- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
-
Roderic
tag
THE WORLD BEST COMPUTER CASE!!
én is ilyet veszek majd később!!
erre csak ennyit lehet mondani!! -
Mr.Grincs
veterán
Ez a legjobb ház amivel valaha találkoztam....Ezerszer megbántam amikor Raidmax Katanát vettem, fika anyagból készült,.....a tuning gyorszáras csapok amivel a dvd írót rögzítem le semmit sem érnek...ezrrel pörög mind a kettő és rezeg az egész ház...marha idegesítő..a vincsit tartó fém keret fika aluból készült egy csavart nem lehet becsavarni anélkül hogy ne szakadjon meg a menet... A plexi nyikorog.
De az azelőtti házam, Aero Cool Aero engine 2 volt feket de műanyag ajtókkal és átlátszó oldallappal...A mostani házam is Aero Cool Aero engine 2 átlátszó oldallapokkal, csak alumínium ajtókkal, ami szerintem jobb sokkal... -
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1295 üzenetére
Nem vágod mi?
Na:
Tegyük fel, hogy a legalsó részbe teszed a DVD íródat, és a DVD íróra teszed rá a ventit, úgy, hogy a DVD íróra a venti merőleges szöget zár be.
Lerajzoltam Paintbe, remélem így érthető:
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1293 üzenetére
ODD=hajlékonylemez=dévédé íjró
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1290 üzenetére
Nem, 2 féle képpen tudod felrakni. De arra figyelj, hogy az első venti gerendái a ház belseje felé fújjon, a hátsó a pedig a fal felé. Hát, kreatívnak kell lenni. A 14-es ventit fel tudod rakni az ODD rekeszbe, értelme semmi, de legalább jól néz ki
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1288 üzenetére
Ok, szal a vent mindenképp jó irányba fú emrt csak 1féle képp tom felrakni.
A 14es nem megy fel hátúlra?!akkor mit csináljak vele?
annak semmi értelme hogy hátra rakjak piros ventit mert úgy se látoma falat meg tök mind1 hogy milyen színnel világítja. elől meg még mindíg kék a szín és nem akarok szivárványos házat
csak 1 szín, de azt nagyon!!!
.
A házban nincs még üres ventihely ahova be lehetne passzolni pl. azt a 14est? -
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1286 üzenetére
Nem. Ha netán nem lenne elől 12cm-es venti hely, akkor sem dobtál ki pénzt, mert akkor hátulra tudod felrakni a piros 12cm-est. Az első 14-est hátulra viszont nem tudod felrakni.
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1286 üzenetére
Elől kell beszívnia, hátul pedig kifújnia.
Onnan tudod, hogy merre fúj, hogy:
1. megnézed a kezeddel
2. vannak a ventin a tartógerendák. Mindig a gerendák felé fúj.Mint itt:
A lapátok mögött ott vannak a gerendák, és arra felé fúj.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1285 üzenetére
hátúlra? nagyszerű! akkor nem kell hátra is +venti. na már csak 1 dolog van amit nem értek. hogy honan tom hogy a házba befujja a levegőt vagy kifujja. mert pl. ha az első ventit hátrarakom az nekem kicsit furának tűnik mert az első beszívja a levegőt és nem kifújja pl. hátúl. vagy csak szimplán annyi az egész hogy megfordítom aventit és akkor a másik irányba fúj?
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1284 üzenetére
Igen, vannak ott lukak a 12cm-esnek is. Hát pénzt nem dobsz ki, mert max. a gép hátuljára rakod fel a hangos és szar gyári helyett.
Igen, nekem is volt piros, nagyonbrutál
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1283 üzenetére
igen? és a gyárit csak kiveszem, kidobom és az újat meg berakom? de nem lesz túl kicsi a 12cm-is a 14helyére? aztán nem passzol bele (mert kissebb) és kidobtam egy rakat pénzt
És azt tényleg 100%ra tod mondani hogy a revoltech csövek azok nagyon erős fényűek? mert pirosba tényleg csak az ér valamit -
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1282 üzenetére
12-cmes is bőven jó.
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1279 üzenetére
Az első ventit cseréld ki pirosra, a házba meg piros neon...és kész
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1279 üzenetére
Biztosan meg lehet csinállni, de nem kevés kézügyesség kell hozzá, no meg egy kis elektronikai alaptudás
Sok munka lenne. Lehet jobban megérné az első vetnit is inkább lecseréllni.
-
Blood Mage
senior tag
Nah végre eszembe jutott, hogy mit akartam kérdezni
A teljes piros világítás nem oldható meg valahogyan? úgy gondolom hogy az első turbinából kiszedem a gyári LED lámpákat és rakok helyére pirosat. és akkor piros is lehet a ház alapszíne. vagy ezt így nem lehet?
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1277 üzenetére
én is ezt javallom
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1275 üzenetére
Hát nem kell tudnod, én nem vennem, ha olyan
De nagyvalószínűséggel igen.
Kb. igen, illetve az én házamnál ezt nagyon jól megoldották, nem is fájt tőle a fejem soha. Nem is hiányoznak azok az évek, amikor, "jajj, itt a luk, jajj túlment, jajj a csavar b+..."
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1273 üzenetére
Jó is az
Bár én a csavarmentesség miatt a Sagittát venném, illetve ha olyan szar megoldással szerelték, mint a Ninját, akkor nem -
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1270 üzenetére
Akkor kérdezdd Eddiet
ugyanezt fogja mondani.
"Szóval szerintem is egy fos, sajnos...."
Én mondtam
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1270 üzenetére
Apeiva van a havernak. Ugyan ezt rendellte, de a 3 mérő helyett kapott egy tápfeszütség mérőt ..TÁP FESZÜLTSÉG MÉRŐT? WTF? AZ MEG MINEK EGY GYENGE GÉPBEN ?
Meg akkor azért leég a szemeben egy gyártó, ha nem azt kapod a pénzedért, amit igérnek...
Szóval szerintem is egy fos, sajnos....
Sagitta II nekem is teccik, csak az a plexi...
Maradok vagy az Aerocoolnál, vagy a CoolerMasternél
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1266 üzenetére
Az Apeviát felejtsd el, az egy fos!
A Sagitta 2 egész jól néz ki, a szerelhetősége biztosan jobb.
-
mandras81
senior tag
válasz
Blood Mage #1266 üzenetére
Magasság: homepage
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1260 üzenetére
Nagyon köszi még 1x mindent! (mindenkinek)
Ami azt illeti, én inkább nem vérezném össze a házamat
.
Meg tudnád mindani hogy pontosan hány cm magas a ház? csak hogy tudjam hogy befér-e a mostani helyére
Gondolkodtam amúgy még más házakon is...
- Apevia X-CRUISER Fekete [link]
- Raidmax Sagitta 2 [link]Éredemes ezeket a házakat is nézegetnem vagy inkább felejcsem el őket?
(Egész pofásan néznek ki)
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Épp tegnap vettem egy ilyen házat, eddig egész elégedett vagyok vele, csak a hangja zavar egy picit.
Ebből következően az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám szabályozni az első-hátsó ventiket? Gondolok itt arra, hogyha a molex (ha jól tudom az a 4 pines) csatikra átalakítót teszek, ezáltal 3 pinesként az alaplapra tudom csatlakoztatni a ventiket, akkor már elvileg az alaplap által tudnám szabályozni a fordulatszámukat? Vagy ez egyáltalán nem ilyen egyszerű?
-
SHOKKZjE
csendes tag
ma megyek venni 1 AeroEngine II-t...Jajjj, csak azt nem tudom milyen színbe vegyem, de sztm ezüst
ha van...;P
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1259 üzenetére
Nekem is sikerült[pedig ilyen téren elég türelmetlen vagyok
]
Sok sikert a vásárláshoz, és leld sok örömöd a házikóban!
[És vigyázz, lehet, hogy ez csak rám igaz, de én minden egyes alkalommal ha új házat szerelek, megvágom magam vele, és jelölésként ot hagyom rajta a véremEz már ilyen rituálé nállam
]
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1257 üzenetére
Tápra csatlakoztatod. Nagyon egyszerű
Ki kell vezetned a kapcsolóját valahova[általában a házz hátuljára kell.]
Sokk sikert! -
Eddie141
senior tag
még egy pár kép külön: A második a neon rögzítési megoldása[elég homályos.Bocsi]
http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080421/thumb/cgimnw47_DSCF0135.jpg
http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080421/thumb/bquv0368_DSCF0083.jpg
Az utolsó kettő még a régi hűtővel és vga-val készült
[ A VGA.-tól is meg fogsz ilyedni
]
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1252 üzenetére
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1251 üzenetére
Azt viszont egyszer próbáld ki, hogy neon fényben tényleg látszanak-e a baktériumok a WC körül
Mert a reklámban aszonnyák UV fényben jól látható...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage #1251 üzenetére
jah, mondtad hogy a fejedre kell... hooops...
bocsi
-
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1249 üzenetére
Úgy menj ki WC-re
Neonnal a fejeden
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1247 üzenetére
Persze, kapsz hozzá ilyen tappancsokat, és így akár a fejedre is rakhatod, csak rövid a kábel
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1245 üzenetére
Bocsi, nem vagyok tisztában az árakkal
Mi bajod a nagy hűtőkkel? Jók azok
Nem olyan vészes, sőtt... De erről majd kifaggatom. A drákaszáááágTermészetesen elfér a 30cm-es. 10cm-es is sokat számít, persze.
Csináld azt - legalább is azt fogom -, hogy a monitor hátuljára teszek egy piros 30cm-es, és tök szép háttérvilágítás lesz -
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1244 üzenetére
88GT lesz több mint valószínű.
~10k?? 15 az AE II, T3 meg vagy 22 (max)igen inkább AE II, mert abba legalább tok neont rakni. a T3 nagy zárt dobozába hiába raknám úgy sem látnék semmit beőle
eddi hűtőjétűől is már a szédülés fog el ha scak rápillantokremélem a TX nem ilyen Batár Nagy Bumszi!!!
(már bocs
) nyilván nem olyan nagy de nekem mint amatőrnek eléggé rémisztő látvény
amúgy hang terén milyen az a hűtő? 8ígérem többet nem szidom a "drágaságod"
Kék lesz úgy tűnik... a piros valahogy semmihez nem passzolna, pedig nagyon teccett volna.
Ha meg már a neonoknál tartunk akkor milyet nézzek? Dupla fénycső vagy ne dupla, 10cm, 30cm 15cm? 30cm eggyeltalán elfér? és 10cm eggyeltalán ér valamit?? mert eléggé picike -
Kasza08
őstag
Na, néhány reagálás a hsz.-okra
Oké elismerem, kinek mi drága, így az aurora után már a ~10k nekem nem olyan sok.
Még mindig tartom amit mondtam, ennyi pénzért mind2 kitűnő választás, egyébként a helyedben én is AE II-t vennék a hatalmas plexi miatt.Tételezzük fel, hogy neont veszünk. Ha már egyszer neont veszünk, akkor azt nem 3 hónapra, hanem sokkal hosszabb távra vesszük. Ezért választunk minőségit, németet, Revoltecet.
Viszont a Revoltec piros neonja egyáltalán nem rózsaszínes, sőt, még csak nem is halvány. Egyébként a piros a legdominánsabb szín, nekem minden ventim kék, ha bekapcsoltam a piros Neont, akkor elnyomott mindent!!!
Ettől függetlenül sztem kéket vegyél, mert az a legszebbFőleg ha Gigabyte-ot, meg Galaxyt veszel.
Ha 8800GT-t és 9600gt között kell választani, akkor a 8800GT-t választ. Valahol láttam 35-ért, a 9600 meg még mindig 31, de nagyon megéri az a +4k
Azért az a Hyper TX sem kisebb ám
Annyira nem ismerem, de Eddie kolléga hűtőjét nagyon tudom ajánlani, nagyon durván hűt. ...És még szép is. Nekem a nagy testvére volt, közel egy évig.
-
Blood Mage
senior tag
amúgy tényleg olyan hangos a hátsó venti? mert az aerocool honlapsán nem úgy tűnik [link] épp csak egy picivel, de 3dB az csak nem olyan sok? nah mosjuk ezen már ne múljon, sztem lecserélem egy Aerocool, Silver Lightning [link] (nekem ez jobb választásnek tűnik mint amit te ajánlottál. szabályzó ehet meg nem kell mert alapbón is rettentő halk és jól viszi a levegőt.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1241 üzenetére
az lehet hogy jól néz ki, de engem első ránézésre, hogy is mondjam.... ööö... sokkolt!
Az iponba el tok jutni. (elvileg) épp hátvégén tekertem arra, de nem találtam!!ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: [link]
Színben kék és piros jönne be. Ugyebár a ház is kéken világít elől ezért egy pont neki. Másrész ha Galaxy 88GT vagy 96GT-m lesz (70%esély) akkor szintén kék [link]
ergó, kettő - null a kék javára. Csak a piros is úgy megtettszet, meg sötétben nagyon állatul nézhet ki csak ha elüt a ház többi tagjától akkor felejtős. Alaplap Gigabyte P35 DS3. asszem az is kék, legalábbis többnyire. Vga-ban még a Gainward jáccik ami piros-fekete. ha meg rózsaszínes a piros általában akkor meg még 1 ok hogy mért ne azt válasszam.SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET! Nem sziddommmén, dehááát akkor is... bár sokan mondják hogy: "A méret a lényeg" !
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát...
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1240 üzenetére
Honnan szeretnél az ipon-ba eljutni? Mert nagyon egyszerű. 3mas metró-> nyugati pálya udvar és onnan 4es6os vilamos buda irányába 1 megálló. Ott leszálsz és lesétálsz a térhez. A rakparton sétálsz kb 1 saroknyit és ott is vagy az iponba.
A neonokat bárhova felteheted, nincs megadott hely. ahol szimpatikus számodra, de a kapcsoló általában egy hátsó PCI helyre kell beszerelni[ha gondolod mutatok majd képeket]. Színt meg szerintem ízlésed és alkatrészek alapján kellene válogatnod. Ha atit veszel és vagy abit-ot akkor könnyű, mert akkor piros neon dukál
Ha full Asus vagy XFX vagy EVGA vagy INNO3D akkor több a lehetőséged, mert ezek általában feketék, és ezek mellé bármit betehetsz.
Erősen ajánlott a kék szín, mert ugye az elején kéken világít a ledes venti[meg mert a piros neonok többsége nem szokott olyan rikítóan piros leni, inkább vagy halvány piros, vagy egy erős rózsaszín]
A döntés a te kezedben van!
u.i.: Nem olyan bumszli nagy az a Zalmi, sőt szerintem pont jó, és véleményem szerint nagyon jól és brutálul néz ki. SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET!
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1236 üzenetére
Igen?
nagyon köszi. még nem tom hogy össze kell e rakni, mert ha sikerűl mindent egy helyről beszereznem akkor az ott helyben összedobják. (ipon.hu)
III.kerület. az a bolt amit ajánlottál nagyon király csak kár hogy nagyon messzi van. biciklivel is 3óra oda-vissza az út. BKV meg nem megy oda ahogy elnéztem, vagy legalábbis gőzöm nincs hogy mik vannak ott.
. Amúgy nagyon kiráy az a bolt!
pár neont is kinéztem, nem tom piros, vagy kék legyen? jah és hogy tom eggyeltalán berakni a neon csöveket?? van rá külön megadott hely a házban? vagy bárhova felszerelhetőek?
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1235 üzenetére
ok, majd leveszem, de még távol állok a gépvásárlástól. kb. 1,5hónap
igen még nem raktam össze gépetnem is váltogatom őket, a mostanit 8éve vettük és csak 1-2 alkatrész lett újítva amik 2-3évesek. szal most egy nagy rakás sz@r a gépem de amint mondtam majd 1,5hónap múlva megveszem az újat 180-220k között, az újonnan kijövő cuccoktól függően
Nekem Hyper TX2 proci hűtőm lesz, ha tuningolok, de lehet h ha nem akkor is. remélem az nem ilyen BUMSZI nagy.
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1232 üzenetére
Attól függően, hogy merre laksz, én szivesen elmegyek, és segítek összerakni a gépedet ha gondolod
[nem kis tapasztalatom van már gépek összerakásából, és a mai napig ezzel és rendszerdiagnosztikával foglalkozom
]
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1231 üzenetére
Csáó all!
Blood Mage: Hátigen, az ember elvárná,ahogyan én is tettem azt. De sajnos az a ventilátor egy óriási, vagy akár kettő óriási minusz-nak is beszámolható... Mindenképp ajánlom, hogy az elejéből[a 14cm-es ventinél]a fekete rácsot ami megvédi az embert, hogy belenyúljon, szedd ki. Sokat dob a kinézetén.Sőt sokkal vérszomjasabb lessz tőle. Amúgy az a turbina amint már írtam is, átverés, mert a mögötte lévő venti hajtja közvetetten az általa keltett légáramlattal. A "turbina" csak egy tengejen pörgő müanyag igazából, de nagyon szép szerintem
Az a "hatalmas bumszli"egy Zalman 9500Led ahogyan már Kasza08 kolléga is megírta.Valóban nagy, de nagyon jól is hűt. Ujonan kb olyan árban van mint a ház
De nagyon megéri[természetesen csak akkor, ha forró fejű a procid és/vagy tuningolni akarsz.Ha nem akkor a gyári is megteszi] A processzort hűti. Szóval, ha jól értem, még soha nem raktál össze gépet?
Kasza08: Igenis drága ház, akárhogyan is nézzük, hisz már nem egy alapkategóriás M-Tech vagy egy Mercury ház árában van, hisz abból már lehet 3 ezerért is kapni újat táppal. Az közel sem ezt a kategóriát képviseli... Az, hogy nem annyiba került/kerül a ház mint a tiéd jelenleg, nem jelenti azt, hogy olcsó. Nekem is 1,5 hónapba tellett amig tudtam veni egyet, és addig kénytelen voltam ház nélkül használni a gépet, de ezt te is tudod.. Amúgysem tecett nekem a leírásod, sőőt nagyon nem teccet mert erősen átérződik rajta, hogy egy 3D Aurora 570 árnyékából írtad. Nem egy árkategória, keresni valója sincs az összehasonlításnak igazából.
Valóban drága ház, bár tény és való, hogy sokkal drágábat is találni. Mindez természetesen pénztárca és ember függő. Én is eggyet értek Blood Mage-vel, hogy drága. Veled viszont azzal értek 1et, hogy jobban is megcsinálhatták volna a házat.
Mindezen felül, jó kis házikó. Ajánlom mindenkinek. Egy kis plussz pénz, vagy munka ráfordítás ls kifejezetten jó ár/érték arányú házhoz juthat mindenki.AMD Power: Elősször is, gyönyörű a neved
Én is ízig-vérig AMD-s vagyok
Másodsorban, én is észleltem ezt a rezonanciát, de én vagy teljesen nyitva hagyom az ajtókat, vagy teljesen csukva. Közte szerintem nem is szép
-
AMD Power
titán
Imádom ezt a házat. De ha nem csukom be rendesen a két "szárnyat" akkor nagyon halkan rezonál egy kicsit.
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1231 üzenetére
Na azért a másik hsz.ból kiderült, hogy te még újonc vagy. Azért ez az ár (12-16k) még nem drága a házak tájékán. Ennyitől nem kell elvárni a minőséget, sok hibájuk van, de viszont nagyon szépek. A hibátlan minőségi házak 40től kezdődnek...
Az egy CPU hűtő, ZALMAN CNPS9500 LED a neve. Ezt a hűtőt nézdd meg!
Kicsit nagyAnnyira azért nem bonyolult berakni, de ész és erő kell hozzá
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1229 üzenetére
hát akkor lehet hogy kénytelen leszek lecserélni a ventit, ha ezt választom, csak hát így sem egy olcsó ház és gondoltam ennyi pénzért már megkapom a kellő minőséget, de mind1...
egy kérdés: Mi az a hatalmas bumszli a gépedben???a második kép bal oldalán jól látható
narancsos színű. nekem vmi hűtő cuccnak tűnik, de ekkora?!?!?!!
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1224 üzenetére
Hát nézd, a potik azért vannak rajta, hogy le is tudd szabályozni, és úgy már nem hangos.
Háztól függ, hogy mennyire gané a festése. A rezonálás is író függő, mint azt Eddie is mondta.
Igen, viszont a jó tulajdonságok erősebbek, mint a negatívak. Pl. valaki leszarja, hogy szívja a port mint állat, nem plexis - úgyse látom, csak jól nézzen ki...
Mondjuk a DVD írónál belátás sem olyan vészes, de azért ott látszik a pontatlanság.
A kinézet viszont elég fontos szvsz.Az AE II-nél nem, de a 3T-nél valós probléma a táp behelyezése. Nálunk 3 ember dolgozott rajta, és csak 3 csavar ment be
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1227 üzenetére
A hátsó ventinek olyan hangja van, mint amikor az öszes többit maxra csavarom :S Szóval azt érdemes lecserélni. Én erre cseréltem le, és ezen van alapból szabályzó is.
Scythe Kamakaze 120mm /Kék LED Az első venti a linken
Nekem 2 db 8800 GTX Már alig fért be, és csak 1 vinyót tudtam beleteni, ami nekem nem jelentett óriási problémát, mert a másikat egy 525-ös helyre tettem be, és vetem rá egy hűtőt, de azért másnak még gondot okozhat, nem is keveset
Egy kép, hogy értsd kb mire gondolok:
Fél év alatt azért reménykedem, hogy nem megy le a 8800GTXeknek és a GT-knek az ára 25-re, de ez egy másik fórum témálya igazábólKasza08 sztem úgy gondolja azt, hogy porszívó, hogy nagyon szívja be a házba a port, ami igaz, de meik jó hűtésű ház nem teszi ezt? Erre találták ki a por szűrőket, amiket a linken lehet kapni amit meg a ventihez linkeltem.[bár az sem 100%-lékos megoldás
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1226 üzenetére
Köszi szépen!
Sz@r a hátsó venti??
ez azt jelenti hogy nem árt egy újat venni?
És hogy tisztázzuk (mert még 1x nem akarom átlovasni az összes kommentet) 2 vga és egy winyó befér egymás mellé? gondolok itt 88GT nagyságra, esetleg 98GT de azt meg ki tudja még hogy milyen lesz
Talán még SLI-n is elgondolkodok... sztem megéri itt van pl. 2db Galaxy 88GT 2x37.000ért az ugye 70k. Akkor indulunk onnan hogy a 88GTS hajszállal jobb a 88GTnél a 98GTX meg még egy hajszállal jobb a GTS nél és az is 70k, ellenben sokkal lasssabb lenne mint 2db 88GT. sztem... sztem nem hangzik rosszúl.. (igaz nem használnám ki 1280as felbontásban de akkor is gyorsabb, de az ár azonos) most csak 1vga-t vennék és úgy fél év múlva nem kell full újat vennem hanem veszek még 1et mellé mittomén 25kért, mert addígra simán lemegy az ára
.
Érdemes külön venti szabályzót vennem? csak mert mondtad h te is vettél külön, de eléggé drágák~10k
a DVD rezgés sztem is inkább az írótól függ. -
Eddie141
senior tag
Jah, ebben a DVD író mellet belátós dologban van valami, de eddig amig Kasza08 kolléga nem mondta egyáltalán nem tűnt fel.
Nekem nem rezonál be, ha DVD-t írok, bár ez nagyban függ a DVD írótol is.
ezeket elfelejtettem, azért mentek külön hsz-be -
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1224 üzenetére
Hát én nem fedeztem fel ennyi problémát mint Kasza08 koléga. Amúgy az AeroEngine II házban nem lehet szabályozni a ventiket, de én vettem hozá egy szabályzót. Igazábó az elöl lévő venti nagyon kellemesen duruzsol. Halknak ez sem mondható[annak tudatában, hogy apám fujitsu siemens komplett gépe kb 11db-t ad ki magából
] de még egy felszines alvó is egész jót alszik mellete [tapasztalatból mondom]
Igazából a festése nagyon strapabíró. Nekem úgy sikerült megkarcolnom véletlenül, hogy alatta ahgytam egy csavart[figyelmetlen voltam]amikor szereltem oldalra döntve, és úgy huzigáltam az asztalon , és ez most mind az asztalomon, mint az oldalán meglátszik a háznak.
Én meg is szóltam érte Kasza08 kollégát, hoyg enyi rosszat ír, de természetesen izések és pofonok. Igazán én ennek a háznak a hátrányait abban tudom megfogalmazni, hogy pici[természetesen ez is nézőpont kérdése, mert ATX szabványú házhoz képest egészen nagy] és azt hogy silány minőségű ventit kapunk hozzá a hátuljára. Ami elöl van az nagyon jó, és jól hűt, és még halk is.
A 2 említett ház amúgy igazából csak oldal lapban tér el és festésben. Enyémnek festésileg semi baja. A plexi nekem igazán teccik. Szerintem nagyon szép, mert jó erős, vaskos darab.
5évet ki tudsz húzni vele szerintem. Én sem gondolkodnék az eladásában, ha beleférne a két videókártyám és a vinyóim egyszerre
Szerintem amúgy csak az AeroCool Aeronegine JR-ben volt szabályozható az első venti.
Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan írdSegítek szivesen
Sok sikert a választáshoz!Az hogy mindent csavarral kell rögzíteni az nem minden téren hátrány, mert pl a Raidmaxnak a vinyó rögzítési megoldása az szörnyű. Nevetséges mennyit szenvedtem egy vinyó beküzdésével abba a házba. A táp behelyezése nem gond a II-tőbe. Bár sztem a Extreme-be sem, mert ugyan az belűlről.
Én azt tervezem, hogy le szintereztetem belűlről és kívűlről is a házat feketére. Akkor aztán igazán gyönyörű lessz
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1222 üzenetére
Thx Kasza08 és Eddie141!
Eddie141:
Az AeroEngine II-nél is fellelhetők ezek a problémák mint a T3-nál? ha lepattogzik a festék az kicsit kellemetlen főleg mivel kb. 5évet gondolok kihúzni ezzel a házzal...jah, és a ventik itt is szabályozhatók ugye??
Kasza08 :
Biztos hogy nagyon hangos? mert az szeretném inkább elkerűlni :jah és mintha 2x annyi negatív mint pozitív dolgot említettél volnaháát... öhöm... most inkább a másik házhoz húzna a szívem
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1221 üzenetére
Nekem 3T-m volt.
Ami tetszett benne:
-Szép külső
-Sorjamentes fém ajtók
-Szabályozható ventik
-Jó légáramlat, a 25cm-es ventinek köszönhetően.
-Viszonylag kényelmes szerelésAmi nem tetszett benne:
-A nagy szellőzés nagy zajjal jár
-Ronda festés (kipattogzott)
-Mindent csavarral kell rögzíteni
-Pontatlanság (A DVD meghajtók körül be lehetett látni a gép belsejébe
-A táp behelyezés (az olyan tápokon, ahol alul van a venti, szinte képtelenség behelyezni a tápot, mert a rács beakad.)
-Ha a DVD-t írsz, gyakran berezonál
-PorszívóEnnek ellenére én anno nem bántam meg, de mindösszesen fél évet volt nálam.
Sztem akármelyiket választod, nem jársz rosszul, mert jó áruk van. -
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1221 üzenetére
CSáó! Nekem egy AeroCool Aeroengine II-őm van. Mindenképpen ajánlanám. Jó vétel.
Előnyei az, hogy szellőzésben első rendű, és nagyon mutatós darab. Gyárilag egy átlátszó, ám nem viágító ventit kapunk hozzá, ami teljességgel használlhatatlan. Nagyon hangos, de a hűtése egész jó.
A fesétse a háznak szép, kifejezetten.Diszkrétek a felriatok, de azért árulkodóak.
A ház hűtésileg első rendű. Az elején a 14Cm-es kék ledes venti biztosítja a ház légáramlását, és a vinyóknak is lejjebb viszi a hőmérsékletüket.
Viszont el kell mondanom[sajnos] hogy eléggé pici. Minden álmom az lett volna, hogy úgy vezessem el a kábeleket, hogy azok csak azon a helyen bukkanjanak elő,ahol azoknak kell. Ez nem sikerült. Hátul nem lehet elvezetni a kereszt merevítő miatt, de a vinyó tartókhoz befér. Szerelhetőségileg egészen jó, de nem ér fel egy Stacker-rel természetesen
Azért írom, hogy pici, mert most váltanék 8800GTX SLI-re és valószínűleg ezzel eggyüt egy nagyobb házra is.2 vinyó van a gépemben. Viszont ha a 2GTX benne van a házban, akkor már csak 1 vinyó fér el, mert a 2 kártya olyan hosszú, hogy lelóg az alaplapról és belóg a vinyó rackokba. Előzőleg egy 8800GTS-em volt, az még határ eset, és most az átmenetileg beszerelt x1650 pro pedig 2szer is beférne
A PCI rögzítő helyeknél [ahova pl a VGA-t becsavarod] nagyon rossz helyre tették a szegecselést. Nagyon nem találták el. Igazán meg kel szenvedni egy-egy kártya kivételé-ért és betételé-ért... Nem 1szer gorbítette el nekem az a rész a kártya rögzítő pántját. Dehát ez van. Ha belűlről is lefújod, lefujatod feketére, akkor egyszerűen verhetetlenMajd jövő 7en mutatok arról is képet, mert akkor készül.
Mindettől függetenül nagyon ajánlom. Szuper kis modding alap. Én sokáig csorgattam rá a nyálam, és nem bántam meg, hogy megvettem [annál inkább fogom bánni, ha eladom]
Itt egy pár kép, ami szerintem magáért beszél: [ez még a 8800GTS-el]
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6VEDDD MEEEEG!!
[ajánlom, hogy a rácsot az elejéről vedd ki, ha ilyet vezsel. Sokat dob a kinézeten és az igazából nem védelmi célt szolgál, csak azt szerették, akarhatták elérni a tervezők, hogy vérszomjasabbnak tűnjön a turbina] Cseles megoldás. Igazábó a turbina nem egy motor hatására pörög, hanem a mögötte lévő 14cm-es ventilátor által gerjesztett légáramlat hajtja, így az csak egy tengejen pörög, és ujjal is megállítható
-
Blood Mage
senior tag
hi!
Vki írna pár szót az AeroEngine II és 3T ről? ajánlott vétele-e, előnyök, problémák,hűtés, zaj stb. nagyon teccik ez a két ház, bár az áruk is eléggé borsos szal vásárlás előtt gondoltam megkérdezek ezt-azt
-
Kasza08
őstag
meg van
(már vagy 2 hete)
-
SwissSwatch
csendes tag
Sziasztok!
A venti "kupakját" leszedtem és így kíjjebb került annyival, hogy befért a Ninja!!!
Mindenkinek köszönöm a segítséget.Üdv,
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Kasza08 #1208 üzenetére
Csak hát passzív hűtést szeretne...
SwissSwatch: Még egy voks a Ninja Mini-re. Bár ezt neked kell eldöntened.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
MR. Anderson #1209 üzenetére
Hello!
Hát nem tudom mennyi akarnak megválni az emberek egy 3T-től.
Itt a PH!-n ezeket találtam(egyik sem 3T).Mod.: De akár te is feladhatnál egy hírdetést, hátha valaki aki aktívan aprózik, rádtalál.
-
MR. Anderson
tag
sziasztok akinek van eladó extreme engine T3 háza az kérem jelezze nekem mert ilyet szeretnék
-
Kasza08
őstag
válasz
SwissSwatch #1206 üzenetére
Nekem már nem az a házam van, de úgy emlékszem a Zalman CNPS9700 LED volt benne, és kényelmesen elfért
-
pityeszka
őstag
válasz
SwissSwatch #1206 üzenetére
Vegyél NinjaMinit
-
SwissSwatch
csendes tag
Köszi. A fenébe most milyet válasszak? Neked mi van benne?
-
Kasza08
őstag
válasz
SwissSwatch #1204 üzenetére
Szia!
A Scythe ninja nem fér be a 25cm-es ventitől
A másikat nem tudom, de a ninjában biztos vagyok, mert már próbáltam. -
SwissSwatch
csendes tag
Köszi, egy kicsivel bejjebb vagyok. Ám nekem a 25cm-es oldalventi belóg a házba. És a kérdés, hogy itt is elfér? Tehát akinek oldal ventis verzió van, kérem írja meg ha ilyen hűtőt használ a procira.(scythe ninja v infinity v rev b)
Köszönöm, -
Eagle16
addikt
válasz
SwissSwatch #1201 üzenetére
Szia! Nézd meg ezt a hozzászólást.
buherka: köszi!
-
SwissSwatch
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ebbe a bizonyos házba /25cm-es oldalventis változat/ szeretnék passzív proc hűtőt. A kiszemeltek Scythe Ninja és Infinity. Kérdés az hogy el fér-e?
Ha valaki ilyen házban használ vagy próbált használni ilyen proc hűtőket az ne kíméljen.
Előre is köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest