Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddam
aktív tag
Engem is érdekelne ha van valakinek eladó. Gyerekként jó sokat bámultam a gamestarban a hirdetést
-
Olipapa
tag
Sziasztok!
Nincsen valakinek egy eladó Aeroengine II-je?
-
olbaidhun
őstag
Úgy látom ez egy igazi napi régész, pedig épp most készülök egy ilyet vásárolni, mert szép és elég tágas is.. egy bajom van vele, mégpedig a felső tápos megoldás.
Aerocool Aeroengine II & Extreme Engine 3T

-
Drizzt
nagyúr
Up!
Hogy lehet az első ventit cserélni Aeroengine 2-ben? -
Drizzt
nagyúr
Az elülső ventit hivatalosan hogyan lehet kicserélni ezen a házon? Mindkettőt kicserélném, de míg a hátsónál gyakorlatilag csak csavarozás van, addig az első elégg fura, nem tudom hogyan lehetne szétbontás nélkül kiszedni.
-
Üdv mindenkinek

Van valakinek eladósorban egy AeroCool AeroEngine II háza ?(mindegy milyen szinben)
Ha igen , keressen meg priviben

Köszönöm

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Atimester
üzenetére
12-n mocskosul hangos, régebben tuti kevesebbet kapott, viszont 5-n meg az első el sem indul, a hátsó megy. Merre lehetne beszerezni valami kábelt, amim molex formáról molex formára megy, de a 12V 4 db. ágat átalakítja úgy, hogy a szélső két ágba menjen valahol 7-9V között?
-
Drizzt
nagyúr
Helló!
Kicseréltem a tápomat, s azóta marha hangos lett a ház ventim. A régi tápon volt valami két pines molex, ezen viszont nincsen, csak négyes. Hogyan lehet lecsendesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő