Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz jokeph #86868 üzenetére

Igen, én is szeretem az olyan hardvereket amiknek megvan a dobozuk meg minden tartozékuk. Már 1999 óta minden VGA-mnak, lapomnak stb. elteszem a dobozát, és amikor eladom, akkor dobozokkal együtt kompletten mindenével adom. A legtöbb embernek ez nem szempont, de van akinek igen, és akkor inkább az én cuccomat választja mint másik alterntívát. Az ASUS V3400TNTmet viszont doboz nélkül vitték el, a doboza mai napig megvan az összes tartozékával, kábeleivel együtt, mert az új tulajt annyira nem érdekelte semmi.
    Mikor eladtam az előző félkonfigomat is, a lap minden tartozékkal (plusz egy extra sata kábellel kérés szerint, pedig 2db bontatlan is volt a lap tartozékai között) amik sokszor bontatlanok voltak, meg dobozával ment, a CPUhoz is a doboz, de még a gyári Intel Inside matrica is megvolt hozzá, meg a quick guide, stb. egyedül a RAMhoz nem járt semmi.
    Az Intel matricát sajnálom, mert nem rémlik, hogy az I5-höz most kaptam volna... bár mondjuk nem vagyok egy nagy matrica házragasztós. 2009-ben kapott egy ASUS matricát a házam, aztán 8+ éve semmi sincs a házban ami ASUS lenne :D (Azért Intelnek több értelme lenne, tekintve, hogy pályafutásom során kicsit többet volt Intel a főgépem mint AMD... )

Amitől eldobom az agyam, mikor emberek meg backplate (meg minden) nélkül árulnak simán lapot... és akkor nem tudja, hogy hol a backplate.
    vagy amikor telepíteni mentem házakhoz, és a Windws újra rakása után kértem az alaplapi driver CD-t, és akkor azt sem tudták miről beszélek, vagy ha igen, akkor is sok esetben "elkallódott" meg kidobták az alaplapos dobozt mindennel mert szemét. Remélem az ilyennek a jogosítványa is "elkallódott" és a kocsi forgalmiját is kidobta. :D Mondjuk egy idő után egy ilyen benyögés instant "komplikációnak" számított, ami azonnali áremeléssel járt.

Új hozzászólás Aktív témák