- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
most szeretnék beruházni egy 7790-re, de felmerült pár kérdésem. eddig egy passzívan hajtott 4850-et használtam, aminek nem sok hangja volt ugye. a sapphire alap 7790-ese milyen hanggal bír idle és load, illetve milyen max hőfokokat dob? erről tud valaki nyilatkozni?
esetleg érdemes hajtanom egy dual x verziót, vagy nincs releváns különbség?
köszönöm előre is!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
rayoliviero #17095 üzenetére
256bit-es HD7xxx kártyát szénnéhúzva sem fogja beérni.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
rayoliviero #17097 üzenetére
Nincs mit!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
rayoliviero #17095 üzenetére
Az a gond hogy a gyári OC-s 7790-ek már olyan órajeleken járnak hogy nem nagyon lehet már húzni őket inkább a memória órajelét ami hosszú távon nem biztos hogy kifizetődik! Még húzva se éri utol a 7850 1GB-ot!
Itt egy elég jó tuning eredmény de ezt nem valószínű hogy mindegyik tudja! Itt láthatod a hátrányát a 7850el szemben! -
Atesz1978
senior tag
válasz
rayoliviero #17093 üzenetére
A 7850 2GB jóval gyorsabb, a 7790 a kettő között van teljesítményben!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
rayoliviero #17091 üzenetére
Szerintem érdemesebb inkább a 7790-et választani ami most elég jó árban van és 25-30%-al gyorsabb! Sapphire vagy Asus ami jó választás!
-
rayoliviero
veterán
7770-ből melyiket érdemes venni újonnan? Használt is szóba jöhetne, de kb. 5000 Ft-al adják olcsóbban hardveraprón, mint az újat, ami tiszta vicc, de így is elviszik őket. Úgyhogy inkább újban gondolkozok.
-
djdaniel
senior tag
válasz
Grave_444 #17087 üzenetére
a hülye ember saját hibájából tanul, az okos máséból.
majd rá jön hogy igazad voltanno nekem volt egy msi K9N Neo V2-es lapom, 5 videokártyából ( nvidia 8800gt, zotac 8800gt, msi 8800gts, nvidia 9800gtx, asus 9800gt) csak 2-vel volt képes elindulni ( zotac 8800gt, és asus 9800gt
)
a maradék 3 videokártya gond nélkül ment másik alaplapban.
tehát vagy nem volt kompatibilis, vagy északi híd hibás volt a lap. -
Stonerice
őstag
válasz
Grave_444 #17087 üzenetére
Nem fogja olyan nagy kár érni őt. Nem tervez valószínűleg integrált vga-s megoldást vásárolni, ezért a vga-val kezdi, hogy ne maradjon gép/játék nélkül. Ha tényleg nemfog képet adni a 7790 a lapjában, akkor használja a régi vga-t tovább (ha még meglesz..) vagy szerez egy 3-4 e FT-osat míg nemvág a konfigcserébe.
Nem olyan rossz ez az ötlet bargeszt részéről. Mondjuk én nemis vennék integrál vga nélküli megoldást. Fejlesztésnél jól jön.
-
Stonerice
őstag
válasz
Grave_444 #17085 üzenetére
Tudom hogy nem volt szó AM2+ fejlesztésről, mert valójában AM2 -ről volt szó
. KillBorn említette, 2. bekezdés. Javasolt egy 6400+-os cpu-t ami kb "adott volna a sz@rnak egy pofont " stratégiai lépés lett volna.
De amint látom, egy páran ingerültek így vasárnap este -
Grave_444
nagyúr
válasz
KillBorn #17082 üzenetére
Ha már beleszólsz elolvashattad volna, hogy később procit+lapot is fejleszt.
Ha én lennék az egyik nagyokos nem azzal van bajom, hogy 7 éves lapba teszi (aminek gondolom nem te néztél utána) hanem bizonyos alaplapi chipsetek nem kompatibilisak vele, akkor NEM fog működni. Azt ne kérjétek hogy nézzek utána, mert nem érdekel mindenki azt csinál amit akar.
Lezártam a témát megkapta a válaszát ugorhatunk!
Stonerice Szó nem volt AM2+ fejlesztésről.
-
KillBorn
senior tag
válasz
bargeszt #17077 üzenetére
Szia!
El fog indulni, csak sok nagyokos nem érti miért tennél egy ~7 éves lapba egy 2013-as VGA-t, plusz ugye ott vannak a kompatibilitási problémák mint lehetséges bajok. De sztem nem lesz ilyen.
A 4600+ helyett szereznék egy Athlon 64 X2 6400+-t addig is amíg nem jön össze a pénzed egy új lapra meg procira. Ezzel javulna valamicskét a helyzet, de ilyen procikat nem lehet már kapni.Ha be is szereled, hatalmas teljesítménynövekedést nem fogsz tapasztalni, mert ram és a proci mennyisége korlátoza a rendszer teljesítményét (mintha a lovaskocsidba 3 ló mellé egy csacsi is lenne kötve, na ez a csacsi a proci meg a RAM mennyisége.)
Amúgy nem gáz amit csinálsz, ha egyszerre nincs még 60 ezred MB+CPU+RAM kombóra, csak darabokban építkezhetsz.
Egyébként a 7790 mellé 8Gb ram meg valami Phenom II X4 965 (vagy Atlon II X3 455) kellene legalább.De egy FX6350 vagy 8320 mellett érzi igazán jól magát (mint bármely más 7790 és feletti VGA is), de nem kell elrugszkodni ennyire a talajtól.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bandika0626 #17079 üzenetére
Nem nagy erőfeszítés leírni, ha nem hallgat ránk majd megszívja.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bargeszt #17077 üzenetére
Mert nem kompatibilis a lap chipsetje az új kártyákkal már elmondtam.
Haveromnak az Wolfdale1333-D667 lapja nem vitte a HD 5750-et sem, most egy AM2+ lapja pedig a 7850-et nem vitte (csak kipróbáltam tudtam hogy nem lesz jó). Nem túl gyakori ez, mert normális ember nem csinál ilyet. -
bargeszt
tag
válasz
Grave_444 #17076 üzenetére
"PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard" ez megvan
"500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended " ez is megvan
a gyártó honlapján nincs feltüntetve hogy 7 éves alaplapban nem fog működni. Én mint egyszeri vásárló megnéztem a követelményeket, egyeztettem a boltal, stb. amiket leírtam. és ha mégsem megy akkor szerintem nem én vagyok a hibás. Vitatkozást befejeztem, jővő héten kiderül mi a helyzet ha kell beviszem a gépet egy helyi boltba és kipróbáltatom. Jobbat nem tudok. De azért elmondhatnád hogy szerinted mért nem fog működni? Hangsúlyozom nem vitatkozom csak nekem az nem magyarázat hogy régi az alaplap, gyenge a processzor. -
Grave_444
nagyúr
válasz
bargeszt #17073 üzenetére
A gyártói oldalon le van írva hogy a 7 éves Abit Kn9S lapot támogatja?
Látszik hogy nem értesz hozzá úgyhogy ne vitatkozz.
"Tehát ha rakok a lapba +2 Gb t és úgy sem megy a Vga akkor bizony nem én csesztem el a vásárlást és jogosan küldöm vissza. " Ramhoz aztán sok köze van a vga-nak. -
bandika0626
senior tag
válasz
bargeszt #17073 üzenetére
Szerintem egyelőre jegeld a VGA kérdést. Nekem anno volt Athlon X3 450 cpum+ GTS450 vga-m és igazából kevés volt a VGA-hoz az X3. Pedig azért a két alkatrész teljesítményben nem volt egymástól túl messze. De nálad kb. tűz és víz esete. Lehet, hogy a 7790 át sem fog váltani 2d-ből 3d-be mert a proci már ki lesz hajtva.
Szerintem inkább az alapjait kéne lefektetni egy jó gépnek azaz proci + alaplap. Az hogy most melyik részről válogatsz az már a te dolgod. -
bargeszt
tag
válasz
Grave_444 #17072 üzenetére
A vga gyártói honlapján a követelmények [link]közül egyedül a memória mennyisége nem stimmel. Tehát ha rakok a lapba +2 Gb t és úgy sem megy a Vga akkor bizony nem én csesztem el a vásárlást és jogosan küldöm vissza. Szerintem azért a 2Gb ram hiánya nem fog hardveres problémát okozni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bandika0626 #17071 üzenetére
Mondjuk én a bolt helyében nem venném vissza. Azért mert sz@r az alaplap és nem tudja kezelni? A kártya jó szóval miért kéne gariztatni.. Ha csak azt nem mondod hogy rossz a kártya..
-
Stonerice
őstag
válasz
Tournament #17068 üzenetére
Neis mondjátok.. most kaptam egy zsír új wifi antennát tőlük, és teljesen süket
Bár az előző gariztatásom túl jól sikerült, és lehet ezért kaptam. Akkor még futárdíjat se kelett fizetnem. Pedig nemvolt garifutárom sem. Most meg neméri meg visszaküldenem, úgyhogy ráhagyom.
PC Diszkontal van valakinek tapasztalata? Milyen a gariügyintézés? És a Bluechip?
(#17070) Kabalabula Isten ad, és elvesz
-
Tournament
aktív tag
jah azt még a jó kis buffolo ramot is rádsozák
ipon best
náluk veszed a terméket azt utána leoltanak mért vetted ezt meg ezt ... azt még tevagy a hibás ha valami rosszat adnak el
csoda hogy akik ajánlotak 7790 dualt hogy nem kelett használtan
hát iponos nem is kell ..
-
bargeszt
tag
válasz
djdaniel #17059 üzenetére
Az nagyon nem biztos, hogy januárban 30-35 e ft ért erősebb kártyát kapnék. Használtan esetleg 7850 2Gb, de a használtat nem szeretnek különböző okok miatt. Új amd ről meg nem tudok, hogy jönne ebben az árkategóriában nagyobb teljesítményben. De ha tévednék csak szóljatok.
-
-
Stonerice
őstag
válasz
bargeszt #17053 üzenetére
HÚHÚÚ, Hajrá haver!! Szegény processzor beforrdul a sarokba
Meddig tudod felhúzni? Haveromnak volt 4000+-os athlonja, és neki elé jól bírta az oc-t. 3GHZ-t simán mennie kellene a tiednek.Egyébként jó a strarégiád.
Intel konfigot tervezel?
Azért adok djdaniel-nek igazat, mert a vga-k ára szokott a leghamarabb csökkenni a boltokban. Lehet érdemes lenne várni vele. Mások dolog meg az, hogy most viszont azért lenne jó, ha megvennéd, mert a forint elég erős, és December vége-január elején mindíg gyengül, és az alkatrészárak is nőnek. 3 éve figyelem, hogy januárban mindig szarságvan forintal. -
bargeszt
tag
Pontosan ez volt az elképzelésem. Sok játékot már azért nem tudok feltelepíteni mert nem fogadja el az x1950-est. Van olyan 2 éves game ami csak emiatt nem indul el.
Grave44!
Majd megkérdezem a boltot is ahol venni szeretném. Neten rendelem, ha semmiképp nem indul el akkor kihasználom a 8 napos visszaküldési garit. -
Grave_444
nagyúr
válasz
bargeszt #17053 üzenetére
Azért kéne először processzort + lapot venni, mert az "új" HD 7790 valószínű nem fog menni a régi chipsetes lapban.
Haveromnak Asrock Wolfdale1333-D667-ben nem ment már az 5000-es széria...
Milyen procit tervezel? AMD vonalon a minimum egy X4 750K, de inkább FX6300 lenen jó, intel vonalon az I3 csak félmegoldás I5 kéne természetesen S1155. -
Janou
őstag
válasz
Grave_444 #17051 üzenetére
Csak tetszett a hozzáállás.
De ha januárban cserélni a cuccokat, szerintem jó lesz a 7790 addig. Jó, nem fog ereje teljében teljesíteni, de ha most alaplapot és procit cserél akkor mivel játszik? Így legalább felteszi a felbontást magasra, hogy minél kevésbé érvényesüljön a 4600+ "ereje" és eljátszogat addig. -
-
bargeszt
tag
Köszi a villámgyors válaszokat! Akkor jövő héten belépek a klubba.
-
bargeszt
tag
Hello!
Lehet, hogy nem a legjobb fórumon kérdezem, de nem tudtam jobbat hirtelen. Jelenleg egy Abit Kn9S alaplapom van [link] egy FSP blue storm II 500-as táppal. A kérdés az lenne ha veszek egy sapphire 7790 es vgat akkor működne az alaplapban? A táp elég áramot biztosítana neki?
Válaszokat előre is köszi! -
Gainka
őstag
A 260x-nek ez lessza topikja vagy külön késöbb a sima 260assal?
-
beno92
csendes tag
válasz
TaylorXIII #17037 üzenetére
Átalakító
Erre gondoltam.
Igen, csak D-Sub van -
Janou
őstag
válasz
starpeter #16991 üzenetére
Szerintem problémásak a driverek. Én pl. találkoztam olyannal, hogy 7790-hez leszedtem a WHQL 13.9-es drivert és újraindítás után csak fekete képernyő. Ahogy feltettem valamelyik bétát, megoldódott a gond. Vagy pl. a Zero Core-al is sok gond volt az elején. Meg a szokásos "képernyőillesztő helyreállt" eset...
-
beno92
csendes tag
válasz
TaylorXIII #17035 üzenetére
Kifogytam az ötletekből. Megpróbálom a garizást, elméletben 3 munkanapon belül köteles visszavenni. Ha mégsem, akkor adok egy esélyt a mini display > vga átalakítónak
-
-
beno92
csendes tag
Az számít esetleg, hogy milyen az átalakító? A tüskék száma és elhelyezkedése szerint nekem DVI-A van.
-
beno92
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a korábbi postokat és látom, hogy nem csak nekem van problémám a 7770-el a DVI->VGA átalakítással kapcsolatban. Van esetleg rá megoldás, hogy megszűnjön a remegő/vibráló kép a játékok alatt? Teszteken semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Illetve HDMI-vel TV-re kötve is jól működik. Arra gondoltam hogy vagy hdmi>vga vagy minidisplay>vga átalakítóval lehetne még kipróbálni. Valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata?
-
Stonerice
őstag
Például itt jobban ment fullHD ban egy játék(felső grafikon
Forrás:Játék PC-n, olcsóbban - IGP-vel HD7770 is van a teszben -
Stonerice
őstag
válasz
starpeter #17024 üzenetére
Crysis 3 ban kint a zöldben 94% volt 38 FPS-el High on. Ugyanazon helyen GTX650ti vel 39fps és 82%-os GPU kihasználtságom volt. Szóval hiába az erősebb vga, nem volt több FPS-em High beálítással.
Most jöhetnének a beszólások, hogy...akkor mért nem ultrán toltam? Hát csa azért mert 1GB-s mind két vga, és akkor akad.
Remélemm kezded érteni.
(#17026) starpeter.
PFFFF... xDDDD na erre a kérdésre nem számítottam. Médiumon is hasonló FPS-t kaptam volna. Illetve így is cpu limitem volt. Nemhogy médiumon, ahol már ÓRIÁSI cpu limit lett volna. -
Stonerice
őstag
válasz
starpeter #17022 üzenetére
Hát, hát,.. de milesz akkor a maradék 10%-al:
........
Elmegy traktort szerelni!
Najó , csak hülyülök
(#17022) starpeter. vannak helyek benne illetve időjárási viszonyok, ahol csak 85%. Bár örüljek hogy ennyi
Tudok képet küldeni privátba FX8320+HD7870-ről . Ott asszem 60%-on megy. AZért nemtudom biztosan, mert lehet hogy a hűtőnek a fordulata ment 60%-on. AMúgy a másik érték MSI AB szerint 50%, szóval vagy az egyik vagy a másik.. 32fps
Ez ilyen pocsék játék. -
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #17019 üzenetére
najó elősször vga-t veszek és beszámolok neked MSI Afterburnerrel a százalékról. Ha 90% felett van .akkor nem veszek új monitort ,mert minek
"Vigyázat!!!!! i5-öm van és nincs kihajtva a HD7770
Na, majd egyszer, ha lesz egy K-s procim."
Miért nincs kihajtva? Az I5-ös proci az nagyon jó, annak ki kéne hajtania ,vagy nem? 94%-on van az NFS-nél. Az jó, nem? -
Stonerice
őstag
válasz
Tournament #17007 üzenetére
Tessék!
Itt nézd meg légyszives. Ha éjszaka van, akkor leállított motorral, hogy neégjen a reflektor, én is úgy mértem. De gyébként, ha ég akkor 36fps éjszaka. Nappal pedig 43-44fpsVigyázat!!!!! i5-öm van és nincs kihajtva a HD7770
Na, majd egyszer, ha lesz egy K-s procim.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
starpeter #17015 üzenetére
Nem feltétlen lesz több FPS, de 1680x1050-ben nekem is volt 7790-em nem teljesített rosszul. Élsimítás nélkül szinte minden elfutott (Crysis 3, BF3, Skyrim). MSI Afterburner monitorozza majd a vga kihasználtságot ha 90% fölött van azokban a játékokban ahol játszol nem olyan fontos az új monitor. Ha meg V-sync be van kapcsolva és 60FPS a limit akár 80%-on is elég lehet a kártya.
TaylorXIII Ne kavarj be végre sikerül elmagyarázni neki..
Ezt különben honnan veszed, próbáltad Win7 meg Win8 alatt is? -
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17014 üzenetére
Ezt nem értem.
"Ehhez képest az, hogy mondjuk 35 helyett 30 fps van nem egy nagy érvágás szerintem." -
Grave_444
nagyúr
válasz
TaylorXIII #17014 üzenetére
Nem írtam 60-70-et. Fölösleges belekötnöd ez az én véleményen, BF4-ben például kevés lesz a proci..
-
starpeter
senior tag
válasz
Grave_444 #17013 üzenetére
Oh, köszi így sokkal jobban megértettem, de komolyan
Akkor azt fogom csinálni ,hogy megveszem te álltalad ajánlott vga-t és gyűjtögetek és veszek egy (nem tudom milyen monitort)
De azért ,ha nyílván lesz egy jobb monitorom ,akkor nyílván több FPS kell ,hogy legyen ,mert azt mondtad ,hogy a vga sok helyen 60-80% fog járni ,TEHÁT ha veszek egy új moncsit ,akkor több FPS lesz meg nagyobb százalék lesz a vga-nal. Igazam van?TaylorXII: Honnan veszed ,hogy lesz az 70%-80%?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Grave_444 #17013 üzenetére
Az a 60-80 szerintem túlzás. Inkább 70-80 lesz az. S inkább multiplayerben lesz kevés a processzor és nem single játékokban. S azértk evés játék van még amihez annyira kevés. Bár mégiscsak egy 17 ezres rocesszorról beszélünk. Ehhez képest az, hogy mondjuk 35 helyett 30 fps van nem egy nagy érvágás szerintem.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
djdaniel #17011 üzenetére
Rivaturner ha be van kapcsolva jóval kevesebb fps van játékokba, sokkal egyszerűbb csak MSI Afterburnerben megnézni játék után, az is kiír mindent ha be van állítva rendesen.
starpeter Párszor már leírtuk, de akkor még egyszer.
Nagy felbontásra valóban erősebb kártya kell, DE minél kisebb a felbontás annál inkább számít az erősebb processzor is. A te esetedben elég lenne a processzor teljesen a 7790 mellé 1920x1080-ban.
Ilyen kis felbontáson viszont a vga sok helyen 60-80%-on fog járni a processzor gyengesége miatt tehát nem annyi FPS-ed lesz mintha egy I5 lenne alatta. Így már érted?
Ettől függetlenül megéri a 7790-et megvenned. -
starpeter
senior tag
válasz
Stonerice #17009 üzenetére
Najó most már csak annyit mondjatok ,hogy a monitornak mi köze a a HD 7790 teljesítményéhez?
Én ,úgy tudtam ,hogy ha egy játékot minnél kissebb felbontásban játszom akkor gyorsabb
És ,ha minnél nagyobb annál lassabb. Miért kéne nekem nagyobb felbontás ,amikor nekem teljesen megfelel a vacak 1280*1024djdaniel: Ismerem a programot. Mit csináljak vele?
-
djdaniel
senior tag
-
Stonerice
őstag
válasz
Tournament #17007 üzenetére
Mutathatok neked egy pályarészt? Szerintem mingyárt nemfog 60-on állni
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #17006 üzenetére
Tetszett a példa? NAUGYE!
Aki tud jobbat, csakk az fikázódjonstarpeter:Szerintem csak magadtól fogod megérteni ezt az egészet, miközben monitorozod az alkatrészek kihasználtságát a játék futása közben. Ezután fogod látni, hogy akkor most milyen alkatrészt is kellene kicserélned.
Bezony! -
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17006 üzenetére
Meg se próbálod? -
Tournament
aktív tag
NFS MW2 azon tesztelm a biost 7790 @ r7 260x modal
60fps fixen áll szoval anyi jah az 1.5 javitásal nekem 60fps en áll
szoval 60 fps a max korlát
-
TaylorXIII
őstag
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #17001 üzenetére
A Mostwanted 2012 volt ez a játék amiről beszélek. Ennek benchelése a mániám
1440x900 minden maxon. volt FXcpuval 32 fps, fullhd ban 29. Nálam csak 1440x900 van de 40fps-volt gyengébb vga-val.(#17002) starpeter : Szerintem nembaj ha nem érted, hisz te játszani szeretnél, és nem fogsz idegeskedni azon, hogy jajj.. most nemhajtja ki a vga-t a cpu stb..
Ne is figyelj ránk. Mert a pénztárcának kicsit rosszul esik, ha mindenbe a kihajtást látod.
(#17004) starpeter: Alt+enter 2x és már nincs is 30 fps-es limit.
-
starpeter
senior tag
válasz
TaylorXIII #17001 üzenetére
Ezt most nem értem
Nem értem még mindig ezt a monitoros cuccotKi lett töltve
-
TaylorXIII
őstag
válasz
starpeter #16999 üzenetére
Szerintem nem kell de attól még vehetsz mert lehet, hogy közel stagnálna(picit csökenne) az fps nagyobb felbontáson az 1280x1024-hez képest ahogy itt írták is. Akkor annyit nyersz, hogy egy nagyobb monitoron játszol ugyanúgy.
(#17000) Stonerice: Nem gond. Nincs kitöltve az adatlapja így, honnan tudhatnád...
szerk: Az nem olyan játékban van ahol kevés szál dolgozik? Meg milyen felbontás ez most?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest