Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz CptMisi #11396 üzenetére

Azt én is láttam kis csalás! Nem kellett leképezni bizonyos dolgokat a kártyának, így megkönnyítették a dolgát. Érdekes :U . (És ha most itt elkezdeném azt hogy ha az Ati is ilyet csinált volna bizonyos esetekben abból milyen nagy felháborodás lenne...... de nem kezdem mert próbálok kiegyensúlyozott lenni és kimaradni ebből a nagy sárdobálásból ami egyébként már nagyon bosszant. Sok fórumon mást sem lehet látni mint hogy a Vörösök meg a Zöldek hát kinek kell ez a nagy flame :( )
    Hát a tesszeláció fura dolog mert vannak vele gondok Abu cikkében olvastam hogy a tesszelálással létrehozott terület fizikailag nem jelenik meg a játékban tehát ha egy oszlop tesszeleálással lett létrehozva hiába bújsz mögé a adok kapok közben azon simán átmegy a lövedék és tadam game over. Vagy a másik probléma hogy soxor erőforrás zabáló a tessz. (de hosszú szó) mert ahol pld síkabb a terület ami le van képezve ott elég lenne kevesebb háromszögből is felépíteni. Szóval a van mit csiszolni ezen a dolgon.
    De itt van pontosan leírva.

(#11395) BeLucZ: Nem ismerem ezt a digital vibrance képjavító effektet. Így ez ügyben nem tudok nyilatkozni. :B

(#11397) kasa85: :DDD de inkább tedd off-ba. Peace.

Új hozzászólás Aktív témák