Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Remus389 #27433 üzenetére

    Volt már egyszer 4870x2-m, nem kérek belőle többet, főleg hogy azóta csak még komplikáltabb (ahogy már írták: tesszelálás, stb).

    Amúgy 5850-em van, nem 70.

    A Skyrim pl. épp csak hogy elmegy Ultra-n akadozgatás nélkül (és szépnek még így sem mondanám, ezért van Ultra-n, nem csak High-on). Alaposan megéreztem mikor felráncigáltam a kártyát alap 7xx-ről 1Ghz-re, így már csak ritkán esik 60 alá az fps, de még megteszi itt-ott.

    Amit előtte toltam, az az AC2:R volt. Általában szépen futott, de volt, mikor itt-ott belassult (viewpoint-okon szétnézve egyenesen akadt). - Itt megjegyzem, hogy ehhez a játékhoz a deferrend rendering miatt SSAA kell, amiből csak 2x-et bírt el, pedig 4x lenne az igazi.

    A következő a Mass Effect 3 lesz, és nem próbáltam még ki, de azt tudom, hogy ebben az UE3 motorban is csak az SSAA működik rendesen, de 4x már az előző részben sem bírt el az 5850, csak 2x-et, és itt-ott azzal is belassult. És gondolom a 3. rész nem lesz kisebb GPU igényű, mint az elődei.

    De pl. még korábban a Dragon Age 2-ben le kellett mondanom a legmagasabb minőségi fokozatról, pedig úgy sokkal szebb volt az árnyalás (csak épp 30 fps is alig volt meg úgy).
    Ja, és persze a Crysis 2-t sem fullon toltam...

    Nem mondom hogy nem lehet vele élvezetesen játszani, de már tavaly is volt olyan játék, aminél alább kellett kicsit adni a beállításokból és amikkel mostanában játszom azokban sem garantált a 60 fps, csak úgy egész szépen futnak (általában 60-al). És nem is rohanok még a boltba a HD7-ért, csak már tervben van véve, hogy lassan kéne egy új VGA.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák