- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #86868 üzenetére
Igen, én is szeretem az olyan hardvereket amiknek megvan a dobozuk meg minden tartozékuk. Már 1999 óta minden VGA-mnak, lapomnak stb. elteszem a dobozát, és amikor eladom, akkor dobozokkal együtt kompletten mindenével adom. A legtöbb embernek ez nem szempont, de van akinek igen, és akkor inkább az én cuccomat választja mint másik alterntívát. Az ASUS V3400TNTmet viszont doboz nélkül vitték el, a doboza mai napig megvan az összes tartozékával, kábeleivel együtt, mert az új tulajt annyira nem érdekelte semmi.
Mikor eladtam az előző félkonfigomat is, a lap minden tartozékkal (plusz egy extra sata kábellel kérés szerint, pedig 2db bontatlan is volt a lap tartozékai között) amik sokszor bontatlanok voltak, meg dobozával ment, a CPUhoz is a doboz, de még a gyári Intel Inside matrica is megvolt hozzá, meg a quick guide, stb. egyedül a RAMhoz nem járt semmi.
Az Intel matricát sajnálom, mert nem rémlik, hogy az I5-höz most kaptam volna... bár mondjuk nem vagyok egy nagy matrica házragasztós. 2009-ben kapott egy ASUS matricát a házam, aztán 8+ éve semmi sincs a házban ami ASUS lenne(Azért Intelnek több értelme lenne, tekintve, hogy pályafutásom során kicsit többet volt Intel a főgépem mint AMD... )
Amitől eldobom az agyam, mikor emberek meg backplate (meg minden) nélkül árulnak simán lapot... és akkor nem tudja, hogy hol a backplate.
vagy amikor telepíteni mentem házakhoz, és a Windws újra rakása után kértem az alaplapi driver CD-t, és akkor azt sem tudták miről beszélek, vagy ha igen, akkor is sok esetben "elkallódott" meg kidobták az alaplapos dobozt mindennel mert szemét. Remélem az ilyennek a jogosítványa is "elkallódott" és a kocsi forgalmiját is kidobta.Mondjuk egy idő után egy ilyen benyögés instant "komplikációnak" számított, ami azonnali áremeléssel járt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest