Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
VectorworksH
üzenetére
Az EPS fájlok szerintem vektorosan kerülnek bele (a vektoros része) a beleágyazott preview egyáltalán nem számít a pdf készítésénél.
Igény szerinti beállítás: amit be lehet állítani az beállítod, már ha nem jó az alapértelmezés, vagy hagyod úgy. Ilyenek mint A4 v A3, fekvő v. álló, hány sor és oszlop, felbontás a raszteres elemeknek, stb...
Illetve hol katt a pdf készítésre? Valahol van egy gombocska amivel elkészít neked egy pdf-et
Hol tudom neki megadni azt hogy egy mappán belül csak az EPS és Ai file-okat vegye figyelembe?
jobb klikk a könyvtárra(amelyben az alkönyvtárak vannak) ,Show item from subfolders, rendezd fájltípus szerint, kijelölöd az Ai és eps fájlokat.
Én sem ismerem nagyon és ritkán használom. Én a corelt használom erre a célra (egy régi Thumbnailer) nevű pluginnel, mivel Corelből lehet jpg tömörítéssel nyomtatni.
Ez a funkció a régi verziókban a Photoshopban volt, abból kivették és feljavítva átkerült a Bridge-be, de mintha ID-hoz is lett volna valami. A PS-es ma is letölthető kiegészítő pluginként, az új verziókhoz. Az is tud eps-t és Ai-t feldolgozni, csak ugye raszterizálja és elég nehézkes a dolog ha sok állományról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest