Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz jokeph #91035 üzenetére
A TFTben az UD cript fiend sokkal jobb lett (mint a sima játékban volt), olyan volt (ahogy akkor jellemeztem) mint a 400-as FBS-s 2,8GHZ-es P4 VS a 800-as FSB-s HT-s 2,8GHZ-es P4... Akkoriban ez releváns hasonlat volt.
10000 RPM-es SCSI winyók nekem kimaradtak, de láttam havernál. Gyorsak, hangosak, drágák és forróak voltak, így nem is nagyon tendáltam feléjük.Apró fun fact, hogy 2006ban európai elsők voltunk War 3 TFTben, nagyon komolyan nyomtuk, ez megkereséseket is eredményezett, amit akkoriban sajnos nem használtunk ki, pedig így visszagondolva lett volna lóvé ebben. Azért az adott az önbizalomhoz, mikor a hely PC-ben "jó én vagyok akkor egyedül ti meg csomóra" 3V1ben nyertem nem egyszer. Szintén érdekesség, hogy öcsém még ma is War3-azott a reforge-al, én nem vettem már meg, mert kimerült számomra az egész, de ő és a másik két ember akikkel EU elsők lettünk még mai napig nyomják. Ma már nagyon rozsdás vagyok, de a 4v4 volt az erősségünk... 2011-ben még 2v1-et részegen is bemertem vállalni és megtudtam nyerni. így 11 év után beérném egy ellenféllel is ...
Ha lenne rá mód, hogy fusson, visszahúznám magamat szerintem hamar... de így olyan mint az IRL darts, 3+ év nem játszás után most szombaton közepes játékosoktól kaptam ki, akik minden héten játszanak. Süllyedtem is ...[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ukrajnai háború
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- További aktív témák...
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6mag 12szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest