- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na srácok!
(Hölgyek?
Megvan az A8 7600. Nem volt olyan egyszerű kihullott volna, pár szál hajam ha nem lennék sajnos igyis kopaszSehogy sem engedte proci csere után telepíteni a friss windowst! Hamar rájöttem, hogy az alaplappal lehet a bibi. Asrock FM2A55M-HD+. Le kellett frissíteni az alaplap szoftverét, a gond csak az volt, hogy már nem volt mivel, mert semmiképp nem bootolt be, hiába tettem vissza a régi A6400K-t. Ezt ne értettem, de szerencsére van olyan funksün az alaplapban, hogy biosból lefrissíti magát, szóval aki hasonló konfigot cserélne előbb frissíten biost+uefit!
Még semmit sem teszteltem vele, csak töltögetem le a windows 8.1 pro-hoz a frissítéseket, de még ma este megyek pár kört a Dirt Rallyval, nem mintha akkora gamer lennék, de azért ehhez a géphez már érdemes lehet később hozzá csapni egy közepes videókaritSemmikép nem szándékozom lecserélni Atlon+vga combóra, mert annyira nem vagyok megszállott, kb 3db játék van ami érdekel a következő évből
És külön öröm, hogy eltüntettem végre azt a hulladék win10 est! tudom most sokan felhúzzák a szemöldöküket, és lehet a jövőben megkerülhetetlen lesz újra frissíteni, de nekem csak lassabb lett tőle a gép, és munka (videó vágás/renderelés stb..) közben is rengeteg hibával találkoztam. Tudom, hogy ez még nem a végleges, de nekem elég volt ez az egy hónap teszt is
Egyenlőre ennyi, később dobok pár dirt videót, és jó lenne a Star Wars Battlefrontal is kipróbálni, mert az A6400K egész jól vitte ahhoz képest. Lehet meg is venném ha legalább konzol szinten futna.
Köszi mindenkinek aki segített! Az A6400K-t pedig feldobtam hardverapróra 8k-ért Bp-i átvétellel ha valakinek kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest