Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10283 üzenetére
ne csodálkozz, ez nagyon sértő
amper zoli:márkát kéne tudni
hogy tuningolod -e a procit stb. de ha minőségi táp, akkor elégnek kell lennie
kérdezd meg a tápos topikban, hogy elég -e
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #10253 üzenetére
Akkor talán ha egyszer mégis hibrid rendszerbe fogok akkor gt220. De jobb lenne ha az OpenPhysics jönne mihamarabb. Igaz az nem megoldás az eddig megjelent játékokra nézve.
(#10255) CptMisi : Akkor csak a negatív felhang maradt meg az infóbol.
De alkalmatlan így is úgy is.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #10253 üzenetére
Nekem van 220gt-m de még nem sikerült összehoznom hogy a PhysX működjön persze az Ati mellett.Pedig néztem videót is meg írást is akiknek megy,de nekem Sajnos nem jön össze.
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #10251 üzenetére
Ezek szerint a GT220 nem fogja vissza. De most nézem hogy a GT240 sem sokkal több árban. Igaz van e rá szükség?
+ annyit tényleg nem szánnék rá tehát innentől kezdve csak szimpla kíváncsiság.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10208 üzenetére
Jah ezt benéztem.
Egyébként kipróbáltam a 10.5-nek nevezett valamit. 1-2 fps-t hozott, meg kb. 100 pontot vantage-ben. Ennyi és semmi több.
Gondok eddig nincsenek vele.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10202 üzenetére
Nyilván csak akkor észrevehető a változás, ha mindkét esetben bekapcsolt Physx-el tesztelsz, úgy viszont elég jelentős. Legfőképp a minimum fps-eken látszik. Mert nem mindegy hogy 5 vagy 30.
Dark Void, Batman AA, Crazy Machines 2+, Metro2033, de ez csak egy pár amiken próbáltam, és mindenhol elég hasznos volt a geforce jelenléte.(természetesen ez mind nv physx-es játék)
Shkiz0:
Nekem is volt már amikor egy-két játék egy bizonyos résznél mindig lefagyott. Ilyenkor jött az, hogy letöltöttem egy mentést, és irány a köv. mission. -
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #9983 üzenetére
Estére kap a pofájára!
Most megyek dolgozni, mert jól elhavaztam magam -
LEON-T
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #9929 üzenetére
RBE tudja 5870 es bios eseten, nem tudom muxik e, de en sem ajanlom a buherat
-
candyman83
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #9929 üzenetére
Köszönöm a tippeket, jelentkezni fogok a tesztek után.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9867 üzenetére
GT220-al már csodákat tesznek hd5870 mellett, nagyon durva teszteket néztem valahol min fpsben 3x-at hozza.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Robi BALBOA #9867 üzenetére
Hát lehet veszek mellé majd egy 220 Gt 512 MB-os t azt írták az elég számításra 10 K az új.Nem sok érte szerintem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9826 üzenetére
Én is.... remélem furmark barát lesz.
//
neo756: Nézd meg ezt: [link] ez egy szép darab.
Szerintem 1GB verzió 40K alatt kicsivel, 2GB-os meg 40K felett valamivel reális..
Beálltak a PH! árak, bár van egy kis túlkinálat.
A Vapor-X hűtés előny. Én a 2GB-osat venném... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9818 üzenetére
Nincs, de türelmesen várok.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #9820 üzenetére
De ez még hagyományos rezsó, nem indukciós
Az kevesebbet fogyasztana
Hivatalosan még nem jelent meg nálunk, úgyhogy kétlem hogy lenne -
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #9818 üzenetére
Van hát! (csak nem nálunk)
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #9812 üzenetére
a tőle kapott Pü-ből idézek: "A jelenség (vagy hiba) lényege, hogy az erősebb/több GPU-s VGA-k 15-25 msec-enként jelenítenek meg egy-egy képet, de szabályos időközönként a képmegjelenítés elcsúszik és ez akár 50-90 msec is lehet." nem igazán értem, hogy erre miért lenne megoldás a GTX480
az is erősebb GPU, akkor ott miért nem áll fenn a hiba, ha más erősebb gpu-jú nV-knél és radeonoknál fennáll
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9806 üzenetére
Pláne hogy azzal fog csak igazán laggolni!
-
voodoo98
addikt
válasz
Robi BALBOA #9781 üzenetére
Már a 10 is drasztikus! Sőt úgy egyáltalán 30 alatt.
Stabil 60 az igazi!Q9505-tel és 5850-nel nekem is volt (minden maxon, 4xAA-val) 5 fps már a menüben!
-
kpal
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9695 üzenetére
A Furmark is elég vga tépázó.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9713 üzenetére
Kipróbáltam.
Fel is ment 460Wattig a terhelés 132-ről 500as táp egész jól bírja!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9695 üzenetére
Szerintem olyan nincs hogy túlterheli!
Hogyan??? Olyan renderelés alá teszi a gput hogy kinyiffan? Érdekes lenne! -
ndlx
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #9678 üzenetére
a CRISYS hibázás:
nekem is van, már a 9... driverek óta, de csak egyetlen fa-típusnál. ott viszont mindig, minden driverrel, mindegy hogy húzva van-e a kártya vagy alapon megy. fehér pöttyök a textúrában. meg még egyszer volt valami barlangban...
viszont most a 10.3 óta a DIRT2 és CRISYS alatt is elkezdtek néha bizonyos textúrák villódzani gamma közben... valaki látott már hasonlót?
ez a 10.3 driver nem sokat javított eddig a dolgokon.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9678 üzenetére
Szerintem úgy nem szoktak a játékok hibázni, hogy a texturák szélein fehér pixelek ragyognak fel.
De nekem mindegy, legyen a crysis a hibás. És az is csak 8xAA-ban, mert nyilván más a kód mint 2xAA-ban..... én nem értek hozzá!!!
Goldmen75: PhysX demo.
-
válasz
Robi BALBOA #9643 üzenetére
Ahhoz milyen progit javasolsz? (mem teszthez)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9643 üzenetére
De ha visszaveszem az órajelet akkor is csinálja...
-
válasz
Robi BALBOA #9624 üzenetére
Igen tudom h a tuning miatti csíkozás nem mérvadó... Engem inkább csak kékhalál idegesít. A proci húzva van, a ram pedig 1066-on megy 5-5-5-15-be 2.2 -on. Ez a ref szal nem hiszem h ez lenne a baja. Amúgy régen is ment minden gond nélkül. Az op pedig szűz.
De azért köszi a tanácsokat. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9569 üzenetére
Robi BALBOA: Ok.. legyen szoftveres hiba. Reménykedjünk a következő pecsben!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9566 üzenetére
Csakhogy ez már 3x fagyott csontra crysis alatt!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #9566 üzenetére
hmm.. nálam hibátlanul lefut. Tuningolva is.
Viszont szaggat (ez nem a szokásos dadogás) , olyan mintha töltögetne mindig, villog is az a kék ikon ballfent. A memó kijelzés 996-ra felfut már az elején. -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #9304 üzenetére
amúgy szerintem ha szőrös fánk alatt stabil valami, és ezalatt nem, akkor nem hiszem, hogy előjönne mondjuk játékoknál
-
subaruwrc
félisten
válasz
Robi BALBOA #9286 üzenetére
mondjuk ja, már oda is kevés a hűtés.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #9162 üzenetére
Majd csinálok erről is tesztet, szerintem még a mai nap folyamán. Viszont ez a driver amit linkeltem 10.3a pre, ez nem a sima 10.3pre, mert ennek a dátuma márc 16.
Mellékesen megjegyzem, hogy metro 2033 alatt hozott egy kis teljesítménytöbbletet, illetve Unigine Heaven alatt kicsit meglódult a teljesítmény.
5870@1050/1350@1,35V@10.3a pre
A második esetben picit alacsonyabb az órajel, mégis majd ezer pont a különbség. Jó lett ez a driver.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #9142 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy különbséget. Amúgy "advanced depht of field".......
-
BalaNce87
addikt
válasz
Robi BALBOA #9026 üzenetére
Hát igazából az 5770 nem hozta azt amire én számítottam azthittem hogy közel 4890 teljesítményét fogja hozni, de valahol még a 4870 is jobb nála, remélhetőleg ez lesz olyan jó vagy jobb mint a 4890, és mondjuk 50-ért már nagyon is jó vétel lenne. A tunighoz nem értek de általába ezzel szoktak jönni hogy fellehet húzni annyira hogy elérje a felette lévő kártyát. A jelenlegi helyzetbe én inkább 5850-et vennék ha lenne rá annyi pénzem és szükségem is lenne rá.
-
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8864 üzenetére
auton van, miért?
-
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8851 üzenetére
Megy itthon is a kártya.
Pff, nem értem -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #8855 üzenetére
Na hát pont ez az haegyszermááá Toxic akkor elég gyatra bioszt kapott, Sapphire-nak egy fekete pötty ezért!!
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #8851 üzenetére
Na ez jól hangzik!! Csak a CCC nem engedi a magot 775Mhz felé tolni
. Jelzem ez Toxic verzió az 5850-ből
szóval elég hülye bioszt kapott! Nem tudod hogy az ATi tray tools-ból van e olyan verzió ami lekezeli az 5800-as szériát?
Ja leszaladt egy kis Dirt2!
FullHd felbontás.
4xmsaa
all high beállításokkal:
60-80fps között
menüben 100fps környéke. -
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8843 üzenetére
Mit nem szeret?
Otthon konkrétan sípolt indításnál, és no signal.
Tehát a bekapcsolást nem szereti.Átraktam másik foglalatba, másik tápcsati, lehúztam mindent blabla, szóval ez megint egy olyan dolog, hogy soha nem jön rá senki, hogy mi történt a kártyával a szekrényen este 10-től reggel 8-ig amitől megjavult
-
RI/OS
addikt
válasz
Robi BALBOA #8837 üzenetére
Behoztam szervízbe, most itt megy.
Pedig tegnap kipróbáltam két foglalatban is másik tápcsatival stb.
Szóval nem értem.
Lehet mégsem halt meg vagy pihennie kellett egy kicsit -
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8778 üzenetére
Nekem van 1600 stream processzor, csak felér pár Nvidiával
Egyébként egy hülye kérdés, de ehhez annyira nem értek. Ha netán mégis lenne Open Physics AMD vonalon, akkor az vajon működni fog a jelenlegi kártyák esetében is? Tehát ezt driverből, külső programmal megoldható, vagy kell a vason is módosítani?
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #8778 üzenetére
Úgy tudom ez nem ilyen egyszerű. 1 Ati pixelshader nem egyenlő az Nv-ben lévővel.
Utánanézek amint van egy kis időm, de az Ati-é kevesebbet ér
Hátha Abu befut addig és leírja -
bajtokarpi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8742 üzenetére
Üdv.!
Ott a pont!!!
Beszéltem apróról egy mesterember-rel meg tudja csinálni a kártyát.Köszönöm a jótanácsot.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8674 üzenetére
és én még azért aggódtam vásárlás előtt, hogy majd le kell cserélnem a hűtést...főleg most, hogy afterburnerben beállítgattam, bár most kicsit hangosabb, de legalább hűvös...ahogy a képeken láttam nem lesz túl nagy ventilátor rajtuk, plusz a borda sem lesz nagyobb, mivel akkor kb, mint egy 5850 (ahogy te is mondtad)...kíváncsi leszek, mennyire melegszik majd...
az biztos, hogy sok komoly hűtő érkezik majd hozzá, de az megint plusz pénz, amit rá kell költeni, és szerintem ha 150-200ezret rákölt valamire az ember, akkor elvárja, hogy az minden téren jó legyen, persze 2 eset van: gazdag és megteheti->akkor vesz hozzá, vagy összespórolta nagy nehezen a pénzt rá, és akkor nagyon ideges lesz -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8660 üzenetére
amúgy meg, ha tényleg olyan sok fesz kell nekik még a gyári frekihez is, akkor például egy 5850el nem vehetik fel a versenyt tuningban, és bár lehet, hogy gyári órajeleken a GTX470 lesz a jobb, de tuningolva már az 5850 bőven lehagyja...+a hűtés is érdekes lesz, ha tényleg olyanok, amilyennek mondják őket....fordult a kocka, 3870/48xxek is eléggé melegedtek, szidták is őket rendesen
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8652 üzenetére
omg, ugye tudod, hogy egy egy gpu-s kártyát hasonlítassz egy 2gpu-shoz?
azt mindenki tudta, hogy az egy gpu-s fermi nem veri meg a 2gpu-s radeont...
kivéve azokat, akik zölden látják a világot -
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8652 üzenetére
A cikkből kiderül, hogy 7köznapi használat, játék mellett még az 5870-et sem fogja, vagy csak nagyon picit
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #8642 üzenetére
Azért ezt már nem lehet ilyen bátran kijelenteni.
-
oxide24
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #8642 üzenetére
na látod épp zundapp kollégától félek
. Olvastam róla sok rosszat, hogy a garanciális ügyekben sűrűn próbál linkelni....
-
Tody56
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #8620 üzenetére
Valószínűleg kint van a radiátor a teraszon neki, vagy az ablakban.
Tavaj nekem is így ment.
Volt is pár nap mikor nem mertem leállítani éjjelre, mert féltem hogy megfagy a víz s radiban. Kb -15-ös volt a fagyálló.
- Ha 20 fokos volt a vga, akkor pedig nem is volt nagyon hideg a víz mert a leggyengébb blokkok is produkálnak Vízhő + 10-15 fokos gpu-t, na de ez nem ez a topik.LEON-T: Próbáltam a átírni a regisztert, de ugyan az lett. Nem ugrált a mhz. Fix 400-on ment. Na majd talán hétvégén átrágom mégegyszer.
-
oxide24
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #8629 üzenetére
Az a baj, hogy az apróban nem akarok kártyát venni, félek, hogy valami gyári hibás ganét sóznának rám aztán csak szívnék miatta
. Végül is logikus, új és jó teljesítményű kártya az 5850, miért akarnának megválni tőle ilyen hamar, csak azért mert van valami gubanc vele
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #8626 üzenetére
igen, azt hiszem egyik baromkodasrol lattam kepet. ay a 1.6 v az mar erosen hardware modd
Szepen neztek ki a kartyak logo drotokkal
dehat ln2 kelloen hut
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #8620 üzenetére
Igen ezt erdekesnek talaltam en is
De itt meg betegebbek vannak -
subaruwrc
félisten
válasz
Robi BALBOA #8612 üzenetére
pontosan tudom mennyire hűt le 50%-on a ventillátor egy terhelt 5850/70 / 970-etc karit, meg plusszban azt is hogy amikor rendesen ki van hegyezve a rendszer akkor 1-2 fokon is múlik a stabilitás ( nem gpu hőfokról beszélek ) és az 50 vs 100% +20mhz-et vagy többet is jelenthet
-
subaruwrc
félisten
válasz
Robi BALBOA #8601 üzenetére
ha valaki kőkeményen tuningol még annak is elég a max 50%-os venti fordulat
marhanagy tévedés.
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8597 üzenetére
Köszönöm!
Nekem az idle tűnt magasnak (45fok), de akkor rendben van!
Kicsit babráltam a venti vezérléssel, mert nekem nem tetszett, hogy 70fokos gpu-nál is alig forog a venti... Valószínűleg elég, ha így van bekalibreálva gyárilag, de én jobban szeretem, ha hűvösebb a vga... -
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8601 üzenetére
Ez csak kíváncsiságból történt meg, érdekelt mekkora a hangja maxon, de nem birtam sokáig
, auto-n van, így fasza
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8597 üzenetére
Nálam is detto ugyanezek a hőfokok. Kipróbáltam a 100%-os ventit... hát a porszívóm halkabb
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #8533 üzenetére
10k korul mar olyat kapok ami kavet is foz
Majd nyaron eldontom veszek e
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #8531 üzenetére
Persze afterburnben szepen be lehet loni a fan profilt. De azert mar 40-45% on mar igencsak hangos
Tudom jateknal nem szamit......~40% kb 65 fokon tartja a gput Fumarkban.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8456 üzenetére
Ha minden stimmel akkor 2x5870 fogyasztásnak kellene lennie
-
TTomax
félisten
válasz
Robi BALBOA #8445 üzenetére
TAVALY...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8382 üzenetére
Hol? linket légyszives
-
Translator
tag
válasz
Robi BALBOA #8382 üzenetére
:: 82k-ért már 5870-et is kapsz!
hol?
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8410 üzenetére
Az egészet szeretném nikkeleztetni, de ha rontja a hatásfokát, akkor inkább elvetem ezt az ötletet.
( Azért döntöttem a nikkelezés mellett, mert egységes színű hűtőbordákat szeretnék a gépbe. Az már más kérdés, hogy nem lehet olyan arzenált összeállítani, ami minden kritériumnak megfelel)
Szerinted ez a setsugen akkor a négy hőcsővel elég lesz az 5870-nek úgyis, ha szeretném majd egy picit megpiszkálni a vga-t.
Természetesen a különálló a VRM hűtéssel.Ez a setsugen azért tetszik nekem is nagyon, mert be van süllyesztve a lamellák közé a venti
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8396 üzenetére
Hát két bibi van.... Pont a chipset hűtő, de erről még le tudnék mondani.... A memóriák hűtője is nagy....
Még egy elvetemült ötletem támadt.... Van egy setsugen hűtőm, az elegendő még egy 5870-hez... A modding hülyeségem miatt, meg érdeklődöm, hogy lehet-e ezt a réz alu keveréket nikkelezni-e....
Természetesen minden variánshoz evidens a külön álló VRM hűtő.Más:
Nah ma mennyire amatőr voltam... hosszas szünet után végre összeraktam megint az x58-as rendszerem az 5870-nel.... Teljesen meg voltam ilyedve, mert amíg nem volt fent a catalyst addig szépen pörgette a ventit....
Amint feltettem a catalystot elcsendesült a vga... -
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8390 üzenetére
Igen, ezt ráadásul ki is hagytam
Atomgeszi: Igen, azokban az értékekben valóban "megnyirbálták", de azért nem összehasonlítandó egy 5870/50-el, végül is csak kisebb kategória... Az pedig, hogy itt-ott "butították" az 5770-hez képest, nos... úgy néz ki igen
, de véleményem szerint és ahogy az AMD ábrán is látszik a Performance összességében egy magasabb kategóriába "repíti".
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8367 üzenetére
Nagyon jó ötlet, mert akkor raknék két HR-03-at, csak különböző módon. Igen a két különböző hűtő, az nem tetszene annyira. Azt nem tudom, hogy a vga felett hogy férne el az északi híd hűtőjével....
Ennek még utána nézek. Köszi a segítséget! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8385 üzenetére
Hát azon a specifikációs lapon pld van amelyik szám(5830oszlopában) kétszer kisebb mint az 5850/5870nél, de van amelyik még 5770nél is kisebb.
Zoli-206
Nem értek a videókártyákhoz annyira, én csak a számokat látom. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8380 üzenetére
Ahogy néztem a specifikációt eléggé le van butítva az 5770 szintjére.. néhol még alá is. De még 2 nap és kiderül, hogy mit lép a kicsike.
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #8371 üzenetére
Ez nem ebbe a topikba tartozik, de egy jó víz ami néz is ki valahogy az nem 2k
Azért kell még oda más is. 2k-ból nem vizezel be semmit esetleg csak a csap alatt.
Amit én néztem egy számomra egyszerű rendszer 80k + csövek lötty és egyéb sallang. -
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #8369 üzenetére
Jó modderhez híven tuti nincs
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #8367 üzenetére
Akkor meg valamit ki kell találni, hogy mitől kap levegőt a kari, így már a gv1000 jobb megoldás. Ha lenne "normális" VRM hűtés akkor meg a HR-03 Gt, de így nem szabad, plusz a ventiről nem is beszélva amit azért kér, mert passzívn nem jó megoldás. Mindjárt az is 3 slot csak akkor a proci fölé
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8364 üzenetére
Csak vicceltem
A ház az egész jó, mert egy 180mm-es venti szívja a levegőt előről, ami pont a két vga között is áttolja a friss levegőt ( elvileg) (Silverstone ft01)
Olyan 35-36mm-nek mértem. Maga a TR hűtő 24 mm magas, ehhez hozzá jön még a venti 12mm. - elég necces....
Az alsó vga hűtő lefogató csvarját át is kéne alakítani, mert az is fedésben lenne az előbb említett mérettel. -
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8361 üzenetére
Ne tessék engemet kinevetni a modding hobbim miatt....
Nekem ez is fontos....
Abban igazad van, hogy méretben elvész a vga hűtő, de hasonló a felépítése a gyárihoz képest. Ezalatt azt értem, hogy át tudja szívni a levegőt hosszanti irányban.
Amit most linkeltél - és én is korábban - az sokkal jobban tetszene, de sajnos nem fér el. Még ha 12mm magas ventiket rakok rá, akkor sem. Az alsó kárta ugyanezen hűtőjének felogató csavarjai, nagy valószínűséggel bele akadnának a felső vga ventilátor lapátjaiba. A másik probléma, hogy a felső és alsó vga között nagyon kis hely lenne, így a felső ventik vagy szívnák csak az alsó vga melegét, vagy éppen a felső vga melegét tolná rá az alsóra... Sajnos nem lenne túl jó.... Pedig nekem is arra a TR hűtőre fájna a fogam.... -
zuchy
őstag
válasz
Robi BALBOA #8361 üzenetére
Szerintem a zalman az kevés lesz, nem fog úgy hűteni, mint a gyári. Viszont az a Thermalright már elég jó, azt hiszem van prolimatech-ből is hasonló. (talán már megjelent)
De én se szedném le a gyári hűtést. Ráadásul akkor a VRM-eket és a memóriákat is kell külön hűteni.
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #8357 üzenetére
Jaaa végül is minden relatív. Erre nem is gondoltam.
Engem nem zavar a referencia hűtés hangja, mert terhelés alatt sem pörög fel nagyon. Én csak modding miatt szeretnék hűtőt cserélni....Tervben van egy Cf kiépítése egy mATX lapban. Ezért nem mindegy, hogy milyen a aftermarket hűtő.... Nem férne el kármelyik....
-
Translator
tag
válasz
Robi BALBOA #8347 üzenetére
Én csak vmi normális hűtésű 5850-et akartam, semmi Fermi meg ilyenek, persze hogy ezek jelentek meg utoljára...
-
Translator
tag
válasz
Robi BALBOA #8345 üzenetére
Ok, most láttam, hogy megjelentek az országban 81-82 körül.
Holnap körbecsörgök és nem sírok többet... -
Tanisz
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8340 üzenetére
Neked is köszi!
Igen 80 körüli áron sikerülne a 5870-et beszerezni, ha 90-100 felett lenne, nem lenne kérdés!
Annyit nem is ér meg a kártya nekem, na meg két 4870-et adok el és pótolok ki, szal a beruházandó kp is max 25-30 e Ft lenne, így éri meg csak nekem!
Teljes kp-ért nem venném! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8333 üzenetére
Jaja gondoltam.
Hát elég sok játék van amit még nem próbáltam ki, szóval ha meg lesz a vga akkor ezeket fogom feltérképezni. Ugy kb 1 év lemaradásom van.Szerintem a 3 év garos vidikarit veszem majd.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8324 üzenetére
Nyilván, attól még megvan, csak nem a kuponos verzió
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8310 üzenetére
Majd nézelődök.
Jaja. Persze.
Egyelőre még várok az 5830-ra.. igazából az is megfelelne nekem szerintem. Egy dologtól félek , hogy alig lesz árkülönbség közte meg az 50es között...Meg lehet, hogy még feljebb is nyomja az árát akkor viszont megszívom.
Amúgy a Sapphire 5850 jó-e? 62-63ért találtam árgépen. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8308 üzenetére
Majd meglátjuk. De én bízom a rendszerbe.
Ööö annyira nem sajna, de elvégre minden tanulható dolog.
Tudom kéne még 2 giga ram, de most az egyelőre nem fog menni... max ha találok egyet használtan olcsóért. Azon ment fel a pumpa, hogy az októberi ram árakhoz képest dupla annyit kérnek érte. Ennyi erővel megvehettem volna akkor is. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8306 üzenetére
Na már értem akkor!
Ööö az az igazság, hogy bővíteni nem nagyon szeretném a gépet lecserélni újra meg főleg nem mivel most vettem októberben és akkor direkt nem vettem bele vga-t lévén kibírom az integrálttal azt a pár hónapot de most már muszáj vennem valamit.
Ebbe a lapba ezzel a rammal vajon kibírná 3,5ghz-en?A 350es Hipro gondolom elég(tápos topikba említettem 4890et(ami ugye többet eszik ennél) és arra írták, hogy igen).
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8301 üzenetére
Mi az a min processzor ami már kihajt egy 5850-et?
Gondolok itt a kis szerény Athlon X2 240-re. Ami tudom ugyse hajtaná ki. De mégis mi lenne az? -
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8299 üzenetére
"Hotfix for “No compatible hardware found” error when installing Catalyst drivers for ATI Radeon HD 4000, ATI Radeon HD 3000 and ATI Radeon HD 2000 Series AGP products "
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8295 üzenetére
Esetleg 1800 Stream Proci
Szerk: Ez a többséget nem érinti, de hátha van akit igen: ATI CATALYST 10.2 HOTFIX
-
Landon
addikt
válasz
Robi BALBOA #8199 üzenetére
Hát mivel gondolom a régi áron számolnak semmit, de ha az újon akkor is max 6-7e.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8159 üzenetére
Azt észrevettem én is, hogy kifelé fújja. Nem vagyok hülye, de a fene gondolta volna, azt hittem onnan szívja be. Bár logikus (így utólag
), hogy nem a házba csinál szaunát. Egyébként roppant forró levegő jött ki hátulról, pár óra GTA4 max beállítás után nem sokáig bírtam ott tartani a kezem
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #8102 üzenetére
Üdv!
Nekem megvan eredetiben a Diablo1-2 minden kiegészítőjével, de sajna nem eladó az ETALON
Ellenben keress rá forgalmazóknál, vagy médiába, electrow-.be hátha. Vagy online áruházakban?!..
-
válasz
Robi BALBOA #8102 üzenetére
25500 HUF.
Tuning nem lesz, vga-t nem szokásom húzni, nekem a csend miatt kellett.
Hőfokokat tudok mondani.
Léggel idle volt 51-53C Load 65-67
Most idle 38-40 Load 44-46 Max
Mindenz úgy hogy a radin a venti csak 400-at forog. Ha 8-900 körül járatom akkor idle és load is kb -5 fok. -
adatfalo
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8032 üzenetére
Hello.
Hát biosba megnöveltem a feszt most kb 3.2 ön döcög a proci.
Viszont a dirt-be semmi változás. Egyszerűen nem tudom, hogy mitől ilyen lassú, de így van más játéknál is...
Kerestem biosban a pciexpress sebességét, de csak valami olyat találtam hogy 2x és 4x es vagy auto, de a neve a beállításnak valami pcie x16 ...
ccc-vel kapcsolatban (ha a catalystra gondolsz semmit nemállítottam)
A legújabb Win7 van fent(feb 2010 om), mivel szűz winchesterre raktam a windowst.(alapból ott kezdődtek a gondok, hogy mikor először beraktam a gépbe a vga-t túlfesz miatt elromlott mind két vinyóm, valamint a dvd íróm és a billentyűzet+egerem. Viszont se a tápnak nem lett baja(feszültséget mértem) se láthatóan másnak. De ez nemjelenti azt, hogy így is van. Procival sztem semmi gond, mert az jólüzemel valamint a 4giga rammal se, viszont alaplap vagy a vga még lehet necces )
Ha bárkinek bármi ötlete van, vagy megtudja mondani, hogy Asus P5B Deluxe-ban hol van a biosban a pci express sebességbeállítás, azt megköszönném.
-
errorcode06
őstag
válasz
Robi BALBOA #7910 üzenetére
Ezekről a "tényezőkről" hol olvashatok bővebben ? - a fentebb olvasott dx9 és dx6 (Dungeon Keeper 2) gondok nekem nem jöttek elő
, bár jelenleg az alap drivert használom...
Egyébként valamiféle hivatalos indoklás féleségre gondoltam.Mind1, letöltöttem a hotfix-et, bár csak akkor fogom felpakolni ha előbúlyik a "trükköskékhalál"
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7843 üzenetére
Nekem a multis élmény után egyértelmű hogy veszem eredetibe! Évekig elleszek vele!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7834 üzenetére
Kiadtak valami steam update cuccost meg az avp3 demo is frissült valamivel azóta lehet jáccani! marinéval kinyirtam mindenkit meg predatorral is xd
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Robi BALBOA #7822 üzenetére
Multiplayert lehet tolni 1 pályán és deathmatch. Nem rossz bár a deathmatch mód nem igazán jön be nekem.(Semelyik játékba nem szeretem).
Grafika egészen jó dx9-el is de dx11re vagyok igazán kiváncsi ami csak a teljes játékba lesz elérhető! -
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7822 üzenetére
Olyan hogy nem csatlakozik egy szerverre sem már dél óta.
-
SirKero
őstag
válasz
Robi BALBOA #7666 üzenetére
(#7665) maflame OK megnyudodtam
Akkor így fog menni. Egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve ilyen bika kártyám még nem volt. Szerintem ez a 955BE-HD5850 nagyon jó páros ár/teljesítmény tekintetében -
jeni
félisten
válasz
Robi BALBOA #7578 üzenetére
A rendelést 8 napon belül lehet érvényesíteni,illetve lemondható egyéb kötelezettség nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest