- Apple asztali gépek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
sajna nem tudtak hozni(most leltem meg a totyikot..)
így vettem egy CM Centurion még az elsőt. és mit a disten vásárlás után 3 nappal sátélok citybne és egy frisen nylt számtechbolt kirakatában nem megláttam... előtte nme is tudtam h ott van az a bolt...
de miután látta mezüstben nem is tetzsett ennyiramint a fekete CM...
hát így járátam... -
Fist
csendes tag
Én meg vagyok elégedve vele a fényezése szerintem tökéletes, a plexi nekem még nem karcolódott pedig már volt lan partin nem 1 szer. A nagy oldalplexi nagyon Dizájnos és jó a rálátás is a hardverekre. Nekem Wrapolva van az egész és alul fölül neon van, olyan mint egy akvárium. Hely az van benne a szerelést sem nehezíti oldalmerevítő teljesen szétkapható, persze óvatosan. A első venti a maxtor vinyóm előtt van és 28 °C fok ra lehűti. Az oldalán a két 12 es vagy 8 as nak való hely nem túl légáteresztő de segít a helyzeten. Majd belinkelek egy képet. Nekem nagyon tetszik nem bántam meg a vételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Villanyszerelés
- Futárcégek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyesmire gondolsz?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)