Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy lapit:TMP2410-G2-M529R. (128SSD+1TB HDD)Elméletileg Linux kéne, hogy rajta legyen, de nem indul el rajta…Ami nem is lenne baj, mert a win10 –em biztonsági másolatát szeretném rárakni, ami itt van pendrive –on.
Viszont a BIOS –ban nem lehet (vagy csak én nem tudom) kiválasztani az USB -ről való bootolást.
Többször csináltam már ilyet a régebbi gépeimmel, de így még nem jártam...
Valakinek van tippje, hogy hogy tudnám felrakni a win10-emet?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbi notiról érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata: "Acer TravelMate P2410-G2-M-529R NX.VGSEU.009"
Vagy hasonló kaliberű travelmate -ekről? pro/kontra?Feleségemnek lenne főiskolához.
-
Rotor82
aktív tag
Lemezkezelésnél ha látsz olyat a partíciók mellett, hogy 'helyreállítási partíció', akkor neked is vissza lehet állítani vinyóról az oprendszert. A c-nek ehhez semmi köze amúgy. Ez egy számozatlan rejtett partíció. Nem c, nem d, stb...
Nekem 50-60fok alapjáraton a 2mag (intel P7550). Kicsit sokallom, de semmi gond. Neked meg pláne nem gond.
Én amikor vettem, akkor +1 évet vettem a gyári 1év mellé. De hogy meddig lehet garit vásárolni, azt én nemtom... Sztem bármikor vehetsz plusz garit.
-
Rotor82
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
7738G-re van olyan progi, amivel a ventit lehet állítani/húzni? -
Rotor82
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Megnézném én, ha megmondanád merre találom...

-
Rotor82
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszönöm a linkeket!
Közben váltottam x64-ről x86-os win7-re, hátha változik valami, de nem.
Letöltöttem a szept 20.-ai kiadást(Intel® PROSet/Wireless Advanced Enterprise Software for Windows 7 32-Bit*), de sajna ezzel is csak 10-14megát mér a speedtest...
Mostmár nincs más, megvárom a keddet, akkor jön az új router. -
Rotor82
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
De én az everesten csak annyit láttam,hogy valami 5100agn, vagy micsoda, most fejböl nemtom. Amin ugye nincs ott, hogy n-es lenne a beépitett wifim...
Mindenesetre rendeltem egy 300as n-es rutit (841nd), amiröl remélhetöleg jön majd 40/20-al a cucc... -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
7734G notin milyen gyors a beépített wifi és hol tudom megnézni esetleg? Azért kérdem, mert most kötöttek be 40/20-as netet és nem megy router wifin, csak kb 10/10-en a net...

-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Acer Aspire 7738G + Slimtype DVD A DS8A3S író. Kérdésem: Frissebb FW-t hol találok rá?
Köszönöm a válaszokat előre is!Ja, esetleg valaki írt már ilyen íróval XBOX360-as játékokat? Ha igen, milyen lemezre?
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Mozilla
üzenetére
Nekem is 2,5-3órát bírt a 7738G-m 2 hónappal ezelőttig... De azóta úgy megrogyott egyik hétről a másikra, hogy jó ha kibír 30percet és hirtelen lelövi magát...
És az óra mellett az aksi ikonja át van húzva piros "X"-el és azt írja ki hogy:"javasolt a telepcsere". Megjegyzem jó ha van kb 8hónapos a masina és szinte mindig hálózatról működött. Fogalmam sincs hogy mitől szállt így el az aksim... 
Magával a masinával semmi bajom amúgy. -
Rotor82
aktív tag
válasz
plaszy
üzenetére
Akkor a te 9600gt-d piszok jól teljesít! Én eddig kb 1000pöttyel kevesebbet láttam 9600gt-n. Az én kareszom kb olyan mint a tied de alapból 5300-5400pöttyöt kap és ha húzok rajta, akkor kb 800ponttal kapok többet(még nemtom hol a vége). De az enyém ddr2-es és a tiéd lehet ddr3-as és lehet azért jobb a tiéd kb 1000-ponttal.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Én is kipróbáltam a biosból való lemerítést, de a 40%-os elhasználódás mértéke 55%-os lett! Azóta megcsináltam még kétszer, de nem változott semmi a késznléti időben sem sajnos... Az én gondom az, hogy az eddigi 2óra körüli kapacitás megfeleződött! Jó ha egy órát kibír. Pedig egy pár hete még nem volt gond és alig használom aksiról a gépem és még csak kb fél éves... http://kepfeltoltes.hu/view/100222/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Rotor82
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, és érthetetlen módon képernyőillesztő driver volt a gond. Hogy miért, nemtom. Az nvidia oldalán lévő driverek kakák voltak, nekem csak a moddingolt "DOX" -os driver funkcionál rendesen és vele jó a gépem oldlán lévő érintésérzékeny hangerőgomb is.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
.Anakin.
üzenetére
Akkor mi a ráknak csináltak oda egy üres slotot acerék? Hogy a vevő később szívja a fogát? Na mindegy, elég nekem azaz egy 500gigás vinyó is. Annál is jobban bosszant inkább az, hogy egy negyedmilliós laptopban van (CIR) infratávirányító vevő, de távirányítót nem adtak hozzá és nem is találok. Valamint a második, hogy nincs benne bluetooth, de a gombja az ott virít a wifi gomb alatt...De minek???

-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokkal a notim vásárlása után vettem ugyanabban a boltban +1 év garit tehát így 2év van rá. Szóval itt van ez az "advantage" könyvecske és a belsejében van egy "eredetiséget igazoló pecsét" (van rajta egy lakat és a perforáció mentén fel lehet tépni egy kis fülecske segítségével) Kérdésem: Fel kell-e tépnem azt a fülecskét és kell-e valamit csinálnom/regisztrálnom, ezzel az advantage könyvvel, hogy aktiváljam a garanciámat? Vagy amikor a boltban átvettem onnantól kezdve él a plusz 1év garancia?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy gondom van! Alig pár hetes gépem acer 7738G éppen zenéthalgattam és volt egy pillanatnyi áramkimaradás... Ezután a gép bebootol, meg minden, DE NINCS a kijelzön világitás!
Nem lehetne valahogy bekapcsolni? Még bootolásnál se világit a kijelzö, se a biosban, sehol... Kiment volna a led háttérvilágitás?
Köszönöm a mielöbbi válaszokat!!!
-
Rotor82
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de úgy próbáld meg, hogy amikor az win7 boot-ol, és felugrik az a kisablak amin ott van a formázás új partíció, stb.... na ott van valami olyasmi, hogy driver betöltése vagy mi a fene. Azt hiszem valahogy így kell, nem biztos, csak olvastam és így rémlik. Még nem volt ilyen problémám (kopp-kopp).
ÜDV -
Rotor82
aktív tag
7738G-754G50MN -hez kapható távirányító? Csak mert a gép elején a memókártyaolvasó mellett ott van a sensor... Vagy esetleg azt meg lehet nézni valahogy, hogy működőképes-e a vevője, vagy csak valami "vakablak" és a nagyobb testvérének működőképes csak?

-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
AS7738G-nél adott 3 partíció. Kikapcsolás után, kihúzom a töltőt és kiveszem az aksit, majd simán töltöről indítom, a sajátgépben eltűnik 2 partíció és csak a "C"-marad meg, amin az oprendszer van...
Amúgy gyári vista van rajta, és a lemezkezelőnél a két eltűnt partíció mérete összeadódva látszódik "kifogástalan eisa konfiguráció"néven, de nem lehet vele semmit csinálni...
Egyáltalán mi a franc az az eisa konfiguráció?
Tehát elfelejti a partíciókat a gépem, ha kiveszem az aksit???Vagy mi a fene??? -
Rotor82
aktív tag
AS7738G-754G50MN-el kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1.:bluetooth van benne? Csak mert a bal oldalt a wifi alatt ott a gomb és amikor megnyomom, a képernyőn megjelenik a bluetooth ikon és egy pros X-el keresztbe van húzva...Ha megint megnyomom, ugyan azt mutatja...
2.:Az indítópultban van egy olyan, hogy "Acer VCM".Mi ez?Rákattintok, de nem történik semmi. -
Rotor82
aktív tag
Hi all!
Megjött a "kicsike"!
[link] csak az eggyel kisebb tesója van nekem. Gyönyörü ez a kijelzö, csak furcsa, hogy mivel 16:9-es, a weblapoknál a két szélen nagy üresség van csak... De remélem, hogy filmnézésnél a 16:9 kárpótol majd...
Nem volt hozzá semmilyen lemez, elötelepitett vista van rajta, ill. minden driver stb a gépen van.
Kérdésem:Magát az oprendszert hogy lehet lementeni? És hol van a cd-key? Mert én a recovery managment-el csak a drivereket, programokat mentem éppen...
Köszönöm a válaszokat elöre is! -
Rotor82
aktív tag
7738G-hez van távirányitó?
-
Rotor82
aktív tag
A 6935G-n kivül mely acer-ek rendelkeznek távirányitóval?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok! Melyik most a legjobb acer amivel gta4,crysis,fear normálisan futna? Max 250 tallér van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt nem olvastam. Akkor ezzel már nem tudok mit kezdeni sajna...Az aksira sincs gari ugyebár. 

kihúztam a töltöt és kivettem az aksit 15 percig és most már jó!
220.000körül van.