- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Most akkor mi van ?
Lemaradtam valamiről vagy FAIL az egész. -
MPowerPH
félisten
A hűtése is, de gyenge a tápkör minősége. A BIOS frissítéssel meg beépítettek egy plusz védelmet, ami ha rosszmájúak akarunk lenni, akkor korlátozó tényezőként hat, e mellett persze már részben megvédi a rendszeredet az ilyen esetektől.
Én azért nem vennék ilyen rendszer alá belépő szintű lapokat.KAMELOT: Az extrém 8GHz ezekkel lehetetlen is lenne.
De nem, 4.8Ghz-nél is előfordulhat akár.
MSI X79A-GD65. -
GribMate
aktív tag
Eleve nem fair 3-4 hónapja megjelent SB-E platformot hasonlítani a hivatalosan még meg sem jelent, csak Kínából szivárgó Ivyhez.
Majd ha az Ivy is lesz 3-4 hónapos, akkor jóval olcsóbb lesz az SB-E-nél, mivel kezdetben annál is 100k< volt egy normális lap, meg a proci is.Egyébként tudtommal a 8GB-s DDR3 modulok még drágábbak kicsit, pl. A-DATA van 25.000 Ft-ért, a Corsair nem drágább? Nagyon nem látom azokat a 8GB nem Kit Corsairokat semerre...
-
MPowerPH
félisten
Ha ilyen Giga UD3 és társaira gondolsz, akkor azokat sürgősen felejtsed el. Tud mindent... például kinyírni a rendszeredet. Normális lapok 75k-tól kezdődnek. 3820-nak nagy az eregiaigénye. Nem beszélve arról, hogy a 3770K megeszi reggelire. Annak még komoly tápkörös lap sem kell, mert majd fele annyit eszik, mint a 4 magos SB-E.
-
KAMELOT
titán
válasz
MPowerPH #190 üzenetére
Piszok drága???
IVY Bridge meg még drágább + egy talicska lap is alá 100euronál fog kezdődni.
Jó akkor rakjunk össze egy i7-2600K procis konfigot.
Proci 300euro + rendes alaplap alá 180-200euroX79-es konfig....proci 280euro + alaplap 200euro....és ha én vásárolok akkor proci 220eu +alaplap 165eu + 46euro 1x 8GB Corsair 1modulos ram
Hol van itt hogy drága?
-
KAMELOT
titán
válasz
zoleeno1 #187 üzenetére
Persze értem ,hogy lehet azokat is tuningolni. Nézőpont kérdése kinek mire kell.
Inget nem vettem magamra csak írtam.
Azok akik azért veszik az a ő dolguk. Én tudom mire vásárolom a gépet. Amúgy semmi sem történik ,hogy ha valaki olyan gépet vesz. Csak ő azt hiszi milyen jót vett. Hát higgye magában! Minket meg nem sokat érdekel.
Én mindig azt mondom.....legnagyobb haszon legkisebb ráfordítással. -
zoleeno1
veterán
Tévedés, K nélkülit is lehet tuningolni, csak nem olyan mértékben. Pl egy i5-2400-at P/Z lapokban fel lehet tornázni olyan 3.6-3.8 környékére. De még mindig azt mondom, hogy felesleges, mert átlag felhasználás során, ha nem konvertálsz, renderelsz nyakba-főbe, nem tudod kihajtani még alapon se. Akinek nem inge ugye, nem is neked írtam, de majdnem biztos vagyok benne, hogy az itteni emberkék min. 80%-a, a már említett dolog miatt vett K-s procit
-
KAMELOT
titán
válasz
zoleeno1 #174 üzenetére
Ha ismered a régi procikat mindegyik tuningolható volt valamilyen szinten.
Ezek a SB procik meg csak a K-s jelzésűek. A többi is csak le van tiltva a funkció.
Inkább veszek + ráfordítással K-s mint olyat amit nem lehet babrálni. Amúgy sem drágák főleg a 2500K 53 000ft. De inkább 62K-ért akkor már i7-3820
Én csak tuningos verziót veszek!!! E-penis növeléséről esetemben szó sincs.
Ja és nálunk már kapható a Sapphire HD7850 2GB 64 000ft(#179) toyone: hogy lehet hivatalos mikor még az oldalon sincs fent a 77-es lapról semmi?!?!
-
GribMate
aktív tag
Izgatottan várom a fejleményeket.
-
Nite
őstag
válasz
i are robot #182 üzenetére
akkor en azt mondom aludjunk ra egyet
-
i are robot
senior tag
válasz
csucsbicep #181 üzenetére
Már rendeltek. Holnap minden kiderül.
Én azért továbbra is fenntartom amit ott írtam. -
GribMate
aktív tag
Hazaér ma este az iPon egyik mit sem sejtő munkatársa és megcsörgeti a webshopért felelős kollégáját:
- Szevasz Béla, otthon vagy már?
- Szevasz Józsi, otthon bizony.
- Képzeld most olvastam Prohardveren, hogy az Intel néhány hónappal eltolja az Ivy Bridge megjelenését, hát nem érdekes? Mi meg azt hittük már csak napok kérdése...
- *GULLPP* A pi***ba.-----Eközben az Intelnél-----
- Basszus John, a Magyarországi nagykereket kifelejtettük a >>Nem lesz Márc. 06-án Ivy start, gyerekek<< körlevél címzettjei közül.
-
zoleeno1
veterán
Késnek az Intel Ivy Bridge APU-k hír hszeinél Abu85 így reagált a dologra:
"Szokásos kínai szivárgás. Rengeteg ES termék van közkézen, párat becsomagolnak, és már kész is. Rendszerint Kínánál nem jut tovább, de most megtörtént. Majd az Intel elrendezi."
(#167) Nite: lol
(remélem ez nem történt meg tényleg veled, bár azon sem lennék meglepődve, ha apróról van)
-
zoleeno1
veterán
"Azok nem érnek semmit."
Na erre kíváncsi lennék, fejtsd ki légy szíves, mert ez egy marhaság
Pont hogy egy átlag otthoni felhasználónak a K-s procik feleslegesek... Mert mire használja a legtöbb ember otthon a vasat? Film nézésre, játékra. Arra meg teljesen felesleges egy agyon húzott K-s proci. Szinte biztos vagyok benne, hogy a legtöbben csak e-penis miatt veszik -
KAMELOT
titán
válasz
csucsbicep #152 üzenetére
Érdekes ez az ipon......még az INTEL hivatolos oldalán sincs fent az IVY Bridge akkor hogyan lehet árulni?
i7-3770
Én csak ezt találtam így előzetessen. 300dollár kezdőre elég sok.
Főleg meg az ,hogy lesznek megint blokkolt tuningos változatok. Ezekkel felhagyhatna az intel. Azok nem érnek semmit. Ha proci akkor legyen tuningolható is és ne kelljen más lapot választani alá. -
i are robot
senior tag
válasz
csucsbicep #170 üzenetére
jabocs, figyelmetlen vagyok
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
i are robot #168 üzenetére
Volt már: [link]
-
gógyi
aktív tag
[link][link] Ez is érdekes
-
i are robot
senior tag
-
GribMate
aktív tag
válasz
zoleeno1 #160 üzenetére
Most gondoltam bele, hogy elképzelhető, hogy aki holnap vesz náluk MSI 7-es lapot, meg Ivy procit, annak lehet ilyen rendszere kiskereskedelmi forrásból először Magyarországon?
Vagy lehet, hogy a világ jórészén is?Egyébként itt egy cikk, de a legfontosabb része:
"A 17,3 hüvelyk képátlójú Qosmio X870 pontos specifikációja még ismeretlen, hiszen belsejében Intel Ivy Bridge processzor és 3 GB GDDR5 memóriával szerelt NVIDIA (Kepler) GeForce videokártya lesz, vagyis még hivatalosan be nem jelentett hardverekre épül."
A PH! sem tud többet/mást, legalábbis 16:36-kor még nem tudott. -
zoleeno1
veterán
válasz
MPowerPH #159 üzenetére
Én se nagyon akarom elhinni még mindig
Privát közzé tétele tilos, azt tudom, de ez PH!-n kívüli, idézem, ezt írta:
"Tisztelt Cím,
Elnézést elnézem, ezek az Ivy-k:
http://ipon.hu/webshop/product/intel_core_i5_3450_3.10ghz_1155_box/199661
http://ipon.hu/webshop/product/intel_core_i5_3550_3.30ghz_1155_box/199662Cégünk rendelésre dolgozik így rendelés esetén az összes termék mely
megtalálható az oldalunkon egy napos rendelési határidővel
beszerezhető.
Rendelését emailben és a webáruházunkon keresztül is le tudja adni.Az aktuális árak és elérhetőségek minden esetben az oldalunkon megtalálhatóak.
Így a következő munkanapra tudjuk beszerezni rendelés esetén, azaz csütörtökre.
Tehát ha ma éjfélig megrendeli, akkor holnap 14 órától át tudja venni
a Francia út 40/b szám alatti boltunkban.Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft."Elsőre rossz linket küldött, a miatt kért elnézést az első mondatban...
Télleg beugorhatna egy pesti holnap az üzletükbe, mert én nem terveztem ivy-re váltást, csak ezért nem fogom berendelni
-
adalbert1
veterán
válasz
csucsbicep #144 üzenetére
El tudom képzelni, igaz ezt a későbbi kommentek megcáfolták. Mindenesetre az is furcsa hogy se egy hír, és máshol se nagyon láttam, tesztet se találtam az itt linkeltet leszámítva. Nagyon kíváncsi vagyok már pár dologra, valaki rendelhetne gyorsan egyet.
Főleg az érdekelne hogy a 3450 megéri-e a 11k többletet a 2400-hoz képest (mennyivel alacsonyabb a fogyasztás, kijavították-e a 23.976 fps-es filmek lejátszását, esetleg mennyivel gyorsabb, stb).
-
Nite
őstag
válasz
csucsbicep #152 üzenetére
csak tudnam akkor miert nincs semmi a nemzetkozi sajtoban
(#154) zoleeno1: meg az is lehet
arrol egyebkent nem mondtak valamit, hogy mikor jon a tobbi valtozat?
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #149 üzenetére
nem is kicsit, nekem is fura volt, de megerősítették
főleg így, hogy sehol máshol nem látom kiskerben.
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #146 üzenetére
Beszéltem az iponosokkal és valóban elérhetőek/rendelhetőleg az ivy-k
ma éjfélig leadott rendeléseket holnap teljesítik.
-
dime27
őstag
A most megjelenő z77es deszkák miben tudnak többet majd a z68-ud7emtől?!
-
GribMate
aktív tag
válasz
csucsbicep #144 üzenetére
Hát, végülis...
Még nem rajtolt el és sehol nem elérhető. Legalábbis én SEHOL máshol nem láttam.
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy előre megírták a 3 Ivy prociról a "bejegyzéseket", amik a nagykerüknél esetleg már raktáron vannak, és egy "visible=0" kapcsolót elcsesztek reggel.Ha tényleg így történt, akkor ilyenkor mi van? Az Intel perelheti őket, hivatalosan még nem elrajtolt termékek adatainak szivárogtatásával
-
MPowerPH
félisten
válasz
csucsbicep #135 üzenetére
Főleg, hogy az sem derült ki, c to c van e változás az SB-hez képest. Ezt csak azonos órajelen lehetne ellenőrizni. No meg az OC-t én is hiányolom.
-
korcsi
veterán
-
gógyi
aktív tag
Sziasztok! Ez valami vicc lehet?http://ipon.hu/webshop/group/lga_1155/4299/1
Megjelent az Ivy? -
GribMate
aktív tag
Nos igen, kiveséztük már, hogy az Intel nem hülye és semmilyen téren nem csinál konkurenciát magának...
Szerintem ugyanaz lesz, mint a mostani S-es verziók: kisebb fogyasztás (-> kisebb hőtermelés), kisebb órajel (-> kisebb teljesítmény), drágább az energiatakarékossága miatt.
Nem hiszem, hogy megéri, mert normál procikat is alulfeszelheted, hacsak a HD4000 miatt nem, márakinek. -
Nite
őstag
válasz
GribMate #128 üzenetére
hat en gondoltam, hogy i5 HT csak "lefele" lesz, gondolok itt a 2/4-re...
HD4000 valoban keves, de ott a 3475S amit en nagyon varok, csak jo lenne tudni mi is az az "S" pontosan, jelent-e valami hatranyt azon a minusz 1-200MHz-en kivul, es hogy mennyivel lesz dragabb a 3570K?
-
Nite
őstag
lattak-e mar ezt uraim?
-
Nite
őstag
válasz
sid.:Rc211v #125 üzenetére
jo lesz nekem egy 612 PWN minimum fordulaton
bar... meg nem tudjuk milyen lesz a gyari huto
-
sid.:Rc211v
őstag
Ki próbáltam enyémet passzívan el e viszi a 212 Plus. RealTemp szerint:
i5-2400@3360Mhz:
Idle netezés, zenehalgatás közbe: 44, 45, 44, 46
Load 45 perc CS Source: 66, 67,67, 68Default fesz, 105 bclk nem 100.
Ahhoz képest hogy a 212 Plus nem egy vadas hűtő nem rossz.. Nem K-s ívi i5-ket lehet passzívba használni szvsz..
-
Nite
őstag
válasz
csucsbicep #123 üzenetére
mondjuk en S verziora palyazok
-
Pubszon
veterán
válasz
csucsbicep #118 üzenetére
Igaz.
Erre sztem elég lenne egy átlagos 12Cm-es ventis hűtő. -
Tibor_560sec
aktív tag
Áprilisban ...
pfej
Akkor addig nem változnak az árak ...
De alapjárat drágák lesznek ... -
haddent
addikt
válasz
csucsbicep #110 üzenetére
na igen, nem mintha túl sok félni való lenne az AMD felől
-
haddent
addikt
válasz
csucsbicep #108 üzenetére
hmmm erre nem is gondoltam. mindenesetre keresgéltem teszteket, és elvileg engineering sample vel (azaz kiváló példányokkal) végzett tesztekben kb +10% a teljesítmény. (Persze ez nem 100%, hogy eredeti teszt volt.. ) Fogyasztás, melegedés, tuningról nem volt szó, ez biztos mind-mind sokkal jobb, de még így is nagyon kevéske ahhoz, hogy váltson valaki sandy bridge, azaz 2.gen. i5-i7 ről szerintem, de hát hozzá nem értő gazdag villodzó hülyegyerekek voltak vannak lesznek
-
haddent
addikt
Mindenképpen próbálj meg egy "K" -s verziót beszerezni, sokkal tovább ki tud szolgálni... Megéri azt a +10k -t kb...
@csucsbicep : tudtommal az Ivy Bridge nem, legalábbis nagyon-nagyon minimális teljesítmény - növekedést hoz magával... Ezt alátámasztaná az azonos foglalat is szerintem. Ahogy én olvastam az újítás abban rejlik, hogy kissebb a csíkszél., ezáltal a fogyasztás, és jobban tuningolható, ez lehet ugye teljesítmény plusszba.
-
stigma
addikt
Hali, engem az érdekelne hogy kisebb ,, vérfrissítést" tervezem, P55-ről váltanék, ha összejönne, de felmerül egy kérdés várjak/ ne várjak, mert 2300-ra gondoltam váltok(sajnos K-ra nem futja hogy tuningoljak
), csak itt jön a képbe a mostani i5-3330-as ivi:
Nekem nincs szükségem PCI-E-3.0-s támogatásra, illetve integrált 4-es szériás vga-ra sem, amit észrevettem , és én használálok az az alábbi:
2300 vs 3330- között max TDP különbséget látok, illetve 1-2 támogatásbeli frissítést.
Érdemes ivi-t várni? M
Max azért mert akkor lejjebb viszik a sandy-k árait , és akkor lehet anyiból veszek egy 2500k-t amivel legalább újra mehet a tudning -
tka
tag
Hát akkor ha valaki csinált hasonlót megoszthatná velünk a dolgot.Én személy szerint az új procikat várom L775-ről akarok váltani,de ha veszek akkor nem akarok 1 éves dolgokat venni,hanem újat szeretnék.Szerintem egy i5 elég lesz,szinte csak játszok.
-
tka
tag
Üdv!Csak arra lennék kíváncsi,hogy ha van egy L1155 lapom,ami nem kompa az új ivykkel,de van hozzá új bios.Veszek egy ilyen lapot meg egy ivyt,akkor hogy frissítem a biost,ha még nem kompatibilis a procival,csak frissítés után?
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #99 üzenetére
Annyira nekem se, nemrég váltottam SB-re, nem mostanában fogok Ivy-re újítani
Viszont jó páran erre várnak, azért nem újítanak, nekik nem fog tetszeni
és hogy egy kis poént is vigyünk bele:
Szinte látom magam előtt, ahogy egyik hétfő reggel Sean Maloney bácsi álmosan benéz a raktárba, nagyra nyitja szemeit és csodálkozva felkiált: "vazzzeee ennyi sandy van még raktáron??!! Na toljuk csak el az Ivy megjelenést pár hónappal..." -
zoleeno1
veterán
Na ez nem jó hír
:Késnek az Intel Ivy Bridge APU-k
-
Joci42
tag
SZia. Akkor félre értettük egymást. És jó tudni ezeket a szériákat most már értem.
-
Joci42
tag
válasz
sid.:Rc211v #92 üzenetére
Szia!
De van olyan órajelű azért tettem föl a kérdést.
I3-as:http://laptop.hu/termek/fujitsu-lifebook-a530-i38-4gb-w7
I5-ös:http://laptop.hu/termek/lenovo-b560a-nv-black-59-318626-fd (ez szerintem 2magos nem hinném hogy ennyiért 4magosat veszek. Ha jól tudom 2magos i55 is van.) -
zoleeno1
veterán
válasz
sid.:Rc211v #92 üzenetére
De vannak ilyen procik, csak Sandy Bridge szériában és azok notebook-ba valóak
Nem tudom a kolléga arra gondolt-e. A lényeg, az i5 erősebb és drágább is, mint az i3.
[ Módosította: 7 ]
-
Joci42
tag
Hello!
Nem vagyok tisztában ezekkel a procikkal. Az a kérdésem,hogy melyik a gyorsabb 2530mhz-s i3-as processzor vagy 2400mhz-s i5-ös processzor? -
Ric4m0nd
aktív tag
Figyelmedbe ajánlom az alábbi linkeket:
PassMark/Newegg teljesítmény/ár összehasonlítás
-
ken26
tag
i3 processzorok,mennyivel gyorsabb mint pl. egy AMD athlon x4? mert raknák össze egy gépet és kiváncsi lennék az lga1155 foglalatú lapokra is,mivel még ilyenem nem volt,fogalmam sincs mennyire jobbak,segitségeteket kérném!
-
Mozsa
tag
Belemegy a korábbi z68 és h61 lapokba, bios frissítéssel. [link]
-
cuki18
csendes tag
tehát ezek szerint ne váltsak fel ujra 2600k-ra 2500król? hanem várjak hátha ivy.. vagy olcsóbb 2600k árak lesznek majd akkor?
sabertooth p67-em van most.
-
haddent
addikt
válasz
csucsbicep #80 üzenetére
ja
azt hittem van valami ördögi terved a gyártók naívságának kihasználására
-
haddent
addikt
válasz
csucsbicep #76 üzenetére
mit tervezel?
mi lenne abban a jó?
Vagy mi értelme?
-
emre33
addikt
válasz
csucsbicep #76 üzenetére
Igen, teljes mértékben, kivétel nélkül
.
-
csucsbicep
nagyúr
Arról lehet vmit tudni, hogy az ivy bridge-hez tartozó új alaplapok kompatibilisek lesznek visszafelé a sandy processzorokkal?
-
baloghzr2
tag
válasz
sid.:Rc211v #72 üzenetére
Koszi!!!!
-
r314314
csendes tag
Helló!
Egy i5-2400-as procim van, és az lenne a kérdésem, hogy vajon miért nem tudom 100%-on terhelni. A windows processzorfigyelő szerint mindössze 28%-ot használ mialatt a Pi-t 1M számjegyéig számolja, és így 22 másodpercig tart. Nem mintha nem lennék megelégedve, de miért csak ennyit használ, ha lehetne ezt gyorsabban is csinálni? Biosban semmi sincs korlátozva.
-
őstag
válasz
baloghzr2 #70 üzenetére
Szia! Sztem Ivy bridge-be nem lesz egyenlőre 20-25 ezerért proci. Esetleg később mint a Sandy Bidge esetében a G széria. Valószínűleg a legkisebb i3 is 30-tól lesz kapható..Alaplapból elméletileg jók lesznek hozzá a Jelenlegi H67, P67, Z68-as és némely H61-es chipsettel szerelt lapok, de lesznek 7-es szériába tartozó lapok is hozzá H77, Z75, Z77 de árban biztos drágább lesz mint az előző 6-os széria.
-
baloghzr2
tag
Sziasztok szeretnek osszerakni egy uj gepet!A kerdesem az lenne,hogy 20-25.000 ft-ig milyen procit ajnlotok,ami ebben az arban a legjobbak kozott van?Esetleg azt is megirhatnatok milyen alaplapot ajnlotok hozza!
Elore is koszi!
-
student
őstag
a 2500as igp hozza az előző gen. 3000-es teljesitményét?
-
haddent
addikt
válasz
csucsbicep #63 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de ugye ami nem jó "K"-s procinak, az megy simának. Ez tény. Lehetségesnek tartom, hogy ami nem jó i5 nek, az megy i3 nak.
-
haddent
addikt
válasz
csucsbicep #13 üzenetére
szerintem kizárt dolog... az i3 nem arra lett kitalálva amire így is sokan használják
az egy dolog, hogy bírja. De én nem tudom elképzelni... Meg sztem az i3 -ak chip minősége nem is tenné lehetővé...
-
őstag
-
Nite
őstag
na kerem: [link]
az elso kepen ott az i5-3475S
-
GribMate
aktív tag
Én úgy tudtam 2011 Q2. Március még csak Q1, bár jól hangzik.
"Ivy bridge is expected to be 20 per cent faster in CPU performance and achieve a 30 per cent jump in GPU performance than its predecessor."
Ez nem is hangzik rosszul CPU erőt tekintve (bár ennyi köztelező 30%-kal kisebb csíkszélességen), de az IGP-t még így is veri majd a Llano/Trinity. -
Nite
őstag
marcius 6?
-
Pubszon
veterán
válasz
csucsbicep #47 üzenetére
Jobb a 4000-es ez tény, de amire a 3-as kevés, arra 90%-ban a 4-es is az lesz.
10k-ért jóval erősebb VGA-t vesz az ember. -
őstag
válasz
csucsbicep #47 üzenetére
Így van. Magukkal nem szúrnak ki.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
sid.:Rc211v #44 üzenetére
Ez a baj, hogy nem csinálnák ilyeneket, tudják pontosan mit váltana ki.
-
Pubszon
veterán
Ez is egy ó hír, bár ezt el is vártam.
A 3770K átlagosan 10%-al lesz jobban tuningolható mint a jelenlegi 2600K. -
Pubszon
veterán
Srácok jöjjenek már a hírek, mert nagyon rajta vagyok az Ivyn.
-
Nite
őstag
válasz
csucsbicep #31 üzenetére
nem jobb azert megis egy 4 magos mint egy agyon huzott HT-s?
persze, ha van is ami kihasznalja a 4 szalat, de mondjuk nekem csak olyan alkalmazasra kell
-
GribMate
aktív tag
válasz
csucsbicep #31 üzenetére
De szép is lenne egy 30-35 ezres i3-at szénné húzni
-
Pubszon
veterán
válasz
csucsbicep #28 üzenetére
Működni fognak a jelenlegi 6-os intel chipsetekkel az új CPU-k, csak majd biosfrissítés kell nekik.
-
GribMate
aktív tag
válasz
csucsbicep #28 üzenetére
Ne legyen igazam, de szerintem nem fognak.
Túl nagy érvágás lenne házon belül egy 22nm-es, 4 szálas, jó tuningpotenciállal rendelkező és ami az Intelnek a legfontosabb: az i5-öktől olcsóbb i3-3xxxK.
Erősen megcsappannának a drágább CPU-k eladásai -
Pubszon
veterán
Nem tudom hiteles e, de itt van a leendő Core i3-ról némi információ morzsa.
-
Pubszon
veterán
-
Nite
őstag
na igen, gepet csak akkor erdemes venni ha 280 alatt az euro
-
Amacs
aktív tag
A fizetőeszközünk ellen azért indítottak támadást, mert megpróbáltak kikecmeregni az adósságcsapdából. (a cél mindenképpen előnyünkre vált volna, más kérdés, hogy jó úton indultak-e el) Ha most majd visszahátrálnak, és hagyják tovább eladósítani az országot, akkor valamennyit enyhíteni fognak a nyomáson, és erősödhet a Forint. Ennek rövid távon akár örülni is lehet, de hosszú távon egyre mélyebbre süllyedünk abban a bizonyos...
Szerintem kezdjünk el az országban processzort gyártani, és akkor nem fog az ár a nemzetközi pénzpiacok szerint ugrálni. -
-
3.Aragorn
addikt
Már várom őket, szépen elkezdik majd lenyomni a Sandy Bridge-es procik árait.
-
csucsbicep
nagyúr
Arról nincs vmi információ, hogy lesz szorzózármentes i3?
-
zka67
őstag
Persze, hogy várni kell az i3-akra. Amíg nem gyűlik össze elegendő selejt, addig nincs mit piacra dobni. Én nem hiszem, hogy ennyiféle cpu-t gyártana az intel, inkább arról lehet szó, hogy a nem teljesen tökéletes i7-eket eladják i5-nek meg i3-nak. Amelyik melegszik, azt alacsonyabb órajelűnek.
Szerintem...
-
törölt tag
Akinek Sandy-je mint nekem nem éri meg cserélni. A 4000-el sem mész sokra a fogysztás már a SB nél is példa mutató (Energy saving mód) .
Ha játszól inkább egy 2GB-os vga-ra (amiben azért GPU is van )költs inkább, de te tudod...Nem szar a z új hanem a intel 1,5 éve nagyon jó teljesítményű cpu-kat gyárt. -
Nite
őstag
hat en mar nagyon varom ezt a platformot, a mostani megerett mar a cserere...
tuning engem nem erint, de az biztos, hogy jobb lesz a TDP-je mint a SB-nek
en a legkisebb i5-re palyazom, amiben mar 4000-s IGP van, ami a tablazat alapjan a 3475S...
nagyon szeretnem aprilis 3. heteben kezhez kapni es jo lenne, ha nem lenne tobb nagyker 50-nel
-
akb48b
csendes tag
Jók lesznek ezek a procik(fogyasztás miatt is),
de drágák
– akárhogy számolom 250ft 1 dollár és még lehet több is.
Mire ideér 50 ezer felett lesz a legkisebb i5.Hol van az i3 3100 proci? Vagy akármelyik i3. Sehol nem hallani róla.
-
Pubszon
veterán
Megjelenés 2012 Áprilisában.
3. generációs Intel Core I processzorok melyek LGA1155-ös foglalatba illeszkednek.
Bővebb információ ebben a cikkben.Első kérdésem; várhatóan mennyivel lesz jobban tuningolható a 22nm-es csíkszélesség miatt ez a processzor és mennyivel lesz hűvösebb mint a Sandy Bridge megfelelője?
Tudom ezt nem lehet pontosan tudni, de aki túl van pár hasonló architektúra váltáson, az tud valamit mondani nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest