- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fist
csendes tag
Én meg vagyok elégedve vele a fényezése szerintem tökéletes, a plexi nekem még nem karcolódott pedig már volt lan partin nem 1 szer. A nagy oldalplexi nagyon Dizájnos és jó a rálátás is a hardverekre. Nekem Wrapolva van az egész és alul fölül neon van, olyan mint egy akvárium. Hely az van benne a szerelést sem nehezíti oldalmerevítő teljesen szétkapható, persze óvatosan. A első venti a maxtor vinyóm előtt van és 28 °C fok ra lehűti. Az oldalán a két 12 es vagy 8 as nak való hely nem túl légáteresztő de segít a helyzeten. Majd belinkelek egy képet. Nekem nagyon tetszik nem bántam meg a vételt.
-
Fist
csendes tag
Hétvégén kicsit moddingoltam a A.C.II házam és azt vettem észre hogy az oldalsóventillátor hely is nagyon visszafogja a léáramlást.. lehet kivágom...
-
Fist
csendes tag
Megéri megvenni nekem már 1,5 hónapja megvan és TÖKÉLETES
-
Fist
csendes tag
Én nemrég vettem egy ilyen házat és meg vagyok elégedve vele. Bár az első dísz propeller nagyon 8 as, ami furcsa.
A hátsó 12 es ventillátor talán csak a felét adja le, mert amit nem tudott kifújni azt oldalt visszalöki. Valószínűleg ki fogom vágni. Mi a véleményetek? Hogy kezdjek hozzá, és mivel? -
Fist
csendes tag
Hello mindenkinek
A hardware gyári hűtésése elegendő ha nem húzom, vagy mindenképpen vegyek rá valami mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest