- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
Igen aki próbált már sima rezet befuttatni az tudja hogyha nem megfelelően van letisztítva/befuttatva a felület akkor a rézről egyben leválik az ón és arra a felületre már szétszedés nélkül nem fog visszafutni az ón vagyis átmelegítés semmit sem ér, itt jöhetne képbe a reball mert ott újból meg lesz tisztítva a felület ezért jobb lehet.
Jobb helyeken lehet kérni hogy új chipet rakjanak rá ezzel is lehet növelni a megbízhatóságot de ez már nem olcsó mulatság.
Sajnos én is félek még ha jó VGA-t vásárolok is megbízható eladótól, mert bármikor elpattanhat egy forrasztás a GPU vagy a memória alatt.(#21898) gban Most is okosodtam
Akkor NV kártyát nincs értelme reballozni mert nem az alsó forrasztások mennek tönkre hanem az interposer és a chip közöttiek.És igen észrevettem hogy ólommentesen forrasztani lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest