Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #7827 üzenetére
Nem a hűtéssel van gond, és most kicsit nyers leszek, de előre mondom semmi személyes.
Szóval itt van pár teszt, de a produkciód után csak remélni tudom, hogy sikerül értelmezni.
Szóval látsz single drive, valamint 2 és 3 lemezes raid 0 eredményeket, és az látszik, milyen szépen skálázódik a raid0 teljesítménye a single drive-hoz képest, és mennyire nem hozza a 4K írás/olvasás sebességet a raid a single drivehoz mérten.Itt szintén látszik hogy sequential írás / olvasás rendben van, de 4K random alatt a single drive sebességét sem hozza. Kicsit kedvezek S_x96x_S-nek, mert itt külön van olyan teszt, ahol a chipseten vannak az ssd-k és ahol a cpu-hoz vannak bekötve.
Ezeket az eredményeket én is meg tudom erősíteni, sajnos.
Folytatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest