Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Na srácok! :D (Hölgyek? :)
    Megvan az A8 7600. Nem volt olyan egyszerű kihullott volna, pár szál hajam ha nem lennék sajnos igyis kopasz:) Sehogy sem engedte proci csere után telepíteni a friss windowst! Hamar rájöttem, hogy az alaplappal lehet a bibi. Asrock FM2A55M-HD+. Le kellett frissíteni az alaplap szoftverét, a gond csak az volt, hogy már nem volt mivel, mert semmiképp nem bootolt be, hiába tettem vissza a régi A6400K-t. Ezt ne értettem, de szerencsére van olyan funksün az alaplapban, hogy biosból lefrissíti magát, szóval aki hasonló konfigot cserélne előbb frissíten biost+uefit!
    Még semmit sem teszteltem vele, csak töltögetem le a windows 8.1 pro-hoz a frissítéseket, de még ma este megyek pár kört a Dirt Rallyval, nem mintha akkora gamer lennék, de azért ehhez a géphez már érdemes lehet később hozzá csapni egy közepes videókarit :) Semmikép nem szándékozom lecserélni Atlon+vga combóra, mert annyira nem vagyok megszállott, kb 3db játék van ami érdekel a következő évből :)
    És külön öröm, hogy eltüntettem végre azt a hulladék win10 est! tudom most sokan felhúzzák a szemöldöküket, és lehet a jövőben megkerülhetetlen lesz újra frissíteni, de nekem csak lassabb lett tőle a gép, és munka (videó vágás/renderelés stb..) közben is rengeteg hibával találkoztam. Tudom, hogy ez még nem a végleges, de nekem elég volt ez az egy hónap teszt is :)
    Egyenlőre ennyi, később dobok pár dirt videót, és jó lenne a Star Wars Battlefrontal is kipróbálni, mert az A6400K egész jól vitte ahhoz képest. Lehet meg is venném ha legalább konzol szinten futna.
    Köszi mindenkinek aki segített! Az A6400K-t pedig feldobtam hardverapróra 8k-ért Bp-i átvétellel ha valakinek kéne. :R

Új hozzászólás Aktív témák