Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Nem tudom, hány éves géped van, nekem most pár hónapos a laptop (Acer Aspire 5), de az alap gyári driverek (alaplapi, grafikus, hangkártya, stb.) nélkül nem hajlandó normálisan működni. Lehet, típustól is függ, de ésszerűbbnek tartom, ha minden gyári és azt frissíted, nem a winfos update-ről.
-
szucstom
őstag
Az ACC nem zabálja az aksit.
Sony sose csinált normális notebook-ot. A nevén túl semmi haszna nem volt.(#33896) M3aN -> rendszergizda vagyok, tudom, hogy működnek a dolgok. Ha nem a gyári alap drivereket használod, csak "rábízod" a winfosra az update-et, nem lesz sose 100% a géped működése. Pl. egy HP 650 G4-es gépnél csak eszközkezelőből lefrissített driverek esetén nem ment a külső monitoron a kép. Külön le kellett szedni hozzá a programot, ami lekapja a HP honlapjáról az illesztőprogit és működött utána.
-
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Acer notebookhoz létezik gyári fejlesztésű driver frissítő program, mint HP és DELL laposokhoz?
Eddig csak a fenti két márkával volt dolgom, az Acer és az Asus kimaradt az életemből (Asust vett most a
sógor-jelöltöm).
Köszi! -
törölt tag
Szia. Szerintem nagyon korrektek. Nekem kb. egy/másfél hét után érkezett vissza a laptopom. Sérülést nem láttam rajta, szépen le is lett tisztítva, mindenről időben és megfelelő tájékoztatást adtak. Az ügyfélszolgálatuk segítőkész, és nem kell napokat várni a válaszukra ha érdeklődsz.
-
Sziasztok! Ismerősöm szeretne egy ilyen laptopot venni. Kérdésem, hogy van-e lehetőség a HDD mellé SSD-t betenni, illetve a 4 GB memória mellé még tenni vagy csak ez az egy van benne, de cserélhető vagy fix?
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Acer szervizzel mik a tapasztalatok?
Fél éves Aspire 5 megadta magát egyik pillanatról a másikra, valószínűleg a kijelzőkábel hibásodott meg, mert saját kijelzőn csak csíkozott fekete kép volt, míg a külső monitor működött.
Előző héten garanciában el lett küldve a csehországi központba, ahol 2 hetet ígértek. Kíváncsi leszek mennyi idő, illetve hogy mit csinálnak vele. -
majat
friss újonc
Sziasztok
Remélem tudtok segíteni. Van egy predator 15 gépem de bekaptam egy vírust és azóta nem műküdik a recovery particióm. Ezt hogyan tudom visszaállítani? Mikor alt f10-el próbálom indítani azt írja ki , hogy a gép meghibásodott javításra van szükség. Újra telepíteni is csak a hagyományos módon lehet de szeretném az eredeti állapotot visszaállítani (RECOVERY)
Köszönöm a segítségeteket -
seefried
tag
[kép]
Sziasztok!
Keresek Acer 7750G-hez ilyen burkolatot.
Köszi -
Szesz1984
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes kérdés.
Adott egy ilyen notebook: [link]
Annyiban más hogy enyémbe 8gb memória van.
Ami fura,teljesen rendben működik,de amint felemelem az asztalról,kikapcsol.
Ha megdöntöm vagy csúsztatom semmi.
Esetleg valami ötlet? -
ace05
senior tag
Van egy 7751-es laptop nálam. ami nem ad képet, de venti felpörög. Ez nekem elégé kuka szagú. Olvastam a netem valami bios crisis disk revovery módszert, az hatásos lehet, mert nem találtam a laptophoz leírást, hogy hogyan csináljam.
-
Micsurin
nagyúr
AfterBurner vagy AIDA, a GPU teljesen átlagos a CPU se vészesen meleg.
Experiencet felejtsd el tedd fel manuálisan a frissebb drivereket DDU-val való takarítás után. Az experience kényelmes de kutyulja a beállításokat.
Egy aránylag jó minőségű de drága hűtővel is csak 3-4 fokot nyertem nem biztos, hogy megéri.
-
dombi81
senior tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire AS3410-es notebook-ra szeretnék feltelepíteni egy win10 64 pro-t. Viszont telepítéskor nem látja a telepítő a HDD-t. Bios-ban sem látszik a HDD. Próbáltam Intel AHCI drivert feltenni usb-ről, de nem engedte a gép. Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
-
A Predator Sense-t hagyd,az kb.10-12%-al viszi feljebb a teljesítményt,(mármint pörgeti a gépet)helyette a HWiNFO-t használd monitorozásra.Akár játék alatt is,leteszed a tálcára.Az lesz a pontosab.
Vagy ami játék alatt is látható,a MSI Afterburner.Én javaslom,hogy az Experience-vel frissíts a legfrissebb Nvidia driverre. -
Bular
csendes tag
Sziasztok! Egy Acer Predator Helios 300 as laptopom van egy intel i7 - 9750H processzorral és egy Geforce GTX 1660Ti videókártyával.
Belinkelem ide:
(https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-predator-helios-300-ph317-53-72ak-gamer-notebook-most-3-ev-garanciaval-nhq5peu001_win/11585/)Az lenne a problémám ( vagyis igazából nem tudom mennyire gáz),hogy játék közben ( nem max beállításokon játszom)Predator Sensevel mérve a Cpu 60 - 70 átlagban de akár 75 fokra is felmegy. A gpu pedig tartósan maximum 50 - 60 fokon marad.
Alapjáraton 30 - 40 fokon pörögnek úgy,hogy semmi nincs megnyitva.
Nos, nem tudom mennyire befolyásolja ( nem értek hozzá) de frissítettem a videókártya driverét az Nvidia Experiencevel. A windows frissítéseket is ellenőríztem.
A kérdésem az lenne,hogy normális ez a hőfok vagy mit tudok vele kezdeni, illetve ha hasonló masinálva
rendelkezik valaki akkor tanácsokat,tapasztalatokat szívesen meghallgatnék. -
sowi
őstag
válasz
Sixkiller6 #33856 üzenetére
Jaaa, az csak simán szar sajnos
-
szucstom
őstag
válasz
ZsoZso126 #33860 üzenetére
én nemrég vettem az enyémbe 8 gigát, így van 12gb RAM. Tegyél bele SSD-t, ha az még nincs. ZsoZso126-nak pedig igaza van, kb. 2016-17-es évekig kiadott játékok fognak rajta futni rendesen, átlag 30 fps ha minden rendesen be van állítva, de az újabbak max minimumon, vagy még úgy se.
A WZ-hoz kell a minipaks. próbáld manuálisan optimalizálni a beállításokat, kapcsold ki a V-Sync-et, élsimítással próbálkozz.
-
ZsoZso126
tag
válasz
Energie X #33861 üzenetére
Nagy játékokkal nem is akarok de pl most itt a WarZone amit elvisz a gond az hogy kb 30FPS em van ami elég kevés egy ilyen géphez.Ugye beállításoknál a VRAM kihasználtság a háromnegyedénél van. Azt nem tudom hogy a proci vagy a ram kevés hozzá.Ezért gondoltam hogy veszek hozzá egy ram ot még, de ha a proci gyenge akkor nem akarok feleslegesen pénzt kidobni.
-
-
ZsoZso126
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy acer nitro 5 laptopom 8GB rammal.Viszont ha leszedem a hátulját ahol a ram van itt csak 1x4GB os ramot látok(Megnéztem aida64-el az is 8gb ramot ir).Ez van ráirva: 4gb 1rx16 pc4-2400t-sc0-11. A másik 4gb RAM hol van a gépbe?Elnézést kérek sajna a utóbbi években nem nagyon követem ezt a vonalat, ezért is fordultam hozzátok.köszönöm előre is
-
Beni2360
félisten
válasz
Sixkiller6 #33855 üzenetére
De le kellene tiltani a vga frissítését mert újfent a rossz fog felmenni.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #33852 üzenetére
na megvan...
video driver, de a sima frissítés nem segített, külön le kellett töltenem, utána eltávolítani az eszközt, reboot és az acer honlapról leszedett drivert felrakni.sleep újra működik, ahogy kell.
ezt most körbeírom kb. minden acer fórumba, mert rengeteg kérdés volt a neten erről, és talán ha minden 20. említette a vga drivert
-
sowi
őstag
válasz
Intel rst driver
-
Beni2360
félisten
válasz
Hát nálam is és másoknál is vannak hasonló gondok pl kékhalál memória vagy SSD hibával és összegyűjti a hibát és újra indul. Keressél rá itt a topikban.
Én is szűz újbóli win 10 telepítés de néha elő jön.
Ui: Napi szinten akár többször is. -
Sixkiller6
őstag
válasz
Beni2360 #33851 üzenetére
nem a lehajtással van gond, azzal lemegy sleepbe, de nem jön vissza, kék led felgyullad, de semmi és 20-30 mp után rebootol magától.
live ubuntuval működik.
hybrid sleep on/off, mindegy.
pci express power mgmt-je sem segít
ugrás legújabb biosra sem csinál semmitrengeteg topic van a neten, de megoldás nincs
vadonatúj laptop, szűz win10 telepítés
-
Beni2360
félisten
válasz
Sixkiller6 #33850 üzenetére
Nézd meg mi van beállítva a fedél lehajtására. Energia gazdálkodásban.
-
Sixkiller6
őstag
Üdv, egy új acer aspire 3 a315-42-r038-am van, és a sleep megőrjít. adott idő után, vagy becsukás után ugye elmegy sleepbe, de soha nem jön vissza, mindig újraindulást tudok csak kicsikarni belőle. bármi tipp?
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
Mi a különbség a kettő laptop kijelző közt? Csak az hogy egyik IPS a másik meg nem?
Acer Comfyview™, LED háttérvilágítású matt
Acer ComfyView™ IPS LED-háttérvilágítású matt
Ha külső monitorral használnám (még nincs meg a lapi) ezzel Samsung S27E500C megéri a többletet az IPS kijelzős laptop?
Illetve ez a dedikált kártya megéri a + költséget ha csak netezek és filmezek a fent leírt monitorral? Vagy elég a Ryzenben levő is? Ebben:
AMD Ryzen™ 5 3500U Quad Core + SMT (4MB Cache, 2.1GHz - 3.7GHz)
Köszi ha valaki felvilágosít. -
Bunken
tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy ilyen laptop [link] , Win 10-et szeretnék rá telepíteni. A telepítő végig is megyen és az első újraindulás után miután állítaná be az Eszközöket, stb. ez a kép ugrik be és a gép kikapcsol.
Érdekes módon a Win 8.1 probléma nélkül települ és indul.
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a gond?Köszi.
-
-
kugli
aktív tag
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Acer aspire 5560G tipusó noti.
CPU: A6-3420M
VGA: HD6520G - 7670M 1GB
RAM: 4GBMire elég ez manapság? Valami értelmes össze hasonlító oldalt tud valaki linkelni?
Most kezdek újra vissza szokni pc-re. Tudás nagyon hiányos,ennek tudatában írjatok
Alap esetben melyik VGA-t használja a rendszer,illetve ezt hogy tudom váltaoztatni ha szükséges? Biosban keressem? -
jansi
csendes tag
válasz
szucstom #33838 üzenetére
Nem játszik, csak sokat fordít lengyelről.
Szerintem semmi olyat nem csinált a billentyűzettel, ami nem rendeltetésszerű. Nyomkodta, sokat, de hát erre van. A többi stabilan a helyén van. Garancia nem érdekes, már csak egy hét. Szóval ha lenne olcsóbb megoldás, akár csak arra az egy betű cserére, az jó lenne. -
szucstom
őstag
Hááááááááát... ha a gyerek "szétpüfölte" vagyis sokat kockul (a W billenytűből ítélve tuti
), akkor nagy az esélye, hogy nem gyári hiba miatt történt a dolog (vagyis nemcsak a W menne tönkre, hanem a többi billentyű is ugyanilyen okból), ezért nem garanciális a hiba. Magán úton megjavítani csak akkor javallott, ha már lejárt a garancia. Ésszerűbb, ha kijavíttatod.
-
jansi
csendes tag
Sziasztok!
Van a gyereknek egy A715-71G gépe. A W billentyű kiesik a helyéről. A billentyű alatt lévő fehér, ollószerűen szétnyíló műanyagból, ki van kopva/törve két kis darab. Még garanciális a készülék, elküldtem szervizbe. Szerintük nem garanciális hiba. A javítás 34eFt lenne.
Tényleg nem garanciális hiba? Meg lehet valahogy olcsóbban javítani? -
Micsurin
nagyúr
válasz
szucstom #33829 üzenetére
Experiencet felesleges is feltenni, egy direktben letöltött driverrel jobban jársz.
Tmate: AfterBurner + RivaTuner tippre a CPU vár a GPU-ra és ez okozza a stutteringet ha megnézed az eredményeket fogod látni mit mennyire használ a gép.
Ha throttling-olna a gép nem stuttering jelentkezne, az átlag FPS-nek kéne leesnie mivel visszaveszi a gép az órajeleket.
-
TMate2020
friss újonc
Köszönöm! Már telepítettem is az Nvidia Gamer ready drivereket, valószínűleg akkor a V-sync lesz a ludas mivel bekapcsoltam azt mert nem tetszett hogy "bomlott" a kép, és akkor átbogarászom a többi beállítást is.
Emellett a hűtés is belejátszik mivel az elvezetés nem játékra van optimalizálva, de nem véletlenül rácsos a az alja a laptoponak azokon a részeken ahol hőáramlás a legmagasabb , így kinéztem már egy hűtőt amit gamernek hírdettek de a legfontossabb az hogy 4 12,5 cm es ventillátora van és az egyik pont a GPU+CPU alatt helyezkedik el.Terveztem a ram bővítést is 8 gbról 16 gbra aminek a CL ideje is kisebb, javítana valamit ilyen téren?
-
szucstom
őstag
válasz
TMate2020 #33828 üzenetére
Huh, na így elsőre annyit tudok mondani, hogy driver frissítés az első lépés. Második: valószínűleg a játék beállításain belül kell megkeresned, hogy mi okozhatja ezt. Minden részletet át kell böngészned, mert az optimalizálás nem a legjobb, ha csak a geforce program beállításaira hagyatkozol.
Első blikkre vedd ki pl. a V-Sync-et, maximalizáld az fps limitet a képernyőd frissítési frekvenciájához, (max fps. pl. 60), az élsimítási beállításokat is változtasd.Én a Wolcen-nel jártam így egy Intel i5 10th gen + nVidia GF MX250 2gb + 12 RAM mellett. A GF Experience beoptimalizálta max felbontás mellett mediumra mindent, alig kapott 15 FPS-t. Manuálisan átrágtam mindent, lehúztam, feltoltam a különböző beállításokat és rögtön meglett a 30 átlag fps (mondjuk többet nem is tudnék kisajtolni belőle). A 2016-os DOOM manuális konfigurálása után 30-ról 50fps-re ugrott. Az AC Origins kicsivel több, mint 2 éves játék, a konfigod bőven elég kell legyen egy minimum 30-40 fps-re a játék terén.
-
TMate2020
friss újonc
Sziasztok!
Tudom hogy az én gépem elsősorban nem játékra van tervezve, multimédiás felhasználásra van tervezve, a laptopmat tavaj vásároltam így nem mondható idősnek, ez egy Acer Aspire 7 (715-72G) laptop, intel core i5 8300H processzorral (Alap fr - 2.3Ghz/Turbo frekvencia max 4 GHz) nvidia GTX 1050Ti 4Gbos memóriával és 8Gb 2666Mhz (2x4Gb) rammal, a laptopnak kettő ventilátora van azonban ez nem a tipikus kétoldali Gamer Notebook elhelyezés, itt egyoldalon található mind a kettő , a ventilátorokkal ellenkező oldalon találhatő a hő gócpont ahol a GPU és a CPU elhelyezkedik, Minden játékot simán futtat azonban van rá példa, hogy az átlag fpsről (55fps) lezuhan majd azonnal visszamászik, így egy másodpercnyi akadást eredményezve, a kérdésem az lenne, hogy a hő okozhatja a problémát vagy más pl. erőforráshiány okozhatja?
A játékok amiknél észrevettem ezt ( Assassin's Creed Origins, Watch Dogs 2) (beállítások : Közepes körülire konfigurálva.)
Emellett futtattam egy egy tesztet, az erőforrások az fps zuhanásának pillanatában kiugró értéket mutatnak, tehát amíg az fps lent van a grafikonon a 3-4 körül addig a Cpu és a Gpu a grafikon szerint kiugróan magasan amit vösössel jelenít meg.Válaszokat előre is köszönöm!
-
coco2
őstag
Még valami, régebben voltak olyan lehetőségek kereskedőknél, hogy alakítani lehetett laptopon. Pld nem ssd-vel kértem, hanem hdd-vel, kértem bele még ramot, átalakították az árlistás darabot. Van még olyasmi bármelyik kereskedőnél?
-
coco2
őstag
Sziasztok! Alsó árkategóriában nézegetek acer aspire topokat. Kellene legalább 4 cpu thread, 8 giga ram, 15" 1600x900 felbontás. +2..4 cpu thread welcome, +4 giga ram welcome, 1920x1080 felbontás welcome (17" nem kell). Van valakinek ilyen teljesítményben acerje, amivel rég óta elégedett? Persze nézegetem neten, mit lehet kapni, de kitapasztalt típusokról kapni tippet segítség lenne a választásban. Pld mennyire driver hibások win10 alatt a mai acerek és ilyesmik. Bármilyen tippnek örülni fogok. Köszönöm.
-
szucstom
őstag
válasz
Peter.70 #33823 üzenetére
Őszintén szólva teljesen mind1. mind2 alkalmas rá. az Aspire annyival előnyösebb, hogy van benne dedikált grafikus kártya, így ha az integrált meghal, a másik még működik (és vica versa).
A CPU terén a swift 3-as picivel jobb, de számottevő különbség nincs.
Egyre figyelj: ha windows telepítesz, addig nem lesz touchpad, amíg az alaplapi drivereket fel nem rakod.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Netezésre, film nézésre, esetleges hordozásra melyik lenne leginkább ajánlott? -
-
RootRulez
félisten
válasz
szucstom #33817 üzenetére
A javítás nem lenne költséghatékony, egy alaplap bele, ha van is, 20-30 ezer + az esetleges munkadíj. Ennyiért vbagy kicsit többért mér vesz az ember egy hasonló tudású jó notit, amibe bele lehet tenni ebből a 4GB RAM.ot (vagy eladni), meg eladni a többi alkatrészt, ami még eladható (bill, hdd, stb...)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adott egy ACER Aspire E5 511 notebook
Olyat csiniál, ha bekapcsolom felpörög, a LED kivillan, de nem ad képet, se a kijelzőn, se rácsatlakoztatott monitoron. Szétszedtem, kivettem a RAM-ot, kipróbáltam másik memória modullal, azzal sem működik. Ott járok, hogy vagy alaplap hiba vagy kijelző. Bár kijelző hiba esetén valamit csinálna a monitorral... Így erősebben gyanakszok az alaplapra.Esetleg erre valami tipp?
Köszi: RR
-
airfox84
újonc
Sziasztok!
Egy emachine E725- ös notihoz keresek win10- hez webcam driver- t, tud valaki segíteni?
Az eszközkezelő nem látja a kamerát, a gyártó oldalán található összes driver- el próbálkoztam már, de egyikkel sem működik.
Előre is köszi a segítséget! -
-
szucstom
őstag
Na állj. akkor tisztázzunk valamit. Te a HDD-ről akartál infót, én meg az ODD-t írtam, ami a DVD-ROM.
Futtass le egy HDSentinelt a merevlemezeden, ha nincs baja, simán megyrá a W10. Egyébiránt SSD beszerez, W10 áthúz rá, HDD pedig csak adattárolás.W10 helyett kipróbálhatod akár a linuxot is. Minimális erőforrás igény, simán elfut szinte bármelyik verzió azon a gépen.
-
kugli
aktív tag
válasz
szucstom #33803 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen,kell beépítő keret is. Egy progit tudnál ajánlani ami megmutatja a jelenleg benne lévö ODD tipust,mert kicsit lassúnak érzem. Már jó ideje csak telefont használtam szinte mindenre,most meg hirtelen kell a laptophoz minden (tudás) Illetve jelenleg win764 van fent,késöbb tudok erre win10-et telepíteni?
-
szucstom
őstag
Ha jól láttam guglin, akkor ez DVD-ROM-mal ellátott laptop. Ez esetben csak úgy tudod a bővítést megoldani, ha kiszeded a dvd meghajtót, szerzel egy ODD keretet és abba berakva a plusz háttértárat szereled be.
Külön javasolt SSD nincs, de ha jó minőséget akarsz, akkor a Samsung EVO 860at keresd. 256-os van már 20k alatt. -
kugli
aktív tag
Üdv!
Hozzám került egy aspire 5560G tipusú gép. Szeretnék bele egy SSD-t. Külön ehhez a géphez van ajánlott SSD és beépítö keret?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- PH! Szakszervezet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest