Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Hétfőn kaptam emailt, hogy megkapták a készüléket, tegnap (csütörtökön) pedig, hogy javítás alatt van, és 5 munkanapon belül várhatom. Ez mennyi szokott lenni a valóságban, az eddigi tapasztalatok alapján? Pontosan 5 munkanap, vagy kevesebb?
-
Dhampir
félisten
válasz
fradimil3 #32496 üzenetére
Kérdés, hogy az A515-ben lévő IPS kijelző minősége megérné-e neked a felárat, de ez attól is függ, hogy milyen másik panellel kell összehasonlítani. Érdemes megnézni egy kiállított darabot, ha módod van rá, esetleg teszteket olvasgatni róla. Volt már olyan hazai felhasználó, akinek nem tetszett a képminőség.
-
fradimil3
tag
Sziasztok!
Egy másik topicban az Acer Aspire A515-öt ajánlották nekem, az lenne a kérdésem, hogy az IPS kijelzővel rendelkező laptop megéri e a felárat, vagy nincs nagy különbség?
Előre is köszönöm a segítséget! -
sowi
őstag
válasz
Zsombor994 #32493 üzenetére
ezt a kort mar lefutottuk, az acer tud a problemarol, de meg nem jeleztek vissza, valami szoftveres problema egyebkent, az osszes akkor swift3 modellt erinti
-
Zsombor994
csendes tag
Na, tegnap megjött a laptop, szinte minden teljesen rendben van (a jobbik MX150-nel van szerelve, ha valaki emiatt nem tudott volna aludni), viszont engem is elért a touchpad probléma. Két probléma van vele, a kisebbik, hogy nem működnek az ilyen 2-3 ujjas varázslások a Windows-ban, a nagyobbik pedig, hogy sleep mode után befagy a kurzor, nem tudom a touchpaddel felébreszteni a gépet, és ha fel is ébredt akkor sem működik a touchpad újraindításig (egérrel mozog a kurzor ugyanúgy). Az ilyen kötelező driveres körökön túl vagyok szerintem, a BIOS-ban viszont nincs meg a beállítás, amivel átkapcsolhatnám “advanced”-re (1.04 a BIOS-om, az Acer honlapján van egy 1.05 augusztus 5-i dátummal, a leirás alapján nem gondolom, hogy belekerült volna ez a funkció). Mi lehet most a teendő?
-
Eqinox
csendes tag
Üdv!
Volna egy problémám remélem jó helyre fordulok segítségért...
Ha mégsem, akkor szóljatok és megyek másik topikba...
Az alap helyzet:
Tavaly szeptemberben vettem egy ACER Aspire ES15 (ES1-532G-C9RG) laptopot (nem tudom szabad-e reklámoznom, hogy honnan... nem magánszemélytől) az alábbiak szerint:
- Intel Celeron Quad Core Processor N3160
- NVIDIA GeForce 920MX with 2GB Dedicated VRAM
- 4 GB DDR3 L RAM (idén áprilisban 8GB-ra cseréltem)
- 1000 GB HDD
- Win 10 HomeA gép azóta már volt szervízben, kijelzőt cseréltek pixelhiba miatt. Ezek után azt mondták, hogy hardwerileg minden rendben van vele. Viszont megtudtam sok érdekes dolgot is. Az ACER szervizesei szerint ezt a gépet Linux rendszerrel adták ki. Jól látjátok én Win 10-el vettem.
Emiatt viszont akadtak kellemetlenségek, mint például a multitouchos touchpad nem működött csak basic beállításban. Ha advancedre állítottam a BIOS-t, akkor a touchpad mintha nem is létezett volna. Még a egér nyila is eltűnt.
Utána olvastam és kiderült, hogy a rendszer rossz partíciósémával lett feltelepítve így leformáztam a vinyót és újratelepítettem a Win 10-et, az ACER oldaláról leszedtem a drivereket mindent felraktam, most működik minden rendesen.
Viszont!
A rendszer teljesen random időközönként kékhalálos lesz. Megjelenik a kék hátter a szomorú szmájlival. A rendszer hibát észlelet és leállt. A gép újraindul és adatokat gyűjt össze. Hibaüzenet: DRIVER POWER STATE FAILURE.Ennek is utána olvastam már, driver hibát írtak több helyen így feltettem egy driver frissítő program ingyenes verzióját és frissítettem a drivereket, de a hiba még minidg előjön. Ma is már egyszer kékhallálos lett a gép.
Belenéztem az eseménynaplóba és elborzadtam!Hogy miért azt lásd a képen!
Valakinek valami ötlet? Tanács? -
Zsombor994
csendes tag
Köszönöm a múltkori segítséget, átrágtam a dolgot, és fontosabb most az, hogy legyen egy relatíve elegáns külsejű és könnyű lapos, mint hogy a Far Cry 5-öt vagy akármit vigye ultrán, a heti 2 óra CoD-ra vagy Overwatchra meg tökéletesen megfelel az MX150, úgyhogy végül is a Swift 3, azon belül az SF315-52G-50CD mellett. Az nem derült ki, hogy a butított nvidia chip van-e benne, szóval lehet visszaküldős lesz, de bízom benne, hogy beválik!
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbi notiról érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata: "Acer TravelMate P2410-G2-M-529R NX.VGSEU.009"
Vagy hasonló kaliberű travelmate -ekről? pro/kontra?Feleségemnek lenne főiskolához.
-
Floyd80
addikt
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen laptopom van: Acer Aspire A517-51G-568W
Játékra elég jónak kellene lennie, annak ellenére pl. a Call of Duty 4 - Modern Warfare csak akadozva megy rajta.
A legújabb NVIDIA driver van rajta.
Van az óra mellett a tálcán egy NVIDIA GPU tevékenység nevű ikon, de, ha rákattintok arra, akkor hiába fut a háttérben a játék, az NVIDIA GPU tevékenység listáján nincsen semmi.Talán nem az NVIDIA videókártyáját használja a laptop, hanem az alap Microsoft videókártyáját?
Van valakinek valami ötlete?
Köszi! -
-
sowi
őstag
válasz
maximilian4 #32479 üzenetére
Nem tudom, a cseh központ külön cég
-
sowi
őstag
válasz
maximilian4 #32477 üzenetére
nem szoktunk lenyulni se memoriat se ssd-t, de mivel minden nap ezzel foglalkozom, szerintem kicsit jobb ralatasom van, hogy a "mezei" user mit tud elb@szni es mit nem
a mezei user nem a ph-n nevelkedett, hanem panikba esik, ha a firefoxban fel centivel odebb kerul a menusor vagy a windows frissites utan nem abc sorrendben vannak az ikonok az asztalon
-
maximilian4
addikt
Elég sok mindenre képes egy minimális kézügyességgel és értelmi képességgel rendelkező user. Számos videó áll rendelkezésre, részletes ifix-it leírás lépésről lépsére stb.. Nem kell ehhez műszerészek lenni. Totál egyszerű dolgok ezek. Ott van lehet követni egyes gyártók példáját. Ha szétcseszi akkor ugrik a garancia, de ez... Valaki belerak egy ssd-t meg egy memóriát és megvonják a garanciát, vagy éppen lenyúlják belőle a cuccot.
-
sowi
őstag
válasz
maximilian4 #32473 üzenetére
ja, a mezei felhasznalo sokmindenre kepes, memoriabovites es ssd beepites cimszo alatt, jol mondod...
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm Acer e725 laptopjának memóriáját szerettem volna 2GB-ról 4GB-ra bővíteni egy 2GB-os modullal, de ha benne van a 4GB memória, akkor nincs hang
Ha csak 1 modul van benne (bármelyik) akkor van windows 10 alatt hang. Erre van valami megoldás?Köszönettel, Joci
-
maximilian4
addikt
válasz
flegga92 #32471 üzenetére
És ha azt mondom hogy a laptopszalonban rakták bele ahol vettem...na bumm. Amúgy világi hülyeség emiatt garanciavesztés. Ha meg szervizelés előtt kiveszem az életben nem jönnek rá. Nyilván ez is csak üzlet. Mezei felhasználó is meg tudja csinálni 2 perc alatt, de ők megcsinálják ugyanazt egy halom pénzért ( legalábbis az időráfordításhoz képest egy halom pénzért). Nekem ettől a politikától hánynom kell. Hála istennek a dell-alienware-nél akkor sem szólnak ha darabjaira szeded a gépet és minden lehetőt kiscserélsz...egyedül akkor ha megrongálsz valamit.
-
flegga92
senior tag
válasz
maximilian4 #32468 üzenetére
Azért kérdeztem tőle, mert ha M.2 SSD-t tett bele akkor gari bukta is lehet. Én is azért vettem inkább azzal szereltet.
-
maximilian4
addikt
válasz
flegga92 #32467 üzenetére
M2 ssd-hez le kell szedni az egészet, a ram-nak és a 2,5"-ös hdd/ssd-nek van külön szerelőnyílása. Ilyen sztorikat én is hallottam hogy szépen kiszedték belőle a bővített cuccokat, nem szép dolog... Remélem a vx-et amit eladtam nem kerül szervizbe, mert abba 2 db ssd-t is raktam, és eredetileg hdd-vel vettem, vagy kiveszi belőle az új tulaj. Mert azért elég nagy érvágás lenne ha azokat lenyúlnák belőle.
-
CHIPman
nagyúr
Raktam a gépbe egy SSD-t és egy RAM modult. Csehországba kell küldenem a gépet gariztatni. Tudom, hogy a garit nem bukom a "módosítással", de azért a biztonság kedvéért érdemes lehet kivenni azokat a cuccokat, amik alapból nem voltak benne?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Van egy ilyen Acer Aspire 5 A515-51G-557U új laptopom és érdeklődnék, hogy az a bizonyos USB 3.1 Type-C csati OTG képes-e? Valami átalakítót keresnél sima usb 3.0 bemenettel. -
CHIPman
nagyúr
válasz
maximilian4 #32456 üzenetére
Ez akksi hiba lesz, ismerősnek volt ugyanilyen, ASUS géppel. Érdekes lenne, ha az 50%-on elrakott akksi és a töltő is egyszerre romlana el.
Van egy pin, ami elvileg arra szolgál, hogy egy pillanatra disconnectelje az akksit az alaplaptól, de ez sem segít. Arra gondoltam, hogy rajta kéne hagyni az AC-t, és úgy disconnectelni, hátha úgy "elkapja", de nem tudom, hogy ezzel nem csinálnék-e még nagyobb bajt. -
flegga92
senior tag
válasz
Játékra tényleg kell bele a +8Gb RAM én is apróról vettem magamnak. Viszont nem kell kivenni a 4Gb-os RAM-ot, nem is tudod mert az alaplapra van integrálva, van egy db szabad slot szerelő ablakkal, ott lehet betenni.
-
kancsal
újonc
válasz
Igen igen,számoltam vele,hogy a 4giga sovány lesz. Köszönöm a tippet,jól esik ilyen segítőkész válaszokat olvasni
-
maximilian4
addikt
válasz
Mondjuk én személy szerint biztos csinálnék vele valamit, mert sosem tudtam nyugodtan maradni ilyen helyzetben.
Gyorsan lepattintanám a hátlapot lehúznám majd visszadugnám az akksi kábelt stb...hátha.
De rám ne hallgass. Én mikor megvettem a vx15-öt első nap szétszedtem és újrapasztáztam, az alienwerem úgyszint (ahhoz képest gyerek játék volt az acer). -
maximilian4
addikt
válasz
kancsal #32455 üzenetére
Még annyi hogy ha lájtos játékra akarod használni, akkor az a 4 giga ram mindeképp kevés lesz. Mivel (ha jól tudom) csak 1 slot van benne, így a régi helyére egy 8 gigásat kell beraknod. Én személy szerint itt aprón vennék memóriát 12k-ért már vannak 8 gigás 2400Mhz-es modulok, a régit meg elpasszolod. Így gyakorlatilag minimális ráfordítással meglesz a dolog. De ez már csak egy tipp.
(#32450) CHIPman
Találtam egy ilyencikket.
Jó pár dolog okozhatja.
-
kancsal
újonc
válasz
maximilian4 #32449 üzenetére
Egy halom aspire 5ös csekkolása után ez tűnt a legjobb konfignak ami belefér a keretembe,örülök,hogy megerősítetted
Köszi a gyors választ!
-
maximilian4
addikt
válasz
B-Clone #32451 üzenetére
Na igen. A színhelyes kijelző azért keményen megdobná az árat. Ebben az árkategóriában kb. ennyi az átlag. Esetleg megérné utána nézni hogy ennyiért van-e elfogadható színhelyességű kijelzővel rendelkező lapos.
Ezt a listát találtam. Itt van egy-kettő budget laptop elég szép eredménnyel. Pl. ideapad 320s 97%sRGB-vel és 62% aRGB-vel egész jó.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
maximilian4 #32447 üzenetére
Ezt mondtam én is lényegében. Viszont sajnos a swift sorozat teljesen kapufa erre a felhaszálásra. Bár “ips” a kijelzőjük, abból kifejezetten a bénafajta. Az Adobe és az sRGB színlefedettsége se éri el az 50%-ot. Ez annyit tesz, hogy fél délután colorgradingel a hölgy egy fotót, vagy tervez egy grafikát, majd az egy normális telefon kijelzőn is annyira más lesz, hogy sírva fakad tőle.
Vagy maradtok a swiftnél, de akkor erősen ajánlott valami fasza minitorra kötni.
Vagy nézni kell másik gépet. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Az A715-ömet lekapcsoltam kb 50%-os akksival, ma be akartam kapcsolni és nem reagál a bekapcsológombra. Töltésre se csinál semmit, a LED nem világít.
Gari, vagy lehet valamivel próbálkozni itthon?
Gariból mennyi idő alatt fordulhat meg? 2 hét múlva nyaraláson nem jönne rosszul... -
maximilian4
addikt
válasz
kancsal #32448 üzenetére
Szerintem ennyiért korrekt kis laptop, jobbat nem nagyon fogsz találni. A "Milyen notebookot vegyek?" topikban is rendre szokták ajánlani ebben az ársávban mint multimédiás gép. Nyilván játékra nem az igazi, mert nem egy gaming laptop, de módjával, itt-ott vissza véve a részletességből el lehet vele játszogatni. [link]
Egy kis cs go, cod ww2, fortnite, gta 5 simán játszható mediumon akár natív felbontás mellett is. -
kancsal
újonc
Sziasztok!
Megéri ez a gép ennyiért? Szokásos dolgokra kellene (netezés+programozás,egy kis játék)
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
B-Clone #32443 üzenetére
Ajjaj, az nem jó. Mármint ha alaplapi hiba. A vírust még csak ki tudnám szűrni egy vírusírtóval, de alaplapi hibát hogy lehet megtalálni? Van valami diagnosztikai program erre is?
És a használható RAM milyensége-mennyisége mennyi lehet? A leírást jól értelmezem, hogy azt a 2 GB-ot 512-esekből lehet kirakni? -
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Barátomnak van egy régi Acer Aspire 3690 laptopja, ami kisebb-nagyobb időközönként lefagy pár másodpercre. Ez bekövetkezik, ha csak simán a Windows XP-t használja, illetve akkor is, ha valami felhasználói programot, játékot, stb. Lefagy, a játék - ha éppen az futott - hangja természetesen kerreg, majd mintha mi sem történt volna, minden megy tovább rendesen, a következő ilyen lefagyásig.
Arra gyanakszom, és ez volna a fő kérdésem, hogy ezt memóriahiba okozza-e? Mert ha pl. a CPU hibája, ha mondjuk az melegedne túl, akkor leállna a gép.
A másik kérdésem, hogy ha végül is RAM-ot kell benne cserélnem, mert ez a hibás, akkor milyen modult lehet bele tenni? A gépkönyvben ez van írva:"256/512 MB of DDR2 533 MHz memory, upgradeable to 2 GB using two soDIMM modules (dual-channel support)"
Ez azt jelenti, hogy maximum 512 MB-osat lehet beletenni? Vagy a 2 GB-ig való bővítés megengedi pl. 2x1 GB beépítését is?
-
B-Clone
aktív tag
-
däniel
tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5 tulajok, nektek sikerült kézzel állítgatni a notebook ventijét?
Próbáltam elég sok módon működésre bírni, de nem sikerült, pedig jó lenne ha manuálisan is tudnám állítani a ventit.
Pontos típus: A515-51G-5934 NX.GTCEU.001 i5-8250uHa esetleg valakinek van felnyitva egy ilyen vagy ehhez hasonló gép akkor az is sokat segítene ha megtudná mondani mi az EC vagy a SuperIO chip modellszáma.
Köszi!
-
Throme
veterán
válasz
Pyro05 #32437 üzenetére
PShez kelleni fog a vas. Proci, memória, dedikált video kártya....
Én használok LR-ot swift3 laposon, de nincs dedikált video kártyája, így azért van hogy lassul, vagy akad. Pörög olykor a venti, de nem főtt meg a gép.
Gyors munkához kvázi gamer laptopra lesz szükségetek. -
Pyro05
tag
Sziasztok!
Egy barátnőm szeretne venni egy 15-ös lapost hobbi/tanulás szintű Photoshop, Illstrator és társaihoz 250k-ból. A Swift 3-at ajánlották, illetve még az Aspire 5-öt láttam ebben a kategóriában. Érdekelne, hogy a két gép között mik a fontos különbségek? A hardver paramétereket össze tudom hasonlítani, inkább olyanok érdekelnek, mint a kaszni anyaga és időtállósága, a hűtő ereje, a kijelző fajtája és minősége, portok, bővíthetőség, stb.
Ti itt az Acer-barlangban melyiket ajánlanátok inkább?
Köszi a segítséget!
-
winkleer
csendes tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy 360 fokban forgatható kijelzőjű laptopot. A sok gyártó közül az Acer spin 5 a leg szimpatikusabb a hardwert illetően, meg külsőre is.
Fontos szempont , hogy tartós gép legyen, 350 ért sztem elvárható is. Kérdésem, hogy ennek a sorozatnak mik a gyengéi? Mennyire viszik szervízbe és mivel? Az akku birja a 3 éves ciklust? A 3 éves háztól-házig garancia nagyon szimpatikus az ACER-től , és azt sugallja, hogy ezzel a tipussal nincs sok gond.2008. ban gyártott és vásárolt ACER Aspire 5730Z laptopnál (kettő is volt a családban) az akku 1 év alatt kikönyökölt és a garanciában cserélték is ami szintén 1 évet bírt. Meggyőződésem, hogy ez szoftweresen döglik csak meg , maga a cella létezhetetlen , hogy 1 év alatt menjen tönkre . Az új Acerekben ez remélem nem így van!
-
csubbaka
tag
Sziasztok! Hozzám került egy Aspire 3100 Noti, egy picinyke lánynak megmenteném, de ezzel a Sempronnal használhatatlan. Mekkora Turion mehetne bele max?
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #32425 üzenetére
Lemaradt kifutottam. az időből.
Most rendeltem egy Universal 5-in-1 OTG Card Reader gondolom evvel lehet használni. -
Beni2360
félisten
Na kb erre lettem volna kíváncsi, hogy ki lehet-e cserélni minden hókusz pókusz nélkül? Nem úgy mint egy tab-ban. Mert ez tart vissza a vásárlástól nagyobb részben. Ha már vagyok van olyan progi ami rádugott tápnál egy bizonyos 20 be-90 ki% között kapcsolja a töltést? Előre is
Ui: És azt a bizonyos usb 3.1 Type-C bemenetet hogyan és mivel lehet használni? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Van saját, "marketingmentes" tapasztalata vagy visszajelzése valakinek arról, hogy érdemes-e választani az AMD Ryzen konfigurációval is elérhető Acer Nitro 5 AN515-42 notebookot?
Dicséretes, hogy az Acer megadta a lehetőséget arra, hogy Magyarországon is forgalmazásra kerüljön egy teljes, Ryzenre épülő laptop konfiguráció.
Innen-onnan pár információ a gépről:
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy : Acer Aspire 5 A515-51G-557U laptopba milyen M.2 SSD kell vagy javasolt? (TLC, MLC)
Válaszokat előre is köszönöm. Igaz még vásárlás előtt vagyok és tudni szeretném a dolgokat.
Ui: érdeklődnék még hogy mivel beépített aksija van azért lehet azt házilag cserélni ha szükséges lesz? -
Floyd80
addikt
válasz
csak1kerdes #32417 üzenetére
Szia, az Acershopban már 8-as procival árulják, ha nem kell Windows akkor sztem ez jó vétel:
Én is ennyiért vettem, csak még a 7300HQ-val.
-
sowi
őstag
válasz
csak1kerdes #32417 üzenetére
igen, lenyegesen jobb a 1050, meg minosegben is egy szinttel feljebb van az aspire 7
-
csak1kerdes
csendes újonc
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni. Acer Aspire 5 és HP Pavilion 15 gépeket ajánlották másik topikban, viszont az utolsó pillanatban derült csak ki, hogy utóbbinak fényes kijelzője van, nekem pedig matt kéne, szóval maradt az Acer. Nem sokkal drágább viszont az Aspire 7, ami a specifikációk alapján megérheti azt a pluszpénzt.
Szerintetek lenne észrevehető előrelépés? (főleg játékok szempontjából érdekelne, mivel office alkalmazásokra, netezésre, filmezésre valószínűleg mindkettő elég)
Aspire 5: i5-8250U, MX150, 8 GB RAM, 128 GB SSD+1TB HDD
Aspire 7: i5-7300HQ, GeForce GTX 1050, 8 GB RAM, 128 GB SSD+1TB HDD
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
knltuning
tag
Sziasztok vennek egy Acer Acer Aspire 5 A515-51G-3632 NX.GTCEU.005 laptopot aminek mx150 videokartya van benne es az lenne a kerdesem h akinek van ilyen vagy hasonlo a cpuzval meg tudna nezni nekem a gyorsabb vagy lassabb mx150 van benne.. device id resznel ha 1D10 van az a jo ha 1D12 az a lassabb verzio.. elore is koszonom
-
AMD Power
titán
HD felbontás mellett tényleg problémás néhány weboldal?
-
sowi
őstag
Garanciális kérdésekben a rögzített bejegyzésben lévő számot hívjatok, biztos segítenek, 0615555200.
-
maximilian4
addikt
válasz
Zsombor994 #32407 üzenetére
270-ért már van dell 7567 windows 10-zel pcx-nél vagy 7577 linux-szal mediamarkt-ban. Mindkettő 1050-nel, 4 magos 45w-os i5-tel. Izmos hűtéssel, minőségi anyaghasználattal és nem csilivili külsővel. Ha hosszabb távban gondolkodsz akkor szerintem ezek jobb választások lennének. Már csak azért is mert jóval tartósabb egy 1050 + 7300hq mint egy mx150 + valami 15w-os intel i proci.
-
AMD Power
titán
Eljottem ide a Dunakeszi Acer shopba. Megneztem mind a ket gepet. Jo ,hogy olyan kicsi a TravelMate de nem kenyelmes a kis meretr miatt a billentyuzet. Igy marad az Aspire 3 gep.
-
Zsombor994
csendes tag
válasz
maximilian4 #32403 üzenetére
Pontosan azt nézegettem, a Swift az Ultrabook jelleg meg a fém ház miatt lenne csak vonzóbb. El is küldöm inkább a kèt modellt, hátha az segít valamit.
https://www.acer.com/ac/hu/HU/content/model/NX.GTCEU.002 (hirtelen nem találom a 8 GB memóriás megoldást, de arról lenne szó).
https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.GSJAA.001 (ebből meg a 256 gigás SSD-s helyett a 128/1 terrásra esne a választás).260 körül lenne a lélektani határ.
-
sowi
őstag
válasz
AlexiStukov #32398 üzenetére
Mi aztan semmit nem kottazunk semmivel, ugyanis en ugy tudom, hogy kozottunk semmifele javitasi kapcsolat nem all fenn, maximum a brnoi kozponttal harcolhatsz, az meg engem rohadtul nem erint, mert nem egy ceg vagyunk.
Az, hogy mi garancialis szerviz is vagyunk egy jofejseg az Acertol, ugyanis rengeteg ugyfel van, aki nem szeretne kikuldeni a gepet kulfoldre, ugyhogy hozhatja hozzank is. Akinek a mi szervizunk nem tetszik tart karokkal varjak a Brnoban, senkinek nem tartanak fegyvert a fejehez, hogy hozzank kell hoznia a gepet.Ezeket a toreses/karcolasos hibakat nyugodtan probaljatok meg atverni egy HP, Dell vagy Lenovo garancialis szervizen, varom a sikeres cserek torteneteit.
-
sowi
őstag
válasz
SirKero #32397 üzenetére
En nem hazabeszelek, mert nekem aztan edesmindegy, hogy mit javitok meg.
Amig az acer fizet, felolem ha azt mondjak, hogy amin atmentek tankkal az is garancialis csere, akkor azt is kicsereljuk, de volt mar ilyenbol nem egy, nem ketto gond, hogy garanciaban akartunk megjavitani ilyet aztan beintettek, hogy akkor leszunk szivesek kifizetni az alkatreszeket, mert szerintuk ez nem garancialis problema. -
maximilian4
addikt
válasz
Zsombor994 #32402 üzenetére
Gta 5 elvileg natív medium mellett is simán játszható. Ha nem zavar hogy némely nagy gépigényű játéknál vissza kell venni a felbontást akkor jó.
Az Aspire a515-öt sokan ajánlják alternatívaként alacsony árszegmensben és a kinézete is visszafogott.
Mennyi pénzt szánnál rá?
-
Zsombor994
csendes tag
válasz
maximilian4 #32401 üzenetére
Ugyanezt a benchmarkot nézegettem én is, 720p-ben eldöcög mindkettő ezek alapján 30 FPS-sel (a GTA még többel is), szóval ha ez a tényleges telejsítmény, akkor az én igényeimet ez bőven kielégíti.
-
maximilian4
addikt
válasz
Zsombor994 #32399 üzenetére
Witcher 3-hoz biztos nem lesz elég az mx150. Iszonyat magas a gépigénye. Szerintem GTA 5-höz is édeskevés. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- Automobilista 2
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest