Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

válasz tamikomac #17160 üzenetére

Köszönöm neked is, és mindenkinek, aki segített!
    Akkor sorban, ahogy írtatok:
    (#17154) Vartanus: jó ötlet, ahogy elnézem, az 5800K-val szemben az A8 7600 kevesebbet fogyaszt, de a Cache 4mb ugyanúgy és 4 magos.
    (#17155) Faith: 40k körülbelül a lap+proci(+passzív VGA). A párom a Sims4-et emlegette, h jajj, azt nagyon kipróbálná, hát legyen, ahogy ő akarja. Én a Mozillát használom az esetek 98%-ában, de ha lesz egy normális lap, akkor kötöm rá a TV-re, hogyha pl valami TV műsort streamlenék, és a TV nem tudja megoldani, akkor a PC-ről toljuk.
    (#17157) patomi: nekem meg is felelne, de majd lentebb leírom, h mim van jelenleg, ami a jövőben be lesz használva a gépbe.Ezzel megint ott vagyok, h alapon éreznék valami különbséget egy Pentium procijához és IGP-jéhez képest? Vagy ennyire sokat jelent az órajel netezés közben? Ha meg pluszt akarok, kell húznom a procit, meg ugye a lapnak is tudnia kell a tuningot...
    (#17158) Fenyő: A8 5600K és A8 7600 között van kb 3e HUF. Előbbi magasabb órajelet tud alapon és húzni is lehet, a másik nem és alacsonyabb az órajele. Akkor utóbbiban értékesebb az APU?
    (#17160) tamikomac: mondom, komoly game-elésre messze nem kell gondolni. Csak alap, meg úgyis meg lesz unva :DDD De ne legyen az, h hjajj, nem megy a Sims meg mittudoménmi, pedig új a gép!!! :U :DD
    A88X-es lap! Miért pont ez? Mit jelent ez tkp? Ez elég jónak tűnik nekem. A kimeneteket nézve persze.
    Mert, amim van:
    - FSP Bluestorm 5-600W-os, nem tudom, de ezen nem múlik semmi
    - 1db SSD (mindenképp SATA3 kell), 2x1TB HDD, 1x2TB HDD
    - 2x1600Mhz Kingston Hyperx, 2x1333Mhz Kingmax RAM-ok, ezek mind párban :DDD
    - egy cirka 1 kilós Noctua hűtő

És nem bánnám, ha lenne DVI és HDMI kimenet a lapon, a monitor+TV miatt, meg talán a 4db RAM slot se ártana, de nem is létfeltétel, mert akkor a régi lap+proci megy a szülőknek, és abba is kell RAM.

Az én szempontjaim alapján a Cache memória méretének, az órajelnek és a magok számának milyen szerepe van?

Köszönöm, h meghallgattok!

Új hozzászólás Aktív témák