Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi 16
őstag
válasz
SwissSwatch #397 üzenetére
Sajna nekem sem sikerült.
Mert más felíratok vannak a vezetéken mint ahogy az alaplapon van. -
SwissSwatch
csendes tag
válasz
mármint 3T
-
SwissSwatch
csendes tag
válasz
mármint 3T
-
SwissSwatch
csendes tag
Hellosztok! Nekem xtreme engine t3-am van és sehogysem tudom bekötni rendesen az előlapi audiokat.
Nem stimmelnek az elnevezések a kábeleken meg az alaplapo.(gigabyte)
Ha tudtok segítsetek!
Köszi -
Tomi 16
őstag
válasz
HaRdCoRe #394 üzenetére
Majd akkor rakjf fel képet.
nar.sárga zöld az jól paszól egymáshoz.
Én régebben voltam ilyen modderes de már a gépem az alaphoz van kialakítva.
Semmi neon, semmi wrap,harisnya.
Tényleg és azt az előlapi kijelzőt ami 5,25 helyen van azt lehet még kapni.
Ja és csak Abitban márkában van Asusban létezik ilyen mert nekem pont olyan cuccaim vannak.
[Szerkesztve] -
HaRdCoRe
aktív tag
Köszi!
Csak nem mindenkinek tetszik a sok szin miatt... Éppen ezért szeretnék 1 sokkal jobban letisztult szinvilágot: nar.sárga~zöld összeállitással. Ha kész lesz megmutathatom...
A 14es ventit is ezért akarom kicserélni. Csak ebben a méretben nincs a kéken kivül más. (Legalábbis úgy tudom) Egy nar.sárga 12cm-est akarok a helyére. -
HaRdCoRe
aktív tag
Helooo!
Ismét visszalátogatok eme topikba, oly sok idő után!
Végigolvastam az elejétől és ahogy látom csak mostanában kezdett úgymond pörögni megint. Látom immár a 3T tulajok is itt vannak közöttünk, nem semmi a ház!
Én mindenesetre megmaradok a plexis oldallapnál a modding miatt.
Lenne is 1ből egy kérdésem. Már a ház vásárlása után is felvetődött bennem, hogy kicserélem az elülső 14cm-es ventit. Most viszont tényleg meg szeretném valósitani.
Van valakinek tapasztalata ez ügyben? Azt látom, hogy a házon belül van megcsavarozva a venti, de miképpen tudok ahoz hozzáférni? Talán kivülről le kell vhogy pattintani a keretet?
A V.A.S. amugy jelenleg igy néz ki, de 2 héten belül teljesen átalakul!
[link] -
whitezo88
nagyúr
megy a ház
1., lehetséges hogy nem megy a leszabályozás? ha lejjebb tekerem de nem tűnik fel hogy halkabb lenne
2., rossz nézni a 8ast az elején -
Tomi 16
őstag
válasz
whitezo88 #374 üzenetére
én 9-el fogtam fel az alapalpot.
ezt nemtudom elmagyarázni hogy milyen alátét csak gumi és műanyag keveréke és több színben is kapható de ált szoktak adni ZALMAN hűtőkhöz is
De ez alap.
milyen házad van mert legalább is az Extreme Engine 3T-ben ami nekem van ott több fogató is van.
Pontos db-számot nemtudok mondani.
[Szerkesztve] -
-
whitezo88
nagyúr
na megcsináltam csak volt 2 bibi:
-6 helyett 5 távtartó volt így a bal középső része a lapnak nem merev
-nem tudom a VGA-t rögzíteni mert feljebb jött. -
whitezo88
nagyúr
én nem vágom igazán.. én beraktam a lapot, a 6 lyukra a papír alátátet, és sima csavarral ráraktam
5 db réz kézzel csavarható csavart adtak, most ha azal csavarom be ugyanúgy érintkezik a házzal a lap
mod: B+most néztem meg és látom hogy abba még lehet csavart rakni... kurvajó, szerelhetem szét majd az egészet
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #363 üzenetére
A távtartó az a kézzel becsavarozható réz csavar... ha az hiányzok, akkor az alaplap konkrétan érintkezik a házzal, és így a deszka a kuka tartalmává válhat. A lényeg hogy biztos, hogy úgy kell ahogy mondtam, mert hát nekem is úgy van már féléve... Elég érdekes gépem van ha mégsem kell, és még frankón működik
-
Hasek
Közösségépítő
Nincs valakinek egy felesleges 3T-s oldal lapja, amin rajta van a 25cm-es venti?
Tudom hülyekérdés, de jóljönne a moddingomba
Jó Tudom..Inkább leülök.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #355 üzenetére
Jajj emlékszem! mikor fél éve szereltem össze a gépet én is alig tudtam kivenni..ott szenvedtem kézzel, és egyszercsak kijött...mondom ok...raknám be a DVDírót, és nézem..tiszta vér a meghajtó..mondom mi van? nézem a gépház elejét...tiszta vér...mondom úr isten...ránéztem a hüvelykújjamra...abból ömlött a vér. Mikor kiugrott végre valahára az előlap szétcseszte az újjam. Mondom f*sza... én a véremet adtam, hogy kitudjam venni
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
na jó még csak annyi van hogy a mütyür házkábeleket a megfelelően bedugni
meg a meghajtók és a molexek bekötése (ház-fan) de az nem nagy meló...
na jó az otikai meghajtók helyeit hogy ''nyitom'' ki?
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #350 üzenetére
Gondolom az úgynevezett hátlapra gondolsz... hát azt én elsőnek raktam bele, nem tudom pontosan hogy a végén is bemegy-e a helyére, de szerintem az elején beteszed, és nincs vele gond..
Jah és rendesen le kell csavarozni az alapot, és biztosan nem kezd el rezegni...akkor ott valami gond van ha rezeg...
[Szerkesztve] -
-
Hasek
Közösségépítő
-
whitezo88
nagyúr
ide is beírom talán jobban illik ide:
DS3-at szerelek most egy 3T-be. a házhoz adtak alátéteket, azokat az alaplap alá vagy fölé kell rakni?
illetve a lap beszereléséhez a kézzel is csavarható aranyszínűeket kell használni?
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
-
Eagle16
addikt
A Zalman 12-eset én is a lenti helyre fogom tenni, mert szegény videókari eléggé melegedős fajta, hátra azért nem teszek, mert a táp alján van egy 12cm-es légkavaró, az simán kiviszi a meleg levegőt a házból.Meg most rendeltem a venti mellé egy Thermaltake ventiszabályzót, [link]és így hűvös és halk is lesz a ház.
-
Hasek
Közösségépítő
értem... Akkor szerencsés voltál vele...azt hittem átraktad mint én...
Nekem a chipset ventivel volt egyből gondom, mikor megvettema deszkát, mert kicsit hozzáért a saját bordájához, és néha rájött a kerreghetnék...de akkor csak szét kellett kapni, kicsit megmozgatni, összerakni, és azóta megsem nyikkank.
Az én 12-esem meg most a plexin alul helyezkedik el, csakhogy fújja alevegőt a Videokarimra.. -
Eagle16
addikt
Meghalt! :D
Pestről hozattam a házat, összeraktam a gépet, bekapcsolom, 1 perc múlva venti OFF.
Fene tudja, pont kifogtam a hibásat, szétszedni a gépet aztán Pestre felvinni meg valahogy nem volt kedvem(szolnoki vagyok), de már rendeltem egy 12cm-es Zalmant 1500 pénzért.
(Kb. a vonatjegy ára Pestig :D) -
Hasek
Közösségépítő
Nah megcsináltam photoshoppal, hogy a színek az elképzeléseim szerint, hogyan festenének a házon. Ezt a kép csak ilyen vázlat szerűen kell felfogni, mert nem tökéletes, illetve a színezés nincs profin megcsinálva, illetve nincs is a gépház végéig befejezve. A színek a kész művön végig lesznek, és a másik oldalra ugyan ezekkel a színekkel(fekete, fehér, piros) egy nonfiguratív rajz lesz. Meg persze nagyjából azok amiket eddig is megbeszéltünk.
Jah igen... a kép: [link]
Hoppá ezta HSZ-t elrontottam....bocsi!
[Szerkesztve] -
-
Tomi 16
őstag
persze.
Vagyis moder vagyok pár házat már csináltam magamnak,nem sokat.
De a mostani gépem az nem modingos az alap minden semmi fénycső semmi Uv neon semmi Wrap meg harisnya meg nincsen ház festés benne meg Gravírozás meg molex csatik módosítása sincsen benne.
Volt nekem anno olyan gépem amin alúl világítós talpak voltak meg Wrap meg neonok voltak benne szóval jól nézet ki. -
Tomi 16
őstag
Nincs mit....
Majd ha már kész lesz a ház vagy folyamatban vagy készítéssel akkor nyugodtan linkelj be majd képeket a ház készítéséről.
Ja és olvastam a Logout blog cikedet nagyon bejön főleg ez az összehasonlításos dolog Engine II VS Extreme Engine 3T.
írtam is be a topikodba.
Szóval gratula hozzá. -
Hasek
Közösségépítő
Hát a szörös ház elég brutálul hangzik, meg néz is ki...szóval azt inkább hanyagolnám
arra a ventisre már én is gondoltam, csak olyan formában, hogy nem felxel vágnám ki, hanem kijelölnék pontokat, és kifurkálnám a lyukakat...és ilyen lyukas lenne. De szerintem maradok a te általad említett védőrácsos megoldásnál. az jól nézne ki. Mondjuk én nem ilyen játék neves, vagy emblémásat tennék, hanem inkább olyat, aminek a belselye ilyen drótkerítés feeling, csak kisebben. és az alkotná a rácsot. de majd még meglátom.
Az UV-s dolgon meg még gondolkodom. Nagyon eddig em gondoltam UV-ra mert valahogy nekem nem igazán jön be, de majd meglátom.
Köszi a tippeket! -
Tomi 16
őstag
Szerintem jó főleg az a 3-om szín amit mondasz.
Azzokat így egymás után ráfestenéd az elég brutális lenne egy nem szokványos házad lenne.
Meg még én a tetelyét kivágnám Flexel és felűlre raknék egy 12cm es ventit hogy még brutálisabb legyen a gépház meg rárakni olyan védőrácsot ami mondjuk pl: a kedvenc játékod.
Mostanság már lehet ilyen védőrácsokat kapni.
Vagy még én azt is elképzelném hogy vm ilyen szőrbe belevonnám a házat.
De ez hülyeség.
Ja meg visszatérve a plexibe ahogy belegravíroztatnál pl macskafejet amit te is írtál azt még én UV reagáns folyadékkal lekenném és raknék bele Uv-neont na akkor nagyon jó nézne már ki.
Szerintem. -
Hasek
Közösségépítő
Jók amiket mondasz!, Közben én is gondolkodtam milyen lehetne, és eszembe jutott, ami szerintem nagyon állatul nézne ki. Úgy kell elképzelni, hogy három színt használnék, méghozzá a feketét vöröset, és fehéret. És ezek a színek függőleges irányban cikáznának, egymás után, meg egymást keresztezvén. Nagyjából ezt el lehet képzelni. A plexi nélküli oldalán ugyan ezekkel a színekkel, valami nonfiguratív fejet rajzolnék, mondjuk egy medve, vagy egy nagymacska fejet, és a plexibe, ahogy mondtad belegravíroztatnék valamai szöveget. Az ajtajait fehérre varázsolnám, és nagyjából ennyi.
Nah vélemény?
Photoshoppal készítek egy nagyjábóli tervet hogy milyen lenne a festés.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
Hát egy X1800-as már csak ekkora
Egyébként a ház má nem alap, mert a hátsó 12-es ventit oldalra raktam a plexire, és most befelefújja a levegőt, illetve a 14-es ventiben a kék pilácsokat pirosra cseréltem, a a zöld power pilácsot pedig fehérre. Most valami egyedi színen gondolkodom, de még nem tudtam eldönteni hogy milyen legyen konkrétan.
Esetleg egy tipp?
[Szerkesztve] -
-
Abri
senior tag
Bocs összekevertem a MOLEX-et a PIN-nel.
Nekem 4db 3pin csatlakozó van amint az a képen is látszik[link]. A 14cm első venti kábeljét kellet átalakítani, mert az olyan volt, ami a tápkábelre megy(4pin-es), nekem meg olyan kellett ami a 3pin-re való (mint a procihűtő ventilátoroké).
[Szerkesztve] -
Abri
senior tag
Már belekavarodtam.
A PIN az pl. ami az alaplapokon van, a MOLEX amit meg bele kell dugni pl Procihűtőjé.
Ha igen akkor nekem 4 Molex-em van és arra mennek rá a ventik, ezért kellett átalakítani az első 14CM-es ventinek a kábeljét. A hátsó ventit meg kicseréltem Kék Revoltec-re, az van oldalt is.
[Szerkesztve] -
-
Abri
senior tag
Nem úgy vetted, hogy már be van kötve, vagy nem kötik be a gyárban?
Na mind1, lehet, hogy hasonló elven működik mint az én Revoltec Alberionom, de itt azt kellet csinálni, hogy van egy tápcsati, abba bele a tápkábelt és azt osztja szét nekem 4 fele.
Van 4 db 3pin-es dugalj (ilyen van az alaplapokon is amire dugod a procihűtőt) amire a ventiket kell rákötni.
Nemtudom, az új fajta Aerocool házaknál hogy van, de nekem az első venti 4pines ami a tápkábelre menne, én azt levágtam és átkötöttem 3-pinre és kész. [link] A képen jól látszik, mit hova.
Remélem segíthettem. -
norco8o
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy extreme engine 3t házat, azt szeretném kérdezni, hogy az alőlapi ventillátor szabályzókat hova kell bekötni (ha be kell) hogy működjenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest