- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
cowboy_bebop #2414 üzenetére
Azért nekem elég nagy visszatetszést kelt, hogy a hivatalos launch után hetekkel sincs hozzá végleges driver, miközben kutya kötelességük lett volna már a boltba kerüléskor final releaset adni hozzá. Én nem húzok egyik gyártóhoz sem, az elmúlt 15 évben volt nekem mindenem, olyan "bukások" is mint Power VR, Rendition Verité, S3 Savage, Matrox Mystique és Voodoo 5 5500 is, mindig az alapján választottam, ami akkor az igényeimnek (és adott esetben kíváncsiságom kielégítésének) megfelelt. A Rage 128-tól a HD4870-ig nagyjából mindegyik ATI kártyához volt szerencsém, és hardverileg mindegyik kiváló volt a maga idejében. De a drivereikkel miért nem képesek ugyanezt a szintet hozni? A baráti/ismerősi körömből kismillió ember csak akkor venne ATI-t ha más nem lenne kapható, és ezt csak és kizárólag az elmúlt évek folyamatosan rossz tapasztalatai miatt. A mostani catalyst (4000-es sorozathoz) drivere alapvetően jó, de a qrva CCC részével sok emberhez hasonlóan én is csak szoptam, és az átlagjózsinak nem kell azt tudnia, hogy amikor telepíti, csak a drivert rakja fel CCC nélkül, mert ne kelljen már értenie hozzá. Óriási blama, hogy csak bétás meghajtó elérhető egy 400 dolláros, csúcskategóriás kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest