondjuk 2 fps-t), előtte a 13.9-el nem volt gond. A fenti hibaüzenetet negyed órán belül már a harmadik alkalommal kapom az arcomba és vagy csak egy szimpla Windows update fut, vagy épp Chrome-ba böngészek, semmi egyéb.
-
Nagya21
addikt
Üdv mindenkinek!!
Kérdésem lenne a nagyérdemühöz!!
Adott a WOT, és meg megakad fél pillanatra.
Beállítások közepesen mennek 45-50Fps, késleltetés:30-40 ms
13.9-es WHQL driver, Win 7 64bit, friss telepítés.
32-biten nem volt ilyen probléma.
Köszönöm a segítséget.
Üdv Nagya -
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17712 üzenetére
Meg nem mondom már hol, de egy Win7 leírással kezdtem, próba-szerencse alapon, de nem ott volt az adott menü W8.1 alatt. Szóval ne adjátok fel a keresést a megoldásra, mert létezik!
-
Steelmanus
addikt
válasz
zsizsef #17710 üzenetére
Itt olvashatsz rola bovebben, TDR Registry Keys, en azt hiszem hogy ez a fajta megoldas csak W 8 - 8.1 -en mukodik, a W7 dobalja a szokasos illeszto nem valaszol. bar eggid csak FF + flash alatt. Arra az a megoldas amugy hogy teljes mertekben tiltani kell hwgyorsitast mint FF mint Flash alatt.
Holnap beizzitom a W8-at, mert ma mar nem foglalkozok vele.
Darko_addict Köszönöm a segitsegedet
-
zsizsef
senior tag
válasz
Darko_addict #17707 üzenetére
" (elvileg, ha a következő "level"-t kinullázod, ezzel nem is kell bajlódni, de én biztosra akartam menni)."
Mi a következő "level"? -
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17708 üzenetére
Próbáltam én is futtatni, de W8.1-re még nincs.
Igen, D a double-word-ből van (32 bites) a Q pedig quad-word-ből. Nekem D és Q értékkel is működik. Kipróbáltam mindkettőt - ugye egyszerre nem lehet ugyanolyan névvel -, most a 32 bites "duplaszó" van, és tökéletes. -
Steelmanus
addikt
válasz
Darko_addict #17707 üzenetére
-
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17705 üzenetére
TdrDelay és TdrLevel-t állítottam.
Jelenség: a képernyő besötétült, picit fagyott, és feldobta, hogy a képernyőillesztő leállt, majd helyreállt.Megoldás:
Futtatás/regedit, majd navigálni erre a helyre: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers,
és a TdrDelay-t átállítani. Én 8-ra tettem első körben, akkor még feljött az ablak, majd 16-ra is azóta nincs panaszom. (elvileg, ha a következő "level"-t kinullázod, ezzel nem is kell bajlódni, de én biztosra akartam menni).Ugyanitt van a TdrLevel is, amit nullára kell állítani vagy létrehozni, és akkor beírni az értékének a nullát.
Megjegyzés: fájlok keresésekor nézzétek meg a CurrentSet002-t is.
-
dragonfx
veterán
nekem se a 13.11 se a 13.9 nem ment fel.most az extreme 13.9 van fenn.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Darko_addict #17704 üzenetére
Megosztanad a registry trukkot?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Steelmanus #17703 üzenetére
Windows 8.1-em van fent (64bit). DirectX-ből pedig 11.1-nél újabb nem ment fel, tehát a 11.2 nem elérhető.
Az öröm nem volt teljesen maradéktalan, kellett még kicsit buherálni a registry-ben. -
Steelmanus
addikt
válasz
Darko_addict #17701 üzenetére
Annyit meg irhattal volna hogy melyik op.rendszer alatt mukodik jol mert akarhogy nezem jelenleg fokent 3 uralja a terepet W7 W8 W8.1. Gondolom hogy W8 alatt nezted a DX 11.2 miatt ha mar BF4.
(#17702) bigobert Mennyi meg a gariido, es hol kell gariztati, egy venti miatt nem szivesen gariztatnak, inkabb tesznek bele egy kicsi kenoanyagot es visszaadjak mivel maganak a kartyanak elektromosan nincs baja. A venticseret hogyan oldanad meg, keresel egy ugyanilyet, merthogy ez egy specialis venti, vagy valamilyen hazibarkacsra gondoltal?
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Gigabyte HD7770 OC-m van, és mostanában a ventije elkezdett cicegni, recsegni. (Ha ujjal professzionálisan leállítom, abbahagyja) Csapágyas lett? Van ebben egyáltalán golyó, vagy mágneses?
Másnak is volt ilyen problémája? Érdemes a garival vesződni, vagy vegyek rá egy új ventit?Mit tegyek?
Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #17700 üzenetére
Közel 3 órás szarakodás után megvan az ultimate megoldás.
Az AMD oldalán lévő Performance Driver régi, ezért kiesik a listából. Az ASUS oldalán lévő PD már jobb, de majdnem minden BF4 meccs után kidobott BSOD-val. A 13.9 nagyon lassú volt és hibaüzeneteket dobált folyamatosan. A Tweakforce 13.11-gye használhatatlan volt, nem ismerte fel a VGA-mat install után. 13.11 "b9.legújabb" hitvány ***, 15FPS-em volt ott, ahol máskor 80. És utána átütő sikert értem el a 13.11 b9.2-vel! Remélem tartós lesz a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest