- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Megvan ez a szépség. Nagyon szép ez a ház. És halk is.
-
AMD Power
titán
válasz
Unbaised-Ben #793 üzenetére
Inkább egy 12cm-s. De ez megint nem az a topic....
[link]
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
válasz
Unbaised-Ben #782 üzenetére
De, szorgos strébR módon elolvatam végig, csak itt mán annyi venti volt, hogy má elvesztettem a fonalat. Sakkó az ájrókúl hova kerülne végülis?
[Szerkesztve] -
Unbaised-Ben
senior tag
Látom nemolvastad el végig rendesen, ott semmi köze nincs az aerocoolnak,
a zalman F3nál lenne drágább...kőkemény 200Ft-tal
És a feketét úgy gondoltam hogy hátra rakom, a gyárit meg az aerocoolt meg oldalra, de ez majd a jövő zenéje..............
És ha nemlenne elég jó a gyári és az aerocool akkor a fekete ventit ledeztetem vagy ilyesmi, majd kiderül -
Kasza08
őstag
válasz
Unbaised-Ben #774 üzenetére
drágább? a turbinás aerocoolnál?
Nem megy a matek mi?
Ember 2k-t megspórolsz, és +1400 RPM-ed lesz. talán ez egy kicsit jobb döntés...még ha nem világít.
Hoffer:aszonta az asztal alatt van, akkor úgyse sokat lát belőle
wow, alliteráció:aszonta az asztal alattKőtő leszek gecc
[Szerkesztve] -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #774 üzenetére
Huh ez aztán nagyon drága ám!!
Amugy nem rossz, de ezt viszont azért nem tenném be, mert ez egy plexis ház és ez pedig egy fekete venti!! -
Unbaised-Ben
senior tag
Erről a ventiről nekem az a véleményem hogy mivel két venti van benne jóval hidegebbet fújhat....
úgy mint az első venti......
mert az is nagyon lehűti a levegőt.....
nem
Ha meg még a plussz 1 vagy 2 ventivel és 1 cpuventivel is melekszik akko már elegem lessz és szétszedem az asztalt -
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #770 üzenetére
Igen igen ezt akartam még írni, h ott van még a táp is!! Amin nekem egy 12cm-es nyomja kifeléé és elég sokat elszív mert 2500-at pörög!! Hátulra pedig egy gyorsan pörgöt kell feltenni és akkor minden nagyon coool lesz!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #768 üzenetére
Hali!
Az hogy nagyon coool az túlzás mert csak 950-et forog max! Az enyémek meg 1100-et és ez is kevés! Szal max jól néz ki!! Amugy meg akkor jobb a hűtésed, ha szemből a nagy turbina fujja a karira és az oldalsók is rá fuják és minden levegő hátul megy ki!! Ilyenkor éred el a legjobb hűtést!! -
Unbaised-Ben
senior tag
És akkor az nemgond hogy kettő 120mm.. venti befelé meg még elöl egy 140mm befele fújja a lévegőt miközben hátul meg 1 120mm venti viszi ki a levegőt
most van egy gyárim, és még veszek hozzá egy sima fekete Zalman F3[link]
meg még hozzá egy Aerocool ''utángyártott'' ventit[link]
Meg még veszek hozzá egy Ilyen procihűtőt:[link]
Előre is kössz, még gondolkozok a két revoltecben
IGAZ, még majd segít neki a táp is......
[Szerkesztve] -
Unbaised-Ben
senior tag
szeretnélem megkérdezni mert ugyanabban a pácban vok....
az én karim is elég melegedős fajta és hogy a ventit hogy állítottad be?
ráfújja vagy kifujja a levegőt?
Mert ha kifujja akkor is áramlik valamennyi.....
bár ez venti függő is....
én egy ilyen ventit néztem ki magamnak, nagyon cool lehet...
[link] -
AMD Power
titán
válasz
Unbaised-Ben #762 üzenetére
Igen mert egyedi konfigot rakatok össze és ahhoz nem árt ha van CPU a házban.
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #763 üzenetére
Hali!
A levegő oldalt nehogy kifelé menjen! Oldalt, befelé kell neki!! Meg elöl is, és minden levegőnek ami bement csak hátul kell kimennie akkor lesz jó a szellőzésed!!
Amugy csak azért vágtam ki, hogy több levegő menjen BEFELÉ!
És igen Revoltec ventiket vettem, elég jók és nem is hangosak!!
Csak még hátulra akarok venni egy olyan 12cm-es ventit ami pörög úgy 3000-et! Mert akkor a procihűtőtől jól kifogja szívni a meleget! -
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Hello all!!
Nekem már 2 hete megvan az Aerocool Aeroengine II (fekete)
NAgyon faxa csak alul van az asztalomban.....így elég gyenge a szellőzése, de majd még veszek bele egy proci hűtőt meg 1 vagy két 120mm-es ventit és úgy már hátul lessz összesen 3 120mm-es ventim
úgy már remélem elég lessz,
nemakarok bele vízhűtést venni
MAjd ha meglesznek a ventik ami max 3 hét múlva meglessz csinálok faxa picturekat és majd bekülcsöm
Ja meg majd kicserélem a dvd-t meg a floppyt
mert mind fehér -
Rolcsi20
senior tag
válasz
attila199207 #749 üzenetére
eurocaset ne
vegyél márkás tápot, még ha nincsenek is ráírva baromságok hogy super silent meg a tököm
vegyél inkább vmi 400-450W-s chieftecet vagy hasonló márkásat, tápon ne spórolj
-
grunge
addikt
moddolt valaki 3T-t? menniyre nehéz lecsupaszitani, szétkapni? szerintem át fogom festeni
-
Eagle16
addikt
válasz
Tápos topicban kérdezd, a Eurocase nem ajánlott
(és elég a 400W is) -
Tomi 16
őstag
válasz
Ledes/ nem ledes.
Szerintem semmi különbség a 2-ő között .
Azt vedd amelyik jobban tetszik.
+50w-nemtudom mondjuk mennyire számít.
[Szerkesztve] -
grunge
addikt
válasz
szerintem mindegy, vedd az olcsobbat.
-
Kasza08
őstag
válasz
Érdekes, hogy 500-asra 14cm-es, 550-esre meg ''csak'' 12cm-es venti van
Bár én még akkor is 550-es mellet vagyok. Ha télleg nem sok az árkülönbség.
Most ezzel lehet vitatkozni, ki mit ajánl. Én tuti azt választanám, a döntés a te kezedben van. -
attila199207
tag
oksa köszi és van 2 táp amivel szemezgetek vagyis 3 de a marmadik amia végrö megoldás
az egyik 500 watos a másik 550 watos viszont azt halotam hogy nem a watt hanem a 12 volos csatlakozon leadhato maximális amper érték számit és ezt sehol se láttam feltüntetve az 500 watos : Eurocase 500W tápegység Super Silent PFC 14cm ventilátor neon az 550 watos Eurocase 550W tápegység Super Silent PFC 12cm ventilátor Alubox mind a ketöt az aquá-n néztem aruk majdnem egyforma melyik az ideálisabb? -
Kasza08
őstag
válasz
attila199207 #747 üzenetére
450W alatt ne is goldolkozz! Szerintem érdemesebb most egy nagyobb tápot venni és a későbbiekben sem lesz akkor vele gondod.
Egy a lényeg, nónémet ne vegyél -
attila199207
tag
hello szeretnék egy AeroEngine II házat nem sokára meg vezsem és az lenne a kérdésem hogy van egy 350 watos tápom ami 12 volton 15+14 ampert képes leadni és ez elég e a háznak és ha veszek bele még 2 DB 12 cm ventit akkor milyen táp kéne neki + 2 neon ( intel 3,4 GHZ 800hmz 2 mB a proci , innni 3d 8600 GT a video kártya , 3 GB ddr2 667 mHZ ram 160 GB os sata wincseszter ) eköre is köszi
-
b05styp
tag
aszongyák tiszta szar a pixmania. most olvastam csomó panaszt róla, de egyik bazárosnál van 27k-ért, majd onnan veszem sztem.
-
grunge
addikt
nemá! gyárilag 8as?!
-
b05styp
tag
Segítsetek!
most egy nagyonnagy döntést kell hoznom. Pixmania-n van egy iszonyatnagy akció : egy Antec nine hundred ház, ami mindenhol 36k körül van, ott 24k-ért megvehető. [link]
abban kéne segíteni hogy szerintetek megéri-e vásárolni a pixmaniaról vagy sem, mert rengeteg rossz hírt hallottam onnan, de jót is. most ha átb..nak akkor buktam 27k-t mert a sok veréb előreutalással kéri a cuccot. help plz -
Drizzt
nagyúr
Nekem is Aeroengine 2 black van, s érdekes mód az első ventiben van egy szép nyolcas. Majd megszerelem, ha ráérek.
-
b05styp
tag
Nézegettem még a házakat, és 20k-ért találtam gyönyörű Raidmax Smilodon házat.
[link]
nagyon jól néz ki. Tudom nem raidmax topic de van vkinek esetleg tapasztalata ezzel a házzal? -
b05styp
tag
16k csak a Masstige A, valszeg azt veszem mert inkább plexis változat jön be mert láccik a gép bele
kell még majd 1-2 ledes hűtő, új proci , ram, videokari és proci hűtő és erre az évre végeztünk...
Ui: Most nyomtam végig a Bioshock demóját....kegyetlen jó game -
Tomi 16
őstag
Jól tudod.
Nekem ilyen kuckóm van és ez a Masstige a hűtésileg a nyerő,és első.
Nekem is volt AE Engine 3T-ém lecseréltem,mert porosodott mint állat,és hangos volt.
Ez meg nem porosodik,de halk is AE E3T-hez,és hűtésileg 1000*jobb.
Utólag odaírom,nekem Plexi változat van nem a Kopizott 3T feeling-es Masstige vagy mi,vagy van egy másik márkában is elég undorító,dehát ez van
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Akkor miért nem veszel alapból Aeroengine II-t? Nincsenek nagy különbségek a két házikó között, csak az ajtó anyaga, az oldal lap(plexi vs 25cm venti), illetve hogy az EE 3T-n van elöl venti szabjáró. Nah de bumm....az ár különbözetből veszel oda való venti szabályzót az AA II-re, és akkor nem kell így cserélgetni az oldallapot....
-
b05styp
tag
ezenkívül kinéztem még a masstige 25öt feketében, azis nagyon jó néz ki sztem, de szerintetek melyik a jobb? azzal is aza a gond hogy csak 25ös ventivel van, nekem inkább plexi kéne hogy jól nézzen ki.
-
Hasek
Közösségépítő
Sziasztok!
Moddingolt már valaki ilyen házat(AeroEngine II)? Most nem a plusz ventikre gondoltam, mert enyémben is van 8, hanem úgy festés terén. Van valami különleges tudni való, amire oda kell figyelni? -
Hasek
Közösségépítő
-
b05styp
tag
Üdv!
Hogyé van most egy fekete extremengine 3T?
plexis és 25cm ventis is érdekel külön,thx -
Jozzyfiu
csendes tag
üdv!
én hozzájutottam egy ijen gépháznak az elejéhez,tehát csak a ház nincs amire rákell pattintani,mit kezdjek vele,vagy jo még egyáltalán valamire?már a potikat az elejéböl hasznositottam -
AMD Power
titán
Úgy néz ki ,hogy nem ezt a házat fogom meg venni.
Egy ilyen AeroEngine II-s ház + egy táp (FSP 350W) majdnem 25K. Egy Asus ház egy ugyan ilyen táppal 13K. -
grunge
addikt
ohh akkor megnyugodtam
jaja tessék csak mutatni a képeket!!
-
-
grunge
addikt
hali!
én is töröm a fejem egy 3T házikon, bár a nagy mértékű porosodástol kicsit tartok. egyébként elfér ebben egy Zalman 9700-es prockúler? -
pityeszka
őstag
Nem szeretném kivenni a felsőt,mert passzívban akarom használni a ninját és szerintem az már jó lenne ha fujná rá a frisset!!Egyébként 2db U12-s coolink van a plexin,de ha mégsem fér be a ninja akko veszünk vmi slim ventit vagy kiveszem az első befújót az tudomásom szerint slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest