- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1199 üzenetére
Igen
-
Eagle16
addikt
Mi mindenre jó ez a ház
-
ádika86
aktív tag
válasz
Eagle16 #1194 üzenetére
nem ér sajnos. már megnéztem ki is szedtem. kicsit be is olajoztam hátha.. de ugyanugy csinálja. mintha a venti széle hozzáérne néha az oldalához olyan hangja van
amúgy ha nem figyel rá oda az ember észre sem veszi. de pl ha este bekapcsolva hagyom a gépet akkor viszont lehet hallani szépen
-
-
ádika86
aktív tag
Üdv! Aerocool Aeroengine II-es házam van. 2 hete vettem, de nekem a turbina ventije tojás alakban forog és kattog egy kicsit... gondolom csapágy...
Nem hiszem h ezért kicserélnék garanciával, meg nem is akarok ezért kiszerelni mindent, elvinni h aztán még 2 hétig ne legyen gépem. Nem tud esetleg vki olyan helyet ahol ezt a műanyag egységet be lehetne szerezni? Vagy nincs valakinek eladó? Vagy ilyesmi
Végülis gyakorlatilag csak dísz mivel az előtte lévő 14-es venti ereje mozgatja és semmi önálló csatlakozója nincs. De ha kiszedem akkor meg elég hülyén néz ki a ház... Továbbá olvastam, hogy az új Aeroengine II-es házakat már alumínium ajtókkal szerelik. Csak ajtókat nem tud valaki eladót? Írtam modding computereseknek, de nem hajlandóak válaszolni, így hát itt próbálkozok.
Előre is köszi a választ!
-
AMD Power
titán
Eddig jó a ház. Bár néha kicst rezonál a két ajtó.
-
Zalaymate
senior tag
Ez azért van, mert ha a case tápra dugod, onnan nem jön elég áram és így lassabban pörög a venti és kevés a légáram, hogy megforgassa az előtte lévő turbinát!
Nyugodtan kötheted úgy, hogy az első 4-el csatlakozójára rádugod a hátsót és aztán valamelyik oldalára meg rádugsz még egy tápkábelt!
Az első befele szívja a levegőt, a hátsó meg kifele fújja!
(Amúgy szeinrtem így vannak beszerelve, szóval ezt csak úgy változtathatnád, ha szétszednéd az egész házat, hogy megfordítsd az első ventit.)
-
NeRo01
csendes tag
Azt kérdezném, hogy AEROCOOL ENGINE II házból csak plexis van, ugye?(tehát nem tudok simát rendelni)
Válaszokat elöre is köszönöm
-
Drizzt
nagyúr
Aeroengine 2-nél hogy vannak ezek a ventik pontosan? Ilyen házam van, csak nem egyértelmű, hogyan funkcionálnak. Egyrészt, ha a case cooler részre dugom a Chieftek tápon az első ventit, akkor a forgó rész nem megy, csak a másik, ha 4-esre dugom, akkor megy mindkettő. Gondolom ezek egy irányba forognak, s az az ideális, ha megy mindkettő? Az első, vagy a hátsó venti szívja a házból kifelé a levegőt? Illetve nem baj ugye, ha az elsőnek a csatlakozóját a hátsóba beledugom, s ezekbe még egy közös négyest is bedugok?
-
Sziasztok, Nekem AeroEngine II Fekete házam van ! És Szükségem lenne egy AeroCool AeroEngine 3T gyári ventilátorszabályózójára
AMi ugye az usb és az előlapi hangkimenet felett van
néztem 5,25 ös helyre illeszthetőket, azok viszont nekem már túl sok venti szabályoznaki, nekem pont 3 om kéne
, akinek esetleg eladósorba került, vagy tud hasonlót, annak örülnék.
Üdv!
-
ádika86
aktív tag
Üdvözlet. Megvettem az új gépem egy AeroEngine-2 black házzal. Hazafelé hozat sikerült letörnöm az egyik elülső fedőt: ezt. Érdekelne, hogy vajon lehet valahol ilyet rá venni? Vagy szedjem le és megszívtam és béna voltam és ennyi...
-
kraven54
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy AE II elsö audio kimenetét X-fi XtremeMusicra rá lehet-e kötni. Köszi
-
danati
senior tag
Kábelharisnyát milyet, mennyit vegyek ahoz h elég legyen az összes kábelhoz?
Gondolok itt pl a méretre. -
danati
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1176 üzenetére
Köszi.
-
loosht
senior tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy ExtremeEngine 3T házat, de olvastam egy tesztben, hogy "a 25 centis ventilátor igen erősen beremegtet maga körül mindent. Így optikai lemezek minőségi írására nem igazán ajánlott." Mi a véleményetek erről?
-
ChromeX
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1168 üzenetére
mert a vgam piros és gondoltam jól nézne ki ha egy megvilágitaná egy piros ledes venti, de arra is gondoltam, hogy ilyen UV narancs ledeset az is tetszik.
-
ChromeX
addikt
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1163 üzenetére
Oksi! Dobjuk fel. Elvileg szerdán befejezem a vizsgaidőszakomat és akkor nekilátok a moddingnak rendesen!
Addig is, akinek AeroEngine II -es fekete háza van és legalább 2 5.25"-os helyet használ belőle, azoktól érdeklődnék, hogy az 5.25"-os helynek a fekete takarólapját ami olyan lyukacsos, azt nem akarja e valaki eladni nekem, mert kéne egy olyan! Nekem nincs meg az egyik, mert valahol LAN partyn elhagytam.
És kéne, hogy csináljak rá 3 lyukat, mert oda kerülne 3 kapcsoló. (Neon, első venti, meg 2 alső)
Szóval valaki eladná nekem az egyik feket 5.25"-os helynek a takarólemezét???
-
Unbaised-Ben
senior tag
Felkéne dobni a topikot mert kihalóban van
-
Pubszon
veterán
válasz
mynameis?! #1161 üzenetére
Itt most épp van raktáron is.
-
mynameis?!
tag
válasz
Unbaised-Ben #1160 üzenetére
Sehol semmi
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mynameis?! #1159 üzenetére
ITT nézzél körbe....
-
mynameis?!
tag
Valaki nem tudja hogy hol lehet kapni extreme engine 3T-t (fekete) iponba csak ezüst van
-
mynameis?!
tag
válasz
Unbaised-Ben #1157 üzenetére
áááá dá fáxáá
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mynameis?! #1156 üzenetére
4db hely van benne
-
mynameis?!
tag
Valaki tudja hogy ebbe hány dvd/cd lejátszónak való hely van?
-
Kasza08
őstag
válasz
Bismarck24 #1154 üzenetére
-
Bismarck24
tag
Hello mindenkinek. Azokhoz intézem elsősorban a kérdésemet akik Aerocool Aeroengine 3 T típusú házzal rendelkeznek. Hogyan lehet szabályozni a ventilátor fordulatszámát. Hiába tekergetem ugyanis hasztalan, ráadásul így maxon iszonyatosan hangos. elvileg van három kábel a három ventilátorhoz, ezt bekötöttem és van egy ventilátorszabályzó amit rákötöttem a tápra de mégsem tudom szabályozni. Aki tudja az agyjon már legyenszíves egy kis helpet.
-
Dopamine
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy AeroEngineII házat és kérdezném, hogy tudtok-e valamilyen oldalt, ahol találhatok segítséget a bekötéséhez? Ugyanis nem teljesen tiszta minden részlet :S
Pl. az előlapi USB-k, meg a két venti...
Előre is köszi! Hi! -
m0h0senator
őstag
Bocsi nem ide akartam
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok! Az helyzet h hogy újjabban rakoncátlankodik a gépem. Vista(64bit)és xp(32bit) van fennt. Eddig minden jól működött de pár hete ha leüllök játszani néha kifagy de anyira h csak a resetre reagál és iylenkor a hangfalak meg sisteregnek. De ez cask játék alatt pl TDU(eredeti) GoW, LFS. Lehet h hangkártya driver..? mert pl msnnél meg ha netezek és zenét hallgatok akkor nincs ilyen probléma. ÉS ugyan ez van Vistan is
Valami ötlet?
-
Tomi 16
őstag
Tiszta Monitor Topicba Átmegy..
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az enyém nyáron lessz 3 éves ha jól emléxem!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1140 üzenetére
Nekem is 22"-os Samum van nagyon faja!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1138 üzenetére
Frankó csak kár, hogy a monitor ezüst!!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem ilyen az egész: Gépem és környezete ITT megtalálhatóak!
-
Hoffer
őstag
1000 százalék hogy befele kell hogy fujjon az oldalsó venti!!!
És igen az én problémám már megoldódott, minden frankón műkcik!!
Most meg vettem még egy G15ös billentyüzetet a géphez!!! Nagyon király kis cucc!! -
KubanitoS
veterán
Az elején levő venti dísz, mögötte van az igazi. Csak akkor működik az elülső, ha a hátsó olyan gyorsan forog, hogy megmozgassa az elülsőt (a díszt).
Szal szerintem szívja a levegőt az így is!
Az oldalsó ventiről nem tudok érdemben nyilatkozni, hogy merre fúj. De műxik az is
-
Elmör
őstag
válasz
KubanitoS #1128 üzenetére
Az elején az csak dísz???
A fene, pedig már beleéltem magam, hogy ilyen házam lesz. Úgy gondoltam, hogy az forog és akkor dejó lesz, mert elöl beszívja a levegőt és hátul meg kimegy.A másik dolog, ami érdekelne, hogy amelyik háznak az oldalán van a 25 cm-es hihetetlen nagy respectes venti, azon merre fúj az a venti? Kifelé vagy belefé?
Kb 1 hónap és vennék új gépet, ezért kérdem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16 #1127 üzenetére
Hát igen, a számtech boltban mint utóbb kiderült mind a 2 ventit rákötötték egy szabályzóra. Az első venti is forgott, csak én úgy láttam, hogy nem, mivel nem tudtam, hogy a házelején levő turbina szerű venti csak dísznek van és mögötte van az igazi. Az meg működött, de olyan lassan forgott, hogy nem forgatta meg a turbinát.
Mindegy, legalább mostmár tényleg ki tudom ismerni a fasza kis házam!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Motion_Blur #1122 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Üdv! Tesztelte valamelyik hazai hardveroldal ezt a házikót? (AeroEngine II)
Lehet, hogy holnap veszek egyet, persze ha lesz készleten a kiskernek.
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Na nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud e nekem olyan helyet mondani, ahol tudnék venni egy AeroEngine II -es fekete ház oldallapot (azt amelyit plexis) ?????
Szeretném kivágni a ventihelyeket, de fosok, hogy nem lesz esztétikus és erre nagyon allergiás vagyok, szóval inkább vágnék szét egy pót oldallapot!
Valakinek valami ötlete? Illetve hogy hogyan lehetne szépen kivágni?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Moddingban gazdag Boldog új évet!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1115 üzenetére
Bruttó!!
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1109 üzenetére
Jah és én annó 9k-ért vettem a Silent Knight-ot újonnan!!
-
Zin
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1111 üzenetére
igen
-
Zin
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1109 üzenetére
hja...
-
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1102 üzenetére
Valószínűleg zárlatos a táp és azért nem működik ha beteszek mindent a házba!!!
-
Zin
őstag
Ha nemjo a tapod nekem van egy elado 4 honapos....szal!
Durva a hutto.Teccik.De sztem Cooler Master lesznem nezegetem, hanem a hatasa a lenyeg.abba meg leveri a 10 ezreseket
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1100 üzenetére
Had melegedjen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest