- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
teq
csendes tag
hali srácok!
úgy ajánlottak ide hátha tudnátok nekem segíteni...
van egy olyan problémám , hogy vettem egy sapphire 5870 vapor-x es vidkarit, de szerintem nem működik megfelelően, pl: devilmay cry benchmarkal 1280*720 as felbontáson ilyen 390-490 es fps-t produkál és kifagy, ami úgy néz ki hogy elsötétül a kép mintha kikapcsolna a monitor de a hang megyeget és csak reset gombra reagál... afterburnerrel nézegettem ezalatt a benchmark alatt 97-99 % hajtja a gpu-t és 70 fok fölé megy a hőmérséklet starcraft 2 höz használnám (ebből adódóan az is kérdésem lenne milyen szinten kéne vinnie az sc 2 -t mert most mediumon is beszaggat, 1920*1080 as felbontáson) de mindíg kifagy a fent említett módon, mi lehet a probléma, még bőven garanciás 2 napos a kártya tehát, várnám a javaslatokat amit előre is köszönök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Konteó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest