- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
cowboy_bebop #2414 üzenetére
Azért nekem elég nagy visszatetszést kelt, hogy a hivatalos launch után hetekkel sincs hozzá végleges driver, miközben kutya kötelességük lett volna már a boltba kerüléskor final releaset adni hozzá. Én nem húzok egyik gyártóhoz sem, az elmúlt 15 évben volt nekem mindenem, olyan "bukások" is mint Power VR, Rendition Verité, S3 Savage, Matrox Mystique és Voodoo 5 5500 is, mindig az alapján választottam, ami akkor az igényeimnek (és adott esetben kíváncsiságom kielégítésének) megfelelt. A Rage 128-tól a HD4870-ig nagyjából mindegyik ATI kártyához volt szerencsém, és hardverileg mindegyik kiváló volt a maga idejében. De a drivereikkel miért nem képesek ugyanezt a szintet hozni? A baráti/ismerősi körömből kismillió ember csak akkor venne ATI-t ha más nem lenne kapható, és ezt csak és kizárólag az elmúlt évek folyamatosan rossz tapasztalatai miatt. A mostani catalyst (4000-es sorozathoz) drivere alapvetően jó, de a qrva CCC részével sok emberhez hasonlóan én is csak szoptam, és az átlagjózsinak nem kell azt tudnia, hogy amikor telepíti, csak a drivert rakja fel CCC nélkül, mert ne kelljen már értenie hozzá. Óriási blama, hogy csak bétás meghajtó elérhető egy 400 dolláros, csúcskategóriás kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Napelem
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest