Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Köszi, de pont tegnap előtt jött a ház.Nagyon tuti meg minden,de a hátsó 12cm-es venti élettartama kb. 1,5 perc volt, utána megállt, és azóta se indul be.Másnak volt ilyen problémája?Meg lehet valahogy javítani szerintetek?Ha már 17000Ft-os házat vettem, adhattak volna bele egy olyan ventit is ami több mint 1,5 percig bírja...
(amúgy a szellőzés meg nagyon jó, minden hardver a házban kb. 5-6 fokot hűlt, kivéve a vinyó,az mínusz 13 fok)
-
Tomi 16
őstag
Na lökök fel 1-picturet a házamról.
Unatkoztam.
[link] -
Eagle16
addikt
Senki?
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Akinek AeroCool AeroEngine II háza van, az hol vette??Itt Szolnokon sehol nem lehet kapni AeroCool termékeket...ahonnan meg megrendeltem,(coolcomp.hu) ki se akarják küldeni.Hát komoly, kéne valami, van is rá pénzem erre nem küldik ki...Szóval valaki nem tud valami tuti gyors helyet a neten??? -
whitezo88
nagyúr
Pls mondjatok egy helyet ahol jó árban lehet 3T-t venni, budapesten és könnyen elérjem
-
Hasek
Közösségépítő
Írtam egy összehasonlító cikket a két házről. Ha valakit érdekel: [link]
-
Tomi 16
őstag
elég érdekes valaki mr fanatikusságnak nevezte ezt már.
Nem hangos 25cm es venti nagy venti kevés fordulat nagy cfm.ez a titok.
elől meg egy 14cm-es mint az Engine II-esnél ami neked is van.
Haveromnak is az van és ő pont akkor vette amikor bejött Magyarországra az a kuckó csak neki az a baja hogy nem fémajtós hanem müanyag. Amostaniaknál,már fémajtós.
Az enyém is az meg elől van beépítve gyárilag fordulatszabályzó. -
Abri
senior tag
Neked melyik van, a fekete vagy a fehér?
A nagy venti nem nagyon hangos, a méretéből itélve lassan foroghat? Biztos kavarja rendesen a levegőt.
Akkor mi lesz, ha az gyapágyas lesz, ki lehet majd cserélni? Olyan ventit még nem láttan forgalomban, vagy csak ehhez a házhoz mellékelnek. -
Abri
senior tag
Vettem a plexi oldalra 2*12 cm Revoltec kék ventit, a hátsó átlátszót kicseréltem szintén Revoltecre +vettem egy Revoltec Alberion Black fordulatszámszabályzót és azzal szabályzom a két oldalsót a hátsó +elől a 14cm ventit.
A mobilracket kicseréltem feketére +a floppy-t is.
Tervben van még kék neon, de azt még meggondolom. -
Abri
senior tag
Én is egy Aerocool Aeroengine II black tulajdonosa vaok, lassan 1 éve, csak én feltúrbóztam egy kicsit.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
sajna nem tudtak hozni(most leltem meg a totyikot..)
így vettem egy CM Centurion még az elsőt. és mit a disten vásárlás után 3 nappal sátélok citybne és egy frisen nylt számtechbolt kirakatában nem megláttam... előtte nme is tudtam h ott van az a bolt...
de miután látta mezüstben nem is tetzsett ennyiramint a fekete CM...
hát így járátam... -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Magnum PI #271 üzenetére
Tudtommal semmi... Az AeroEngine II-nél ezek az utótagok a színt, illetve színek kombinációját jelenit... Az S a silver vagyis ezüst, a B a black vagyis fekete, ha mind a kettő benne van akkor vagy az ajtó fekete, és a többi ezüst, vagy fordítva...a P-t az nem tudom mit jelent, de a színen kívül tudtommal nincs nagy különbség.
[Szerkesztve] -
Magnum PI
tag
sziasztok
mi a különbség az AeroCool AeroEngine II és az AeroCool AeroEngine II SP között? -
CortezX
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Még nem nagyon írtam a topicba pedig nekem is ilyen házam van és szerintem nagyon király! Én az enyémbe tettem uv-s neon-t is és nagyon pöpecül néz ki sötétbe.Az új amit belinkeltél az is csinos darab de nekem inkább az AE II jön be jobban. A fordulatszámszabályzó panel meg a vinyó felfüggesztés frankón néz ki.
-
Eagle16
addikt
Háhá!
Ezennel csatlakozok az aeroengine II klubba, hétfőn jön, jajjjj de jó lessz -
Tomi 16
őstag
[link]
Remélem jó link,csak a picture minősége gagyi -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #256 üzenetére
Hát lényegében szerintem ugyan olyan mint a Engine II, csak van egy 25cm-es venti az oldalána plexi helyett, és tudtommal ennek már fémből vannak az ajtajai(ebben nem vagyok biztos). Szerelhetőségileg a ház átlagos. Szellőzése nagyon jó, bár nem a legcsendesebb házak egyikke, de szerintem a dizájn mindenért pótol...
Még valami! Szerintem a topic címet át lehetne nevezni Aerocool AeroEngine II és ExtremeEngine 3T... És akkor a 3T-nek is lesz topicja...
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Teljesen behalt a totyik.
-
Tomi 16
őstag
[link]
Na itt lenne a gépem csak ez nem Engine II hanem Extreme Engine 3T. -
Hasek
Közösségépítő
Hát tudtommal manualt nem igazán csinálnak magyarnyelven, de nem is kell hozzá nagy angol tudás...nagyjából fellapozod, kikeresed az audio-s dolgokat(ahova az van írva hogy audio) és valszeg az lesz az amelyik a legjobban hasonlít csatlakozóra, és ott egy rajzon megmutatja hogy melyik mi, és akkor összepárosítod a kábelekkel. Én is pontosan így csináltam...Elvileg a házad csatijain fel van tüntetve egy név, vagy egy rövidítés...
-
Tomi 16
őstag
Teljesen kihalt a totyik
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Alaplapodnak megszerzed a manual-ját(vagy megvan még amit kaptál hozzá vagy netről letöltöd), és azt átlapozgatod. Abban megtalálható hogy hol is van az alapon az a hely ahová be lehet kötni...a manual-ban részletesen le van írva hogy melyiknek mi a neve, és a kábelek között megkeresed azt aminek pontosan ugyan az a neve(max rövidítve van) és csatlakoztatod....lehet hogy azon a bizonyos helyen már van egy jumper, de azt egyszerűen eltávolítod, és csatlakoztadod a kábelt...gondoloma jumper csak azért van ott hogy biztosítsa a folytonosságát annak az áramkörnek. Én is gondba ütköztem ennél a feladatnál de a manual segítségével sikeresen véghez vittem.
p.s.: Egyébként itt letölthető a manual ---> [link]
[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
Tudja valaki, hogy hová kell bekötni a a mikrofon és a hangkábelt a házon belül ?
Asus A8N-SLI SE (~A8N) típusú alaplapom van.Nem találtam meg ,hogy hová lehetne bekötni őket, mert rengeteg kicsi jumperdugasz van rajtuk.Egyedül az USB2.0 -t találtam meg, azokat be is kötöttem. Ha jól tudom, az alaplapom nem támogat FireWire-t.
Alaplap képe : [link]
Alaplap linke : [link]
előre is köszönöm a segítségeket. -
DigitXT
félisten
Mondjuk így sem túl bíztató ahogy kacsázik...
Pont erre gondoltam, hogy (a dizájnon kívül) mi értelme van a normális venti munkáját megnehezíteni azzal, hogy elépakolunk vmit.
Nekem speciel egy fekete szúnyogháló van előtte porszűrőnek, s nem kacsázik semmi: sőt még világít is a kicsike (fekete-ezüst Streamliner).
-
Flame
csendes tag
Hát gondolom azért, mert így ilyen ''hajtómű'' hatást kelt. Meg így valamelyest gondolom jobban meghajtja a 12cm-es ventit, vagy legalábbis ha azonos méretű lenne, akkor már a első ventin (amiben nincs motor), már látszódnának a lapátok mikor forog. Véleményem szerint az nem lenne valami szép. Mondjuk így sem túl bíztató ahogy kacsázik...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Az csak disz és ráadásul az 12cm-es venti a mögötte lévő az 14cm-es venti.
Ennek a kialakításnak mi értelme van amúgy? Csak csökkenti a légáramlást, nem?Amúgy csak annyi közöm a topikhoz, hogy a Codegen 7002-es nagytornyomba moddoltam bele egy Aerocool Streamlinert: 14 cm rulez...
-
Sziasztok! Sajna balf*sz módon megrepesztettem a plexit, inkább nem részletezem hogy...
Tud valaki esetleg csak plexit szerezni a házhoz? -
Abu85
HÁZIGAZDA
A turbina a ház elején szándékosan van félre fúrva. Úgy gondolták dizájnosabb ha kacsázik.
Sokan kérdezték tőlem is, hogy lesz-e probléma belőle. Nem, nem gáz hogy kacsázik az első venti, mert abban nincsen motor, csak a 14centis venti légáramlata mozgatja. -
Kasza08
őstag
akárhogyis legyen, ha vki haladt az ügyben az feltétlen szoljon!
-
Tomi 16
őstag
Vettem kb 1-hete egy Aerocool Extreme Engine 3T-ét és azon iselől kileng a venti,szóval ez tényleg szabványra van csinálva.
Nembaj legalább táncol a kis lapát venti.. -
MooN00
aktív tag
És az mért lenne baj ? Valaki őrült belenyulna a kemény műanyagon keresztül ?
Egyébként csak hosszan nézve idegesítő, amúgy olyan, mintha zenére táncolna ,vagy a basszusra mozogna , mint egy hangfal tányérja , vagy esetleg még rá lehet fogni, hogy kicsit pulzál...szóval szép-szép, a jó kifogásokkal
[Szerkesztve] -
-
Flame
csendes tag
Hát nekem ilyen házam van, és még nem igazán gondolkoztam el ezen. Szerintem ha meg is lehet oldani, akkor is eléggé necces, más részt viszont szerintem is jó ötlet lenne, mert akkor rá lehetne kötni egy közönséges hűtőventi szabályzóra... ami néha előnyös lenne, tekintve hogy ''számomra'' nagy hangja van.
-
golyani
őstag
megrendeltem ezüst színben.
meg rendeltem még egy A64 3500 939-et + eyg Gigabyte K8NSC-t meg egy Colink 400W 12cm-es tápot -
gamer2
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ezzel a házikóval kapcsolatban...
Az első és hátsó ventit ugyebár közvetlenül a a tápcsati 12V-os ágára lehet kötni, de az mégoldható lenne hogy én az alaplapról szeretném működtetni?
A ventin van egy fekete és egy piros kábel, viszont az alaplapi csatin 1 fekete, 1 piros és egy sárga...
Össze lehet ezt hozni?
És ha igen, a kábeleket hogy kössem össze?
[Szerkesztve] -
Fist
csendes tag
Én meg vagyok elégedve vele a fényezése szerintem tökéletes, a plexi nekem még nem karcolódott pedig már volt lan partin nem 1 szer. A nagy oldalplexi nagyon Dizájnos és jó a rálátás is a hardverekre. Nekem Wrapolva van az egész és alul fölül neon van, olyan mint egy akvárium. Hely az van benne a szerelést sem nehezíti oldalmerevítő teljesen szétkapható, persze óvatosan. A első venti a maxtor vinyóm előtt van és 28 °C fok ra lehűti. Az oldalán a két 12 es vagy 8 as nak való hely nem túl légáteresztő de segít a helyzeten. Majd belinkelek egy képet. Nekem nagyon tetszik nem bántam meg a vételt.
-
golyani
őstag
hali kérdezném h mik a tapasztalatok ezzel a házikóval?
szellőzés? szerelhetőség? hely mennyi van benne? mennyire karcolódika plexi? sorjás-e? -
MooN00
aktív tag
Létezik ,hogy KACSÁZIK a 14cm-es venti az elején ????
Adtak egy csomó kábelt a géphez, amikből ilyen kicsi vacakok lógnak ki..
A gép bekapcsolásához,rezeteléséhez stb.-t bekötöttem, de a többi csak ott lóg. Tudja valaki, hogy hova kell bekötni őket ? És hogy a hangfal (gépház beli hangfal-az a kicsi) hol található a gépben, és hol a kábelje ?
Hallottam h érdemes lenne leszabályozni a venti sebességét. ezt milyen programmal lehet ?
thx a segítségeket előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Medence topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest