- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
Kíváncsi voltam, hogy mi húzza be az ajtókat, kiderült, hogy mágneses a ház eleje és az ajtókon lévő két-két kis csavart vonzza magához. Itt a topicba azt írták, hogy nincs mágnes benne, pedig igen, én meg pont közvetlenül felé tettem az dvd-romot, remélem nem lesz semmi baja.
. A baloldali ajtóval volt egy kis gond, nem akart záródni valahogy megfeszült, de alulról kipóckoltam és megoldódott a probléma.
-
ZakRob
senior tag
Nekem hangos, mondjuk mellette egy 12cm-es táp,egy 5V-ről üzemeltetett VGA hűtés és egy teljesen leszabályozott pocihűtő, na meg egy vincsi. keltené a zajt, de ez mindegyiket elnyomja. A hátsó 12cm-est ki is húztam az még hangosabb. Lehet 5V-ba megpróbálom átkötni őket úgy milyen, csak akkor az elsőben lévő LED-ek nem kapnak akkora nyitó feszültséget és sötéttebben fognak világítani.
-
Lucif-R
senior tag
Hi,
Nem hangos a 14cm-s venti az elején? Monnyuk ez attól függ a többi komponens mennyire zajos tom. De azért megkérdezem mi a véleményetek tulajok.
üdv, -
Tomi 16
őstag
Egyébként ez a totyik szerintem nagyon behalt.
Mivan ezzel most -
Tomi 16
őstag
válasz
FoBCRaistlin #178 üzenetére
Itt meg tudod vásárolni de lehet hogy máshol is www.computermode.hu.
Eléggé elterjedt egy ház. -
yamshee
tag
válasz
FoBCRaistlin #178 üzenetére
Hi,
Persze hogy lehet kapni.
Jött fél konténer belőle, vegyétek-vigyétek.
Oldalunkon meg lehet nézni kiknél lehet kapni!!!
üdv
Yam -
yamshee
tag
Hali,
Naaa, megvannak az ExtremEngine 3T árak, a netto kisker. ára: 18.900,- HUF körül alakul, kicsit drágább lehet ha az ég a fejünkre rogy és a forint meg beszakad.
Yam -
Fist
csendes tag
Hétvégén kicsit moddingoltam a A.C.II házam és azt vettem észre hogy az oldalsóventillátor hely is nagyon visszafogja a léáramlást.. lehet kivágom...
-
yamshee
tag
Hali,
Ne végre valahára megoldódott az ExtremeEngine 3T probléma. A házaka lassan megérkeznek hozzánk is. Bővebb info a napokban.
Addig is pár kép: -
Fist
csendes tag
Megéri megvenni nekem már 1,5 hónapja megvan és TÖKÉLETES
-
Tomi 16
őstag
MIVAN TELJESEN MEGÁLT AZ ÉLET EBBEN A TOPPICBA
Üdv:Tomi Bácsi -
Tomi 16
őstag
Itt egy kép a gépemről.
Nem ENGINE II- hanem Aerocool Aeroengine JR.
Csak hogy ilyen házba is lehet jól tuningólni.
[link] -
audittqp
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy hol lehetne ilyet kapni, mondjuk Pécsett, vagy online rendelni valami olcsó online shop-ból?! [Már megnéztem a Pécsi boltokat, a Mistral-ba csak sima AeroCool Aeroengine van, a TP Comp árlistáján fel van tüntetve hogy van, de nincs stb.]
Már kb 2 hete hajtom ezt a házat de eddig nem igazán találtam sehol. Szal reménytelen, lécci segítsetek. -
OTIS_
tag
válasz
Bekre Pál #148 üzenetére
Hát igen, meg akkor már jobban is fog kinézni, de én nem érzem magam elég kreatívnak ahhoz, hogy nekiálljak vagdosni, a fúrás biztonságosabbnak tűnik, bár nembiztos, mert lehet ott is, hogy megfeszül a fúró és összetekeri azt a vékony lemezt, akkor jön a B terv miszerint kivágjuk
-
Fist
csendes tag
Én nemrég vettem egy ilyen házat és meg vagyok elégedve vele. Bár az első dísz propeller nagyon 8 as, ami furcsa.
A hátsó 12 es ventillátor talán csak a felét adja le, mert amit nem tudott kifújni azt oldalt visszalöki. Valószínűleg ki fogom vágni. Mi a véleményetek? Hogy kezdjek hozzá, és mivel? -
OTIS_
tag
válasz
Bekre Pál #138 üzenetére
Igazándiból nekem se, annyit hallottam, hogyha földközelben van a géped, és a frontventi is elég alacsonyan van, akkor 1 hét alatt fél centis porréteget letud pakolni a hardverekre, de ezt sem tökéletesen megbízható forrásból hallottam, szal nálam egyenlőre pletykaszinten van
.
-
johny007
tag
Sziasztok lehet hogy buta kérdést teszek fel, van ezen a házon valami porszürő a ventinél mert a leirásban nem igazán találok...
-
audittqp
csendes tag
Hi!
Most olvasgattam bele a topicba, és sztem veszek én is egy AeroCool AeroEngine II-t nagyon állat. Nem sok rossz szól ellene! -
Fist
csendes tag
Hello mindenkinek
A hardware gyári hűtésése elegendő ha nem húzom, vagy mindenképpen vegyek rá valami mást? -
OTIS_
tag
Szerintem azért, mert mindenképpen szerettek volna valami dizájnos ventit a ház elejére, hiszen jól látható helyen van, így nagyon sokat dobhat a ház kinézetén.
Viszont, hogyha dizájnos ventit raktak volna az elejére, teljesítményben alulmarad volna, és a tesztekben nem sok jót mondtak volna a házről, és annak felesleges frontventiéről, így viszont az is boldog aki jól hűtött házat akart, meg az is aki szépetA 14 centis venti szobahőmérsékleten tartja a 120 as vinyómat, még 30 perc folyamatos másolás után is, szal szerintem jól megoldották.
-
-
OTIS_
tag
Szerintem összetévesztetted a légcsavarral, ami a jr meg a II es elején is van, az ugyanis nem ventillátor, legalábbis motor nem hajtja
. Ha szétszeded (én egyből nekiestem mikor megvettem, ilyen vagyok
) akkor látszik, hogy mögötte van egy sima mezei 14 cm es venti ami hajtja a saját légáramjával az előtte lévő soklapátos légcsavart, maga a légcsavar csak dísz, az egyébként szerintem se néz ki 14 esnek
Ha minderről tudsz, akkor bocsi és valamelyikünknek rossz a szeme
-
eastsider
nagyúr
asszem ilyen házam lesz nekem is
gyártják alu és műanyag ajtóval is
computermoden a teszt alapján a műanyagost árulják /látszott a képeken, mert a műanyag az vastagabb/
és azt szeretném megtudni, h a computermode az postával vagy futárral szállít ki? -
Tomi 16
őstag
Az Aero Engine II-őn.
Mert nekem tudod az elődje van és az csak 12cm-es de amikor megláttam azt azon nem igazán vettem észre hogy az 14cm-es venti lenne.
Na de mindegy de azért jól néz ki és a PLEXIÉT-pedig megnövelték 20%-al.
Azért is jo.
Meg maga az ajtaja is normálisabb.
Majd lehet hogy beütemezek egy ilyenre. -
Tomi 16
őstag
Multkor vettem haveromnak egy ugyan ilyen kuckot 17K-ért
a Computer Modeban.
És Mondjuk nekem egy Aerocool Aero Engine JR-van de én nem vettem észre az első ventin hogy az 14cm-es lett volna.
De nem olyan nagy durranás bár ezért elfgadnék eggyet. -
slyking
csendes tag
nah én is pályázok egy ilyen aeroengine 2 csodára mert eszméletlenül bejön
az a sok venti helymegmozgatja az ember fantáziáját..vajon tornádót is csinálhatok odabenn???
Pesten menniyért lehet a legolcsóbban és hol? -
yamshee
tag
Árlista most kerül fel a netre.
Nos beszéltünk a németekkel és úgy néz ki, hogy rosszul vannak bekötve az előlapi fordszám szab. panelek. A megoldásra várunk. Mondjuk jó meló lesz 420 db házat egyenként leellenőrizni és átkötni, kb a fele nincs jól bekötve.
Nekem erről mindig az első szériás Seat autók jutnak az eszembe, ha lekapcsolod a rádiót akkor nem tudod bekapcsolni az utastér világítást, ha lekapcsolod a fűtést akkor nem megy a ködfény .... -
yamshee
tag
Nos , megjött 1 konténer az Uj Engine 2 3T-ből. Bővebben a napokban.
Mehr Infos.
[Szerkesztve] -
Jokerx
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest