Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Sziasztok! Kb. egy hónapja vásároltam egy Acer Aspire 5 - A515-54G-50Z1 tipusú notebookot.
Windows 10-et telepítettem rá. A gép bekapcsolás után, illetve alvó állapotból felébresztve már többször kék képernyő után újra indul, utánna rendben működik. Most a következő hiba üzenetet írta ki a legutóbbi esetnél:"The instruction at 0x00007FFF06767E0E referenced memory at 0x000001AB1459211C. The required data was not placed into memory because of an I/0 error status of 0xc000000e."
Meg tudná esetleg mondani valaki hogy ez mit jelent és hogy lehet megoldani?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Narxis
nagyúr
válasz
szucstom #33594 üzenetére
Kösz de úgy kezdtem, hogy diskpart-al legyalultam az SSD-t és GPT-re konvertáltam. Már amúgy is érett az újratelepítés, nem szoktam sűrűn, ez még vásárlás napi Windows volt ami lehet már másfél-2 éves. UEFI módba kapcsoltam előtte BIOS-t is, azóta több idő van egy hangyányit nyomogatni az F2-t.
Végül pedig frissítettem és azóta újra működik a billentyűzet, nem kell usb-s, hogy be tudjak lépni BIOS-ba de vesszek meg ha értem, hogy hogy tud magától elállítódni vagy elromlani. Lehet, hogy a legacy mód lett volna a problémája? Mert lehet, hogy alapból UEFI-n volt amikor először bekapcsoltam csak átállítottam mert rufus-szal nem olyan usb-s telepítőt készítettem...
-
Narxis
nagyúr
válasz
szucstom #33592 üzenetére
Nem tudok BIOS-t frissíteni mert azt írja ki ha elindítom a frissítést, hogy "mount the efi system partition failed". Erre ráguglizva ezt találtam: Your OS may have been installed on a MBR disk, you have to switch that to GPTdisk.
Tehát újratelepíteném én a Windows-t úgy ahogy szeretné de ahhoz be kellene jutnom a BIOS-ba és Win 10 újratelepítése után tudni fogom frissíteni a BIOS-t. Persze tudom van partition manager progi is ami megoldja de amúgy is újra akarom telepíteni.
Amúgy megvan a megoldás. Este eszembe jutott, hogy mi van ha usb-s billentyűzetet csatlakoztatok? Most kipróbáltam és BELÉPETT EGYBŐL A BIOS-ba!!! ÁÁÁÁÁÁ
Fél napom ráment erre a problémára de nem is értem. Ugyanaz a BIOS van mint amikor megvettem és telepítettem a windows-t, semmi nem változott azóta. Miért nem működik Windows betöltéséig a billentyűzet? Vicc, tényleg muszáj lesz frissíteni a BIOS-t, hogy kiderüljön az-e a baja.
-
Narxis
nagyúr
válasz
szucstom #33590 üzenetére
Ok touchpad probléma megoldva, nyomorult Acer QuickAccess letiltotta de én azt hittem az csak akkor tilt ha be van dugva egér, ehelyett addig tiltja ameddig ki nem kapcsolom... Na mindegy de ez akkor is durva, hogy BIOS-ba nem lehet belépni. Semmi extrát nem csináltam vele, mikor megvettem a gépet, felraktam a Win 10-et, ahhoz annyira kellett a BIOS, hogy boot sorrendet állítsak be és pendrive-ről telepítettem, aztán többet hozzá nem nyúltam. Létezhet olyan, hogy nem érzékeli a billentyűzetet amig be nem tölt a Windows? Életemben nem találkoztam még ilyen problémával, guglizva is csak pár példát találtam. Kösz de nem tudsz ránézni, messze lakom meg ha nem megy akkor hagyom így mert különösebb gond nincs vele.
-
Narxis
nagyúr
válasz
szucstom #33584 üzenetére
Azt akartam, az egész azzal indult, hogy újra akarom telepíteni a Windows 10-et, nem tudtam belépni BIOS-ba, mondom akkor frissítsünk legalább van rá ok, arra dobta azt hibaüzenetet. SSD+HDD kombó van gyárilag. Win 10 pendrive-on van de nem bootol róla vagy hogy lehet arról bootolni anélkül, hogy BIOS-ban boot sorrendet kellene állítanom? Amúgy ez a reset gomb ami elvileg az alján van süllyesztve a burkolatban és csak gémkapoccsal elérhető vagy nem működik vagy nem tudom meddig kell nyomni mert 30 másodperc után elengedtem.
Szerk: jajj ez nem bios reset-re való hanem battery reset ami nem tudom mire jó de BIOS-hoz szét kell szednem. Rohadjon meg...
-
Narxis
nagyúr
válasz
szucstom #33582 üzenetére
Nem bár Win 10 telepítésnél valamit elcseszhettem mert a boot particíót a HDD-n hozta létre és akartam bios-t frissíteni de arra meg azt írta, hogy mount the efi system partition failed. Át kellene konvertálni GPT-re de se Del, se F2 gombra nem jön be a BIOS és F12-re pedig az indítási menü se bár az lehet BIOS-ban le lett tiltva. Fast boot-ot már kikapcsoltam. Találtam egy hasonló cipőben járt delikvenst asszem pont acer laptoppal, neki a bios reset segített, kivette 5 percre az elemet. Elvileg erre van dedikált gomb ennek a laptopnak az alján, gémkapoccsal 10 másodpercig nyomtam de nem tűnik úgy, hogy resetelte. Szerintem ez valami bug lehet, megpróbálom 1 percig nyomva tartani mert más ötletem nincs.
-
szucstom
őstag
válasz
Narxis #33581 üzenetére
Khm.... nem szerkesztettél valamit az OS-sel? Nekem Dual Boot-nál csinálta ezt, ha valamit nem jól állítottam. Egyébként az F2 a helyes gomb.
Esetleg próbáld meg a speciális rendszerindítást és azon belül az UEFI beállítás módosítást, az elméletileg be kell, hogy vigyen a BIOS-ba. -
Narxis
nagyúr
BIOS-ba hogy a tökbe kell belépni? F2-öt nyomogatom folyamatosan már indításnál de semmi. Acer A517-51G
-
looser
addikt
Sziasztok!
Egy W10 1903-at futtató Aspire E15 alatt szenvedek a két vga telepítésével. Az Intel szépen felmegy, viszont a "3D megjelenítő"-ként látszó Nvidia 820M-et nem ismeri fel a telepítő. Az elérhető legutolsó drivert próbálom felmasszírozni. Van valakinek ezzel tapasztalata?
Köszi & üdv
-
szucstom
őstag
válasz
taknyí #33571 üzenetére
Ahhoz tudnom kellene a pontos hibakódot. Ha az megvan, talán tudok segíteni.
Egyébiránt sajnos néha előfordul, hogy nem működik megfelelően az ssd, de azt garanciálisan cserélniük kell.
Szerk. 2.0: helyileg hol laksz? Miskolcon meg tudom nézni neked a hétvégén, ha gondolod.
-
-
szucstom
őstag
válasz
Zoli1303 #33569 üzenetére
Core i3as procival én már nem vennék gépet. Főleg, hogy 7th gen, vagyis legalább 3 éves cpu van a gépben. Inkább egy Core i5 9 vagy 10th gen. A többi paraméter jónak tűnik. Ja és szánj rá cirka 150et, akkor tuti jobb géped lesz.
Szerk.: a 8 gb RAM-ot ki is felejtettem. Az alá ne menj.
-
Zoli1303
csendes tag
Sziasztok ezt mennyire érdemes megvenni: [link] ?
-
szucstom
őstag
-
patroly61
tag
Sziasztok!
Lányomnak van egy aspire 5755G notebookja kicsit fejlesztek rajta +4gb ram, ssd és az a kérdés, hogy használja valaki win10-el mert gyártói driver nincs hozzá.
-
válasz
szucstom #33561 üzenetére
Ez eddig rendben van, nem is akarom kinyírni. Viszont szerintem simán melegedhetne 40-45 fokig, mire bekapcsol a venti. Akkor az én felhasználói szokásaimat nézve csak akkor kapcsolna be, ha dolgozom. Mikor netezek, filmezek, akkor meg szépen végig maradna, hisz kb. sosem kapcsolna be.
-
Sziasztok!
Van egy Acer Swift 5-ös laptopom ( Acer Swift 5 SF514-51-54P5, fekete). Feltettem a speedfan-t, nem tudom, ez jó-e a CPU hőfok megbízható monitorozására, remélem igen.
Általában netezésnél, yt videók alatt 30 fokon van a proci, ami igen jó, viszont akkor is néha nagyon-nagyon halkan,de bekapcsol a venti, amit nem értek, ilyen kicsi hőfokon miért kapcsol be egyáltalán? Van esetleg valami szabályzó program?
Érdemes ezeket időnként (pl. évente) újra pasztázni? Ahogy néztem, pofon egyszerű a dolog, jól szerelhető a kicsikeBár, ha 30 fok általában a CPU, nem hinném,hogy kellene egyhamar.
-
Beni2360
félisten
-
sowi
őstag
akinek kekhalalozik a gepe es neadjisten gyarilag SSD van benne probalja meg updatelni az SSD firmware-t
-
-
-
szucstom
őstag
válasz
taknyí #33548 üzenetére
tedd fel az I/O driver-t és lesz touchpad. én is ezzel szívtam. BSOD milyen hibával jön elő?
Mióta rájöttem pár dologra a laptoppal kapcsolatban, már semmi gond nincs vele, simán lehet használni. Ha win10-et használsz, akkor elég felpakolni az I/O drivert, a többi bízd a windows eszközkezelőjére. -
taknyí
senior tag
válasz
Cöletibi #33545 üzenetére
Ne!!!
Épp most szopok vadi új Aspire A514-52G-vel megbántam mint aki 7-et kölykedzett. Intelről minden driver frissítve. Random hibadobálások blue sreennel dec 11-ei vásárlás. Win újratelepítést követően nincs tuch pad, gyalázat... Acer oldalrol tuch pad driver felrak semmi, neeee.
-
Beni2360
félisten
Szia!
Az én laptopomnál is igen csak elkezdtek szorulni a zsanérok.
A jobb oldalinál már felnyitásnál nyílik szét a fedlap. Igaz 2018 aug.-i de nem találom a papírjait. Hogyan lehet lazítani a zsanérokon.
Be regeltem anno amikor vettem.
Az első lapim is acer volt és ott is eltört az egyik zsanér anno.
Ez egy érdekes gyártói hibára hajazik. -
szucstom
őstag
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Kinéztem,egy Acer A515 54g
i5-ös laptopot.Akinek van ilyen gépe mit mond róla?Megbizható,minőség?Köszönöm. -
Tim82
félisten
válasz
szaboi6512 #33539 üzenetére
Köszönöm.
-
taknyí
senior tag
válasz
atus72 #33503 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló problémám van új az enyém is csak 14 colos. Össze vissza adja a hibaüzeneteket hol ezt hol azt. Jogtiszta win frissítve intelen auto frissítés a drivereken. A gyors rendszerindítás kikapcsolásával valamelyest csökkenti a blue gyakoriságát, de ugy is előfordul. Tököm ki van vele. -
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Egy másik topikban már próbálkoztam de nem kaptam választ, hátha itt tud valaki segíteni:
Venni szeretnék egy type-c dock stationt. A dokkolóba menne a töltő, egy monitor HDMI-n és egy usb csatis billenytűzet. A kérdésem az lenne, hogy ehhez a laptophoz: Acer travelmate TMX349-G2-M-32FD megfelelő lenne-e valamelyik az alábbi két dokk közül: Asus SimPro Type-C vagy DELL TB15.
Köszi a segítséget! -
szaboi6512
őstag
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Google ebben a kérdésben nem igazán volt a barátom sajnos: az Acer Aspire E15-ben (pontos modellszám: E5-532-P8BV) egy vagy kettő memóriafoglalat van? (Pentium N3700 procis modell, annyit tudok anélkül, hogy a gép most a közelemben lenne, hogy 4 GB RAM van benne, de jó lenne tudni, hogy azt 2*4 GB-ra vagy 1*8 GB-ra cserélhetem/bővíthetem benne.)
Előre is köszönöm.
-
szaboi6512
őstag
Helló!
Acer Aspire 5 A515-51G-5954 notebookhoz kapható itthon belső HDD csatlakozó?
Ha igen hol, és mennyi az ára?
Eddig nem találtam csak külföldön, csak nem szeretnék rá 3-4 hetet várni.
Köszi -
lajt22
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudja, hogy acer aspire 5732z laptop gap pad-ja gyárilag hány miliméteres? -
Lalikiraly
addikt
Sziasztok.
Az alábbi géppel szemezek:
Acer Nitro 5 Intel i5 8300H és gtx 1050 4gbhttp://radium.hu/catalog/product/view/id/28628
Igazából egy kérdésem van. Mennyire hangos átlagos használat mellett? Nem annyira játékra, mintsem inkább videóvágás (hobby) szinten kell.
Meg szokvány multimédiás dolgok.A másik, hogy volt ez AMDs verzióban, de nem találtam emészthető árban. Azok HDMI vel támogatják a freesync et?
Előre is köszi a választ!
-
szucstom
őstag
válasz
Beni2360 #33527 üzenetére
Na igen, ez benne van a pakliban, hogy nem akar majd együttműködni, viszont a fórumon nem javasolta volna a user, ha nem lenne okés a dolog.
Mondjuk nem tudom, hogy a te régi laptopodban milyen alaplap volt, de valszeg az is lehetett a gond forrása
amd az amd-hez, intel az intelhez. Ha AMD-s grafikus kártya volt benne, akkor nagy valószínűséggel azért enem volt kompatibilis nálad az a kártya.
-
Beni2360
félisten
válasz
bunkomen #33525 üzenetére
Azért ha szabad közbeszólnom én hasonló cipőben jártam egy HP g6 laptoppal ahol csak 75 Mbps volt a wifi modúl és nem volt Bt. Na kerestem egy 150-s wifi modúlt Bt-vel rá is kérdeztem pontos gép adatokkal és azt mondták, hogy jó lesz. Na meglett a csere de még e laptop sem indult el.
Most itt van a fiókban és azt írták az Ali, hogy náluk működött.
Vagy valami mókolás kellene a biosban vagy mit tudom én de egy az egyben nem indult. Ugyan ilyen Ralink van benne persze más típusszámmal.
UI: Amint látom már ki is vette a G6 kompatibilitást a listából. -
szucstom
őstag
válasz
bunkomen #33523 üzenetére
Igazán nincs mit. Azért ha tudod ellenőrizd le, nem szeretném ha miattam esetleg két szék között a padlóra esnél. Szedd szét a gépet és csekkold le a wifi adaptert biztos ami biztos alapon.
Nem tudom mennyire tudsz angolul, csak annyit írtam bea gugliba, hogy:
how can I replace my E5-571-33KX wifi adapter with 5ghz adapter (nem a legjobb tudom, de legalább eredményre vezetett
)
ugyanezen találatok között volt az iFixit-es link is. -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok,
Szüleim laptopjában Atheros WB335 hálókártya van, ami nem látja az 5ghz-es hálózatot. Szeretném nekik cserélni, de ebben kérnék tőletek segítséget. Milyet lehet belerakni? Esetleg az apróról elcsípni egy ajánlatot?
-
szucstom
őstag
válasz
FLD1987 #33517 üzenetére
Manapság már azt könnyebb felsorolni, hogy mit nem lehet feltörni. Egyébiránt egy master password vagy gombelem eltávolítás segíthet.
Nekem annyira új ez a BIOS ami az Aspire5-ös gépemen van, hogy 1 nap után jöttem rá a SATA mode megváltoztatásának nyitjára (poén? User Manualt olvasni kéne
, ctrl + s kombó kell hozzá - az életben nem találkoztam ilyennel)
-
pilisilen
újonc
Tisztel Fórumtásak!Van egy Acer swift 1-es kis laptopom,már két éves!Nagyon meg vagyok elégedve vele,az elvárásaimnak tökéletesen megfelel!Amiért írok hogy annak idején (sajnos)lejelszavaztam a BIOS-t.Sajnos nem írtam fel a jelszót,amire én emlékszem az meg nem jó.A harmadik próbálkozás után kéri a feloldó key-t.A netet átnézve nem lettem okosabb,a kérdésem az lenne van e megoldás,vagy csak a "szakemberek"?Járt már így valaki,ha szervíz,akkor hogy megy,mennyibe fáj hogy megkapjam a feloldó kulcsot?A gépen Endless Os-van,ami rendesen működik is.De zavaró hogy ha esetleg kell nem férek hozzá a BIOS-beállításaihoz.Előre is köszönöm a segitő válaszokat!Kivánok egy szép új esztendőt Mindenkinek,sok örömet az Acer-jában! :-)
-
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Az Acer Aspire A515-51G laposom 4GB ramját szeretném bővíteni további 4 GB-tal.
A kérdés, hogy mitől függ, hogy a berakott modullal az alaplapi modul dual channel módban fog tudni dolgozni? Egyáltalán lehetséges ez? Mitől függ?Előre is köszönöm!
-
szucstom
őstag
válasz
Quentin Ruby #33511 üzenetére
Nincs mit
-
atus72
őstag
válasz
szucstom #33509 üzenetére
A www.goodoffer24-en vettem, még nem aktiváltam sehol sem, valahol mintha ovlastam volna hogy korlátozott számban lehet aktiválni egy kulcsot, persze telefonon lehet magyarázkodni ha kell.
Valóban ez inkább WIN10 problémának tűnik de azért írtam ide mert hátha valaki már szopott ezzel és tud segíteni lévén ACER notebookról van szó -
szucstom
őstag
válasz
atus72 #33507 üzenetére
hát nemtom, milyen kulcsod van, ami csak pár aktiválást enged, nekem eddig 3 laptopváltást simán túlélt. Plusz nekem a fiókkal egybe van kötve a digitális licenckulcs, így ha bejelentkezem a fiókomba w10 alatt percek alatt beaktiválja.
Ha OEM kulcsod van akkor nincs korlát tudtommal. -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33507 üzenetére
Ha a régi gépeden volt aktiválva a windows és egy új gépre váltasz akkor ha belépsz a hivatalos oldaladra aktíválódni fog vagy hívd őket és sírd el nekik, hogy a másik gép tönkre ment és kellett venni egy újat és szeretnéd onnan az aktiválást átvinni. Valami hasonlókat olvastam a win 10 topikba.
Kutakodj és kérdezősködj ott. Ez nem laptop hiba szerintem inkább rendszerhiba. Ott is sok hasonló eset van. -
atus72
őstag
válasz
Beni2360 #33506 üzenetére
Ez egy Mediacreátorral készítette official Windows10, mivel activátort használtam ezt még ki kell próbálnom hogy esetleg ez segít-e rajta. Van license kulcsom de mivel korlátozott számu aktiválás enged (azt hiszem) ezért nem azt ízzítottam be elsőre, lehet hibva volt.
Elég sokat túrtam a netet a hiba miatt, igazából azt látom hogy másnál is van ilyen hiba de normális megoldást ami működik is még nem találtam
Van még 10 napom kitalálni hogy mi legyen mert ha nem javul meg akkor kénytelen leszek elállni a vásárlástók bár azzal csak a szívás van minden térren, és utána lehet keresni másik notebookot -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33505 üzenetére
A hibanaplóban is megtalálható mi volt amit kiírt hiba.
A hibernálást csak úgy megjegyeztem.
Igazából nálam mivel aminél állandóan jelentkezett az egy klónozott rendszer volt. Aztán lesikáltam és tettem fel a hivatalos oldalról letöltött Penre kiírt változatot. Azóta csak nagyon néha jön elő de akkor ha fedél felnyitáskor türelmetlenül nyomkodok gombokat.
Sajnos segíteni nem tudok másban. Én be szoktam írni google keresőben és ad ki rá találatot és a megoldásra is. -
atus72
őstag
válasz
Beni2360 #33504 üzenetére
SSD van benne, a sleep meg a hibernálás az nem ugyanaz, szerintem alapból a hibernálás nincs is engedélyezve, legalábbis eddig ezt kézzel kellett engedélyezni.
Azért kipróbálom hátha ez a baj forrása, rohadt idegesítő hogy nem tudom odaadni annak a gépet aki kérte mert így kvázi használhatatlan és magyarázkodhatok
Volt pár laptop a kezemben de még ilyet nem tapasztaltam, ez persze semmit nem jelent
Sokáig INPAGE KERNEL ERROR írt ki mikor elszállt, mostanában CORRUPT PROCESS (vagy valami ilyesmit), a "jó" hír hogy totál reprodukálható a dolog. -
Beni2360
félisten
válasz
atus72 #33503 üzenetére
jegyezd fel mit ír ki hibának és keressél rá. Több fajtát is ki szokott írni. Nálam a friss telepítés után a Videó kártya driverét kellett lecserélnem az acerről letöltött verzióval. Jelezte is hogy régebbi ami fent van de csere kell. Volt hangkártya hiba is. Még így is előfordul a kékhalál de már ritkán.
Ha ssd van akkor pedig itt írták, hogy kapcsoljam ki a hibernálást. -
atus72
őstag
Sziasztok
Van egy vadi új Aspire 515-54G laptop, Windows 10 Pro 64bit, Windows updatelve.
A hibajelenség az, hogy ha lerakom sleepbe majd ujrainditom akkor 10ből 10x blue screen lesz! Néha shutdown-nél is csinálja. Memória tesztet futtattam az nem talált hibát. Scancheck-t is, az sem. Valakinek van ötlete?
Köszi -
szucstom
őstag
válasz
Quentin Ruby #33501 üzenetére
jah, hogy úgy. a frissítés alatt én azt gondoltam, hogy a win7 alatt ráeresztetted a 10 telepítőjét. Media Creation Tool-lal próbáld újrahúzni a pendrive-ot. Nézd meg a RAM slotokat, hogy rendesen a helyükön vannak-e. Win7 alatt futtass le egy HDSentinel-t, lehetséges, háttértárolóval van baja.
Parancssort futtasd adminisztrátor módban, majd írd be ezt: sfc /scannowHirtelenjében ennyi jut eszembe
-
Quentin Ruby
senior tag
na de ez a baj, hogy nem megy
a win 10-es hiba tiszta telepítésnél jön elő. kernel hiba, aztán újraindul
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest