- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
ezen kép meg video szerint nincs hozzá csavar [link]de akkor mi fogja le ? a hátlap ?
-
juve600
nagyúr
üdv
ACER E5 575G 57ZLvettem bele egy M2 sata ssd-t
beleraktam de nincs az ssd-t lefogató csavar a gépben
most leragasztottam szigetelőszalaggal
hol tudok csavart venni bele ? -
őstag
Nézegettem most az acershop black friday-es gépeit, de nem találtam 8. genes gépet. Nem tudtok erről a típusról, h akciós lenne vhol?
Acer Swift 3, szürke, 14" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, MX150, 8GB RAM, 256GB SSD (dedikált VGA mondjuk nem kell, nem tudom ez opcionális-e)
(Elvileg ez a típus: SF314-52G-55WQ)
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
vettem egy ACER E5 575G 57ZL notit, GTX 950 van benne,játékra is használnám,érdemes hűtőt tenni alá ?
láttam itt fórumon a CM Notepal 1 az ajánlott típus -
őstag
Sziasztok!
A 8. genes intel i5 CPU-val szerelt notebookok előreláthatólag a CES-en fognak bemutatkozni?
Szeretnék majd egy hasonló konstrukciójú modellt, mint a Xiaomi Notebook Pro, játék szinte soha (ha mégis, akkor elegendő lenne az MX150, hálózatról), de általános felhasználással min 6-7 óra üzemidővel, vékony házban. Azt még nem döntöttem el, hogy ~14"-es kijelző vagy a hagyományos 15,6"-es kellene nekem. Alapvetően programozásra lenne használva
-
Throme
veterán
Jah olvastam. HP és Dell-en kívül nincs élet
Swift 3 tartósságról nem tudok beszámolni, de nekem bejön a gép.
Hardverben, dizájnban és háttér világítású bill. megléte téren nekem minden kereső ezt dobta, adott zsé mellett.
A többi 14" körüli gép ennél csak drágább volt, vagy ennyi, de pl a bill világítás hiányzott... vagy az ssd.Úgy írom, hogy nem vagyok acer fanatic, vagy munkatárs. Dell belépő 15"-ost vált, amivel nagyon meg voltam/vagyok elégedve.
A swiftek még újak. Nem tudom mi lesz mondjuk 3-4 év múlva. Extra garit lehet venni (én nem vettem).
Ha tudsz menj el, és nézd meg. Fontos a saját tapasztalat.
Az ajánló fórumon már írtak róla rosszat a gépről, a szervizt se istenítették, csak a dell és hp...
A zsúfoltság miatt a hűtést tartják elégtelennek, és alaplap hibát vizionálnak.Nekem az 51-es szériából van egy gépem, az LCD-vel gondom volt, cserélték. Zsanér tűnik kicsit könnyen mozgathatónak, remélem nem fog lifegni. Játékkal próbáltam, és akkor azért felpörög a ventilátor, talán picit hangosabban, mint az átlag, de nem zavaró, igaz órákat nem játszottam.
Keveslem az USB portot, de hát nem túl nagy a gép. Az USB C kap majd egy átalakítót.
Nincs rajta LAN csatlakozás, így az otthoni router újra konfigurálása ütközhet problémába, ha hálókábellel működik az elején.... Lehet venni erre is adaptert, usb-utp...Többi lapost nem ismerem
-
Ric4m0nd
aktív tag
Szia Azie!
Vivobook Flip 11 colos helyett az Acer ES1-132-t ajánlanám. Aspire ES1-132-P3MK Pont ugyanaz a hardver van benne, N4200 Quad Core CPU + 4GB RAM. (erről írom a hozzászólást) 60ezer Ft-al olcsóbb a Vivonál.
Szintén csak sima HD kijelzős. Az utolsó darabok vannak a kereskedők kínálatában. 94-104ezer között.Elég nagy a szórás a négy gép között amit csatoltál. 11 coltól 14-ig. Mindegyik könnyű hordozható típus. Passzív hűtéssel rendelkeznek, a V3-at kivéve.
Acer Aspire V3-372 - ilyen típusom volt előzőleg, a ventillátora nem bírta a gyűrődést. Dying Light alatt beadta a kulcsot és szervízbe kellett küldeni venti cserére. Ez ugyanúgy csak sima HD 1366x768-as felbontású. Igy 2018 hajnalán már inkább FullHD-s típust ajánlanék.
A 13,3 colos Swift 1 már pont ilyen! 1920x1080 160ezer viszont sok érte, ugyanis ezzel a felszereltséggel adja az ASUS a VivoBook E403NA-FA008 típust mindössze 109ezerért. Ugyanebből van windows-os verzió is 130-ért a boltokban. Még itt is tudsz 30-50ezres összeget megtakarítani.
Az E403NA mellett szól az is, hogy elegáns fém burkolatú, szintén passzív hűtésű. Ha hirtelen kellene döntenem most csak azt venném a 100ezres kategóriában 8GB ram kiegészítéssel.
200ezres kategóriában pedig ott vannak az újonnan érkezett 8. gen CPU-val szerelt gépek.
HP ProBook 430 G5 2SY16EA Ezüst
LENOVO 320s 13" 81AK007CHV Szürke
Mindkettő FullHD 1920x1080, 13 colosak, 1.2-1.5kg 128-256gb ssd, 4-8gb ram. 230-240ezer ft
-
Azie
őstag
Sziasztok!
Ezek közül mik a tapasztalatok az acerekkel?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
juve600
nagyúr
[link]
ennyit találtam róla,de itt nem írják -
juve600
nagyúr
ÜDV
hol tudom megnézni hogy Acer Aspire E5 575G 57ZL notiba van-e m2 ssd hely ??
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz NEMO1968 #31777 üzenetére
Értelek, ez esetben hasonló gépeket nézzél i5-8250 és i7-8550 (4 mag, 8 szál) mint person fórumtárs.
Két hete láttam ezeket először a 250k ft körül webshopokban, aztán el is tűntek. 300 felett még találni belőlük.Ha most elpasszolod az ASUS-t jó áron, akkor egy ilyen új verdával elégedett leszel. Ez a meggyőződésem. A megtakarított zsetont pedig másba invesztálod.
Az UHD 620 / 630-as IGP is bőven kiszolgál alap játékoknál. MX150 pedig komolyabb játékokra is elég FullHD felbontásnál.
-
NEMO1968
őstag
válasz Ric4m0nd #31772 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Körülbelül mennyi az a várnék egy kicsit?
Igazából nem sűrgős a dolog, meg vagyok elégedve az ASUS-al is, de néha futtatok gépigényesebb progikat is, (videovágás, szerkesztés, konvertálás, stb..) és ehhez kicsit kevés.( no meg az én szabadidőm is)
Játszani 2 havonta egyszer játszom, de akkor legalább legyen élvezetes.
Summa-summárum,ritkán kell a bivaly gép, de akkor nagyon.( ne tartson 3 videó konvertálása pl.5 órát.)
Viszont az ASUS-t most még relatíve jó áron tudnám eladni.
Biztos jobban, mint mondjuk fél év múlva,szóval őrlődök még kicsit[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz person #31775 üzenetére
Szívesen máskor is!
@schottgun
Szia Schottgun!
Leszűrtem neked pár típust a 3 év garanciás laptopok közül. Ha már úgyis részletre veszed, gondolom hosszabb ideig fogod használni a készüléket. Szerintem más cégeknél, és webshopokban is tudsz részletre vásárolni. Ugyanezeket a notebookokat kínálják mindenhol. Érdekes, hogy az Euronics még a 4. - 5. generációkat promótálja. Inkább nézelődj az újabbak közt.
6,7,8 generációra szűrtem rá, 4,6,8GB ram-al. Ha nem játszol a géppel, akkor szerintem fölösleges, hogy külön VGA kártya legyen benne, mert csak egyel több hardver ami a hőt termeli, és az akksi idejét csökkenti. Elég, ha a prociban lévő IGP-t használod.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz person #31773 üzenetére
MX150 az asztali 1030-as megfelelője! Elégedett leszel vele abban biztos vagyok. Ezzel az új, 8. generációs procival a WoT szárnyalni fog. Jelenleg én egy N4200-as 4 magos passzív 11 colos gépen futtatom, és 30-40FPS-eket produkál az intel HD 505-ös IGP-vel. Az UHD 630-as integrált grafikával is vinné szerintem 50FPS felett ez az új proci. GTA5-el annyira nem vagyok képben, de szerintem simán megy ott is az MX150-es VGA-val. 4 magos, nyolc szálas proci ami minden igényt kielégít a laptopoknál. Éveket kellett várnunk amíg ez a kategória "mainstream" lett. Eddig csak a fél milliós értékű notebookokba szereltek ilyen 8 szálas procikat.
GTA5 30+ FPS ( 7200U procival, ami 2 magos, 4 szálas) Ennél nálad jobban fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz NEMO1968 #31769 üzenetére
Szia Nemo! A helyedben még várnék egy kicsit az új, 8. generációs mobil CPU-kra. Az első gépek már érkeznek az i5-8250U és i7-8550U alacsony fogyasztású procikkal. 220-250ezer körül árulják a legolcsóbbakat. Szintén 4 mag, 8 szál mint a 7700HQ típus. Kisebb hőtermelés, kedvezőbb fogyasztás. Szerintem 300-350 körül már komolyabb VGA-t is raknak bele. Akkor is spórolsz valamennyit. Akár az ACER Predator új kiadását is megvárhatod ha nem sürgős. A Vivobookhoz képest előrelépés a 1060-as Nvidia.
@person
Szia Person, Nitronak egy 2014-es változatát használtam. Egy barátom vásárolta, és vele teszteltük. Nagyon jó anyagminősége volt! Azóta biztos csiszoltak még rajta. Pont erről a prociról írtam a kollégának is fentebb. Ez egy jó választás! 13 colos verziót keresek magamnak, azonos feltételekkel.
Gyártó: Acer • Processzor típus: Intel® Core™ i5 Processzor Quad Core • Számozás: 8250U • Memória méret: 8GB • Merevlemez méret: 256GB • Videokártya típusa: GeForce MX150 • Kijelző méret: 15.6 • Felbontás: 1920 x 1080 • Tipus: Full HD IPS LED / Matt • Operációs rendszer: Linux • Garancia időtartam: 3 év • Szin: Fekete
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Sziasztok,
Nitro 5-ről mi a vélemény? Mennyire kell tőle félnem? Bírja hűteni a technikát? Érdemes ilyet venni?
[ Szerkesztve ]
-
schottgun
tag
Sziasztok,
144.000Ft-ért ez egy jó ár-érték arányú laptop?
https://euronics.hu/termekek/acer-aspire-e5-774g-39jf-nx-gg7eu-035/p/211299mindenképp euronics-ban kellene venni, mert részletre akarom.
Köszönöm. -
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek egy ilyen géppel
[link]
Van már róla valami tapasztalat?
Anyaghasználat, melegedés, zaj,stb..
Megéri az árát?
Mekkora előrelépés lenne a jelenlegi ASUS N 752-höz képest?
Köszi.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
YASKATIR
senior tag
Rendelkezik valaki Acer Aspire E5-475G-vel? Mar masodjara jon elo egy sarga csik a kepernyon 1 even belul, pontosan ugyan azon a reszen. Amikor elozoleg elojott, akkor kerdes nelkul csereltek a panelt a service center-ben, erre ismet elojott....
Masnal is elofordul ez, vagy csak en vagyok olyan szerencsetlen, hogy ket hibas panelt is kifogtam?
-
gyu84
tag
Sziaszok!
Laptopot szeretnék vásárolni, kinéztem magamnak az [Acer Aspire 7 A715-71G-71LS NX.GP8EU.012] típusú gépet. Fő szempont volt a 4 magos i7-es processzor és dedikált nVidia VGA.Tetszik kinézetre is, normális laptop formája van, ezek az un. gamer laptopok szerintem rondák.Van valakinek tapasztalata ezzel a géppel? Leginkább az érdekelne, hogy van-e benne mSATA foglalat, ha később SSD-t szeretnék bele tenni? A hivatalos oldalon és a webáruházak adatlapjain sem találtam erről infót.
A másik kiszemelt egy Asus F550VX, de az ACER szimpatikusabb
-
poli27
veterán
válasz Trojka33 #31763 üzenetére
én egy ilyet vennék, nekem is ez van : [link] ssd legyen benne az manapság már fontos tényező sztem... ez jó áron van akciózva szokott lenni én is 189 990 Ft ért vettem
Az acer nem full hd ami számomra negatívum, asus meg nem vennék mert szar tapasztalatom van a gariztatással...
[ Szerkesztve ]
-
-
Atmil
aktív tag
-
-
Atmil
aktív tag
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Ezt úgy kell érteni, hogy veszek egy ilyen HDMI extendert, amiből ha jól láttam kettő van egy csomagban, akkor még kell hozzá 20 méter ethernet kábel.
Mind a tv, mind a laptopba dugok egy HDMI extendert, amit ethernet kábellel összekötök?
Üdv! Atmil.
-
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Atmil
aktív tag
-
Úgy érti, hogy ne HDMI kábelt vegyél, hanem egy kis HDMI kütyüt.
-
Atmil
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Van egy Acer aspire E5 (E5-522G-625U) típusú notebook.
Szeretném egy 20 méteres HDMI kábellel kiküldeni a jelet egy ful hd tv-re. Először úgy néz ki hogy jó, utána a tv nem ismeri fel.
A HDMI kimenete jó, mert egy másik kábellel, egy rövidebbel jó.
Milyen kábelt kellene vennem (20 méter), hogy jó legyen?
Most ennek a kábelnek, amivel nem megy, nem tudom a típusát. Csak annyit tudok róla, hogy elég vastag és viszi a 4k-t.
Üdv! Atmil.
-
Tito62
csendes tag
Van egy ASPIRE 5732Z notebook-kom a problémám a következő nem engedi ezt a frissítést:2017-10 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1703 x64-alapú rendszerekhez (KB4041676) többször telepíti,de a telepítés nem marad meg állandóan le töltené,de végül mindig eredménytelen lesz. Mi lehet az oka? Segitséget kérnék kszönöm.
-
ACER ASPIRE ES1-523 A4-7210-es CPU-val 90k. Passmark szernt 2522 pontot gurít, szóval van benne kraft alap dolgokra.
Hol a trükk? Esetleg van ezzel a géppel (hosszútávú)tapasztalat?
-
mimla
újonc
Sziasztok,
Egy E5-532-P78V típusú Acer laptopon tegnap került telepítésre a legújabb sims4 kiegészítő játék. Az eddigi játékok, kiegészítők hibátlanul működtek.
A játék elindítása után nem sokkal a grafikája szétesik és lefagy a gép. A hibaüzenet, amit kiír: "az alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése. A TS4-X64.exe alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése"Egy laptop szerelőnél voltunk az imént, aki megpróbálta a grafikáját kisebbre venni, de ez sem segített. A tárhely, memórianagyság rendben van, a képernyőfelbontást is megnézte, a videókártya is bőven megfelelő ehhez a játékhoz. Papírforma szerint is működnie kell.
Van esetleg valami ötletetek, mielőtt márkaszervizbe vinnénk?
-
pimmi
senior tag
ezt lehet ide kellett volna, esetleg valaki? köszi
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Van egy Acer Aspire 5742g 382g32mnkk gépem.
Procit szeretnék benne cserélni de nem találok hozzá semmilyen leírást hogy milyet támogat a benne lévőn kívül. Intel core I3-380M van benne I5 vagy I7-et szeretnék bele.
Lehetséges a csere?
Valaki segítene?
Köszönöm.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
demetand
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata/véleménye az Acer Aspire F5-571G-39CU gépről?
Köszi! -
Imike20
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Találkozott-e már valaki a köv. hibával.
(acer aspire e15 e5-551g-t6q7) lenne szó nem kapcsol be ha megnyomom a bekpacsoló gombot az üzemállapot jelző fény 5-öt villog. Ha töltő rádug semmi nem történik... Aksi nélkül is kipróbáltam töltő rádug és semmi. Valakinek ötlete esetleg... ? Köszönöm előre is!Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Meglepetésként vennék laptopot, viszont szerencsére elég jól el vagyunk látva itthon 4k-s kijelzőkből. A kérdésem az lenne, hogy az MX150-es videókártyák ki tudnak hajtani 4k-t 30 Hz nél normálisabb frekvencián? Egyszerűen egyik notebookshopos sem képes erre meggyőző választ adni. Nem játékra kell csak, ha már van egy normális monitor akkor arra ki lehessen kötni dolgozni.
Mindenképpen valós 4 maggal, ssd + hdd kombóval venném, de egyszerűen erre a kérdésemre nem kapok választ.
Előre is köszi!
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
gabor222
tag
Helló
Ezzel a típussal van valakinek tapasztalata? Acer Aspire 5 - A517-51G-568W
Fotószerkesztéshez kellene a gép. Szerintem teljesítményben bőven elegendő lesz. Mik a tapasztalataitok az utólagos SSD beszereléssel? Ez garanciavesztéssel járhat? Ennél a típusnál elég könnyen cserélhető az ssd a gép alján lévő panel lecsavarozásával. Van ebből olyan is, amiben van 256 GB-os SSD, de egyrészt +38 ezer forint és nem tudni a típusát se.
-
törölt tag
Sziasztok
Vadi uj acer aspire 7 es laptopom nagyon durván bevilágít a képernyő tetejénél és széleken oldalt
1 napja vásároltam
Mindegyik ilyen gatyaszar? érdemes inkább más laptopot venni?
nem vagyok előrébb ha kicserélik ujra és ugyan úgy bevilágít főleg ha kinyitom lecsukom egyre rosszabb -
Rockymitymók
csendes tag
válasz Rockymitymók #31723 üzenetére
ehhez hasonló: https://youtu.be/q1Z9adYLkyw?t=41
-
Rockymitymók
csendes tag
Sziasztok!
Acer VN7 Nitro 593g laptopomnál az alábbi jelenséget tapasztalom: a touchpad jobb kattintásnál nehezen működik, olyan, mintha "kétszer kattanna" (először egy kicsit, amire nem reagál, aztán egy nagyobbat, amire már igen). A bal klikk teljesen normális. Korábbi laptopoknál ilyet még nem tapasztaltam, de lehet ennél a típusnál ez normális és meg kell szoknom, csak zavaró. A vásárlás óta ilyen, csak mivel az előzőnek gyári hibás volt a kijelzője, ezt már nem vittem vissza, főleg, hogy lehet nem is hiba.
Valaki tapasztalt hasonlót?Előre is köszi a segítséget!
-
Andie
őstag
Úgy emléxem, ez is igy müködött még nemrég, de most egy istennek nem akar. Világít még 1 óra múlva is, sőt, mikor lecsukom a képernyőt, akkor is. Ezt onnan tudom, (mint a rendőr a hűtőt), hogy résnyire kinyitottam és láttam. Elég zavaró.
Nincs valami driver vagy tool amiben ezt lehetne állítani? Mitől állítódhatott el?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
törölt tag
Megrendeltem ezt aspire 7 helyett a laptopszalonból..Annyi hogy a kártya nem TI
Meg kell barátkoznom a parádés külsővel különben vissza is küldöm egyből• Acer • Intel® Core™ i5 Processzor Quad Core • 7300HQ • 8GB • 1TB • 128GB • GeForce GTX 1050 • 15.6 • Full HD IPS LED / matt • 1920 x 1080p
-
törölt tag
Nah most fejeztem be acershoppal
Kaptam a telefonhìvást hogy most már 25. e.....
Szorakoznak ezek az emberrel rohadt majmok
Meddig akarják ezt játszani...
Le is mondtam a rendelést.. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire V15 laptopom, és azt figyeltem meg az utóbbi napokban, hogy a billentyűzetvilágítás nem kapcsol le, amikor a képernyő. Ez korábban szépen összhangban volt, lekapcsolt 10 perc után a képernyő, rá pár mp-re a billentyűzet (persze jobb lenne, ha a DELL-hez hasonlóan a bill. mondjuk 10 mp tétlenség után kapcsolna le, de nem találtam semmi ilyen paraméterezési lehetőséget).
Ez viszont nagyon bosszantó, mert bár a képernyő sötét, de a bill világít a sötét szobában.
Mitől tűnhetett el ez a beállítás? Hol nézelődjek?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
poli27
veterán
hali
vettem egy ilyen laptopot : [link] és hazaérve csalódásként tapasztalom hogy 433mbit es az ac benne... ez igencsak pofátlanság sztem... mi a fenének hirdetik ac-val amikor alig gyorsabb az n-nél..... tudok beletenni 866mbit est vajon? ha veszek jó lesz bele?
-
törölt tag
válasz Maddrive321 #31710 üzenetére
hát kíváncsian várom különben max veszek máshol mást.
-
Maddrive321
csendes tag
-
törölt tag
válasz Rellind #31708 üzenetére
Velem is ez van,... Kértem kedvezményt vagy ramra vagy pakoljanak bele ssd t erre "azt tuti nem"
De hogy ha kérem 24 ropiért ők raknak bele,de nem számolják be a HDDt.....
Pffff mondom köszi akkor megveszem olcsóbban ssdt aztán berakom én...csak akkor meg lehet garancia ugrik...
De ha már az eladás vétel ennyire nyögvenyelős milyen a garanciához való hozzáállás.....
Biztos hogy egy szaros szervizelésért nem várok hònapokat...
Mindegyik márkánál ilyen szopatúra az egész?
Kezd elegem lenni..
Mondtam a srácnak szerdáig nem jön meg nem veszem át...
Elnézést a kirohanásért de már idegesìt. -
Rellind
senior tag
válasz #90931968 #31707 üzenetére
Én személyesen mentem be a gépért Budaőrsre, ott mondtam a komának, hogy pattints már plusz egy évet a csomaghoz, ha már ennyit vártam. Mondta azt tuti nem , mert az külön biznisz. Mondom hurrá.
Aztán mondom hátha kicsikarok +8GB ramot. Mivel 2*4GB van benne, ezért be tudják számítani, de valami nevetségesen nagy összeget kellett volna fizetnem a 2*8GB-ra, ezért skippeltem.Hab a tortán: Bekapcsoljuk,erre a kijelzőben egy teljes oszlopnyi pixel xar volt. Mondom ezt így tuti nem viszem el. Erre: Másik boltban van új gép, pár nap múlva kiszállítják.
Kénytelen voltam elmenni a soroksári Auchanba (ott van másik Acershop) és ott át tudtam venni a gépemet.
-
törölt tag
-
Rellind
senior tag
válasz #90931968 #31701 üzenetére
Szia.
Acershopból, mert máshol se lehetett kapni mikor rendeltem. Plusz vettem hozzá egy év garit... Kivártam,mert nem volt jobb opció.Megvagyok elégedve, egy Toshiba Qosmiot váltott, a mai játékokkal elbír.
Én i7,1050Ti,128 GB ssd,1TB HDD csomagban vettem.Gyors, minden olyan játék gördülékenyen megy rajta, amivel játszom. (WOT, The Division, Dying Light, GTAV, Witcher3)
Ja nem 200FPS-el. Ha gigafps kell vegyél 1070,1080as gépet
Alul FPS értékek:
GTX 1050
GTX 1050Ti -
Maddrive321
csendes tag
ja és még az is érdekeln honnan érdemes rendelni köszi
-
Maddrive321
csendes tag
sziasztok, új gép vásárlását tervezem és más topicokban ajánlották a Predator helios 300at, mi a véleményetek róla???
-
törölt tag
válasz Rellind #31698 üzenetére
És végül hol vettél laptopot vagy honnan rendelted meg?
illetve lehet le is mondom aspire 7 et és maradok a vx 15 nél
találtam 280 ért vx 15 i5 1050 gtx 8gb ram 128gb ssd 1 Tb
Amit meg én rendeltem 280 aspire 7 i5 1050gtx ti 1tb 8gb ram
oké vx 15 ben gyengébb a kártya viszont legalább ssd van benne
Amúgy meg vagy elégedve a vx 15 el?
Mire elég a sima gtx 1050?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest