Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Scorpion
üzenetére
Hali.Nálam is előfordult az ilyesmi.Nem csak játékok alatt csinálja hanem ha pl:több ablak van mint például egy hibrid fizikás rendszernél ami nem látható helyen van és Nvidiás kártyához van adva,és ha át tévedsz az egérrel könnyen meglehet,hogy így fog visszatérni.Volt mikor négyzetes,csíkos bugként láttam elég érdekesnek bizonyult mikor elsőnek észrevettem,de semmi ok a pánikra nem a kártya memóriái a hibásak csak szoftveres bug ami érthetetlen módon ezek szerint nem javítottak bő egy év óta
Friss Catalyst + SP1 rc megoldotta a problémámat jelenleg nem tapasztaltam ezeket a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kompakt vízhűtés
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Friss Catalyst + SP1 rc megoldotta a problémámat jelenleg nem tapasztaltam ezeket a hibákat.